Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια χαρα και απο μενα γνωρισει κανεις αν εχουμε δυνατοτητα να εχουμε στο NOTE msn εικονα και ηχο οπως και να στειλουμε??

Σε συσκευασία ήταν κανονικά και φαίνεται αυθεντική. Αν δεν γινόταν το delist δεν θα το είχα ψάξει καθόλου.

Όντως ο πωλητής φαινόταν πολύ καλός και να σου πω την αλήθεια δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα. Πιστεύω πως κι εσένα θα έρθει.

Απλά ήθελα μια επιπλέον γνώμη από κάποιο παιδί που μπορεί να ξέρει τι γίνεται με τα writting/reading speeds. Είναι λίγο πιο κάτω από αύτά που έλεγε ο κατασκευαστής, αλλά δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει πως η κάρτα δεν είναι αυθεντική...

Τελικά ήρθε σήμερα η κάρτα, ευτυχώς και είχα αρχίσει να ανησυχώ...

Την δοκίμασα στα windows και μου δίνει write speed 11.1MB/s και read speed 17.1MB/s, οπότε είναι ίδιες με τις δικές σου μετρήσεις.

Η κάρτα δεν φαίνεται να είναι fake, οπότε μην ανησυχείς!

για οσους χρησιμοποιουν τη θηκη του Note τη δερματινη που καλυπτει την οθονη, κατεβαστε αυτο. δουλευει σωστα. το μονο που δεν ξερω ειναι τι καταναλωση μπαταριας εχει γιατι σημερα το κατεβασα.

edit: επισης, οταν το βγαζεις απ την τσεπη για να δεις κατι, αναβει την οθονη κατευθειαν. πλακα εχει ;)

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

για οσους χρησιμοποιουν τη θηκη του Note τη δερματινη που καλυπτει την οθονη, κατεβαστε αυτο. δουλευει σωστα. το μονο που δεν ξερω ειναι τι καταναλωση μπαταριας εχει γιατι σημερα το κατεβασα.

edit: επισης, οταν το βγαζεις απ την τσεπη για να δεις κατι, αναβει την οθονη κατευθειαν. πλακα εχει ;)

Πολύ καλό και έξυπνο!!!προτείνετε...τώρα για την μπαταρία δεν ξέρω...εγώ είμαι καμένος ήδη...:lol:(έχω πάνω τη ρομ του συμφορουμίτη μας αλλά μάλλον κάποια εφαρμογή μου εχει κάνει πρόβλημα με τη μπαταρία και οχι η ρομ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλό και έξυπνο!!!προτείνετε...τώρα για την μπαταρία δεν ξέρω...εγώ είμαι καμένος ήδη...:lol:(έχω πάνω τη ρομ του συμφορουμίτη μας αλλά μάλλον κάποια εφαρμογή μου εχει κάνει πρόβλημα με τη μπαταρία και οχι η ρομ....

λοιπον απο μπαταρια ειναι οκ! τουλαχιστον απ το πρωι που το χρησιμοποιω, ειμαι στα φυσιολογικα καθημερινα μου επιπεδα, ισως και λιγο καλυτερα διοτι με το ποθ το βαζω στην τσεπη, σβηνει κατευθειαν την οθονη και οχι μετα απο 15-30 δευτερολεπτα.

Σ εμένα δεν δουλεύει.Θέλει καμιά ρύθμιση ρε παιδιά.

οχι, τιποτα απλα τρεχεις το προγραμμα πατας activate και τελος.

εχει πολυ γρηγορη αποκριση, λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο. επισης το εφε που απλα περνας το χερι μπροστα απ την μπροστινη καμερα και αναβει η οθονη τα σπαει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω το go launcher ex k αναδιαστηματα μου κλειδωνει η οθονη απενεργοποιητε αυτο ;;sto stock δεν εχω βαλει να κλειδωνει.

λοιπον απο μπαταρια ειναι οκ! τουλαχιστον απ το πρωι που το χρησιμοποιω, ειμαι στα φυσιολογικα καθημερινα μου επιπεδα, ισως και λιγο καλυτερα διοτι με το ποθ το βαζω στην τσεπη, σβηνει κατευθειαν την οθονη και οχι μετα απο 15-30 δευτερολεπτα.

οχι, τιποτα απλα τρεχεις το προγραμμα πατας activate και τελος.

εχει πολυ γρηγορη αποκριση, λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο. επισης το εφε που απλα περνας το χερι μπροστα απ την μπροστινη καμερα και αναβει η οθονη τα σπαει.

Εμένα μου κάνει το εξής, μόλις κλείνω το προστατευτικό κοιτάζω έστω και λίγο από λοξά να δω αλλά δεν έχει κλείσει όμως, βλέπω ακόμη έστω και ελάχιστα φως, εσύ είσαι σίγουρος πως μόλις το "σκεπάζεις" σβήνει την οθόνη του αμέσως ? Αν το κάνει έτσι όπως το λες είναι πολύ καλή περίπτωση !

Μετά μόλις ανοίξω το προστατευτικό με βγάζει στην αρχική οθόνη αυτόματα χωρίς να πατάω το κεντρικό μενού όπως παλιά άμεσα !

Έτσι είναι η λειτουργία του ?

Πάντως το ξαναλέω αν πράγματι με το κλείσιμο του προστατευτικού σβήνει άμεσα την οθόνη σίγουρα θα γλυτώσουμε μπαταρία από το να περιμένει το κινητό 15-30 sec δεν το συζητάμε ! Μακάρι να είναι έτσι, τότε λειτουργεί

Λοιπόν έκανα τροποποίηση του μηνύματός μου για να προσθέσω το εξής ! Όντως κλείνει αμέσως, αυτό λειτουργεί ως εξής, ακόμη και το δάχτυλο να βάλεις μπροστά από την κάμερα, σου κλείνει το κινητό αμέσως, το έκανα έβαλα το δάχτυλό μου μπροστά και μου έσβησε σε 1 δευτερόλεπτο και μόλις έβγαλα το δάχτυλο άνοιξε πάλι η οθόνη άμεσα ! Οπότε μου λειτουργεί, το κρατάω για να δω διαφορά στην μπαταρία !

Edited by chvet

Εμένα μου κάνει το εξής, μόλις κλείνω το προστατευτικό κοιτάζω έστω και λίγο από λοξά να δω αλλά δεν έχει κλείσει όμως, βλέπω ακόμη έστω και ελάχιστα φως, εσύ είσαι σίγουρος πως μόλις το "σκεπάζεις" σβήνει την οθόνη του αμέσως ? Αν το κάνει έτσι όπως το λες είναι πολύ καλή περίπτωση !

Μετά μόλις ανοίξω το προστατευτικό με βγάζει στην αρχική οθόνη αυτόματα χωρίς να πατάω το κεντρικό μενού όπως παλιά άμεσα !

Έτσι είναι η λειτουργία του ?

Πάντως το ξαναλέω αν πράγματι με το κλείσιμο του προστατευτικού σβήνει άμεσα την οθόνη σίγουρα θα γλυτώσουμε μπαταρία από το να περιμένει το κινητό 15-30 sec δεν το συζητάμε ! Μακάρι να είναι έτσι, τότε λειτουργεί

Λοιπόν έκανα τροποποίηση του μηνύματός μου για να προσθέσω το εξής ! Όντως κλείνει αμέσως, αυτό λειτουργεί ως εξής, ακόμη και το δάχτυλο να βάλεις μπροστά από την κάμερα, σου κλείνει το κινητό αμέσως, το έκανα έβαλα το δάχτυλό μου μπροστά και μου έσβησε σε 1 δευτερόλεπτο και μόλις έβγαλα το δάχτυλο άνοιξε πάλι η οθόνη άμεσα ! Οπότε μου λειτουργεί, το κρατάω για να δω διαφορά στην μπαταρία !

Ναι και εγω ετσι το δοκιμασα αρχικα με το δαχτυλο. αλλωστε εγω δεν χρησιμοποιω την flip cover. αλλα και παλι σκεψου οτι με το που το βαζω στην τσεπη σβηνει κατευθειαν την οθονη και με το που το βγαζω αναβει αυτοματα. επισης αν η ρομ σου, σου επιτρεπει να βγαλεις και το κλειδωμα τοτε σου ανοιγει την οθονη στον launcher κατευθειαν. σαν να ξεκλειδωνει δηλαδη! :cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

το κατέβασα και εγώ το smartcover. όντως δουλεύει. επίσης το έχω ξεκλείδωτο να μην κλειδώνει ποτέ.(έχω όμως την flip case) Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Παιδιά είστε σίγουροι πως δουλεύει?Κ εμένα με το δάχτυλο κλείνει κ ανοίγει.Αλλά με την flip case δεν το κάνει.Μένει ανοιχτή η οθόνη τις περισσότερες φορές.
http://postimage.org/image/drcngbz27/

Παιδιά είστε σίγουροι πως δουλεύει?Κ εμένα με το δάχτυλο κλείνει κ ανοίγει.Αλλά με την flip case δεν το κάνει.Μένει ανοιχτή η οθόνη τις περισσότερες φορές.

Σε εμενα δουλευει κανονικα με την flip case. Βαλε να τρεχει το εικονιδιο στο notification status

technoholic maniac reviewer

Καλημερα, ναι εμενα κανονικα, ανοιγω λιγο το flip cover στα κατω μερος και το βλεπω σβηστο. 1-2 φορες το δοκιμασα γιατι δεν το χρησιμοποιω, απ τη 1 δεν με βολευει να κραταω το κινητο και απ την αλλη οταν εχω αναπαντητη η μηνυμα δεν το βλεπω στην οθονη και πρεπει να ανοιγοκλεινω ολη την ωρα το cover.

το εχω περασει και το χρησιμοποιω με χωρις το cover

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Τωρα αρχιζουν τα γλεντια...

Τωρα θα δουμε τις πραγματικες δυνατοτητες του note κυριοι...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Επιτελους, την περιμενω πως και πως.

Ελπιζω να εξαφανισει τα "κουσουρια" με τα οποια φορτωσε η 4.0.3. το ΝΟΤΕ μας σε σχεση με την gb.Και εννοω τα Battery drain,υπερθερμανση (εχτες "επιασε" σε φορτιση και παραλληλο παιξιμο του κινητου 54° C :wacko:),το ενοχλητικο delay/ bug με την καμερα και την εφαρμογη διαχειρισης φωτογραφιων "Συλλογη" και τελος το πιξελ salad που μου εχει παρουσιασει η συσκευη σε ανυποπτο χρονο δις για οσο διαστημα "φοραει" την ics.

Οψομεθα...:)

Xiaomi Mi Max3 4/64

Ξέρεις κανείς γιατί στο ημερολόγιο του s planner δεν μου συγχρονίζει και δεν μου εμφανίζει τα γενέθλια από το fb; Είμαι με τη γερμανική 4.0.3, ενώ με την gb μου τα εμφάνιζε κανονικά... :blink:

Εμεις δεν πηραμε ακομη την 4.0.3 βγηκε και η 4.0.4΄?????Μου φενετε η samsung hellas το εχει ξεφτιλιση το θεμα!!!!!:mad:

Καλα αμα περιμενουμε ακομα την samsung hellas δν θα βγαλουμε ακρη.. Αλλαξα το csc μου σε DBT και τελειωσε η υποθεση! Απολαμβανω την 4.0.4! :) το κινητο επιτελους αρχιζει και δειχνει τα δοντια του!! Επισης το pop up play τα σπαει!! Και η μπαταρια απ'οτι φαινεται προς το παρων..

Edited by ampalaeas

Καλα αμα περιμενουμε ακομα την samsung hellas δν θα βγαλουμε ακρη.. Αλλαξα το csc μου σε DBT και τελειωσε η υποθεση! Απολαμβανω την 4.0.4! :) το κινητο επιτελους αρχιζει και δειχνει τα δοντια του!! Επισης το pop up play τα σπαει!! Και η μπαταρια απ'οτι φαινεται προς το παρων..
Υο εκανα αλλα δεν εχει αυτών τον κωδικό διαθέσιμο εαν τον περασω με επικολληση θα δουλεψει?

Υο εκανα αλλα δεν εχει αυτών τον κωδικό διαθέσιμο εαν τον περασω με επικολληση θα δουλεψει?

Τοτε κατεβασε και φλασαρε μια γερμανικη 2.3.6 και θα το βρεις το DBT.

Παιδια να ρωτησω κατι. Κατεβασα το tapatalk. Τωρα πως θα το αντιστοιχισω με το myphone;

Εχει επιλογη στην αρχικη lookup forum.Βαλε εκει myphone και θα στο εμφανισει...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA