Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην internal τα διαβαζει ολα κανονικα..

εβαλα τωρα ενα αλμπουμ mp3 και τα διαβασε ο player pro κανονικα...

στην εξωτερική δεν τα "βλέπει":blink:

απο το file expert τα βλεπω κανονικά ομως τα αρχεια...

Εμένα αναγνωρίζει τα πάντα από μουσικά αρχεία, videos αλλά έχει χάσει όλες της φωτογραφίες και vids που είχε ο φάκελος camera από τις προηγούμενες roms.. Και το αποκορύφωμα είναι ότι δεν μπορώ να το βρω και ψάχνοντας με root explorer!

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το εβαλα αλλα δεν δειχνει κατι περιεργο να τραβαει μπαταρια

Θα πρεπει να περασουν καποιες ωρες για να δεις.Πρεπει να παρει πληροφοριες...;)

Αφησε το το βραδυ που η συσκευη θα ειναι σε idle και το πρωι τσεκαρε το.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εμένα αναγνωρίζει τα πάντα από μουσικά αρχεία, videos αλλά έχει χάσει όλες της φωτογραφίες και vids που είχε ο φάκελος camera από τις προηγούμενες roms.. Και το αποκορύφωμα είναι ότι δεν μπορώ να το βρω και ψάχνοντας με root explorer!

εγω τα βρισκω ολα κανονικα με τον file expert!

απλα δεν μπορει κανενα προγραμμα να διαβασει τα mp3 που εχω στην εξωτερικη καρτα μνημης!

px αν παω file expert την καρτα μνημης την διαβαζει σαν EMMC ..

εκει τα βρισκω ολα!:blink:

επισης τα βιντεο που εχω μεσα απο σειρες κτλ σε υψηλη αναλυση τα παίζει χωρις ηχο...

ωχχχχ πανω που βολεύτηκα τωρα με βλεπω να περναω παλι σε στοκ παγωτο...(και δεν το θελω τωρα καθολου...)

εγω τα βρισκω ολα κανονικα με τον file expert!

απλα δεν μπορει κανενα προγραμμα να διαβασει τα mp3 που εχω στην εξωτερικη καρτα μνημης!

px αν παω file expert την καρτα μνημης την διαβαζει σαν EMMC ..

εκει τα βρισκω ολα!:blink:

επισης τα βιντεο που εχω μεσα απο σειρες κτλ σε υψηλη αναλυση τα παίζει χωρις ηχο...

ωχχχχ πανω που βολεύτηκα τωρα με βλεπω να περναω παλι σε στοκ παγωτο...(και δεν το θελω τωρα καθολου...)

Οτι τη διαβαζει σαν EMMC ειναι γνωστο θεμα της cm...Τωρα για τα βιντεο, αν ισχυει, ειναι θεμα....Σε λιγο τη περναω κι εγω...

Follow me on XDA

Οτι τη διαβαζει σαν EMMC ειναι γνωστο θεμα της cm...Τωρα για τα βιντεο, αν ισχυει, ειναι θεμα....Σε λιγο τη περναω κι εγω...

εχω μεσα βιντεο απο σειρα σε mkv μορφη και τα παιζει χωρις ηχο!

ποτε πριν δεν ειχα προβλημα εδω ουτε και σε GB ακομη...

και επισης δεν ξερω πως μπορω να κανω τον player pro να δει τα mp3 μου...(σε cyaonfree ολα αυτα λειτουργουσαν σωστα...)..

παντως ειναι πολυ ωραια ρομ στο συνολο της και ειναι κριμα να την "αφησω" για αυτα...

Παιδια καλησπερα,συγνωμη για το ακυρο ποστ αλλα ειμαι σιγουρος οτι το φορουμ ειχε thread αγγελιων,ψαχνω και δε μπορω να το βρω.Μπορει καποιος να μου ποσταρει url? Edited by Superuser
Διόρθωση μηνύματος

Καποιες φημες βγηκαν σημερα για το νεο note 10.1 το οποιο ομως μαλλον θα πρεπει να θεωρειται tablet πλεον:rolleyes:

http://techblog.gr/tablet/samsung-galaxy-note-10-1-quad-core-benchmark-results-32226/

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδια καλησπερα,συγνωμη για το ακυρο ποστ αλλα ειμαι σιγουρος οτι το φορουμ ειχε thread αγγελιων,ψαχνω και δε μπορω να το βρω.Μπορει καποιος να μου ποσταρει url?

buy and sell mobile αλλα για να κανεις καταχωρηση αγγελιας χρειαζεται να εχεις καποιο συγκεκριμενο αριθμο μηνυματων πρωτα αν θυμαμαι καλα

Edited by Superuser
Διόρθωση μηνύματος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παιδια καλησπερα,συγνωμη για το ακυρο ποστ αλλα ειμαι σιγουρος οτι το φορουμ ειχε thread αγγελιων,ψαχνω και δε μπορω να το βρω.Μπορει καποιος να μου ποσταρει url?

Συχνές απορίες για το Buy and Sell

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μία ακόμα έλλειψη της ICS είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις την φωτεινότητα με το δάκτυλο από την μπάρα.κρίμα ελπίζω σε κανα update να το ξανά βάλουν γιατί είναι πολύ,χρήσιμο feature

Τι εννοείς ακριβώς; Αν ξετικάρεις το αυτόματο τότε, με το δάχτυλο, μπορείς να βάλεις τη φωτεινότητα όπου θέλεις εσύ, από τη μπάρα που έχει.

Καλημερα Κωστα.

Σε GB, αν ΔΕΝ εχεις αυτοματη φωτεινοτητα, μπορεις να την αλλαξεις απο τη notification bar οπως στο παρακατω βιντεο.Αυτο νομιζω εννοει ο φιλος...:)

http://www.youtube.com/watch?v=ekW3lXdm7kQ

Follow me on XDA

ρε παιδια εμεις που αγορασαμε απο wind και ειμαστε εντελως μαμα ποτε θα λαβουμε την ics εχουμε καποιο νεο

Πφφφφ σε νιωθω αδερφε....αν ως την επομενη Δευτερα δεν εχω κατι θα το αλλαξω σε DBT

God created Man and Man created Galaxy Note!

Καλημέρα σε όλους! Έχοντας δει κάποιες ρομ που βασίζονται στην επίσημη ics ήθελα να ρωτήσω πως τα πάει η στοκ γιατί οι custom έχουν ακόμα δρόμο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα.. Σε σημείο μάλιστα που αρκετοί χρήστες έχουν γυρίσει σε GB!

Πφφφφ σε νιωθω αδερφε....αν ως την επομενη Δευτερα δεν εχω κατι θα το αλλαξω σε DBT

Update

Οι υπαλληλοι σε wind, vodafone και samsung hellas δεν ξερουν τιποτα.

Το κουλο; Στη samsung δεν ηξερεε οτι εχει βγει... Και μου ειπε οτι αν κανουμε αλλαγη σε πχ. DBT θα εχουμε προβλημα με το kies... Παω να κοιμηθω μολις σχολασα απο δουλεια. Αν μαθει καποιος κατι pm me plz

God created Man and Man created Galaxy Note!

Παιδια εγω επιστρεφω με το θεμα της μπαταριας. Το αφησα σις 2 σε flight mode και στις 9 που ξυπνισα ειχε κλεισει. Στο baadas ελεγε app useage και εχει το kernel πρωτο με 19%...

Παιδια εγω επιστρεφω με το θεμα της μπαταριας. Το αφησα σις 2 σε flight mode και στις 9 που ξυπνισα ειχε κλεισει. Στο baadas ελεγε app useage και εχει το kernel πρωτο με 19%...

Με ποσο μπαταρια ηταν οταν το αφησες το βραδυ?

Τα υπολοιπα στο badass battery κατω απο τον kernel?

Για να σου δωσω να καταλαβεις, σε μενα, με wifi on, χωρις auto updates, χωρις να ειμαι σε flight mode, το βραδυ σε 8 ωρες χανω 1%.

Δοκιμασε και κατι αλλο.Κατεβασε απο google play το cpu spy.Αυτο δειχνει σε ποια συχνοτητα τρεχει ο επεξεργαστης.Οταν το εχουμε screen off θα πρεπει να γεμιζει τη μπαρα του sleep mode.

Ασε το λοιπον 10 λεπτα με screen off και δες αν μπαινει σε sleep mode.Υπαρχει περιπτωση καποια εφαρμογη να μη το αφηνει.

Follow me on XDA

Τι εννοείς ακριβώς; Αν ξετικάρεις το αυτόματο τότε, με το δάχτυλο, μπορείς να βάλεις τη φωτεινότητα όπου θέλεις εσύ, από τη μπάρα που έχει.

Καλημερα Κωστα.

Σε GB, αν ΔΕΝ εχεις αυτοματη φωτεινοτητα, μπορεις να την αλλαξεις απο τη notification bar οπως στο παρακατω βιντεο.Αυτο νομιζω εννοει ο φιλος...:)

http://www.youtube.com/watch?v=ekW3lXdm7kQ

Ακριβως αυτο εννοω!Ειναι μεγαλη ελλειψη....

Καλημέρα σε όλους! Έχοντας δει κάποιες ρομ που βασίζονται στην επίσημη ics ήθελα να ρωτήσω πως τα πάει η στοκ γιατί οι custom έχουν ακόμα δρόμο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα.. Σε σημείο μάλιστα που αρκετοί χρήστες έχουν γυρίσει σε GB!

Εγώ είμαι σε επίσημη ics και δεν ξεκουνάω από εδώ μέχρι να βγει κάτι ουάου σε custom και ας έχω τον "προβληματικό" cf-root LPY kernel....(αλήθεια καταλήξαμε κάπου για τον kernel αυτόν??). Η μαμά ics είναι πολύ ομαλή και η μπαταρία έχει ξεφύγ..... Απλά μου λείπουν τα καλούδια των custom αφού προερχόμουν από gb chrack...Aααα και την θεωρώ πολύ άσχημη βαρετή και μονότονη αισθητικά.:p

Το μόνο που έχω εντοπίσει είναι ότι δύο φορές μου έκανε pixel salad η οθόνη. Μία σε ξεκλείδωμα και μια όταν έσβησε η οθόνη γιατί πέρασαν τα 15 sec και πάτησα το home button για να ξανά ανάψει. Και ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δει και κάποιος άλλος αυτό.

Εγώ είμαι σε επίσημη ics και δεν ξεκουνάω από εδώ μέχρι να βγει κάτι ουάου σε custom και ας έχω τον "προβληματικό" cf-root LPY kernel....(αλήθεια καταλήξαμε κάπου για τον kernel αυτόν??). Η μαμά ics είναι πολύ ομαλή και η μπαταρία έχει ξεφύγ..... Απλά μου λείπουν τα καλούδια των custom αφού προερχόμουν από gb chrack...Aααα και την θεωρώ πολύ άσχημη βαρετή και μονότονη αισθητικά.:p

Το μόνο που έχω εντοπίσει είναι ότι δύο φορές μου έκανε pixel salad η οθόνη. Μία σε ξεκλείδωμα και μια όταν έσβησε η οθόνη γιατί πέρασαν τα 15 sec και πάτησα το home button για να ξανά ανάψει. Και ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δει και κάποιος άλλος αυτό.

Μου το έχει κάνει και εμένα μία φορά όταν είχα περάσει την stock ics με τον cf root, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Πήγα να πατήσω home button με κλειδωμένη οθόνη και είδα το ουράνιο τόξο σε 5,3'':blink:

Αν βαρέθηκες την στοκ, βάλε την καινούρια Rocket με το θέμα του "δικού μας" kalagas...χωρίς κανένα wipe! Την έβαλα εχθές το βράδυ και δουλεύει άψογα...και να μη μιλήσω για την αισθητική του θέματος...:D

Το θέμα με τον "προβληματικό kernel" εντοπίστηκε σε κάποιες περιπτώσεις όταν κάνουμε wipe από recovery μεγάλα αρχεία... δεν έχω ακούσει για κάποιο νέο κρούσμα όπως και κάποιοι που προσπάθησαν να μπρικάρουν τις συσκευές δεν το κατάφεραν. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ρίσκο ούτως ή άλλως με τις διαδικασίες αυτές αλλά θέλει πάντα προσοχή και διάβασμα πριν κάνουμε οτιδήποτε... είπαμε παιδιά, bette safe than sorry ε ?:)

Για να σου δωσω να καταλαβεις, σε μενα, με wifi on, χωρις auto updates, χωρις να ειμαι σε flight mode, το βραδυ σε 8 ωρες χανω 1%.

Δοκιμασε και κατι αλλο.Κατεβασε απο google play το cpu spy.Αυτο δειχνει σε ποια συχνοτητα τρεχει ο επεξεργαστης.Οταν το εχουμε screen off θα πρεπει να γεμιζει τη μπαρα του sleep mode.

Ασε το λοιπον 10 λεπτα με screen off και δες αν μπαινει σε sleep mode.Υπαρχει περιπτωση καποια εφαρμογη να μη το αφηνει.

εμενα σε deep sleep λεει 5% και μετα στα 200ΜΗz 76%.αρα το κινητο μου δεν μπαινει σε sleep mode?

σε CM9 "βλεπει" αλλιως τις μνημες? internal & external (SD)

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

εμενα σε deep sleep λεει 5% και μετα στα 200ΜΗz 76%.αρα το κινητο μου δεν μπαινει σε sleep mode?

Αν η αναλογία στην ώρα που λέει ότι ήταν σε deep sleep είναι η ίδια με την ώρα που ήταν κλειστή η οθόνη, είναι οκ.

Αν είναι λιγότερο κάποια εφαρμογή/λειτουργία "ξυπνάει" τη συσκευή.

Γενικά, αν βλέπουμε παράξενη συμπεριφορά μπαταρίας, αρχίζουμε να κάνουμε απεγκατασταση σιγά σιγά της εφαρμογές που δε χρησιμοποιούμε και τις έχουμε βάλει πριν εμφανιστεί το πρόβλημα.

Follow me on XDA

Με 35% το αφησα! Θα το δοκιμασω :D

Λοιπον το ειχα 4 ωρες χωρις να το ακουμπησω σε flight mode και ειναι 200mghz 70% και deep sleep 19 % και απο λιγο τα αλλα. Απο τις 4 ωρες οι 3 και κατι ειναι στα 200 mghz :mad:

Edited by vaggos400

Αν η αναλογία στην ώρα που λέει ότι ήταν σε deep sleep είναι η ίδια με την ώρα που ήταν κλειστή η οθόνη, είναι οκ.

Αν είναι λιγότερο κάποια εφαρμογή/λειτουργία "ξυπνάει" τη συσκευή.

Γενικά, αν βλέπουμε παράξενη συμπεριφορά μπαταρίας, αρχίζουμε να κάνουμε απεγκατασταση σιγά σιγά της εφαρμογές που δε χρησιμοποιούμε και τις έχουμε βάλει πριν εμφανιστεί το πρόβλημα.

Μαλλον παρα εχω battery drain...11 και κατι ωρες στα 200ΜΗz και μονο 2,30 σε sleep mode.μαλλον πρεπει να το ψαξω.....