Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με nova η apex launcher μπορουμε να βαλουμε τα widget της σουιτας της samsung? μου τα εμφανιζει μονο στο tw και touchwiz. Επισης το touchwiz κανει σπασιματα μετα απο χρηση. Συμβαινει και σε εσας? ( σε ρομ goat)

Με nova η apex launcher μπορουμε να βαλουμε τα widget της σουιτας της samsung? μου τα εμφανιζει μονο στο tw και touchwiz. Επισης το touchwiz κανει σπασιματα μετα απο χρηση. Συμβαινει και σε εσας? ( σε ρομ goat)

Τα θέματα περί rooting αν έχεις την καλοσύνη εδώ

Οχι ο touchwiz δεν εμφανίζει κάποια από τα widgets ειδικά αυτά με ημερολόγιο... εγώ με apex/nova βλέπω καλύτερη συμπεριφορά. Εμένα δεν μου κάνει σπασίματα καθόλου... από ποια rom ήρθες? Δεν είχες κάνα backup εφαρμογών από titanium από Ginger και επανέφερες στην GoatRip (ics...) ??

παιδια μαζεψα ολη την ταλαιπωρια και ανασφαλεια με αυτα που ακουγονται

και οταν εβγαλα ακρη εφτιαξα ενα μικρο οδηγο με ολα τα αρχεια που χρειαζεσαι για να πηγαινεις απο rom σε rom

με ασφαλεια... τα εχω ολα σε public folder του dropbox...

οποιος θελει να κανει root , να παει σε ics να γυρισει σε GB... ολα ειναι εκει..

αν το βρειτε χρησιμο ισως να μπει καπου στην καλη μας την βιβλο....

εδω ή οδηγιες ...

http://dl.dropbox.com/u/43609376/Steps%20for%20a%20Rooted%20GB/%CE%92%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.txt

και εδω το rar που τα εχει ολα... (οι οδηγιες κλπ ειναι και μεσα)

http://dl.dropbox.com/u/43609376/Steps%20for%20a%20Rooted%20GB/Steps%20for%20a%20safe%20rooted%20rom.exe

ανεβαινει ειναι 530 mb ,σε καμια ωριτσα θα ειναι πανω...

ειναι αρκετα μαζεμενα και πολλαπλα τεσταρισμενα σε 3 note ... με μορφη 1,2,3 τα βηματα..

με γνωσεις απο XDA και φυσικα απο εδω...

το ανεβαζω γιατι εγω ο αδερφος μου και ενας φιλος με note... ξαναγυρναμε παντα σε αυτο

για καθε ασφαλη αλλαγη... οποτε ισως βοηθησει και καποιον αλλο

Edited by Oiwnos17
oiwnos

είσαι πρώτος!!!ευχαριστούμε :):up:

κάτι άσχετο

ψάχνω από τη μέρα που πήρα το note θήκη σε στιλ πορτοφόλι

(να παίρνει και καμιά καρτούλα και κανένα χάρτινο οσο υπάρχουν ακόμη βέβαια...)

αλλά να ανοίγει απο πάνω προς τα κάτω.οχι απο δεξιά προς τα αριστερά σαν βιβλίο...

βρήκα μια σε ελληνικό site αλλα απ οσο ρώτησα δεν είναι και πολύ ποιοτική...

έχει κάνεις κάτι κατά νου???(

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ κώστα κώστα.. στο έστειλα και ΠΜ αλλά δε τα βλέπεις..

http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Phone-PDA-Accessories-/9394/i.html?_nkw=samsung+galaxy+note&_catref=1&_trksid=p3286.c0.m1538

Η 14 αγγελία είναι αυτό που θες. Αλλά γενικά εδώ θα βρεις ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ. Κινεζίλες μεν, θα κάνουν 3-4 βδομάδες να σου έρθουν, αλλά πολύ φτηνά και τρελές επιλογές!!!

Μεγιές!!! :D

Παιδιά καλημέρα μου συνέβη το εξής κουλο...Έχουν γεμίσει οι 7 οθόνες των εφαρμογών και ενώ εχω χώρο σε αποθήκευση (300mb εσωτερικής μνήμης και 2gb από την άλλη χωρίς να εχω εξωτερική sd κάρτα) όταν παω να κατεβασω κάτι μου λέει δεν υπάρχει αποθηκευτικος χώρος!!! Είναι δυνατόν επειδή γέμισαν οι 7 οθόνες εφαρμογών να το λέει αυτό;;; :eek::eek::eek:

Edit: Άκυρο παιδιά μια συγκεκριμένη δεν μου περνάει το accuweather ίσως επειδή υπάρχει σαν widget?? :confused:

Edited by jmarousakis
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Για τις διαφημίσεις θα κατεβάσεις αυτό εδώ, είναι μόνο για root και είναι free

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.android.adfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWd0aW5jYW4uYW5kcm9pZC5hZGZyZWUiXQ..

Για την goatrip τι να πω... είναι πολύ γρήγορη και smooth, μπαταρία πάρα πολύ καλή και γενικά από όσες έχουμε δοκιμάσει (και πίστεψέ με τα περισσότερα παιδιά έχουν δοκιμάσει πάρα πολλές τελευταία, μαζί κι εγώ) είναι μακράν η καλύτερη. Επίσης είναι άριστα παραμετροποιήσιμη (πω πω φωτιά είμαι σήμερα :lol: ) και έχει πολλά καλά καλούδια (αλλάζεις εικονίδια μπαταρίας, τρόπο ξεκλειδώματος από πολλά άλλα λειτουργικά κτλ κτλ). Εγώ προτείνω να κάνεις root αν θες στην stock που κατεβάζεις, κάτσε λιγάκι εκεί και παίξε με εφαρμογές root όπως το adfree, titanium κτλ και στην συνέχεια περνάς σε κάποια καλή custom γιατί περιμένουμε και καλούς και σταθερούς kernels οπότε θα έχουμε και πολύ καλές roms σύντομα...

Φίλε πως περνάμε την Goatrip?

Κατέβασα το rar αλλά δε μπορώ να το περάσω στο Odin. Τι πρέπει να κάνω?

αχ κώστα κώστα.. στο έστειλα και ΠΜ αλλά δε τα βλέπεις..

http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Phone-PDA-Accessories-/9394/i.html?_nkw=samsung+galaxy+note&_catref=1&_trksid=p3286.c0.m1538

Η 14 αγγελία είναι αυτό που θες. Αλλά γενικά εδώ θα βρεις ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ. Κινεζίλες μεν, θα κάνουν 3-4 βδομάδες να σου έρθουν, αλλά πολύ φτηνά και τρελές επιλογές!!!

Μεγιές!!! :D

δεν εμπιστεύομαι το ebay πλέον απο θέμα ποιότητας και χρόνου...

άμα είναι να περιμένω ενα μήνα να έρθει ζήσε μαη μου να φας τριφύλλι...και να μου έρθει καμιά θήκη και να μην μπαίνει κι'ολας...(την έπαθα με 2 θήκες για το Hd2)

καλύτερα απο το ελάντα και ας δώσω και 3-4-5-6-7 ευρω παραπάνω...:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

σοβαρα μιλας? γιατι τι έπαθες? Εγώ για κάθε συσκευή που αγοράζω επισκέπτομαι την Κίνα (μέσω ebay πάντα) και παίρνω ότι βρεθεί μπροστά μου σαν αξεσουάρ του κινητού. Ποτέ δεν απογοητεύτηκα, αργούν (το maximum 1 μήνα) αλλά είναι φτηνά, αρκετά καλά ποιοτικά τα περισσότερα και το σημαντικότερο έχει τόσες μα τόσες επιλογές που δε μπορείς να τις βρεις πουθενά αλλού!! :D

Ειδικά για το HD2 είχα πάρει και έναν κινέζο να μου τα κουβαλάει. :D

δεν εμπιστεύομαι το ebay πλέον απο θέμα ποιότητας και χρόνου...

άμα είναι να περιμένω ενα μήνα να έρθει ζήσε μαη μου να φας τριφύλλι...και να μου έρθει καμιά θήκη και να μην μπαίνει κι'ολας...(την έπαθα με 2 θήκες για το Hd2)

καλύτερα απο το ελάντα και ας δώσω και 3-4-5-6-7 ευρω παραπάνω...:lol:

Γεια σου φιλε

Μπορεις να παραγγειλεις απ αυτες που βρισκονται στην Αγγλια. Απο αγγλια σε 4-7ημερες ερχονται.

http://www.ebay.co.uk/sch/Cases-Covers-/20349/i.html?rt=nc&LH_PrefLoc=1&_nkw=samsung%20galaxy%20note&_catref=1&_dmpt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m283

είσαι πρώτος!!!ευχαριστούμε :):up:

κάτι άσχετο

ψάχνω από τη μέρα που πήρα το note θήκη σε στιλ πορτοφόλι

(να παίρνει και καμιά καρτούλα και κανένα χάρτινο οσο υπάρχουν ακόμη βέβαια...)

αλλά να ανοίγει απο πάνω προς τα κάτω.οχι απο δεξιά προς τα αριστερά σαν βιβλίο...

βρήκα μια σε ελληνικό site αλλα απ οσο ρώτησα δεν είναι και πολύ ποιοτική...

έχει κάνεις κάτι κατά νου???(

http://www.pdair.com/index.php/smartphone-cell-phone-pda/samsung/samsung-galaxy-note-gt-n7000/leather-case-for-samsung-galaxy-note-gt-n7000-sgh-i717-horizontal-pouch-type-black.html

Εγώ έχω πάρει αυτήν εδώ. Ποιοτικώς είναι πολύ καλή.

Παιδιά μία βοήθεια ..ειχα μπρικαρει το note λογω xpy kernel.το πηγα στη samsung και μου ζητάει 200 € για αλλαγή πλακέτας .είναι λογικό τόσα πολλά ?υπάρχει άλλο service οχι samsung που μπορεί να το φτιάξει χωρίς να μας πιάσει τον ποπό?

Παιδιά μία βοήθεια ..ειχα μπρικαρει το note λογω xpy kernel.το πηγα στη samsung και μου ζητάει 200 € για αλλαγή πλακέτας .είναι λογικό τόσα πολλά ?υπάρχει άλλο service οχι samsung που μπορεί να το φτιάξει χωρίς να μας πιάσει τον ποπό?

Ανακάλυψαν ότι το είχες πειραγμένο η τους το ειπες;

Counter είχες μηδέν; yellow triangle;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Φίλε μου τόσο κοστίζει. Βέβαια δεν θα έπρεπε να σου ζητήσουν χρήματα εάν δεν τους είπες τι έκανες :confused: Έχεις 2 επιλογές. Βρίσκεις άλλο service samsung και τους λες, έκανα αναβάθμιση με ΚΙΕΣ και μου έμεινε το τηλέφωνο πάνω στην αναβάθμιση ή ακολουθείς αυτό το FIX εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667886

Διαβάζεις πάρα πολύ προσεκτικά το κατεβατό (για να καταλάβεις τι γίνεται) και μετά φλασάρεις με το pit που έφτιαξε αυτός ο θαυμάσιος τύπος..! Καλή επιτυχία, εάν το κάνεις σωστά διαβάζω από τα replys ότι δουλεύει!

Και εδώ το ίδιο FIX με ποιο απλές οδηγίες και χωρίς πολλά τεχνικά εάν δεν σε ενδιαφέρουν! http://www.android.gs/easily-fix-bricked-samsung-galaxy-note-n7000/

Edited by Stinger

Φίλε μου τόσο κοστίζει. Βέβαια δεν θα έπρεπε να σου ζητήσουν χρήματα εάν δεν τους είπες τι έκανες :confused: Έχεις 2 επιλογές. Βρίσκεις άλλο service samsung και τους λες, έκανα αναβάθμιση με ΚΙΕΣ και μου έμεινε το τηλέφωνο πάνω στην αναβάθμιση ή ακολουθείς αυτό το FIX εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1667886

Διαβάζεις πάρα πολύ προσεκτικά το κατεβατό (για να καταλάβεις τι γίνεται) και μετά φλασάρεις με το pit που έφτιαξε αυτός ο θαυμάσιος τύπος..! Καλή επιτυχία, εάν το κάνεις σωστά διαβάζω από τα replys ότι δουλεύει!

Και εδώ το ίδιο FIX με ποιο απλές οδηγίες και χωρίς πολλά τεχνικά εάν δεν σε ενδιαφέρουν! http://www.android.gs/easily-fix-bricked-samsung-galaxy-note-n7000/

1. ακολουθεις αυτες τις οδηγιες του link που σου εδωσε ο Stinger ,και κανεις τον σταυρο σου... χαρηκα πολυ που υπαρχει μια πιθανη λυση....

2. . ααααν σε περιπτωση δεν τα καταφερεις , που πιστευω θα μπορεις αφου γινεται σε αλλους θα γινεται και σε εσενα.

ααααν λοιπον.. θα πας σε ΟΛΕΣ τις αντιπροσωπιες και θα κανεις τον μα**κα... εγω δεν ξερω τιποτα.. μεχρι να στο καλυψει καποιος..

ειναι στο χερι τους αρκετα...

3. οταν με το καλο εχεις κινητο ξανα (ευχομαι απο την πρωτη μεθοδο) .. θα παρεις το αρχειο που εχω βαλει πιο πανω και θα ακολουθησεις ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ τις οδηγιες του

για να μη ξαναπαθεις ΤΙΠΟΤΑ...

ειναι σε Rar που ανοιγει και μονο του...

http://dl.dropbox.com/u/43609376/Steps%20for%20a%20Rooted%20GB/Steps%20for%20a%20safe%20rooted%20rom.exe

oiwnos

Παιδιά καλησπέρα. Έχω αγοράσει USB OTG cable & HDMI HD TV adapter.

Δοκίμασα το USB πρώτα, οκ , είδε το στικάκι αλλα δεν μου έβγαλε πουθενά επιλογή να ανοίξω το περιεχόμενο του, να κάνω οτιδήποτε .

Μετά σύνδεσα την τηλεόραση του σπιτιού (το έκανα συνέχεια με το Ν8 για να βλέπω φωτογραφίες) HDMI καλώδιο πάνω στον adapter και δεν έγινε πάλι τπτ. Κατεβάζω κάποια apps και για τα 2 για να τρέχουν αυτόματα όταν τα συνδέω είτε με HDMI είτε με USB ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Δοκίμασα το USB πρώτα, οκ , είδε το στικάκι αλλα δεν μου έβγαλε πουθενά επιλογή να ανοίξω το περιεχόμενο του, να κάνω οτιδήποτε .

Μετά σύνδεσα την τηλεόραση του σπιτιού (το έκανα συνέχεια με το Ν8 για να βλέπω φωτογραφίες) HDMI καλώδιο πάνω στον adapter και δεν έγινε πάλι τπτ. Κατεβάζω κάποια apps και για τα 2 για να τρέχουν αυτόματα όταν τα συνδέω είτε με HDMI είτε με USB ?

Θα σου απάντησω για το στικακι μόνο μια και αυτό έχω..

Εγώ βάζω τον ανταπτορα συνδέω το στικακι πάνω και μετά μέσα από την διαχείριση αρχείων το βλέπω κανονικά...

Sent from my note

ειναι φακελος μεσα στην διαχειριση αρχειων.. λεγεται usb κατι... νομιζω... παντως θα το βρεις απο οποιο προγραμμα χρησημοποιεις για να βλεπεις τα αρχεια σου..

σου συμβουλευω να βαλεις το es explorer. μπορεις απο εκει να βλεπεις τα αρχεια στο κινητο σου , στο pc σου και στα dropbox klp

oiwnos

Για το OTG στο βγάζει στα αρχεία σου μέσα (στον φάκελο usbStorage) νομίζω στο ανοίγει αν πατήσεις πάνω στο notification χωρίς να είμαι σίγουρος!

Στο mhl συνδέεις ρεύμα? Τα Mhl θέλουν και ρεύμα για να δουλέψουν, από εκεί και πέρα δεν έχει κάποια ρύθμιση με το που το συνδέσεις δίνει σήμα στην TV

Φίλε πως περνάμε την Goatrip?

Κατέβασα το rar αλλά δε μπορώ να το περάσω στο Odin. Τι πρέπει να κάνω?

Περίμενε περίμενε!!!

Η rom λογικά είναι ένα αρχείο zip. Το περνάς στην εσωτερική μνήμη και το αφήνεις ως έχει!

Να υποθέσω ότι είσαι root σωστά? Αν είναι έτσι τότε η διαδικασία έχει ως εξής

Install abyssnote kernel μέσα από mobile odin (κατεβάζεις το zip, unzip και μέσα στο file που δημιουργείται βρίσκεις το zImage και πας μετά μέσα από το mobile odin Open file, βρίσκεις το zImage το επιλέγεις και μετά flash firmware). Μετά σε βγάζει μόνο του στο περιβάλλον του Abyss kernel (αν κολλήσει η εικόνα και δεν βγαίνεις στο recovery πατάς Home button+Power button+Volume up έως ότου να σε βγάλει στο recovey)

Μετά μέσα στο recovery (είναι αφής το περιβάλλον) Wipe data/factory reset-wipe cache-wipe dalvik (από το advanced menu)

Install Goatrip from sd card (και επιλέγεις install από internal ή external sd, όπου έχεις βάλει το αρχείο)

Στην συνέχεια reboot system, θα περιμένεις λιγάκι και είσαι έτοιμος...

από εδώ κατεβάζεις τον abyss kernel

http://www.mediafire.com/?c65mndvpk6ocbaa

βήμα βήμα... αν θες για τα υπόλοιπα στο Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy Note :happy:

Μεγεια τότε κι ας είναι η συσκευη ίδια!! Ναι αφήνει μια αίσθηση του νέου και του φρέσκου το ics.. Παγωτό είναι εξάλλου μας δροσίζει!!

Περίμενε περίμενε!!!

Η rom λογικά είναι ένα αρχείο zip. Το περνάς στην εσωτερική μνήμη και το αφήνεις ως έχει!

Να υποθέσω ότι είσαι root σωστά? Αν είναι έτσι τότε η διαδικασία έχει ως εξής

Install abyssnote kernel μέσα από mobile odin (κατεβάζεις το zip, unzip και μέσα στο file που δημιουργείται βρίσκεις το zImage και πας μετά μέσα από το mobile odin Open file, βρίσκεις το zImage το επιλέγεις και μετά flash firmware). Μετά σε βγάζει μόνο του στο περιβάλλον του Abyss kernel (αν κολλήσει η εικόνα και δεν βγαίνεις στο recovery πατάς Home button+Power button+Volume up έως ότου να σε βγάλει στο recovey)

Μετά μέσα στο recovery (είναι αφής το περιβάλλον) Wipe data/factory reset-wipe cache-wipe dalvik (από το advanced menu)

Install Goatrip from sd card (και επιλέγεις install από internal ή external sd, όπου έχεις βάλει το αρχείο)

Στην συνέχεια reboot system, θα περιμένεις λιγάκι και είσαι έτοιμος...

από εδώ κατεβάζεις τον abyss kernel

http://www.mediafire.com/?c65mndvpk6ocbaa

βήμα βήμα... αν θες για τα υπόλοιπα στο Τροποποιήσεις/Βελτιώσεις για το Galaxy Note :happy:

ωραιος ευθυμη μου....

για αυτους που δεν θελουν να περασουν το ψαξιμο και την ταλαιπωρια μου να μαζεψουν πληροφοριες ξανα βαζω link για οδηγιες και τα αρχεια που χρειαζεσαι

για να γυρνας παντα σε rooted GB με recovery και ετσι με ασφαλεια να βαζεις ics ή οτι gb rom θες

για οποιον θελει το κατι παραπανω φυσικα υπαρχει η δουλεια του Εlthis με την αγαπημενη μας βιβλο...

http://dl.dropbox.com/u/43609376/Steps%20for%20a%20Rooted%20GB/%CE%92%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1.txt

και τα αρχεια

oiwnos

ευχαριστώ ευθύμη για τις οδηγίες.

πάντως η αυτονομία με την goat είναι αισθητά βελτιωμένη.(+1ωρα διάρκεια οθόνης σε σχέση με chrack v18, μετρημένα)θα δοκιμάσω και με τον κερνελ να δω αν θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

σορρυ, απάντησα εδώ αντί για το θέμα τροποποιήσεις,αλλά διαβάζεις και εδώ, οπότε μικρό το κακό ε;

ευχαριστώ ευθύμη για τις οδηγίες.

πάντως η αυτονομία με την goat είναι αισθητά βελτιωμένη.(+1ωρα διάρκεια οθόνης σε σχέση με chrack v18, μετρημένα)θα δοκιμάσω και με τον κερνελ να δω αν θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

σορρυ, απάντησα εδώ αντί για το θέμα τροποποιήσεις,αλλά διαβάζεις και εδώ, οπότε μικρό το κακό ε;

Εννοείται διαβάζω κι εδώ πριν από όλα!! Να είσαι καλά, χαίρομαι που βλέπεις τόσο πολύ μεγαλύτερη αυτονομία και έχε υποψη σου θα "παρει" κι άλλο η μπαταρία μετά από 2-3 μερούλες.. Κι εγώ οθόνη κάνα 4ωρο βλέπω συνολικά αλλά με χρήση βαριά και όχι αναμονή πάνω από 15 ώρες γιατί δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου!!

Φιλε και εγω προσφατα το αγορασα και εχω παθει πλακα. Ειναι κατι διαφορετικο και αν δεν εχεις προβλημα με το μεγεθος τοτε παρτω. Φυσικα δεν ξερω για το note 2, που μαλλον θα βγει τον Οκτωβρη, αλλα θα κανει 600ευρω τουλαχιστον(λογικα).

φιλε μου ευχαριστω πολλη ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι κατοχος του ''μικρου αδερφου'' galaxy s2 κ θελω να παω 1000 κατηγοριες επανω αλλα να επισημανω κατι ακομη οτι μεταξυ του note-galaxy nexus αλλα μαλλον με κερδιζει το note γιατι το σημαντικο μειον για μενα του nexus οτι δεν εχει επεκταση μνημης!!! αλλα καλητερα θα πανω στον παιδαρο το note που σκιζει απο οθονη κ αλλα πολλα κ δεν με χαλαει καθολου οτι νοεμβριο-οκτομβριο θα βγει ισως το 2