Boss82 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση από kies και ενώ δείχνει ότι υπάρχει η αναβάθμιση και ξεκινάει να γίνεται, πότε δεν ολοκληρώνεται είτε γιατί λέει ότι το κινητό αποσυνδέθηκε, είτε ότι δεν το αναγνωρίζει. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και χρειάζομαι βοήθεια Μήπως η μπαταρία δεν είναι στο 100%? Νομίζω δε σε αφήνει αλλιώς. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Η μπαταρία όντως δεν ήταν στο 100 αλλά η διαδικα σία ξεκινά κανονικά απλώς σε κάποιο σημείο με πετάει έξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Πηρα ενα Note που φοραει kingdroid.μπορω μεσο clockwok recovery να περασω την official 4.0.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Πηρα ενα Note που φοραει kingdroid.μπορω μεσο clockwok recovery να περασω την official 4.0.4? Οχι.Οποιαδηποτε official μπορεις να τη περασεις μονο μεσω pc odin. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Η μπαταρία δεν έχει να κάνει. Εμένα έκανε την αναβάθμιση με μπαταρία στο 60% μέσω kies. Το kies έχει μια αναβάθμιση,την έκανες; Είναι αφύσικο να σταματά η διαδικασία. Και στις δύο αναβαθμίσεις της ICS μέσω kies τις έκανα χωρίς πρόβλημα! Ενώ ξεκινά κανονικά και φτάνει μέχρι το 100%, βγάζει διάφορα μηνύματα ότι το κινητό αποσυνδέθηκε ή ότι δεν το αναγνωρίζει ενώ στην η οθόνη του κινητού δείχνει ότι είναι σε downloading mode. Πρέπει να βγάλω την μπαταρία για να ανοίξει. Επίσης η διαδικασία της αναβάθμισης διαρκεί πολύ ώρα, δεν ξέρω εαν αυτό είναι φυσικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Γιατί δεν περνάς την rom 4.04 μέσω PC-ODIN ;. (Bασικά το κινητό σου είναι ελληνικό ή από άλλη χώρα) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω την αναβάθμιση από kies και ενώ δείχνει ότι υπάρχει η αναβάθμιση και ξεκινάει να γίνεται, πότε δεν ολοκληρώνεται είτε γιατί λέει ότι το κινητό αποσυνδέθηκε, είτε ότι δεν το αναγνωρίζει. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και χρειάζομαι βοήθεια Φίλε τα ίδια αντιμετώπισα. Απεγκατάστησα το kies στο pc, το ξανακατέβασα μετά, προφανώς ενημερωμένο, και το πρόβλημα λύθηκε άμεσα. Δοκίμασε το αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Γιατί δεν περνάς την rom 4.04 μέσω PC-ODIN ;. (Bασικά το κινητό σου είναι ελληνικό ή από άλλη χώρα) ;[/quote Το κινητό είναι Γερμανικό. Μέσω pc odin απλώς κατεβάζω την official και την περνώ χωρίς κάτι άλλο να έχω κάνει προηγουμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Aφού είναι γερμανικό, δεν σου έχει έρθει η αναβάθμιση από μόνη της ;. Εν πάση περιπτώσει έχεις ξαναβάλει rom μέσω PC-odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Φίλε τα ίδια αντιμετώπισα. Απεγκατάστησα το kies στο pc, το ξανακατέβασα μετά, προφανώς ενημερωμένο, και το πρόβλημα λύθηκε άμεσα. Δοκίμασε το αν θες. Κάνε αυτό που σου λέει ο spyrdano φίλε μ ου.Κ εγώ μέχρι να κάνω αναβάθμιση στο kies δεν έβλεπε καν πως έχει έρθει 4,0,4. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_plagued_by_display_issues-news-4513.php σχετικά με το (υπαρκτό) θέμα που ανέβασε το gsmarena, μου κάνει εντύπωση που το δημοσιοποιούν μετά απο 9 μήνες κυκλοφορίας -ενώ ήταν γνωστό μόνο σε φορουμς-, και ταυτόχρονα αναγγέλλουν το νοτε 2. Κατι δε μου παει καλα γενικότερα, μήπως να ξυπνήσουμε και εμείς λίγο μεταξύ μας και να μη πηγαίνουμε σαν πρόβατα στη σφαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Κάνε αυτό που σου λέει ο spyrdano φίλε μ ου.Κ εγώ μέχρι να κάνω αναβάθμιση στο kies δεν έβλεπε καν πως έχει έρθει 4,0,4. Χθες κατέβασα το kies θεωρώ ότι είναι ενημερωμένο. Είναι πάντως πολύ περίεργο που ενώ ξεκινάει δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία. Μήπως έχει να κάνει ότι πριν ήμουν root, αλλά βέβαια πριν ξεκινήσω το έκανα unroot Aφού είναι γερμανικό, δεν σου έχει έρθει η αναβάθμιση από μόνη της ;. Εν πάση περιπτώσει έχεις ξαναβάλει rom μέσω PC-odin; Η αναβάθμιση δεν μου ήρθε ota αλλά μέσω του kies. Όχι δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το pc odin Edited July 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Πώς το έκανες unroot ;. Ποια rom έχεις ;. Custom ή stock ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Πώς το έκανες unroot ;. Ποια rom έχεις ;. Custom ή stock ? Unroot γινεται απλα περνωντας μια επισημη μεσω pc odin. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Εγώ το γνωρίζω αυτό. Ο φίλος το γνωρίζει ; (είπε ότι το έκανε unroot πρώτα)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 ίσως να είναι νωρίς ακόμα, αλλά νομίζω οτι 4.0.4 έφτιαξε το battery drain. για πείτε και οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά καλημέρα.ως υποψήφιος αγοραστής του ΝΟΤΕ διαβάζω διάφορα..αυτό το θέμα που αναφέρεται στο gsmarena αντιμετωπίζεται?ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξα χθες βράδυ κάνοντας ζουμ, με μόνο φωτισμό τα φώτα της παραλίας και της εκκλησίας. Βγάζει ΚΑΙ καλές φωτογραφίες το κινητό τελικά. Και φυσικά στην αυτόματη φωτεινότητα διαβάζεις άνετα κόντρα στον ήλιο. Ευθύμη τ'ακούς; :lol: Χαχαχα!!! Έχει λυθεί το θέμα της φωτεινότητας να είναι καλά τα παλικάρια της Omega και επίσης οι φωτογραφίες είναι πάρα πολύ καλές αλλά δεν έχει χρειαστεί να το τεστάρω σε συνθήκες "δυσκολες".. Το note έχει κάμερα απίστευτη!! Πάντως τέλος Αυγούστου θα δούμε και την νέα έκδοση.. Αντε να το πάρει κάποιος να μαζευτούμε όλοι γύρω γύρω να το χαζέψουμε :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Παιδιά καλημέρα.ως υποψήφιος αγοραστής του ΝΟΤΕ διαβάζω διάφορα..αυτό το θέμα που αναφέρεται στο gsmarena αντιμετωπίζεται?ευχαριστώ πολύ!! φίλε μου ειναι σοβαρό θέμα, αλλά έχει τοσα καλα αυτο το κινητο που μπορει και να μη σε πειραξει στην τελική. Εγω το διαπίστωσα μόνος μου, βλέποντας κάποια βιντεο με εντονες σκιές κ νόμιζα οτι ειχε να κανει με την ποιοτητα του βιντεο, αλλα δεν... Το ζητούμενο ειναι οτι κανεις δεν ξερει (μόνο η σαμσουνγκ ισως) ποιο ποσοστό τηλεφώνων εχουν πρόβλημα, και αν το έχουν παρει χαμπαρι οι ιδιοκτήτες (παιζει κ αυτο). Ολοι ελπίζουν να ειναι θεμα λογισμικού και οχι υλικού αλλα και παλι δεν υπαρχει επισημη απαντηση (και μαλλον δε θα υπαρξει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..κατά πάσα πιθανότητα δεν θα με επηρεάσει αυτό το θέμα μπροστά στα τόσα άλλα θετικά που διαβάζω για το συγκεκριμένο υπρ-κινητό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Εγώ το γνωρίζω αυτό. Ο φίλος το γνωρίζει ; (είπε ότι το έκανε unroot πρώτα)... unroot το έκανα διαβάζοντας με τα 2 αρχεία από τη Βίβλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 (edited) Λοιπόν για να περάσεις την 4.04 επίσημη , θα διαβάσεις εδώ. Στο post 743 Ότι δεν καταλαβαίνεις ρωτάς! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933283#post3933283 Edited July 13, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 έχω κατεβάσει από το xda αυτό N7000XXLRG_N7000DBTLRG_DBT.zip, όταν το ανοίφω που δίνει αυτό N7000XXLRG_N7000DBTLRG_N7000XXLRB_HOME.tar.md5, είναι σωστό; θα πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το kies; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 έχω κατεβάσει από το xda αυτό N7000XXLRG_N7000DBTLRG_DBT.zip, όταν το ανοίφω που δίνει αυτό N7000XXLRG_N7000DBTLRG_N7000XXLRB_HOME.tar.md5, είναι σωστό; θα πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το kies; Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Οδηγίες εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. July 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2012 Λιγες διαπιστωσεις και απο την πλευρα μου σχετικα με την εξαιρετικη 4.0.4 Πρωτα απο ολα ειναι σαφως βελτιωμενη σε σχεση με την προηγουμενη οσον αφορα στο θεμα της μπαταριας μιας και το battery drain εχει εξαλειφθει.:) Οσον αφορα την θερμοκρασια που ανεβαζει η συσκευη νομιζω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα με την 4.0.3 Δεν παρατηρησα καποια βελτιωση(ελπιζω να φταιει ο καυσωνας για αυτο). Εξαφανισθηκε το bug/delay που παρουσιαζαν οι εφαρμογες "καμερα" και "Συλλογη" κυριως μετα απο sleep mode και πλεον ανοιγουν απροβληματιστα. Γενικοτερα συμπεριφερεται πολυ smooth και αποκρινεται γρηγοροτερα απο ποτε. well done Samsung.:cool: Και τελος εδω ειναι η λιστα με ολες τις αλλαγες που εφερε η 4.0.4 - POPup PLAY watch movies when you mailing…. ( το πιο effective νεο χαρακτηριστικο ) - Restart button is green. - Some icons changed. - Faster. - Signature unlock. (επιτελους) [ via : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28592600&postcount=1 ]- Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts