Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια χαρά είμαι freddaras :)

το οτι αναφέρω δεν σημαίνει οτι είμαι και πανικοβλημένος...

μπορεί και άλλοι χρήστες να έχουν κάποιο παρόμοιο θέμα...είδες που και εσένα πιάνει τέτοιες θερμοκρασίες???

στο σέρβις γρήγορα!!!:lol::lol:

η αλήθεια είναι οτι δεν έχω συνηθίσει τέτοιες θερμοκρασίες σε τηλέφωνο..με το hd2 δεν είχα θέμα πότε.

για ασε εμένα τώρα και λεγε ένα ένα τα υλικά της συνταγής για αυτό το ωραίο αποτέλεσμα στην οθόνη σου...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μια χαρά είμαι freddaras :)

το οτι αναφέρω δεν σημαίνει οτι είμαι και πανικοβλημένος...

μπορεί και άλλοι χρήστες να έχουν κάποιο παρόμοιο θέμα...είδες που και εσένα πιάνει τέτοιες θερμοκρασίες???

στο σέρβις γρήγορα!!!:lol::lol:

η αλήθεια είναι οτι δεν έχω συνηθίσει τέτοιες θερμοκρασίες σε τηλέφωνο..με το hd2 δεν είχα θέμα πότε.

για ασε εμένα τώρα και λεγε ένα ένα τα υλικά της συνταγής για αυτό το ωραίο αποτέλεσμα στην οθόνη σου...:p

δοκιμασε αν θελεις την τελευταια AllianceROM_μηπως και δεις διαφορα φιλε;)

τωρα για την οθονη εχω nova launcher ο οποιος μετα το τελευταιο update τρεχει αψογα(αψογα ομως) σε συνδυασμό με elixir widgets(απιστευτη εφαρμογη απιστευτη ομως) και folder editor(κραταω τους φακελους που εχω κανει εκει σαν συντομεύσεις στην "κατω" μπαρα)..

επισης εχω αλλαξει τα εικονίδια στις συντομεύσεις αναλογα με το ADW θεμα που εχω βαλει!(διαλεγεις οτι θελεις εγω εχω πανω απο 10 θεματα...)

το αποτελεσμα ειναι θεαματικο!:)

Σε εμένα φίλε Κώστα έχει κάτσει καλύτερα η Rom του Πούτιν. Η Ρώσικη LQ2. Με την Γερμανική είχα αρκετά θέματα, μέχρι και επανεκκινήσεις χωρίς να ανεβαίνει η θερμοκρασία του κινητού.

παραγγιλα το νοτε είναι αργά που ρωτάω αλλά θα ήθελα να μάθω τα αρνητικά για αυτήν την συσκευή και τυχών προβλήματα, καλός ήρθα στην παρέα σας!!

α επίσης λογικά έχει βγει η ics πως την περνάω?

παραγγιλα το νοτε είναι αργά που ρωτάω αλλά θα ήθελα να μάθω τα αρνητικά για αυτήν την συσκευή και τυχών προβλήματα, καλός ήρθα στην παρέα σας!!

α επίσης λογικά έχει βγει η ics πως την περνάω?

Καλως ηρθες φιλε μου

οπως θα διαβασεις και εδω μεσα αρνητικα δεν υπαρχουν για την συσκευη .

τωρα οσο για να περασεις την ics διαβασε τις πολυ καλες οδηγιες του Ηλια (elthis) στην Βιβλο

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Στο τέλος ούτε καν Γερμανική Rom δεν θα υπάρχει. Ότι προλάβεις τώρα. Trust me. Πάντως σε εμένα με μουσική, σε καλώδιο για φόρτιση και πλοήγηση ιντερνετ ανεβάζει 46 βαθμούς.

Εμενα αυτην την στιγμη ειναι στο καλωδιο φορτισης και με σερφαρισμα στο ιντερνετ εχει παει 51 βαθμους και οντως η πλατη του κινητου ειναι αρκετα ζεστη. Αλλα το βρισκω ψιλολογικο μιας και προερχομαι απο γαλαξια σ2 στο οποιο τηγανιζες και αυγα.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Bγήκε η LQ3 από το samfirmware .

Ποοοο να ηρεμήσουμε δεν μπορούμε:p

Sent from my note

Ποοοο να ηρεμήσουμε δεν μπορούμε:p

Sent from my note

Δεν μπορούμε αλλά έχουμε να δούμε υπέροχα πράγματα πάλι στο note μας.. Good just getting better μέχρι την τελειοποιηση!!

παρέλαβα σήμερα το νότε και επιδη έχω γυρίσει όλα τα λειτουργικά android eixa πριν 2,5 χρόνια το optimus p500, και ήθελα να ρωτήσω για αρχή, παλιά υπήρχε το μαρκετ για εφαρμογές και παιχνίδια τώρα λέγεται play store?

περιτο να σας πω ότι έχω πάθει πλάκα με την οθόνη άντε εγώ μετά να πάω σε μικρότερο θα μου φαίνεται μινιον οτιδήποτε άλλο.

παρέλαβα σήμερα το νότε και επιδη έχω γυρίσει όλα τα λειτουργικά android eixa πριν 2,5 χρόνια το optimus p500, και ήθελα να ρωτήσω για αρχή, παλιά υπήρχε το μαρκετ για εφαρμογές και παιχνίδια τώρα λέγεται play store?

περιτο να σας πω ότι έχω πάθει πλάκα με την οθόνη άντε εγώ μετά να πάω σε μικρότερο θα μου φαίνεται μινιον οτιδήποτε άλλο.

Ναι έτσι ακριβώς είναι σχετικά με το market! Αν σου άρεσε τόσο που να το συνηθίσεις, μετά θα σου φαίνονται όλα πραγματικά μινιόν!!! Μεγειά και με χαρά!

Μελέτησε αν θες και την Βίβλο του Elthis

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329997

Καλησπέρα σέ ολους.Εδώ κι'ένα μήνα εχω τό σούπερ κινητό μετά από τό Galaxy II εχω πάθει τήν πλάκα μου μέ τήν οθόνη καί τίς δυνατότητες τού τήλ.Τό εχω αγοράση από Ελλάδα Multirama καί θέλω νά μάθω μήπως γνωρίζετε πότε θά δωθή από τήν εδώ αντιπροσωπεία η αναβάθμιση σέ ics εχω τήν 2,3,6 καί εάν μπορώ εγώ νά τήν περάσω χωρίς νά παθη κάτι τό κινητό (μενού Ελληνικά) από κάπου αλλού.Νά σάς πώ οτι δέν είμαι καί πολύ σχετικός.Σάς ευχαριστώ γιά τήν υπομονή σας.

HIEND

διάβασε εδω

σε λίγες μέρες μου είπαν απο το σερβις θα ειναι διαθέσιμη...

επισκέφτηκα σήμερα το σερβις...

έκανε ενα φορματ τη συσκευή και ξαναπέρασε την μαμά ρομ(οχι την ics γιατί δεν είναι διαθέσιμη ακόμη για το τηλέφωνο μου μου είπε)

το κρατάω 1-2 μέρες χωρίς να βάλω το παραμικρό(μόνο το quick system info για temp) και βλέπω πως θα πάει...προς το παρόν νορμαλ θερμοκρασίες...

αν μου είπε συνεχίσει να ανεβάζει θερμοκρασία το ξαναπάω και το στέλνει στα κεντρικά ή για αντικατάσταση ή για αλλαγή πλακέτας(το πιο πιθανό) ή οθόνης...

α και κάτι ακόμη

μου είπε οτι το τηλ είναι γερμανικό...παρεισαγωγή δηλαδή...γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμη η αναβάθμιση???

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Μια ερώτηση αν τυχόν έχει κάποιος αντιληφθεί κάτι παρόμοιο.

Χρησιμοποιώ ένα Bluetooth της Ericsson (HPH-Pv770). Μέχρι πριν την αναβάθμιση σε ics δε μου είχαν κάνει παράπονο στο θέμα ακουστικότητας από τη μεριά του συνομιλητή. Από τη στιγμή που έγινε η αναβάθμιση μου διαμαρτύρονται ότι με ακούν από το "βάθος".

Δεν εχω δοκιμάσει από άλλο Bluetooth.

Από τη συσκευή με ακούν κανονικά.

Επίσης σε άλλη συσκευή που σύνδεσα το Bluetooth δε μου "παραπονέθηκαν"...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

ρε παιδια το note μου σημερα πηγα μετα απο καιρο να το ξαναχρησιμοποιησω και μου κανει κατι κουλα μια φορτιζει μια δεν φορτιζει-με βγαζει σε car mode και με ξαναεπαναφερει και ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει με τιποτα...!ειμαι χωρις root σε 4.0.3 και δεν μου το ειχε κανει ποτε αυτο!το εκανα format αλλα το ξαναεκανε!

επισης εαν το κλεισω και ειναι στην μπριζα συνδεδεμενο εκει που επρεπε να βγαλει το εικονιδιο της μπαταριας bootarei μονο του

Edited by ximikos_fil

ρε παιδια το note μου σημερα πηγα μετα απο καιρο να το ξαναχρησιμοποιησω και μου κανει κατι κουλα μια φορτιζει μια δεν φορτιζει-με βγαζει σε car mode και με ξαναεπαναφερει και ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει με τιποτα...!ειμαι χωρις root σε 4.0.3 και δεν μου το ειχε κανει ποτε αυτο!το εκανα format αλλα το ξαναεκανε!

επισης εαν το κλεισω και ειναι στην μπριζα συνδεδεμενο εκει που επρεπε να βγαλει το εικονιδιο της μπαταριας bootarei μονο του

Μήπως το έκανε από αντίδραση που το άφησες για το S3;;;:p

Δεν δοκιμάζεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Αλλιώς odin και ξαναπερνα το επίσημο firmware...:)

Μήπως το έκανε από αντίδραση που το άφησες για το S3;;;:p

Δεν δοκιμάζεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Αλλιώς odin και ξαναπερνα το επίσημο firmware...:)

μαλλον με odin το παω και βλεπουμε

μαλλον με odin το παω και βλεπουμε

Τελικά και εδώ δεν ξέρω αν συμφωνούμε όλοι αλλά το πιο εντυπωσιακό τηλέφωνο της αγοράς δεν μπορεί όπως θα έπρεπε να αξιοποιήσει το ics η το ics δεν μπορεί να αξιοποιήσει το τηλέφωνο...

Όπως και να έχει για μένα είναι αυτό που μένει...

Άντε να δούμε...

Εγώ πάντως το πήρα απόφαση ότι η πραγματική επανάσταση θα γίνει στο Note2

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

α και κάτι ακόμη

μου είπε οτι το τηλ είναι γερμανικό...παρεισαγωγή δηλαδή...γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμη η αναβάθμιση???

και το δικό μου γερμανικό είναι, με γερμανική ρομ και η μαμά, και η δεύτερη που έβαλα αλλά τίποτα.. αναβάθμιση γιοκ!

η φωτό ειναι για να δείτε οτι δεν λέω παπάτζες...:p

5 λεπτά στη φόρτιση και η θερμοκρασία εκτοξεύτηκε στους 54οC..

ήδη το τηλεφωνάκι ταξιδεύει για τα κεντρικά...

το οτι χωρίς να τρέχω κάποιο πρόγραμμα και η μνήμη είναι στο 66% είναι normal ας πούμε???μου φαίνεται οταν επιστρέψει με το καλό περνάω καμιά μαγειρεμένη ρομ για να ξεφορτωθώ ολες τις π@παριες που τρέχουν στο παρασκήνιο...

κώστα εχω δοκιμάσει άπυρες φορές με το kies αλλά χαμένος κόπος...

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω πάλι εύχομαι να γυρίσει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...πράγμα δύσκολο όμως και δεν το βλέπω...η πολιτική των εταιριών εχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια προς το χειρότερο... για τον πελάτη...
[sIGPIC][/sIGPIC]

η φωτό ειναι για να δείτε οτι δεν λέω παπάτζες...:p

5 λεπτά στη φόρτιση και η θερμοκρασία εκτοξεύτηκε στους 54οC..

ήδη το τηλεφωνάκι ταξιδεύει για τα κεντρικά...

το οτι χωρίς να τρέχω κάποιο πρόγραμμα και η μνήμη είναι στο 66% είναι normal ας πούμε???μου φαίνεται οταν επιστρέψει με το καλό περνάω καμιά μαγειρεμένη ρομ για να ξεφορτωθώ ολες τις π@παριες που τρέχουν στο παρασκήνιο...

κώστα εχω δοκιμάσει άπυρες φορές με το kies αλλά χαμένος κόπος...

για τη μνήμη είναι νορμάλ. τρώει πολύ μνήμη το android λειτουργικό, και ακόμα και μαγειρεμένη ρομ να βάλεις θα βρίσκεσαι μεταξύ 450-650

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Kαι με την LQ3 είμαι ευχαριστημένος (αφού δεν είναι Γερμανική...). Πέρνα την και εσύ Κώστα. Βασικά με την LQ3 είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Ενώ έχω root όταν ανοίγω το SuperSu μου βγάζει error .