Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προβληματικό είναι του Εύθυμη αν δεν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από 36 C κι όχι το δικό σου...:p.

Ιδίως σε φόρτιση από πρίζα και λίγο browsing ταυτόχρονα, χτυπάει άνετα κοντά στους 50 C.

Δεν είναι προβληματικό αδερφέ! Αφενός του δίνω πολύ αγάπη και σημασία και αφετέρου το έχει ευλογησει παπάς για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο :p:p

Σοβαρά τώρα, δεν ανεβάζει και μάλιστα σήμερα είμαι ολη την μέρα στο δρόμο (μέχρι στις 1300 είχα πάει και ειχα έρθει Αθηνα-Πάτρα κάνοντας και την δουλειά μου..) και στο αυτοκίνητο και το είδα να πηγαίνει μέχρι 38°C και μάλιστα σε φάση που είχα βάλει gps να δουλεύει (παιχνίδι δεν μπορούσα να παίξω, οδηγούσα..) και το είχα αφήσει στον ήλιο.. Δεν ξέρω, περιμενω σίγουρα να ανεβάσει πάντως λόγω καλοκαιριού.. Πως μετράτε θερμοκρασία εσείς??

Edited by efthimis31

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σωστο και αυτο! Δεν λεω!

Αν ομως σε λιγες ημερες που θα ολοκληρωσω την ενεργειακη αναβαθμιση σπιτι συνεχισει να χτυπαει ψηλα νουμερα(εντος οικιας) τοτε θα εχω καθε δικαιωμα να γκρινιαζω ειτε για το κινητο, ( ειτε για τους τεχνικους πως δεν μου κανανε καλη δουλεια). Ενταξει;:p

Στα σοβαρα τωρα. Δεν γκρινιαζα στο προηγουμενο ποστ, διαπιστωση εκανα.Δεν συνυπολογισα βεβαια το γεγονος πως η ics ηρθε παρεα με το καλοκαιρι και τις υψηλες θερμοκρασιες του.:) Μακαρι να οφειλεται εκει.

Οκ, αυτό που είπες σε σχέση με την εποχή του καλοκαιριού και τις ανεβασμένες θερμοκρασίες ισχύει...απλά να συμπληρώσω κάτι που δεν έγραψα σε προηγούμενα posts. Εγώ δεν είμαι με ics, αλλά με gb και unroot!

@efthimis31: Εγώ την μέτρησα την θερμοκρασία με battery monitor widget και quick system info.

Edited by agelos_22

Σωστο και αυτο! Δεν λεω!

Αν ομως σε λιγες ημερες που θα ολοκληρωσω την ενεργειακη αναβαθμιση σπιτι συνεχισει να χτυπαει ψηλα νουμερα(εντος οικιας) τοτε θα εχω καθε δικαιωμα να γκρινιαζω ειτε για το κινητο, ( ειτε για τους τεχνικους πως δεν μου κανανε καλη δουλεια). Ενταξει;:p

Στα σοβαρα τωρα. Δεν γκρινιαζα στο προηγουμενο ποστ, διαπιστωση εκανα.Δεν συνυπολογισα βεβαια το γεγονος πως η ics ηρθε παρεα με το καλοκαιρι και τις υψηλες θερμοκρασιες του.:) Μακαρι να οφειλεται εκει.

10' στον φορτιστή και για πλάκα πήγε 46 βαθμούς...απλά η διαφορά που βλέπω με το Note είναι πως δεν ζεματάει, σε αντίθεση με το SII που έχω και στους ίδιους βαθμούς σου καίει το χέρι.:p

10' στον φορτιστή και για πλάκα πήγε 46 βαθμούς...απλά η διαφορά που βλέπω με το Note είναι πως δεν ζεματάει, σε αντίθεση με το SII που έχω και στους ίδιους βαθμούς σου καίει το χέρι.:p

Τώρα πάω να τεστάρω και επανέρχομαι γιατί διάβασα και τα άλλα ποστ πιο πίσω... οπότε βάζω φορτιστή και ταυτόχρονα θα κάνω browsing, tapatalk και θα παίξω και ένα asphalt6 να δω τι θα γράψει.... (οχι όλα μαζί το ξέρω δεν γίνεται :p )

Εντάξει μην μασάτε στον φπρτιστή και με τρελό asphalt6 έδειξε 48 βαθμούς κελσίου οπότε είναι φυσιολογικό σε όλα... επίσης καίει το πάνω μέρος που είναι ο επεξεργαστής αλλά δεν ζεματάει όπως λέτε, μπορείς να το χειριστείς άνετα το τηλέφωνο, no problem!!!

Επίσης να προσθέσω με απλο browsing και tapatalk δεν πάει πάνω από 41°C στον φορτιστή πάντα!

Edited by efthimis31

Τώρα πάω να τεστάρω και επανέρχομαι γιατί διάβασα και τα άλλα ποστ πιο πίσω... οπότε βάζω φορτιστή και ταυτόχρονα θα κάνω browsing, tapatalk και θα παίξω και ένα asphalt6 να δω τι θα γράψει.... (οχι όλα μαζί το ξέρω δεν γίνεται :p )

Εντάξει μην μασάτε στον φπρτιστή και με τρελό asphalt6 έδειξε 48 βαθμούς κελσίου οπότε είναι φυσιολογικό σε όλα... επίσης καίει το πάνω μέρος που είναι ο επεξεργαστής αλλά δεν ζεματάει όπως λέτε, μπορείς να το χειριστείς άνετα το τηλέφωνο, no problem!!!

Επίσης να προσθέσω με απλο browsing και tapatalk δεν πάει πάνω από 41°C στον φορτιστή πάντα!

Ευθύμη αυτός είναι ο λόγος που δυσκολευομαι να αντικαταστήσω το iPad με το Note.

Ότι και να κάνουμε όλες μα όλες οι android συσκευές ανεβάζουν θερμοκρασία. Ειδικα με το ics το οποίο μπορει να φέρνει κάποια νέα πράγματα αλλα έχει αποτύχει για μένα στον τομέα θερμοκρασία - αυτονομία.

Νόμιζα ότι το Nexus S της γυναίκας μου δεν θα ανεβάζει επειδη είναι μονοπυρηνο. Κι όμως μόλις το δούλεψα όπως συνηθιζω με την δικη μου συσκευη, ζεματαγε.

Τα βραδια καμία φορα δουλεύω το κινητο σαν tablet έτσι για να το ευχαριστηθω. Μόλις το αφήνω και πιάνω ξανα το iPad, δροσιζεται το χέρι μου. :lol: Με γρήγορο browsing δηλαδη πολλές εναλλαγές μεταξυ διαφόρων ιστοσελίδων, το δικο μου μετα απο καποια ωρα πιάνει τους 40° με τον official και τους 37-38° με τον Chrome. Δεν καίει αλλα δεν παύει να είναι ζεστο πίσω. Πράγμα που γίνεται ενοχλητικο αν το κρατάς αρκετη ώρα.

Αρχίζω να πιστεύω ότι άδικα σπαταλάμε τόσα χρήματα για σούπερ smartphones. Ποτε δεν θα αντικαταστήσουν ένα tablet.

Το κακο είναι ότι όποιον να ρωτήσεις θα σου πει ότι δεν ανεβάζει πάνω απο 36°. Οπότε πρέπει να το δοκιμάσω μόνος μου.

Δεν ξέρω αλλα το iPhone τουλάχιστον σε browsing δεν το αισθανόμουν ζεστό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ευθύμη αυτός είναι ο λόγος που δυσκολευομαι να αντικαταστήσω το iPad με το Note.

Ότι και να κάνουμε όλες μα όλες οι android συσκευές ανεβάζουν θερμοκρασία. Ειδικα με το ics το οποίο μπορει να φέρνει κάποια νέα πράγματα αλλα έχει αποτύχει για μένα στον τομέα θερμοκρασία - αυτονομία.

Νόμιζα ότι το Nexus S της γυναίκας μου δεν θα ανεβάζει επειδη είναι μονοπυρηνο. Κι όμως μόλις το δούλεψα όπως συνηθιζω με την δικη μου συσκευη, ζεματαγε.

Τα βραδια καμία φορα δουλεύω το κινητο σαν tablet έτσι για να το ευχαριστηθω. Μόλις το αφήνω και πιάνω ξανα το iPad, δροσιζεται το χέρι μου. :lol: Με γρήγορο browsing δηλαδη πολλές εναλλαγές μεταξυ διαφόρων ιστοσελίδων, το δικο μου μετα απο καποια ωρα πιάνει τους 40° με τον official και τους 37-38° με τον Chrome. Δεν καίει αλλα δεν παύει να είναι ζεστο πίσω. Πράγμα που γίνεται ενοχλητικο αν το κρατάς αρκετη ώρα.

Αρχίζω να πιστεύω ότι άδικα σπαταλάμε τόσα χρήματα για σούπερ smartphones. Ποτε δεν θα αντικαταστήσουν ένα tablet.

Το κακο είναι ότι όποιον να ρωτήσεις θα σου πει ότι δεν ανεβάζει πάνω απο 36°. Οπότε πρέπει να το δοκιμάσω μόνος μου.

Αυτές ήταν θερμοκρασίες με το τηλέφωνο στην πρίζα να φορτίζει που ανέφερα πριν για να δω αν ήταν στο ίδιο επίπεδο με αυτό που λέγανε οι άλλοι κάτοχοι.. Τωρα ας πούμε που χαζεύω ίντερνετ, tapatalk κτλ μόλις το ηλεγξα και δείχνει 31°C που είναι φυσικά απόλυτα δροσερό.. Και σήμερα είναι ιδιαίτερα ζεστή μέρα στην Αθήνα.. Το ipad2 το έχω αισθανθεί αρκετά ζεστό σε κάποιες περιπτώσεις, το iPhone δεν θυμάμαι αλλά τέτοια χρήση δεν του έκανα! Πάντως σίγουρα εξαρτάται τι κάνεις με την ταμπλέτα.. Για browsing, mails κτλ είναι ικανότατο, για τις δικές σου απαιτήσεις σίγουρα απαιτείται testing στα χέρια σου ;)

να ρωτήσω...

τι πρέπει να κάνω για να επαναφέρω το τηλέφωνο όπως ήταν όταν το αγόρασα???

κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν το κάνει αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

διαφωνώ. Θεωρώ πως σε 2-4Q τα smartphones τύπου Note άνετα θα αντικαταστήσουν τα tablets(για power users). Άλλωστε ποιος απο εμάς δεν θέλει να τα έχει όλα σε ένα ?

Απο την άλλη τα tablets ίσως αντικαταστήσουν μελλοντικά τα notebooks αλλά απέχουν ακόμα απο αυτό. Θα πρέπει πρώτα να απαξιωθεί/αχρηστευτεί η χρήση των CD/DVD.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

να ρωτήσω...

τι πρέπει να κάνω για να επαναφέρω το τηλέφωνο όπως ήταν όταν το αγόρασα???

κάνοντας επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν το κάνει αυτό.

Απλα περνας ενα official firmware μεσω pc Odin.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Απλα περνας ενα official firmware μεσω pc Odin.

μα ακόμη και μετά απο αυτο όπως εχει αναφερθεί κρατάει τα πάντα..(ετσι ανέφερε ο karhariasgr όταν έβαλε την ics μεσω pc odin...:O)

p.s. μπελάς αυτά τα android μου φαίνεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα ακόμη και μετά απο αυτο όπως εχει αναφερθεί κρατάει τα πάντα..(ετσι ανέφερε ο karhariasgr όταν έβαλε την ics μεσω pc odin...:O)

Αυτο συμβαινει οταν το firmware ειναι No wipe.

Θα επιλεξεις λοιπον ενα wipe firmware (ειναι τα περισσοτερα) απο εδω.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Αυτο συμβαινει οταν το firmware ειναι No wipe.

Θα επιλεξεις λοιπον ενα wipe firmware (ειναι τα περισσοτερα) απο εδω.

ααα ναι??

ε δεν επιλέγω τίποτα τότε...έλεγα μήπως υπήρχε κάποια επιλογή μέσα απο τη συσκευή...θα περιμένω μέχρι την τρίτη το πρωί να το πάω στο σερβις(μη μου πούνε και καμιά μ@λ@κια γιατί θα θολώσω και θα φωνάξω το φίλο μου τον κασιδιάρη να τους μ...ι όλους!!!!:lol::lol:

θα πάω την τρίτη και άμα μου πούνε καμιά π@π@ρια τους στιλ αναβάθμιση κλπ όταν θα το πάρω στα χέρια μου δεν θα αφήσω rom απο το xda που να μη τι δοκιμάσω...:D:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατί δεν έχω τέτοια προβλήματα?

Το έχω διαλύσει το note...

Τι browsing τι tapatalk τι facebook κάμερα μουσική ταινίες radio online σηριαλ όλη την ώρα..

+ οτι μιλάω με τις ώρες..

Είμαι με την τελευταία κατσίκα και speed mode..

Sent from my note

Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατί δεν έχω τέτοια προβλήματα?

Το έχω διαλύσει το note...

Τι browsing τι tapatalk τι facebook κάμερα μουσική ταινίες radio online σηριαλ όλη την ώρα..

+ οτι μιλάω με τις ώρες..

Είμαι με την τελευταία κατσίκα και speed mode..

Sent from my note

+1

Δεν υπάρχει κάτι που δεν κάνω με το Note, πολλές ώρες βαριάς χρήσης καθημερινά και πότε δεν είχα θέματα με τη θερμοκρασία.

Εχω χρησιμοποιησει σχεδόν κάθε Rom μαι Kernel που κυκλοφορεί και μέρι τώρα δεν είχα πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Εγω ξα διαφωνήσω. Οσο υπεροχο κι αν βρισκω το Note, μια υπερθέρμανση την εχει σε βαρυ multitasking. Σιγουρα χαμηλότερη του s2, σίγουρα λιγαααακι πιο πανω απο το Nexus. Το λιωνω το κινητό καθημερινά γιατί στη δουλειά δεν εχω υπολογιστή, οπότε μπορω να το διαπιστώσω. Δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση προβλημα και dealbreaker, αλλα καλο είναι να αναφερθεί.

Είναι και θεμα χρήσης αλλωστε, αν δεν το λιώσει κανείς δεν μπορεί να το εντοπίσει :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Φοβάμαι ότι θα βγούμε off topic αν αρχίσω να περιγράφω τι κάνω κυριολεκτικά όλη μέρα με το iPad ώστε να γίνει κατανοητή η χρήση που θέλω.

Ουσιαστικά στο γραφείο και στο σπίτι χρησιμοποιω μόνο αυτο. Το κινητο μόνο για κλήσεις εκτός όταν βρίσκομαι σε εξωτερικούς χώρους.

Άρα μιλάμε για συνεχή και σκληρη χρήση αφου χρησιμοποιω αρκετές βαριές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Κυριολεκτικά το λιωνω. Τις περισσότερες φορές ειδικα αν κοιμηθώ αργά δεν με φτάνει η μπαταρία.

Θυμάμαι στο Sii όταν έγραφα ένα post στο myphone απο τον official browser, ζεματαγε. Σίγουρα το Note δεν έχει καμία σχέση λόγο όγκου αποβάλει πιο εύκολα την θερμοκρασία. Το κακο είναι ότι δεν έχω κανένα εδω για να το δανειστω μερικές ώρες. Σκέφτομαι σοβαρα το Note2 αλλα θέλω να είμαι σίγουρος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σκέφτομαι σοβαρα το Note2 αλλα θέλω να είμαι σίγουρος.

Kαλα, κατσε να βγει πρωτα..

οσο για τις θερμοκρασιες που λες του ipad μην συγκρινεις το ενα με το αλλο, hardware,software,μεγεθος.. ημερα με τη νυχτα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω κανω βαρυτατη χρηση στο Note,τετοια που το απογευμα χρειαζεται φορτιση. Και μπορω να επιβεβαιωσω οτι σιγουρα ζεσταινεται. Αυτο φαινεται ειδικα τωρα το καλοκαιρι,στο σπιτι που δεν εχω κλιματισμο και γενικα επικρατουν υψηλες θερμοκρασιες. Εχω δει και 46 βαθμους κελσιου στην μπαταρια. Το καλο ειναι πως η αποδοση δεν επηρεαζεται στο ελαχιστο,ευτυχως ειναι αρκετα μεγαλο για να το κρατησεις απο καποιο σημειο που δε ζεματαει :D και η θερμοκρασια πεφτει πολυ γρηγορα στο κανονικο αν παψεις να το ζοριζεις.

Kαλα, κατσε να βγει πρωτα..

οσο για τις θερμοκρασιες που λες του ipad μην συγκρινεις το ενα με το αλλο, hardware,software,μεγεθος.. ημερα με τη νυχτα..

Δεν τα συγκρίνω. Εννοείται ότι δεν έχουν καμία σχέση. Το αναφέρω απλα για να δείξω τι είδους χρήση κάνω.

σήμερα έβαλα να φορτίσω...στα 10 πρώτα λεπτά έφτασε στους 54 C!!!!!:X

πάμε σίγουρα για σερβις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τρέχοντας! Και πολύ το παλεψες, εντάξει θα κάψεις κάνα μάγουλο (μετά θα τραβηξεις και μια τρελή αγωγή και θα σε πληρώνουν για πάντα!!) :p

Και θα σου έλεγα στην διαδρομή για το σέρβις να το έχεις στο φορτιστή για να την δούνε τη θερμοκρασία...

Εγω κανω βαρυτατη χρηση στο Note,τετοια που το απογευμα χρειαζεται φορτιση. Και μπορω να επιβεβαιωσω οτι σιγουρα ζεσταινεται. Αυτο φαινεται ειδικα τωρα το καλοκαιρι,στο σπιτι που δεν εχω κλιματισμο και γενικα επικρατουν υψηλες θερμοκρασιες. Εχω δει και 46 βαθμους κελσιου στην μπαταρια. Το καλο ειναι πως η αποδοση δεν επηρεαζεται στο ελαχιστο,ευτυχως ειναι αρκετα μεγαλο για να το κρατησεις απο καποιο σημειο που δε ζεματαει :D και η θερμοκρασια πεφτει πολυ γρηγορα στο κανονικο αν παψεις να το ζοριζεις.

Εγώ πάντως παίδες είμαι παραλία τώρα με τριάντα βαθμούς νταλα μεσημέρι σερφαρω με αδύνατο σημα cosmote και το κινητό δεν λέει να ανεβάσει θερμοκρασία..

Τριαπεντε βαθμούς με το ζορι..

Sent from my note

Εγώ πάντως παίδες είμαι παραλία τώρα με τριάντα βαθμούς νταλα μεσημέρι σερφαρω με αδύνατο σημα cosmote και το κινητό δεν λέει να ανεβάσει θερμοκρασία..

Τριαπεντε βαθμούς με το ζορι..

Sent from my note

απο τι αποτελειται η οθονη σου?

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

απο τι αποτελειται η οθονη σου?

thanks

Τι ακριβώς θες να μάθεις?

Πες μου να σου πω (έχω ρίξει τρελό στήσιμο στις αρχικές μου οθόνες:p )

Φίλε μου μήπως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.;

Και εγώ τώρα που έβαλα τον φορτιστή πάνω είμαι στα, 51

Δεν το λέω για να σε αμφισβητήσω απλά νομίζω ότι έχεις πανικοβληθει λίγο παραπάνω από το κανονικό

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss