efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ειμαι με μαμα ICS,το κακο ειναι οτι δεν ειχα παιξει αυτα παιχνιδια πριν και δεν ξερω τι μπορει να παιζει,αν ευθηνεται πχ καποια εφαρμογη που κατεβασα προσφατα. Εγώ κατέβασα το uno free αλλά δεν είδα τέτοιο πρόβλημα, μια χαρά έκανα insert το όνομά μου, όπως επίσης και άλλα παιχνίδια που άνοιξα δεν είδα κάποιο θέμα... παράξενο θέμα πάντως, να δούμε τι θα που και οι άλλοι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εγώ κατέβασα το uno free αλλά δεν είδα τέτοιο πρόβλημα, μια χαρά έκανα insert το όνομά μου, όπως επίσης και άλλα παιχνίδια που άνοιξα δεν είδα κάποιο θέμα... παράξενο θέμα πάντως, να δούμε τι θα που και οι άλλοι :) Σευχαριστω Ευθυμη,ας περιμενουμε αλλιως δεν γλυτωνω τις εργοστασιακες ρυθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Έχω την XXKL7 & CSC KOR σε απείραχτο Note. Μπορώ να βάλω τώρα μέσω odin κατά την βίβλο την ics, ή πρέπει να βρω οπωσδήποτε έκδοση που να ταιριάζει στην XXKL7 ή την KOR ? Μην βιαστώ και κάνω κάποια πατάτα? Εάν μπορώ να βάλω από τώρα το παγωτό και μετά την τοποθέτηση του, θα μπορώ να αλλάξω το csc σε EUR ? Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδιά γνωρίζει κάποιος που υπάρχει στην Αθήνα το service τις samsung??? Θέλω να πάω το κινητό για αλλαγή οθόνης... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδιά γνωρίζει κάποιος που υπάρχει στην Αθήνα το service τις samsung??? Θέλω να πάω το κινητό για αλλαγή οθόνης... Τι σε κανει κατι σε στυλ ψιλοτετραγωνακια στο μαυρο χρωμα? Εαν ναι και να την αλλαξεις παλι θα το εχεις το θεμα αυτο,φταιει ο kernel που η samsung δεν εχει καθησει να ασχοληθει και να τους φτιαξει ωστε να δειχνουν σωστα στο true black . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1430847&highlight=gammatest+png Χθες πηγα απο public και το διπλοτσεκαρα σε note και σε Galaxy Nexus που ειχαν εκει,και τα δυο ειχαν το ιδιο θεμα. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Τι σε κανει κατι σε στυλ ψιλοτετραγωνακια στο μαυρο χρωμα? Εαν ναι και να την αλλαξεις παλι θα το εχεις το θεμα αυτο,φταιει ο kernel που η samsung δεν εχει καθησει να ασχοληθει και να τους φτιαξει ωστε να δειχνουν σωστα στο true black . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1430847&highlight=gammatest+png Χθες πηγα απο public και το διπλοτσεκαρα σε note και σε Galaxy Nexus που ειχαν εκει,και τα δυο ειχαν το ιδιο θεμα. Νομίζω ότι έσπασε η οθόνη του...:( Στη cm9 πάντως δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα με την οθόνη.Ελπίζουμε να το διορθώσουν.Αυτοί ή ο supercurio. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδιά γνωρίζει κάποιος που υπάρχει στην Αθήνα το service τις samsung??? Θέλω να πάω το κινητό για αλλαγή οθόνης... Εδω πήγα και είναι αρκετά καλό service;) http://www.smartec.gr/points.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδια το οτι δεν σβηνει μετα απο hardreset τις φωτο κτλ ειναι καλο; εννοω μενουν υπολειμματα εφαρμογων;καλο ειναι να το τικαρω να σβηνονται κ αυτα ωστε να γινεται καλυτερο καθαρισμα ;επισης η δια γραφη cache patontas voliume up power ktl σε τι εξυπηρετει;πρεπει να γινεται μια στο τοσο ωστε να φευγουν τα υπολειμματα εφαρμογων;, βαλε βγαλε εφαρμογες..ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εδω πήγα και είναι αρκετά καλό service;) http://www.smartec.gr/points.php Οκ...ευχαριστώ πολύ...το έδωσα σε ένα φίλο που διατηρεί κατάστημα Vodafone και θα μου το φέρει φτιαγμένο...ελπίζω να μην πάρει μήνας... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εδω πήγα και είναι αρκετά καλό service;) http://www.smartec.gr/points.php ειναι το επισημο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Νομίζω ότι έσπασε η οθόνη του...:( Στη cm9 πάντως δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα με την οθόνη.Ελπίζουμε να το διορθώσουν.Αυτοί ή ο supercurio. Οπα στην CM9 δεν υπαρχει αυτο το προβλημα ειπες????Γμτ και δεν θελω να βαλω CM9 γτ εχει θεματα ακομα στην ICS!! Δωσε μου λιγακι ψωμι ακομα σχετικα με αυτο,γτ μου την εχει δωσει που τα βλεπω αυτα :(:( Ειχα GB με speedmode και δεν ειχα θεμα και στην ics μου εχει βγαλει τα ματια :p :p Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Οπα στην CM9 δεν υπαρχει αυτο το προβλημα ειπες????Γμτ και δεν θελω να βαλω CM9 γτ εχει θεματα ακομα στην ICS!! Δωσε μου λιγακι ψωμι ακομα σχετικα με αυτο,γτ μου την εχει δωσει που τα βλεπω αυτα :(:( Ειχα GB με speedmode και δεν ειχα θεμα και στην ics μου εχει βγαλει τα ματια :p :p τι θεματα εχει γιατι ετοιμαζομαι τωρα να την βαλω.. γνωριζεις? απο οτι λενε με το τελευταιο update εχουν διορθώσει πολλα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Παιδια με ζηλεψε ενας φιλος και πηρε και αυτος το note και εμφανιζει στην οθονη σε γκρι αυτες τις γραμμες που εχει ακουστει κατα καιρους απο μερικους (απο αλλους πιο εντονα σε αλλους οχι τοσο)...να το στειλει smartec ή δεν θα του αλλαξουν την οθονη και ειναι χαμενος κοπος; Παιδια το οτι δεν σβηνει μετα απο hardreset τις φωτο κτλ ειναι καλο; εννοω μενουν υπολειμματα εφαρμογων;καλο ειναι να το τικαρω να σβηνονται κ αυτα ωστε να γινεται καλυτερο καθαρισμα ;επισης η δια γραφη cache patontas voliume up power ktl σε τι εξυπηρετει;πρεπει να γινεται μια στο τοσο ωστε να φευγουν τα υπολειμματα εφαρμογων;, βαλε βγαλε εφαρμογες..ευχαριστω. Πατα στον dialer *2767*3855# και θα σβηστουν τα παντα...αυτο που εκανες εσυ απο τις ρυθμισεις δεν ηταν hard reset, ηταν factory reset. Edited May 15, 2012 by nikos92 Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex781 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλησπερα σε ολους.ειμαι προβληματισμενος γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα η ics αναβαθμιση ενω ακουω κ διαβαζω οτι εχει κυκλοφορησει.τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Οπα στην CM9 δεν υπαρχει αυτο το προβλημα ειπες????Γμτ και δεν θελω να βαλω CM9 γτ εχει θεματα ακομα στην ICS!! Δωσε μου λιγακι ψωμι ακομα σχετικα με αυτο,γτ μου την εχει δωσει που τα βλεπω αυτα :(:( Ειχα GB με speedmode και δεν ειχα θεμα και στην ics μου εχει βγαλει τα ματια :p :p Δε την έχω περάσει αυτή τη στιγμή, αλλά διαβάζω σχόλια ότι η εικόνα σε μαύρο φόντο είναι καλύτερη. Καλησπερα σε ολους.ειμαι προβληματισμενος γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα η ics αναβαθμιση ενω ακουω κ διαβαζω οτι εχει κυκλοφορησει.τι μπορω να κανω? Πέρασε τη με pc Odin.Οδηγίες στη βίβλο...;) Παιδια με ζηλεψε ενας φιλος και πηρε και αυτος το note και εμφανιζει στην οθονη σε γκρι αυτες τις γραμμες που εχει ακουστει κατα καιρους απο μερικους (απο αλλους πιο εντονα σε αλλους οχι τοσο)...να το στειλει smartec ή δεν θα του αλλαξουν την οθονη και ειναι χαμενος κοπος; Το σύγκρινες με το δικό σου και είναι έντονο το πρόβλημα;;; Αν είσαι Αθήνα πηγαίνετε μαζί να τους το δείξετε. Δε νομίζω να γνωρίζει κανείς από εδώ αν θα είναι χαμένος κόπος ή όχι.. Edited May 15, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex781 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Πέρασε τη με pc Odin.Οδηγίες στη βίβλο...;) Οκ!Σ'ευχαριστω πολυ!κατατοπιστικοτατη η βιβλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ρε παιδια συγνωμη για να καταλαβω πατωντας ταυτοχρονα volume up, home button, κ power button δεν κανεις hard reset αλλα factory??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ρε παιδια συγνωμη για να καταλαβω πατωντας ταυτοχρονα volume up, home button, κ power button δεν κανεις hard reset αλλα factory??? Μπαινεις σε recovery mode... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 παιδες εβαλα την τελευταια [NIGHTLIES] CyanogenMod 9 αλλα ο player pro η ο MX video player δεν μου αναγνωρίζει τα mp3 και τα βιντεο που εχω στην εξωτερική καρτα μνημης... τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παιδια απο τοτε που πηρα το παγωτο η μπαταρια εχει γινει πολυ χαλια δηλαδη σε flight mode με τα παντα κλειστα σε 6 ωρες μου εφαγε 25 % ενω νε gb μου ετρωγε 2-3% .... Τι παιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 παιδες εβαλα την τελευταια [NIGHTLIES] CyanogenMod 9 αλλα ο player pro η ο MX video player δεν μου αναγνωρίζει τα mp3 και τα βιντεο που εχω στην εξωτερική καρτα μνημης... τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση? Για βαλτα στην internal memory και δοκιμασε παλι. Παιδια απο τοτε που πηρα το παγωτο η μπαταρια εχει γινει πολυ χαλια δηλαδη σε flight mode με τα παντα κλειστα σε 6 ωρες μου εφαγε 25 % ενω νε gb μου ετρωγε 2-3% .... Τι παιζει?? Η μπαταρια ειναι πολυ καλη... Κατι σου τη ''τρωει''.Εγκατεστησε badass battery απο google play και δες τι καταναλωνει τη μπαταρια σου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για βαλτα στην internal memory και δοκιμασε παλι. Η μπαταρια ειναι πολυ καλη... Κατι σου τη ''τρωει''.Εγκατεστησε badass battery απο google play και δες τι καταναλωνει τη μπαταρια σου. Ok θα το ψαξω και θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 ρε παιδια εμεις που αγορασαμε απο wind και ειμαστε εντελως μαμα ποτε θα λαβουμε την ics εχουμε καποιο νεο Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για βαλτα στην internal memory και δοκιμασε παλι. στην internal τα διαβαζει ολα κανονικα.. στην εξωτερικη δεν τα "βλεπει" κανενα προγραμμα.. στην internal τα διαβαζει ολα κανονικα.. εβαλα τωρα ενα αλμπουμ mp3 και τα διαβασε ο player pro κανονικα... στην εξωτερική δεν τα "βλέπει":blink: απο το file expert τα βλεπω κανονικά ομως τα αρχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για βαλτα στην internal memory και δοκιμασε παλι. Η μπαταρια ειναι πολυ καλη... Κατι σου τη ''τρωει''.Εγκατεστησε badass battery απο google play και δες τι καταναλωνει τη μπαταρια σου. το εβαλα αλλα δεν δειχνει κατι περιεργο να τραβαει μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts