Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@_KOSTASKELLAS_

φίλε το άσπρο Note έχεις?!?!?! ε γι αυτό ζεστένετε ρε συ. Πες έτσι.. στο ανταλλάσω με το μαύρο και δώρο ανεμιστήρας usb!!!! :D :D :P

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χθες μου έκανε κάτι περίεργο.

Ενώ είχα ανοιχτό ένα πρόγραμμα, ξεκίνησαν να εναλλάσσονται οθόνες με μπερδεμένα pixels και επανήλθε μόνο με επανεκκίνηση.

Έχω ICS.

και εγώ με ICS παρατήρησα δυο φορές την εξής συμπεριφορά.

όταν ανοίγω την οθόνη χαλάει το χρώμα και η εικόνα. δλδ πατάω το πλαϊνό κουμπί για αν ανάψει η οθόνη και η εικόνα είναι λες και ψάχνεις κανάλια στην τηλεόραση. μου το έκανε δύο φορές αυτό και λύθηκε απλά ξαναπάτησα το power button για να σβήσει και το ξαναπάτησα για να ανάψει και όλα οκ. παράξενη συμπεριφορά αλλά δε μου κάνει εντύπωση. όταν περνάς χειροκίνητα roms όλα μπορούν να συμβούν :)

:)Κάθε δεύτερη σελίδα γράφουμε για το pixel salad παιδιά:):blink:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εχτες αγορασα το παρακατω προϊόν http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=827

μονο καλα λογια εχω να πω για το συγκεκριμενο, απιστευτη βεντουζα, στιβαρη κατασκευη και αρκετα δυνατο ηχειο. επισης μ αρεσε πολυ που ο φορτιστης της μπαταριας εχει 4 ποδαρακια που μπαινουν στον αναπτηρα και δεν κανει αυτο το σπαστικο που δεν πατανε ορισμενες φορες και κοβεται η φορτιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχτες αγορασα το παρακατω προϊόν http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=827

μονο καλα λογια εχω να πω για το συγκεκριμενο, απιστευτη βεντουζα, στιβαρη κατασκευη και αρκετα δυνατο ηχειο. επισης μ αρεσε πολυ που ο φορτιστης της μπαταριας εχει 4 ποδαρακια που μπαινουν στον αναπτηρα και δεν κανει αυτο το σπαστικο που δεν πατανε ορισμενες φορες και κοβεται η φορτιση.

Είσαι πρώτος!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό ψάχνω.. Τωρα στέλνω mail να προλαβω κάνα διαθέσιμο!!

Είσαι πρώτος!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό ψάχνω.. Τωρα στέλνω mail να προλαβω κάνα διαθέσιμο!!

Ναι σου λεω εχω καταενθουσιαστει, εχει και ανοιχτη ακροαση μεσω του ηχειου, τοσο δυνατη ωστε εχτες με ανοιχτα τα 2 μπροστινα παραθυρα και ταχυτητα 120-130 ακουγα καθαρα το συνομιλητη μου! εχει και θυρα usb για να φορτιζεις 2η συσκευη, και ακομη 1 για φορτιση bluetooth.

edit: α το μονο, απλα να το εχεις υποψη σου, δεν περιλαμβανει η συσκευασια, καλλωδιο συνδεσης απο usb σε micro usb για φορτιση του κινητου. πηρα 1 με 1 ευρω και ειναι κομπλε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι σου λεω εχω καταενθουσιαστει, εχει και ανοιχτη ακροαση μεσω του ηχειου, τοσο δυνατη ωστε εχτες με ανοιχτα τα 2 μπροστινα παραθυρα και ταχυτητα 120-130 ακουγα καθαρα το συνομιλητη μου! εχει και θυρα usb για να φορτιζεις 2η συσκευη, και ακομη 1 για φορτιση bluetooth.

Ευτυχώς έχω bluetooth στο αυτοκίνητο ενσωματωμένο αλλά τώρα με την ics μου κάνει κάτι κουλά (μπορεί να δείξει ότι συνδέθηκε αλλά τελικά να μην έχει συνδεθεί, ή να μην συνδέεται αυτόματα όπως όταν ήμουν με GB αλλά τέσπα). Αν είναι τόσο καλό θα το δοκιμάσω όπως σίγουρα!!! Φαίνεται πλήρες και λειτουργικό, σε λίγο θα το έχω έστειλα ήδη κάποιον να μου το πάρει ;) , πάλι ευχαριστώ!

Α, το note μας κάθεται καλά???

Ευτυχώς έχω bluetooth στο αυτοκίνητο ενσωματωμένο αλλά τώρα με την ics μου κάνει κάτι κουλά (μπορεί να δείξει ότι συνδέθηκε αλλά τελικά να μην έχει συνδεθεί, ή να μην συνδέεται αυτόματα όπως όταν ήμουν με GB αλλά τέσπα). Αν είναι τόσο καλό θα το δοκιμάσω όπως σίγουρα!!! Φαίνεται πλήρες και λειτουργικό, σε λίγο θα το έχω έστειλα ήδη κάποιον να μου το πάρει ;) , πάλι ευχαριστώ!

Α, το note μας κάθεται καλά???

ναι, ουτε κουνιεται ουτε τιποτα. εχει και τα μαξιλαρακια δεξια -αριστερα. και εγω εχω bt στο αυτοκινητο και εχω το ιδιο προβλημα με εσενα, ειναι ολοκληρωμενο οπως λες, και εχει και το καλο οτι δεν χαλας μπαταρια να συνδεθει μεσω bt, ενα καλωδιακι 10 εκατοστα, και παραλληλη φορτιση, και ακουγετε και πολυ δυνατα το Gps αν χρησιμοποιεις το κινητο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι, ουτε κουνιεται ουτε τιποτα. εχει και τα μαξιλαρακια δεξια -αριστερα. και εγω εχω bt στο αυτοκινητο και εχω το ιδιο προβλημα με εσενα, ειναι ολοκληρωμενο οπως λες, και εχει και το καλο οτι δεν χαλας μπαταρια να συνδεθει μεσω bt, ενα καλωδιακι 10 εκατοστα, και παραλληλη φορτιση, και ακουγετε και πολυ δυνατα το Gps αν χρησιμοποιεις το κινητο..

Όπως είδα την περιγραφή και από ότι λες εσύ είναι τέλειο! Φυσικά και χρησιμοποιώ το note για GPS, γι αυτό το πήρα γιατί είναι η πιο all in one ολοκληρωμένη συσκευή που υπάρχει!!! Σε καμιά ωρίτσα θα το έχω να το χαζέψω!!

Έστειλες να στο πάρουν; Μα,ποιος είσαι; Καλό δείχνει αλλά να προσέχεις μήπως κάποια φορά φύγει η βεντούζα και πάνω στην οδήγηση χάσεις το note από τα μάτια σου...καλοκαίρι γαρ:lol::lol:

Και εγω αλλον εστειλα.. Δεν μπορουσα να φυγω απ τη δουλεια.. Γινοταν πανικος χαχαα!! Οχι.. Το συγκεκριμενο, μου εκανε τρομερη εντυπωση ειναι πολυ δυνατη η βεντουζα και εχει σκελετο απο σιδερο οχι απο πλαστικο που σπανε μετα απο 1 μηνα στον ηλιο.. Την ξεβεντουζαρισα και προσπαθουσα 10-15 δευτερολεπτα να την ξεκολησω απο το παμπριζ.. Ειχε μεινει εκει χαχα

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

απίστευτο!!!:lol:την τρίτη το βράδυ πέταξα την βάση που ειχα στο αμάξι γιατί εκτός οτι είχαν σπάσει τα ποδαράκια δεν χωρούσε και το Note...έψαξα λίγο στο ebay αλλά έβρισκα ολο κατι ψευτοβασούλες...ευχαριστώ πολύ...ήδη έγινε η παραγγελία:D:D

βέβαια αυτή τη στιγμή είμαι χωρίς note αλλά Κυριακή κοντή γιορτή που λένε και στο χωρίο μου...:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

όλα καλά με το καινούργιο μου νότε, ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα, αλλά ρε παιδιά συγνώμη ημερολόγιο στην αρχική οθόνη δεν υπάρχει?

όλα καλά με το καινούργιο μου νότε, ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα, αλλά ρε παιδιά συγνώμη ημερολόγιο στην αρχική οθόνη δεν υπάρχει?

Κοιταξε στα widgets. Αν δεν εχει κατεβασε οποιο σ αρεσει απ το playstore. Απο που πηρες το κινητο? Ποιο μαγαζι? Θελω ακομη ενα αλλα δε ξερω σε ποιο μαγαζι ειναι η καλη παρτιδα...

Κοιταξε στα widgets. Αν δεν εχει κατεβασε οποιο σ αρεσει απ το playstore. Απο που πηρες το κινητο? Ποιο μαγαζι? Θελω ακομη ενα αλλα δε ξερω σε ποιο μαγαζι ειναι η καλη παρτιδα...

Μια που το ανεφερες ...

Μπορεί σε 2 μέρες να δώσω το δικό μου..όσο δύσκολο κι αν μου είναι...

Το εχω παράλληλα με το sg3 και θα αποφασίσω σάββατο.

Θα κάνω και μια μικρή σύγκριση σε άλλο thread για όποιον ενδιαφέρεται...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μια που το ανεφερες ...

Σήμερα τα είχα και τα δυο για λίγο, η οθόνη του 3 με απογοήτευσε :( από κάθε άποψη μπροστά σε αυτήν του note :D, ήμουνα σε δίλημμα πιο από τα δυο να πάρω.... θεωρώ περιττό να σάς πω πιο αποφάσισα :lol::lol:

Samsung Galaxy Note II :D

Πολύ καλή η βάση την παρέλαβα και μόλις την δοκίμασα... πήραν και 2 δικοι μου γιατί είναι καλή προσφορά. Επίσης μια χαρά είναι η ανοικτή ακρόαση (όσοι έχουν προεγκατεστημένο bluetooth δεν θα μείνουν τόόόόσο ικανοποιημένοι αλλά την κάνει την δουλειά με το παραπάνω όπως φυσικά και σε περίπτωση που έχει κάποιος το speaker όταν κάνει χρήση GPS). Ο βραχίονας είναι πολύ καλός και θετικό είναι ότι βγαίνει το κομμάτι του ηχείου με την βάση οπότε δεν δίνει στόχο ο βραχίονας στήριξης από μόνος του...

@Elthis, μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου... τον Οκτώβρη θα βρεις αυτό που ψάχνεις με την παρουσίαση του note2!!!

Edited by efthimis31

Μια που το ανεφερες ...

σου ηρθε τελικά...Μπράβω...Ελπίζω ηλία να βλέπεις τις διαφορές τις διαφορές στο λειτουργικό και γενικά στο πόσο σμουθ και γρήγορο είναι το μικρό...

Εγω και πάλι το λεω οτι η επανάσταση θα γίνει στο note 2...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Πολύ καλή η βάση την παρέλαβα και μόλις την δοκίμασα... πήραν και 2 δικοι μου γιατί είναι καλή προσφορά. Επίσης μια χαρά είναι η ανοικτή ακρόαση (όσοι έχουν προεγκατεστημένο bluetooth δεν θα μείνουν τόόόόσο ικανοποιημένοι αλλά την κάνει την δουλειά με το παραπάνω όπως φυσικά και σε περίπτωση που έχει κάποιος το speaker όταν κάνει χρήση GPS). Ο βραχίονας είναι πολύ καλός και θετικό είναι ότι βγαίνει το κομμάτι του ηχείου με την βάση οπότε δεν δίνει στόχο ο βραχίονας στήριξης από μόνος του...

@Elthis, μην προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου... τον Οκτώβρη θα βρεις αυτό που ψάχνεις, άλλαξε γκόμενα αν θες αλλαγή :p:p (δεν πιστεύω να είναι το κορίτσι μέλος... πλάκα κάνω!!!! )

Ευθυμη μηπως εχεις στο μυαλο σου καποιο καλωδιακι micro usb to usb για φορτιση που να μην ειναι 1 μετρο αλλα 10 εκατοστα.. Δεν θελω να κρεμονται τοσα κλωδια.. Αν δεν βρω φυσικα υπαρχουν 2 λυσεις.. Καπου ειχα δει στο internet ενα τετοιο που μαζευει το καλωδιο σαν πασετο καπως με ελατηριο Αυτο και η δευτερη λυση να το μαζεψω και να το δεσω σαν μασουρακι το ηδη μεγαλο..

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευθυμη μηπως εχεις στο μυαλο σου καποιο καλωδιακι micro usb to usb για φορτιση που να μην ειναι 1 μετρο αλλα 10 εκατοστα.. Δεν θελω να κρεμονται τοσα κλωδια.. Αν δεν βρω φυσικα υπαρχουν 2 λυσεις.. Καπου ειχα δει στο internet ενα τετοιο που μαζευει το καλωδιο σαν πασετο καπως με ελατηριο και η δευτερη λυση να το μαζεψω και να το δεσω σαν μασουρακι το ηδη μεγαλο..

Από το play247 είχα πάρει ένα καλωδιάκι (μαζί με αντάπτορα για αναπτήρα αυτοκινήτου που βγάζει USB) το οποίο παίζει να είναι 20εκατοστά (όχι παραπάνω) άρα βολεύει πάρα πολύ για τον σκοπό αυτό..αν είσαι Αθήνα κάνε ενα τηλέφωνο και πέρνα από εκεί..αλλιώς πάρε αυτό που προτείνεις με το "μασουράκι", μια χαρά λύση είναι κι αυτό!

Γράψε λάθος!! Ήταν ένα καλώδιο σύνδεσης σε υπολογιστή ενός παλιού νοκια και είναι όντως τέλειο για την χρήση που λέμε αφού είναι 10cm σε μηκος

Edited by efthimis31

Μια που το ανεφερες ...

Θα σου έλεγα να μην το κανεις. Το ΝΟΤΕ μέσα σε λίγες ώρες που το δουλεψα με έπεισε ότι είναι η καλύτερη συσκευη που έχει βγάλει ως τώρα η Samsung.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μια που το ανεφερες ...

Αν κάνεις σύγκριση δώσε λινκ ,αν και την αποφασή μου την πήρα πριν λίγο καιρό όταν πήρα το ΝΟΤΕ ελάχιστα πριν κυκλοφορήσει το SIII .Και μένα για ΝΟΤΕ 2 με βλέπω.Τίποτα λιγότερο.

P.S. Να είμαστε καλά και να έχουμε ευρώ βέβαια.:):X

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Αν κάνεις σύγκριση δώσε λινκ ,αν και την αποφασή μου την πήρα πριν λίγο καιρό όταν πήρα το ΝΟΤΕ ελάχιστα πριν κυκλοφορήσει το SIII .Και μένα για ΝΟΤΕ 2 με βλέπω.Τίποτα λιγότερο.

P.S. Να είμαστε καλά και να έχουμε ευρώ βέβαια.:):X

Εδω είναι, πήρα πρωτοβουλία Ηλία :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337031

Θα σου έλεγα να μην το κανεις. Το ΝΟΤΕ μέσα σε λίγες ώρες που το δουλεψα με έπεισε ότι είναι η καλύτερη συσκευη που έχει βγάλει ως τώρα η Samsung.

Και να συμπληρωσω: μια απο τις καλυτερες που φτιαχτηκαν μεχρι τωρα στο χωρο της κινητης τηλεφωνιας (και ξερεις οτι εχω δει σχεδον τα παντα)...