Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πολύ ωραίο το addon detector.. νάσε καλά, αν και δεν ξέρω αν έκανα δουλειά, έβγαλα αρκετές εφαρμογές.. ο χρόνος θα δείξει :P

όταν μιλάτε για 4.0 εννοείται ότι από 2.3.6 ποσο ήταν τέλος πάντων, πήγε 4.0? πως το κάνω αυτό? :P

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδες.

Να αναφερω και εγω την.εμπειρια μoυ για τo πως εβαλα την.στoκ 4.0.3. Xxlpy

Ελπιζω να μην παρω κανεναν στo λαιμo μoυ.:)

Κανoντας τα εξης απo alba v2

1)κατεβασα στοκ απο χδα

2)cwm & su suinstaller zip εχει δοθει σε.πρπηγουμενες σελιδες τo λινκ.

3)αποσπιεση ρομ κ περασμα σε τηλεφωνο

4)απο mobile odin επιλεγουμε την ρομ σαν αρχειο. wipe all κ flash.

Και παταμε τo everoot inject su inject mobile odin.

Εχω root με τoν τρoπo αυτo χωρις να.πειραξω kernel και χωρις κιτρινο θαυμαστικο στο boot.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Φίλε ειδικά για το ρουτ άστο είσαι πολύ φάουλ ..ο προαναφερθείς τρόπος είναι ασφαλής και όσοι το δοκίμασαν πανευκολο και χωρίς προβλήματα...έχετε δοκιμάσει αν δουλεύει το gps?εμενα γιοκ...Καποια εφαρμογή στο βγάζει αυτό με την πράσινη κάρτα..βάλε το addons detector απο μάρκετ βρες την στην κατηγορια push notifications και στηλτειν στο καλό...

και παλι εχει προειδοποίηση στην αρχη και ξενερωνω...

:worry:

θα περιμενω ακομη λιγο!

και απο οτι διαβαζω με αυτο τον τροπο δεν εχεις φουλ ροοτ..

προφανως εφαρμογες σαν τον root explorer κτλ δεν θα δουλευουν στο 100% τους..

ετσι καταλαβα δηλαδη απο τα σχόλια αυτων που δοκιμασαν τον τροπο αυτο

... το γύρισα official GB.. μου λάγκαρε η official (επίσης) ICS.. κρίμα και είχε καλούδια που τα ήθελα.

Θα περιμένω λίγο ακόμη μου φαίνεται..

Από την πρώτη μέρα που την πέρασα τρέχει τέλεια και απροβλημάτιστα. Όλα λειτουργούν ρολόι. Πραγματικά υπάρχει μια καθυστέρηση στον dialer όταν μένει κλειστό για πολύ ώρα. Κάποιο άλλο πρόβλημα δεν έχει εκτός από την εμφάνιση της...Μέρκελ μόνο σε μία επιλογή. Για 160 χαρακτήρες πάντα handcent sms είναι το καλύτερο. Με την κάμερα και το εικονίδιο μια χαρά. O boat browser ότι καλύτερο. Η ram παίζει από 290 έως 350. Η θερμοκρασία είναι μεγαλύτερη αλλά πέφτει πιο γρήγορα και ποτέ δεν ανεβαίνει σε ανεπίτρεπτα όρια. Φυσικά και χρειάζεται κι αλλά πράγματα να προσθέσουν. Η διάφορα από gb είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, φυσικά, σε ταχύτητα αλλά και σε εμφάνιση.

Κώστα το ότι πέφτει γρήγορα είναι σχετικό γιατι σε παρατεταμένη χρήση θα συνεχίζει να είναι ζεστό όσο το χρησιμοποιούμε. Το λέω αυτο γιατι το NOTE με GB ήταν το πιο δροσερό android :).

Για μένα είναι βασικό αυτο σε μια συσκευη που προορίζεται να δουλεύει αρκετα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λοιπον Τετάρτη παρέλαβα το note ,Πέμπτη βραδυ το έβαλα για πούλημα...άψογο σε όλα, αλλα αυτο το μέγεθος ,αυτην την υπερβολη, δεν μπόρεσα να το συνηθίσω.Τελικα το έδωσα σε φίλο και εγω με το ολοκαίνουργιο Xperia s της εταιρίας μου και όλα μια χαρα.... Η σχεδόν μια χαρα ,και για να γίνω ποιο σαφής ,χάλια.Δεν είχα το note στα χέρια μου ούτε για 24 ώρες και όμως μου έλλειπε όσο κανένα αλλο gadget .(και δεν πέρασαν και λίγα απο τα χέρια μου)Ήθελα πίσω την οθοναρα του ,την υπερβολή του μεγέθους του..Για καλή μου τύχη ο φίλος που το αγόρασε ,το έδινε γιατι όπως μου είπε ...... δεν τον βόλεψε.Οπως φυσικά καταλάβατε είμαι πλέον και εγω ξανα στην πάρεα σας ,προσπαθώντας να μάθω όσα περισσότερα μπορω για τις δυνατότητες αυτής της καταπληκτικης συσκευής.Θα τα λέμε.

Και το καλύτερο ... ο φίλος μου ... σωστά μαντεψατε. Απο Τετάρτη κάτοχος note και αυτός.

ok.επειδη μπερδευτηκα..ειμαι με ΛΕΟΜΑΡ 2.3.6 (check rom).να παω σε 4.0.3 ροοτ η να μεινω στα αυγα μου ακομα??και αν ναι πως? με wipe η οπως ειναι απο επανω με pc odin?και τελευταιο..ποια preroot 4.0.3 να κατεβασω??(σημερα εδωσα το htc one x και περιμενω το SIII..το ΝΟΤΕ σταθερη αξια;) ,δεν το δινω )

Καποιος?

Edited by skoj

Ολα καλα ολα ωραια παιδια με την 4.0.3 αλλα ****τη τους τι κανουν εκει στην samsung,δεν εχουν φτειαξει ακομα το μαυρο χρωμα στης φωτο,στα τεστ απο γκρι παει κατεθειαν μαυρο,δεν ειναι η οθονη του αλλα κατι που εχει σχεση με τον kernel εχει να κανει,οταν ειχα την gb με τον speedmode ηταν μια χαρα,εβγαλε καινουργιο kernel για gb και το εκανε παλι χαλια,περασα την ics ελπιζοντας οτι το φτιαξανα αλλα τπτ,και περημενω εγω μαζι με αρκετους ακομα χρηστες τον supercurio να βγαλει τον πυρηνα που θα το φτιαχνει μια και καλη :( :(
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Στον οδηγό μας ''Η Βίβλος'' προστέθηκε (εύκολος) τρόπος για ROOT στην ics έκδοση που βγήκε αλλά περιμένουμε να λειτουργεί επίσης και στις επόμενες εκδόσεις που θα έρθουν.Θα έχετε FULL ROOT πλέον.

Δοκιμάστηκε απο μένα σε 3 διαφορετικά Note και προτίνεται επίσης και απο τον @dr.ketan στους xda.

Επίσης, για να μη ρωτάτε πάλι, ΑΝ τελικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό είναι σε διαδικασίες wipe μεγάλων αρχείων μέσω του cf root kernel (του τροποποιημένου δηλαδή stock kernel απο @chainfire) και ΟΧΙ στη διαδικασία root ή στο καθαυτό ROOT.

edit:Επίσης, όσοι έχετε περάσει τo official stock ics firmware και αντιμετωπίζετε διάφορα προβλήματα που άλλοι εδω δεν αντιμετωπίζουν, μπορείτε να κατεβάσετε απο εδω πάλι και να τη περάσετε μέσω pc odin.

Υπάρχει η περίπτωση να μην έχει καθήσει καλά.

Η έκδοση αυτή άλλωστε είναι No Wipe, δηλαδή δε θα χάσετε τα δεδομένα σας.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

@costsa41

Δοκίμασε τον ex dialer&contacts. Είναι free. Πολύ καλύτερος από τον stock dialer. Και έχει και ελληνικά και ICS theme.

@elthis

Ηλία μια χαρά δουλεύει αυτή η μέθοδος για root. Μόλις το έκανα και εγώ. Απλά την external card την βλέπει σαν internal card το CWM. Αυτό πρέπει να το αναφέρεις στον οδηγό σου για να μην μπερδεύονται

Edited by apitsakis

Ο ηχος αφης στο "πληκτρο πισω" σε εσας ακουγεται η το δικο μου εχει προβλημα, μου το κανει απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση, ακουγονται ηχοι παντου, εκτος απο το "back"...?

Ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στις ρυθμίσεις--->Ήχος-->Σύστημα , εκεί έχει τικαρισμένα τίποτα ;

Ναι φιλε μου ειναι ολα τσεκαρισμενα, εχω παντου ηχο εκτος απο το βελακι κατω δεξια με το οποιο πηγαινουμε "πισω"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή δεν κατάλαβα θέλεις να έχεις ήχο παντού ή όχι ;.

Ναι καλε μου φιλε, θελω να εχω ηχο παντου, αν θελεις κανε μου μια χαρη, τικαρε ολους τους ηχους να λειτουργουν και πες μου αν εχεις ηχο στο "πληκτρο αφης" με το οποιο πηγαινουμε "πισω"...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι στο back button δεν ακούγεται ο ήχος. Επειδή τα είχα πάντα απενεργοποιημένα και στην GB, τότε σε εσένα δούλευε ο ήχος στο back button ;

Ναι στο back button δεν ακούγεται ο ήχος. Επειδή τα είχα πάντα απενεργοποιημένα και στην GB, τότε σε εσένα δούλευε ο ήχος στο back button ;

Ναι στην GB δουλευε κανονικα, αρα ειναι θεμα της ICS, σε ευχαριστω πολυ...!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον Τετάρτη παρέλαβα το note ,Πέμπτη βραδυ το έβαλα για πούλημα...άψογο σε όλα, αλλα αυτο το μέγεθος ,αυτην την υπερβολη, δεν μπόρεσα να το συνηθίσω.Τελικα το έδωσα σε φίλο και εγω με το ολοκαίνουργιο Xperia s της εταιρίας μου και όλα μια χαρα.... Η σχεδόν μια χαρα ,και για να γίνω ποιο σαφής ,χάλια.Δεν είχα το note στα χέρια μου ούτε για 24 ώρες και όμως μου έλλειπε όσο κανένα αλλο gadget .(και δεν πέρασαν και λίγα απο τα χέρια μου)Ήθελα πίσω την οθοναρα του ,την υπερβολή του μεγέθους του..Για καλή μου τύχη ο φίλος που το αγόρασε ,το έδινε γιατι όπως μου είπε ...... δεν τον βόλεψε.Οπως φυσικά καταλάβατε είμαι πλέον και εγω ξανα στην πάρεα σας ,προσπαθώντας να μάθω όσα περισσότερα μπορω για τις δυνατότητες αυτής της καταπληκτικης συσκευής.Θα τα λέμε.

Και το καλύτερο ... ο φίλος μου ... σωστά μαντεψατε. Απο Τετάρτη κάτοχος note και αυτός.

Μια από τα ίδια είχα πάθει και εγώ! Μάλιστα το είχα βάλει 2 φορές στο κουτί του με επιστροφή στις αρχικές ρυθμίσεις και αγγελία για πώληση αλλά στο 2ωρο παθαινα αμόκ από την έλλειψη της οθονάρας του και μόλις έπιανα το s2 στα χέρια μου!!!

Αντε καλώς ήρθατε κι εσύ κι ο φίλος σου ;)

To ποιο σπαστικό στο Note, βέβαια είναι λάθος της Samsung είναι η notification bar. Έλεος δλδ...Τι shortcuts είναι αυτά. Δεν μπορούσαν να τα περάσουν όλα όπως η HTC ;. Εντάξει έχεις ένα άθλιο UI, αλλά τουλάχιστον δεν μπορούσε αυτή η μπάρα να φτιαχτεί αλλιώς ;.

Λοιπόν και με επίσημο isc και δυκτιο cosmote ενώ έχω συνεχώς ανοιχτά τα δεδομένα και κάποια στιγμή πάω να πάρω τηλέφωνο και μου λέει "δεν είστε εγγεγραμμένοι στο δίκτυο".έχει συνωρίς ε κανένα κάτι παρόμοιο? μήπως έχω κανένα πρόβλημα με τη κεραία.. Edited by koklas
Samsung Galaxy S8 plus.....

μετά απο 6+ μήνες συνεχούς χρήσης και καμιά δεκαρία πτώσεις (μόνο οι πιο "δυνατές") και φυσικά έχοντας όλες τους αφήσει τα σημάδια τους πάνω στο note, η δική μου ετυμηγορία ειναι: ΝΟΤΕ Τηλεφωνάρα! Αν κατάφερνα να κάνω και μια αναβάθμιση χωρίς πολυπλοκότητα (συνέχεια ξεχνάω τον τρόπο και πρέπει να ξαναδιαβάζω ενα κάρο σελίδες εδώ), θα ήταν τέλεια- Ο παράδεισος!

μετά απο 6+ μήνες συνεχούς χρήσης και καμιά δεκαρία πτώσεις (μόνο οι πιο "δυνατές") και φυσικά έχοντας όλες τους αφήσει τα σημάδια τους πάνω στο note, η δική μου ετυμηγορία ειναι: ΝΟΤΕ Τηλεφωνάρα! Αν κατάφερνα να κάνω και μια αναβάθμιση χωρίς πολυπλοκότητα (συνέχεια ξεχνάω τον τρόπο και πρέπει να ξαναδιαβάζω ενα κάρο σελίδες εδώ), θα ήταν τέλεια- Ο παράδεισος!

Δε χρειάζεται να διαβάζεις ένα κάρο σελίδες εδώ.

Ο οδηγός στην υπογραφή μου είναι πλήρης και φυσικά περιλαμβάνει το τρόπο official update μέσω Odin.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημερα παιδια..Πηγα να αλλαξω το sales code με τον γνωστο κλασσικο τροπο αλλα δεν μου ειχε την επιλογη DBT που θελω να βαλω...ξερει κανεις κατι?
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro

Καλημερα παιδια..Πηγα να αλλαξω το sales code με τον γνωστο κλασσικο τροπο αλλα δεν μου ειχε την επιλογη DBT που θελω να βαλω...ξερει κανεις κατι?

Η ρομ που εχεις βαλει δεν περιλαμβανει στο csc το DBT code.Πηγαινε στη βιβλο και βρες το σημειο που λεει για prerooted gb rom (lc1),κατεβασε τη και επελεξε με mobile odin να φλασαρεις μονο το csc αρχειο βαζοντας στο, στο πεδιο Cache.Σημ θα γινει factory reset

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν εχω βαλει καποια ρομ...ετσι το αγορασα το note...σε ευχαριστω!!
Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro