Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε elthis όλες οι εταιρείες έχουν ξεφύγει σε Αυτο το θέμα πριν είχα ένα sensetion ετριζε το iPhone αν σου πέσει το κλαις αλλά Αυτο το πράγμα να βλέπει ο άλλος ότι έχει ελλατωμα η συσκευή και να σου λέει ότι δεν είναι στην εγγύηση σε τρελαίνει δεν με πειράζει να πληρώσω αλλά όχι το χαβαλέ τους!κατι πρέπει να γίνει δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν κάποιοι δήθεν επαγγελματίες και ειδικά σε τέτοιες εποχές.τα χρήματα μας πρεπει να τα δίνουμε μόνο όπου αξίζει.για μένα τελείωσε η Samsung και καινούργια συσκευή να μου δώσει θα το πούλησω.συγνωμη για το κατεβατο αλλα εχω ξένερωσει απίστευτα!

Ακολουθησε τη συμβουλη του @superuser και στειλε ενα mail στη Samsung Hellas.Αν δε το δεχτουνε και τοτε, ξενερωσε με το δικιο σου...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακολουθησε τη συμβουλη του @superuser και στειλε ενα mail στη Samsung Hellas.Αν δε το δεχτουνε και τοτε, ξενερωσε με το δικιο σου...;)

Θα δω τι θα κάνω πάντως έτσι δε το αφήνω.σας ευχαριστώ και θα σας ενημερώσω αν συμβεί κατι

Ρε παιδια το δικό μου φοραει εκδοση βασικού φασματος Ν7000ΒΟΚΚ2 και εκδοση kernel 2.6.35.7-N7000XXKKA-CL726566 root@DELL87#2. Τι νταλκα βαράει? Ειναι καινούρια? Απο ποια χώρα είναι? Χρειάζομαι αναβάθμιση ή είναι καλή αυτή?

Ρε παιδια το δικό μου φοραει εκδοση βασικού φασματος Ν7000ΒΟΚΚ2 και εκδοση kernel 2.6.35.7-N7000XXKKA-CL726566 root@DELL87#2. Τι νταλκα βαράει? Ειναι καινούρια? Απο ποια χώρα είναι? Χρειάζομαι αναβάθμιση ή είναι καλή αυτή?

Αδερφε εισαι ποοοολυ πισω!!!Βαλε μια νεοτερη εκδοση και μαλλον θα σου φυγει το ξενερωμα...:p

Απο που το εχεις παρει???Δε σου βγαζει καποια αναβαθμιση στις ρυθμισεις-ενημερωση λογισμικου???Στο kiss???Αν οχι, περασε LC1 μεσω pc odin..Οδηγιες στην υπογραφη μου...

Follow me on XDA

Αδερφε εισαι ποοοολυ πισω!!!Βαλε μια νεοτερη εκδοση και μαλλον θα σου φυγει το ξενερωμα...:p

Απο που το εχεις παρει???Δε σου βγαζει καποια αναβαθμιση στις ρυθμισεις-ενημερωση λογισμικου???Στο kiss???Αν οχι, περασε LC1 μεσω pc odin..Οδηγιες στην υπογραφη μου...

Το πήρα απο birdphone πριν 10 μέρες. Μολις το άνοιξα έβγαλε Γερμανικά. Οχι δεν μου βγαζει αναβάθμιση με το Kies. Moυ λεει ότι εχω την τελευταία εκδοση.

Το πήρα απο birdphone πριν 10 μέρες. Μολις το άνοιξα έβγαλε Γερμανικά. Οχι δεν μου βγαζει αναβάθμιση με το Kies. Moυ λεει ότι εχω την τελευταία εκδοση.

Μαλιστα...ουτε στις ρυθμισεις της συσκευης, ετσι??

Λοιπον, αν θες φυσικα, κατεβασε απο εδω την LC1 Europe και περασε τη μεσω pc odin...Ειναι full wipe.

Follow me on XDA

Μαλιστα...ουτε στις ρυθμισεις της συσκευης, ετσι??

Λοιπον, αν θες φυσικα, κατεβασε απο εδω την LC1 Europe και περασε τη μεσω pc odin...Ειναι full wipe.

Τώρα μολις το ξαναέλεγξα και με τους 2 τρόπους και δεν βρίσκει αναβάθμιση. ΟΚ αφού όπως λες θα έχω διαφορά με την lc1 θα την περάσω με odin.

Ευχαριστώ!

Μήπως να περάσω αυτήν? Rooted_Stock_Odex_N7000XXLC1 για να γίνω με την μία και root? Ίδιες δεν είναι?

Edited by baltziak

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες προχθες... οταν σας ειπα οτι ειμαι μεταξυ ενος s2 στα 300 και ενος Νοτε στα 400.

αυτη την στιγμη σας γραφω οσο περιμενω να τελειωσει την επαναφορα το Titanium πανω απο την custom Rom του Νοτε μου. (να ναι καλα ο ευθυμης που με εσωσε και με παρεπεμψε στην Βιβλο και ολα τα σωστα μερη)

Ναι μετα απο ενα χρονο στο S και το S plus εκανα το μεγαλο βημα... ειμαι ενας απο εσας ...

( φανταζομαι τεραστιο σκοτεινο τραπεζι ,καμια 50αρια ατομα γυρω γυρω με χαμηλες κουκουλες αλλα daVinci , φωτισμενοι Spooky απο χαμηλα

απο τις Οθονες Note ,που εχουν ο καθενας μπροστα του στο τραπεζι) να μου λενε "καλως ηρθες στους Πεφωτισμενους" :P

Παροτι ηθελα λευκο το βρηκα 390 χερι με χερι να το ελεγχξω,

με γνησιο Bluetooth και καποια ακομα εξτρα, ενα μηνα χρηση, απο Wind, και ισως αραξω με το μαυρο...

τωρα παω να την πεσω αφου ειναι 3 τα ξημερωματα και θα κανω κατι που σκεφτομουν καιρο...

Ξαπλωνω... . ουτε αγγαλιτσες ουτε τιποτα "κανε πιο περα και εσυ και το λευκο S2 σου, θελω αποσταση στο κρεβατι τουλαχιστον 5,3 ιντσες"...ακουστικα,, γυριζω την τηλελοραση που ονομαζεται Ν7000 στο πλαι.... παταω Play.. και..

...βλεπω το τελευταιο επεισοδιο του Game of thrones...

ναιιιιιι ρε φιλε...

Edited by Oiwnos17
oiwnos

Τώρα μολις το ξαναέλεγξα και με τους 2 τρόπους και δεν βρίσκει αναβάθμιση. ΟΚ αφού όπως λες θα έχω διαφορά με την lc1 θα την περάσω με odin.

Ευχαριστώ!

Μήπως να περάσω αυτήν? Rooted_Stock_Odex_N7000XXLC1 για να γίνω με την μία και root? Ίδιες δεν είναι?

οπωσδήποτε βαλε την Rooted_Stock_Odex_N7000XXLC1 γιατι εχει non wipe vesion

οπωσδήποτε βαλε την Rooted_Stock_Odex_N7000XXLC1 γιατι εχει non wipe vesion

Τελικά έβαλα την κανονική full wipe LC1 αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελάθηκα. Νομίζω ότι με την παλιά πηγαινε λιγο καλύτερα. Τωρα εχω κατι ψιλολαγγαρισματα στις αρχικες οθόνες που πριν με την ΚΚ1 δεν τα είχα.

Τελικά έβαλα την κανονική full wipe LC1 αλλα δεν μπορω να πω οτι τρελάθηκα. Νομίζω ότι με την παλιά πηγαινε λιγο καλύτερα. Τωρα εχω κατι ψιλολαγγαρισματα στις αρχικες οθόνες που πριν με την ΚΚ1 δεν τα είχα.

Κάνε ένα factory reset γιατί αυτό που λες δε γίνεται...σε κανέναν όμως που έχει περάσει το νεότερο firmware..μπορεί να μη κάθισε καλα..

Follow me on XDA

Κάνε ένα factory reset γιατί αυτό που λες δε γίνεται...σε κανέναν όμως που έχει περάσει το νεότερο firmware..μπορεί να μη κάθισε καλα..

Ειχα κανει factory reset πριν το φλασάρισμα και format την μνήμη μετα. Το τηλ ήταν πεντακάθαρο. Να ξανακάνω πάλι factory reset.? Και μόλις το ξαναέστησα το τηλ. Και κάτι άλλο, Τωρα το kies μου βγαζει ότι αυτο το λογισμικό δεν υποστηρίζει αναβάθμιση μεσω kies. Ειναι φυσιολογικό αυτό? η LC1 δεν είναι επίσημη?

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες προχθες... οταν σας ειπα οτι ειμαι μεταξυ ενος s2 στα 300 και ενος Νοτε στα 400.

αυτη την στιγμη σας γραφω οσο περιμενω να τελειωσει την επαναφορα το Titanium πανω απο την custom Rom του Νοτε μου. (να ναι καλα ο ευθυμης που με εσωσε και με παρεπεμψε στην Βιβλο και ολα τα σωστα μερη)

Ναι μετα απο ενα χρονο στο S και το S plus εκανα το μεγαλο βημα... ειμαι ενας απο εσας ...

( φανταζομαι τεραστιο σκοτεινο τραπεζι ,καμια 50αρια ατομα γυρω γυρω με χαμηλες κουκουλες αλλα daVinci , φωτισμενοι Spooky απο χαμηλα

απο τις Οθονες Note ,που εχουν ο καθενας μπροστα του στο τραπεζι) να μου λενε "καλως ηρθες στους Πεφωτισμενους" :P

Ξαπλωνω... . ουτε αγγαλιτσες ουτε τιποτα "κανε πιο περα και εσυ και το λευκο S2 σου, θελω αποσταση στο κρεβατι τουλαχιστον 5,3 ιντσες"...ακουστικα,, γυριζω την τηλελοραση που ονομαζεται Ν7000 στο πλαι.... παταω Play.. και..

...βλεπω το τελευταιο επεισοδιο του Game of thrones...

ναιιιιιι ρε φιλε...

Είσαι Θεός!! :D:D

Καλώς μας ήρθες μεγεια και με χαρά!! Αν θες από franco kernel περνα τον λεγόμενο τεστ που ήταν μεταξύ #8 και #9 νομίζω και κατά την γνώμη μου ήταν ο καλύτερος..

http://db.tt/xjpBT1Yo

Ελπίζω να δουλευει το link;)

Α ξέχασα να σας πω ότι χθες βγήκα για το bachelor του ξαδερφου Ευθύμη.. Καλά μετά τα πρώτα σχόλια από την παρέα "πω πω τι μεγάλο" κτλ ερχόταν ένας ένας και με ρωτούσε "ποιο είναι αυτό, α το note, ωραίο ειναι" και πόσο κάνει κτλ κτλ.. Μετά βέβαια η συσκευή έκανε όλη την νύχτα βόλτες αφού όλοι έβγαζαν φωτογραφίες από το τηλεφωνο μου και φυσικά μετά τις έβλεπαν στην ανυπέρβλητη οθοναρα του!! Επίσης να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το απίστευτο φλας και γενικά από την ποιότητα των νυχτερινών λήψεων σε σκοτεινό χώρο.. Πολύ φυσικά χρώματα και επίσης καμιά κουνημενη φώτο αν και πολλά χέρια εκτός των δικών μου τράβηξαν foto χωρίς να ξέρουν την συσκευή και φυσικά όπως καταλαβαίνει δεν πίναμε γκαζοζες!! :cool:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Edited by efthimis31

Γεια σας είμαι νέος κάτοχος του note θέλω να ρωτήσω έχει την lc1 αξίζει να αλλάξω??? τι διαφορές έχει ? και αν την βάλω θα χάσω της εφαρμογές κ τα υπόλοιπα...

Καλώς μας ήρθες μεγεια και με χαρά!! Αν θες από franco kernel περνα τον λεγόμενο τεστ που ήταν μεταξύ #8 και #9 νομίζω και κατά την γνώμη μου ήταν ο καλύτερος..

Οντως ο #9 ειναι αψογος και σταθεροτατος...καμια σχεση με τον 10 που οταν τον ειχα δοκιμασει εκανε μερικα κουλα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Πήρα από το B-Stock του Expansys ένα λευκό Note (έχω και το μαύρο) στα 355 Ευρώ! Το μόνο του θέμα ήταν το ανοιχτό κουτί. Πραγματικά τέλειο! Εντούτοις, φοράει την LA6 και λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση (μέσα από το μενού του τηλεφώνου). Είναι λογικό αυτό; Το μαύρο μου (πάλι αγορασμένο από Expansys) πήρε εδώ και καιρό την LC1.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

http://db.tt/xjpBT1Yo

Ελπίζω να δουλευει το link;)

Α ξέχασα να σας πω ότι χθες βγήκα για το bachelor του ξαδερφου Ευθύμη.. Καλά μετά τα πρώτα σχόλια από την παρέα "πω πω τι μεγάλο" κτλ ερχόταν ένας ένας και με ρωτούσε "ποιο είναι αυτό, α το note, ωραίο ειναι" και πόσο κάνει κτλ κτλ.. Μετά βέβαια η συσκευή έκανε όλη την νύχτα βόλτες αφού όλοι έβγαζαν φωτογραφίες από το τηλεφωνο μου και φυσικά μετά τις έβλεπαν στην ανυπέρβλητη οθοναρα του!! Επίσης να πω ότι εντυπωσιάστηκα από το απίστευτο φλας και γενικά από την ποιότητα των νυχτερινών λήψεων σε σκοτεινό χώρο.. Πολύ φυσικά χρώματα και επίσης καμιά κουνημενη φώτο αν και πολλά χέρια εκτός των δικών μου τράβηξαν foto χωρίς να ξέρουν την συσκευή και φυσικά όπως καταλαβαίνει δεν πίναμε γκαζοζες!! :cool:

θα συμφωνησω οτι η καμερα του note ειναι απιστευτη!!!!

τρομερες photos πολυ δυνατο φλας τρομερο βιντεο...

εχω παθει πλακα ΚΑΙ εδω πραγματικα....

θα συμφωνησω οτι η καμερα του note ειναι απιστευτη!!!!

τρομερες photos πολυ δυνατο φλας τρομερο βιντεο...

εχω παθει πλακα ΚΑΙ εδω πραγματικα....

Είναι πάρα πολύ καλή πραγματικά!!! Εβγαζα μέρα συνήθως και δεν νοιώθω άνετα να τραβώ φωτογραφίες σε μαγαζιά νύχτα κτλ αλλά χθες λόγω της περίστασης έπαθα! Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω καμία αλλά θα είναι σαν να παίζει το Hangover III :lol::lol:

Μου έκανε φοβερή εντύπωση το φλας και η φυσικότητα του χρώματος στα πρόσωπα και το δέρμα γενικα...απίστευτη κάμερα, ας βάλουν μια τέτοια στο S3 και είναι έτοιμοι!!!:happy:

Είναι πάρα πολύ καλή πραγματικά!!! Εβγαζα μέρα συνήθως και δεν νοιώθω άνετα να τραβώ φωτογραφίες σε μαγαζιά νύχτα κτλ αλλά χθες λόγω της περίστασης έπαθα! Μακάρι να μπορούσα να ανεβάσω καμία αλλά θα είναι σαν να παίζει το Hangover III :lol::lol:

Μου έκανε φοβερή εντύπωση το φλας και η φυσικότητα του χρώματος στα πρόσωπα και το δέρμα γενικα...απίστευτη κάμερα, ας βάλουν μια τέτοια στο S3 και είναι έτοιμοι!!!:happy:

Αστο φιλε η καμερα "φυσάει"...

δεν εχει καμια σχεση με την καμερα του SGII....

δες εδω...η photo ειναι τραβηγμένη σε απολυτο σκοταδι μονο με το φλας....(απο τα πιο δυνατα φλας που εχω δει σε κινητο ποτε!!!!)

http://imageshack.us/f/651/20120226145836.jpg/

και εδω γραφουμε ιστορια...αντε να αλλάξεις κινητό μετα...

εχεις ενα φορητό pc με μια απίστευτη καμερα...:)

αραζωωω λεμε για καιρο...:p

Αστο φιλε η καμερα "φυσάει"...

δεν εχει καμια σχεση με την καμερα του SGII....

δες εδω...η photo ειναι τραβηγμένη σε απολυτο σκοταδι μονο με το φλας....(απο τα πιο δυνατα φλας που εχω δει σε κινητο ποτε!!!!)

http://imageshack.us/f/651/20120226145836.jpg/

και εδω γραφουμε ιστορια...αντε να αλλάξεις κινητό μετα...

εχεις ενα φορητό pc με μια απίστευτη καμερα...:)

αραζωωω λεμε για καιρο...:p

Είσαι μερακλής βρε φίλε πάει και τελείωσε, ουζάκι και χταποδακι respect κανονικα!!

Ασε εγώ ψάχνω φήμες για το note2 από τώρα μιλάμε για αρρώστια κανονικά!! Ναι από νέες συσκευές βλέπω να κάνω δώρο στην γυναίκα κάνα s3 ή το one S, που διαβάζω ότι πετάει, να τα χαζέψει κι εγώ γιατί από το note δεν παίζει να φύγω ούτε με σφαίρες!!

Είσαι μερακλής βρε φίλε πάει και τελείωσε, ουζάκι και χταποδακι respect κανονικα!!

Ασε εγώ ψάχνω φήμες για το note2 από τώρα μιλάμε για αρρώστια κανονικά!! Ναι από νέες συσκευές βλέπω να κάνω δώρο στην γυναίκα κάνα s3 ή το one S, που διαβάζω ότι πετάει, να τα χαζέψει κι εγώ γιατί από το note δεν παίζει να φύγω ούτε με σφαίρες!!

xaxaxaxaxa

φιλε ηταν τοσο τέλειο το χταποδακι που δεν αντεξα να μην το βγαλω photo...:p:p:p

παντως μετα το note οτι εχω δει μου φαινεται "παιχνιδάκι"...

ακομη και το SGII:X

πραγματικα μετα απο αυτη την συσκευή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΛΑ RESPECT.....

ασε που με μια ρομ αλα chrack εχεις πλεον το pc σου στην τζεπη σου....:)

ρε συ ταξιδεύω συχνα....βαζω τα σίριαλ που βλεπω στο note μου...και με την θηκη με το κατάλληλο σταντ;) βλεπω τα παντα στην συσκευή μου...:)

αλλοι κουβαλανε βαλιτσες καλωδια λαπτοπ κτλ...εγω απλα θελω λιγο χωρο στην τζεπη μου....:p

χωρις πλακα...νομιζω οτι ειναι το καλυτερο κινητο(ναι κινητο ειναι) που εχω αγορασει ποτε!!!!!!!!!!!!!!!

Το τηλ τα σπαει....

Παιδια το μινι usb που μπαινει στο κινητο ειναι κ σε σας σφιχτο;νομιζω οτι αν το τραβηκσω με.δυναμη θα μου μεινει η πλακετα.στο.χερι ετσι πρεπει να ειναι;

Το τηλ τα σπαει....

Παιδια το μινι usb που μπαινει στο κινητο ειναι κ σε σας σφιχτο;νομιζω οτι αν το τραβηκσω με.δυναμη θα μου μεινει η πλακετα.στο.χερι ετσι πρεπει να ειναι;

Γενικα ειναι λιγο σφιχτο αλλα και οχι οτι βαζω δυναμη για να το βγαλω.Με προσοχη

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εχω παθει πλακα με αυτο το τηλεφωνο...Εκτος απο τον Nemus(καλος ειναι), ποιον αλλον Launcher προτεινεται???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω παθει πλακα με αυτο το τηλεφωνο...Εκτος απο τον Nemus(καλος ειναι), ποιον αλλον Launcher προτεινεται???

Θα σου πρότεινα τον Go Launcher. Το καλό είναι πως έχει πολλές παραμετροποιήσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||