Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν μπορεί θα το γράψω!! Το άφησα επίτηδες να δω πόσο θα κρατήσει η μπαταρία του. Το χρησιμοποίησα σαν τηλέφωνο,πρώτα απ' όλα μια και μίλησα αρκετά! Σαν smartphone λίγο. Κάποια email, λίγο σερφάρισμα με δίκτυο κινητής,κατέβασε και τρεις εφαρμογές από play. Φορτίζει μετά απο 3 μέρες 15 ώρες και κάτι λεπτά:wacko: Απίστευτο αλλά αληθινό.Έμεινα να κοιτάζω μήπως με γελούν τα μάτια μου. Τι να πω,μόνο το με το 2 θα το αλλάξω!!!

Αυτη ειναι αποδοση να την ζηλευεις!

Μου φαινεται πρεπει να στειλουμε το ΝΟΤΕ σου στα εργαστηρια της σαμσουνγκ και των xda να δουνε τι εχει μεσα να το περασουμε και εμεις.:D

Xiaomi Mi Max3 4/64

Αυτό με το wifi φίλε μου....δεν ειναι ακριβώς έτσι !!

Τόσο εγώ όσο και αλλα παιδια ...με την εγκατάσταση της ICs είδαμε προβλήματα στη λήψη σήματος στο wifi !!

Εγώ προσωπικά στο διπλανό δωμάτιο έχω μόνο μια γραμμουλα σήμα , ενώ με το iPhone , iPad ...σήμα καμπάνα !!

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

και εγώ πλέον μετά απο 3-4 καλές φορτίσεις μπορώ να πω οτι είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση της μπαταρίας μου...

(μετά βέβαια απο την απεγκατάσταση άχρηστων προγραμμάτων όπως το task killer..καθαρά προσωπική άποψη)

το έβγαλα απο το φορτιστή το πρωί στις 6:30

edit

Τώρα είδα ότι γράφει usage 3:16...

Μαλον επειδή το έβαλα στο pc και μετέφερα κάτι φωτογραφίες. ..

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχα διαβασει καποια μποντελα εβγαζαν προβλημα με το μαυρο,στο site της samsung εχει ενα update για της οθονες..ειναι συχνο το προβλημα?

Εμένα το έχει το θέμα με το μαύρο ... Έχει επισημανθεί και σε διάφορα forum ως black clipping..

Έχουν βγάλει fix?? Δεν το ήξερα...

Ειχα διαβασει καποια μποντελα εβγαζαν προβλημα με το μαυρο,στο site της samsung εχει ενα update για της οθονες..ειναι συχνο το προβλημα?

Update για τις οθόνες;;;; Τι εννοείς;;;;

Link please;;;;;;;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

τι πρόβλημα με το μαυρο εννοείται? μέχρι τώρα είχαμε θέμα στην απόχρωση του άσπρου, τώρα το μαύρο μας δεν είναι μαύρο? με τον πόσο το παίρνετε εσείς? :D :D :P

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/galaxynote/GT-I9220ZBAVGR-support

πατηστε Ανακοίνωση Βελτίωσης Ποιότητας για τις Samsung..

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/galaxynote/GT-I9220ZBAVGR-support

πατηστε Ανακοίνωση Βελτίωσης Ποιότητας για τις Samsung..

LOL...αυτό δεν είναι για τηλεοράσεις;;:p

Follow me on XDA

LOL...αυτό δεν είναι για τηλεοράσεις;;:p

και εγώ έτσι νομίζω αφού είναι σε executable.

giphy.gif

και εγώ έτσι νομίζω αφού είναι σε executable.

To λέει βρε παλικάρια είναι για τις Samsung LED οθόνες της σειράς SA αλλά μπορεί να με αφορά για την δικιά μου!!!

λοιπόν λοιπόν...έχουμε θέμα...

μάλλον το μάτιασα το τηλεφωνάκι μου

έχει από το πρωί που το παρατήρησα...

απο τη μέση και πάνω της οθόνης θερμαίνετε υπερβολικά σε σημείο που καίει το μάγουλο μου όταν μιλάω...

έκανα επανεκκίνηση αλλά το πρόβλημα παραμένει..

αυτό συμβαίνει όταν είναι αναμένη η οθόνη...δεν φαίνεται να τρέχει κανένα πρόγραμμα στο παρασκήνιο

καμιά ιδέα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο τη μέση και πάνω της οθόνης θερμαίνετε υπερβολικά σε σημείο που καίει το μάγουλο μου όταν μιλάω...

αυτό συμβαίνει όταν είναι αναμένη η οθόνη...δεν φαίνεται να τρέχει κανένα πρόγραμμα στο παρασκήνιο

καμιά ιδέα???

Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αλλά μυρίζομαι πρόβλημα... δεν είναι καθόλου φυσιολογικό. Μέτρησες την θερμοκρασία της μπαταρίας να δεις μέχρι που πάει? Καλύτερα να το δει κάποιο service πάντως μην πάθει ζημιά...άλλαξες κάτι γενικότερα ή από μόνο του ξεκίνησε τα δικά του??

καμιά ιδέα???

Για άλλαξε και κάνα κερνελ ,επίσης αν το έχεις oc .

giphy.gif

Κώστα, μήπως είναι καιρός για ένα μπλε δόντι, να μη σηκώνεις όλο το βάρος στο αυτί σου? :D :D :D :P

Και εγώ το έχω αυτό να καίει η οθόνη αλλά θα συμβεί οταν την έχω πολύ ώρα ανοιχτή. Δλδ όταν παίζω ή γενικά ασχολούμαι με την συσκευή αρκετή ώρα (φορτίζει / δεν φορτίζει) η οθόνη καίει.

παιδες το αστερι μας παρα ειναι εξυπνο! αν ενα sms ειναι μεγαλο το μετατρεπει αυτοματα σε mms και το στελνει! οποτε δυο κακα μαζι! και extra χρεωση και αν ο αλλος δεν περνει mms δεν βλεπει ποτε το μηνυμα! κανας τροπος για να το παρακαμψουμε? η συσκευη δεν ειναι root.

παιδες το αστερι μας παρα ειναι εξυπνο! αν ενα sms ειναι μεγαλο το μετατρεπει αυτοματα σε mms και το στελνει! οποτε δυο κακα μαζι! και extra χρεωση και αν ο αλλος δεν περνει mms δεν βλεπει ποτε το μηνυμα! κανας τροπος για να το παρακαμψουμε? η συσκευη δεν ειναι root.

Gosms, handcent sms (από google play και οι 2 εφαρμογές) ή root...

Follow me on XDA

Gosms, handcent sms (από google play και οι 2 εφαρμογές) ή root...

μου γραφει οτι εγκατασταθηκε αλλα δεν τη βλεπω πουθενα.... κατι δεν εχω κανει καλα?

μου γραφει οτι εγκατασταθηκε αλλα δεν τη βλεπω πουθενα.... κατι δεν εχω κανει καλα?

Σίγουρα εγκατέστησες??? Κι εγώ χρησιμοποιώ το gosms pro και με έχει σώσει γενικότερα, δεν ασχολήθηκα ξανά με την αντίστοιχη στοκ εφαρμογή..

Μέτρησες την θερμοκρασία της μπαταρίας να δεις μέχρι που πάει? Καλύτερα να το δει κάποιο service πάντως μην πάθει ζημιά...άλλαξες κάτι γενικότερα ή από μόνο του ξεκίνησε τα δικά του??

33oC δείχνει...μη μου λες για σερβις ακόμη δεν το πήρα...:(

Για άλλαξε και κάνα κερνελ ,επίσης αν το έχεις oc .

δεν έχω κάνει καμία αλλαγή ούτε root...τι εννοείς αν το έχεις oc???

Κώστα, μήπως είναι καιρός για ένα μπλε δόντι, να μη σηκώνεις όλο το βάρος στο αυτί σου? :D :D :D :P

Και εγώ το έχω αυτό να καίει η οθόνη αλλά θα συμβεί οταν την έχω πολύ ώρα ανοιχτή. Δλδ όταν παίζω ή γενικά ασχολούμαι με την συσκευή αρκετή ώρα (φορτίζει / δεν φορτίζει) η οθόνη καίει.

κώτσο το δοκίμασα και με μπλου τουθ αλλά πάλι τα ίδια...την φωτεινότητα της οθόνης την εχω τέρμα χαμηλά..με το που θα πατήσω το πλαϊνό κουμπί να ανάψει το κινητό σε 30 δευτερόλεπτα καίει...:O:O

μπαααα κακό που με βρήκε....

[sIGPIC][/sIGPIC]

επιτυχης εγκατασταση του gosms pro γραφει.. αλλα σε αλλες εφαρμογες με του που κατεβαινουν δινει δυο επιλογες: ανοιγμα η κατ. εγκαταστ. εδω δινει μονο το δευτερο και στις εφαρμογες δεν φαινετε πουθενα!

update

κατεβασα για δοκιμη και το παιχνιδι το drag racing. εμφανιστηκε στισς εφαρμογες αμεσως...

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss

33oC δείχνει...μη μου λες για σερβις ακόμη δεν το πήρα...:(

Η μπαταρία σου δεν έχει πρόβλημα είναι φυσιολογική η θερμοκρασία. Οπότε κάποια πλακέτα θερμαίνεται πάνω από το μέγιστο επιτρεπτό όριο για να το νοιώθεις τόσο ζεστό... τώρα το ξέρω ότι είναι ταλαιπωρία αλλά μπορείς να απαιτήσεις ακόμα και αντικατάσταση συσκευής δεν είναι φυσιολογικό, καλά τα έσκασες ζεστά ζεστά τα ευρουλάκια σου :(

@nxrys Πάτα άνοιγμα εκεί να δεις ανοίγει? Επίσης κοίταξε στις εφαρμογές σου δεν παίζει να μην εγκαταστάθηκε!!

Η μπαταρία σου δεν έχει πρόβλημα είναι φυσιολογική η θερμοκρασία. Οπότε κάποια πλακέτα θερμαίνεται πάνω από το μέγιστο επιτρεπτό όριο για να το νοιώθεις τόσο ζεστό... τώρα το ξέρω ότι είναι ταλαιπωρία αλλά μπορείς να απαιτήσεις ακόμα και αντικατάσταση συσκευής δεν είναι φυσιολογικό, καλά τα έσκασες ζεστά ζεστά τα ευρουλάκια σου :(

@nxrys Πάτα άνοιγμα εκεί να δεις ανοίγει? Επίσης κοίταξε στις εφαρμογές σου δεν παίζει να μην εγκαταστάθηκε!!

η επιλογη ανοιγμα δεν υπαρχει. υπαρχει μονο η κατ. εγκαταστ. στις εφαρμογες δεν φαινεται καμια απο τις δυο. αντιθετα δυο παιχνιδια που κατεβασα φαινονται και παιζουν κανονικα....

απεγκατεστησα το gosms pro και το εγκατεστησα απο το pc.... και παλι τα ιδια... το τηλ εκανε ληψη εβγαλε μηνυμα οτι εγκασταθηκε επιτυχως αλλα επιλογη ανοιγμα δεν υπαρχει και στις εφαρμογες δεν φαινεται. ακριβως το ιδιο γινεται και με το Handcent SMS Greek .

Edited by nxrys