Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!! Αργύρη και Ηλία, ή οποίος άλλος ξέρει, εκτός από τον trebuchet launcher μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο γιατί καμιά φορά μου σκάει αυτός δυστυχώς.. Με ics alba είμαι και μου αρέσει πολύ δεν γυρνάω σε gingerbread.. Ο stock tw δουλεύει μια χαρά χωρίς προβληματα

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Εγώ χρησιμοποιώ τον Apex Launcher και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

• Απαντήσεις 8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Εγώ χρησιμοποιώ τον Apex Launcher και είμαι πολύ ευχαριστημένος...

Καλημέρα :-) Με τι rom είσαι?

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!! Αργύρη και Ηλία, ή οποίος άλλος ξέρει, εκτός από τον trebuchet launcher μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο γιατί καμιά φορά μου σκάει αυτός δυστυχώς.. Με ics alba είμαι και μου αρέσει πολύ δεν γυρνάω σε gingerbread.. Ο stock tw δουλεύει μια χαρά χωρίς προβληματα

Δοκιμασε Nova launcher.. εγω απλα τον εχω λατρεψει δεν εχω βρει κανεναν πιο smooth απ αυτον (εκτος tw Που τον απεχθανομαι!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κάμερα έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις χωρίς να είναι κορυφαία, για κινητό πάντα!

Έχει night mode και μπορείς να βγάλεις photo με λίγο φωτισμό!

Υπάρχουν προγράμματα βελτίωσης!

Alba και από χθες το βράδυ πέρασα από πάνω τη midnote 3.3. Τώρα κατεβάζω και την καινούρια Alba:)

Edited by pandrits
Λάθος παράθεση (πατάτα tapatalk)

Alba και από χθες το βράδυ πέρασα από πάνω τη midnote 3.3. Τώρα κατεβάζω και την καινούρια Alba:)

Μόλις πέρασα τον Apex και δείχνει πολύ καλός ευχαριστώ!! Θα δοκιμάσω και τον nova που προτείνει ο φίλος από πάνω :-).. Ελπίζω να είναι καλοι με την μπαταρια οι launchers αυτοί γιατί πραγματικά έχω πάει πλάκα με την alba στον τομέα αυτό!!

τι λεει η Midnote? Την εχω κατεβασει αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομη, ειμαι με alba 3 μερες τωρα

απο την παλια, στην καινουρια alba κανουμε wipe Η την περναμε απο πανω κατευθειαν?

Θα δοκιμάσω και τον nova που προτείνει ο φίλος από πάνω :-).. Ελπίζω να είναι καλοι με την μπαταρια οι launchers αυτοί γιατί πραγματικά έχω πάει πλάκα με την alba στον τομέα αυτό!!

απ τις 7 εχω βγαλει το κινητο απ το φορτιστη, 20λεπτα ανοιχτη οθονη, με wifi ανοιχτο, και 10 λεπτα tapatalk και ειμαι στο 93%..

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις πέρασα τον Apex και δείχνει πολύ καλός ευχαριστώ!! Θα δοκιμάσω και τον nova που προτείνει ο φίλος από πάνω :-).. Ελπίζω να είναι καλοι με την μπαταρια οι launchers αυτοί γιατί πραγματικά έχω πάει πλάκα με την alba στον τομέα αυτό!!

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Ευθυμη το προβλημα με τον trebuchet ειναι οτι ειναι μερος της cm9 και οι οποιες διορθωσεις κανει ο Nebkat δεν βγαινουν στο market οπως του nova ή του apex.Δες ποιος απο τους δυο τελευταιους θα σου κατσει καλυτερα και μεινε με αυτους

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.Ευθυμη το προβλημα με τον trebuchet ειναι οτι ειναι μερος της cm9 και οι οποιες διορθωσεις κανει ο Nebkat δεν βγαινουν στο market οπως του nova ή του apex.Δες ποιος απο τους δυο τελευταιους θα σου κατσει καλυτερα και μεινε με αυτους

Καλημέρα και σ' ευχαριστώ! Ναι τώρα δοκιμάζω και τους δύο και νομίζω λίγο καλύτερα μου καθεται ο Nova.. Είναι μέρα testing γιατί παραμένω κολημενος Αθήνα λόγω εμπυρετης γυναίκας... Αύριο Λευκαδα επιτέλους!!!

τι λεει η Midnote? Την εχω κατεβασει αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομη, ειμαι με alba 3 μερες τωρα

απο την παλια, στην καινουρια alba κανουμε wipe Η την περναμε απο πανω κατευθειαν?

Την πέρασα χωρίς wipe, είχε ένα θέμα με τις γραμματοσειρές και έβγαλε ένα update ο maxiset και το διόρθωσε. Είναι ελαφρώς πιο γρήγορη αλλά έχω την εντύπωση πως είναι η LP6 έτσι. Θα δοκιμάσω και την καινούρια Alba και βλέπουμε...:)

Έχει την premium με το νέο spen?

Οχι δεν την έχει:(

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Μιας και μιλαμε για μπαταριες, με chrack v18 (επιμενω gb εγω) και franco v9 (για την v10 ειχα ακουσει οτι ειναι πιο unstable με πολλα sod και τετοια, πειτε μου αν δεν ισχυει) εχω 1 ημερα και 20 ωρες με 40% οθονη, 12% sygic κλπ... και ακομα η μπαταρια ειναι στο 20%. Το πιο αστειο ειναι οτι ακομα ειμαι στην αρχικη φορτιση που ειχα κανει πριν περασω την chrack στο κινητο, ποιος ξερει τι εχει να γινει μετα απο 2 κυκλους φορτισης...
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Μιας και μιλαμε για μπαταριες, με chrack v18 (επιμενω gb εγω) και franco v9 (για την v10 ειχα ακουσει οτι ειναι πιο unstable με πολλα sod και τετοια, πειτε μου αν δεν ισχυει) εχω 1 ημερα και 20 ωρες με 40% οθονη, 12% sygic κλπ... και ακομα η μπαταρια ειναι στο 20%. Το πιο αστειο ειναι οτι ακομα ειμαι στην αρχικη φορτιση που ειχα κανει πριν περασω την chrack στο κινητο, ποιος ξερει τι εχει να γινει μετα απο 2 κυκλους φορτισης...

Το franco #10 τον δοκίμασα και όντως δεν μου άρεσε καθόλου γιατί είχε τα προβλήματα που προανεφερες.. Καλύτερος ο test #9 από όλους τους kernels γενικώς που δοκιμασα σε gingerbread

2500mah εχει.. λογικο! εκει που στο sII μου φορτιζα καθε βραδυ με 10-14% τωρα φορτιζω καθε βραδυ με 40-45%...

[sIGPIC][/sIGPIC]

2500mah εχει.. λογικο! εκει που στο sII μου φορτιζα καθε βραδυ με 10-14% τωρα φορτιζω καθε βραδυ με 40-45%...

πάντως αν έχουμε κάποιο μαματο kernel σε ics και βγει και η επίσημη και γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις τότε παιδιά θα φορτίζουμε στο τέλος της 2ης μέρας με έντονη χρήση... βλέπω τεράστια διαφορά στην alba, τόσο μεγάλη που πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι λανθασμένη εντύπωση...:D

Επισης ρε παιδια (αν και αυτο που θα γραψω επρεπε να παει για τις τροποποιησεις/βελτιωσεις) απο custom σε custom (κατεληξα οτι η καλυτερη ειναι η chrack για GB, απο καθε αποψη, μετα απο αρκετο testing) περα απο μπαταριες και τα λοιπα παρουσιαζει διαφορετικη συμπεριφορα και το s pen.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Μπορεις να δεις απο που ειναι το κινητο σου και με αυτο τον τροπο *#272*IMEI# βαζεις στο dialer και θα σου βγαλει μια λιστα,δοκιμασε και πες μας πιο ειναι τσεκαρισμενο.

ΑΤΟ λεει κι εμενα οποτε ειναι Αυστρια?

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

ρε παιδια για δειτε λιγο εδω...

ανοιγω απο την παρακατω σελιδα το βιντεο για να το δω απο το κινητο μου και δεν εχω ηχο με τιποτα!

ουτε με dolphin ουτε με opera ουτε με τιποτα..(αυτο με τον αποστολο γκλετσο....)

το ιδιο με samsung galaxy 2 που δοκιμασα...

http://www.pameevro.gr/Default.aspx?tabid=84&articleType=ArticleView&articleId=1120

για δοκιμαστε λιγο και πειτε μου...

Δεν θελω να σας πεισω να βαλετε την καινουρια alba (lp6 ics) αλλα οσοι δεν την εχετε βαλει, βαλτε τη!

απλα πεταει.. 0 bug, δουλευουν τα παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θελω να σας πεισω να βαλετε την καινουρια alba (lp6 ics) αλλα οσοι δεν την εχετε βαλει, βαλτε τη!

\

μολις την εβαλα...και περιμενω να ανοιξει...:):p

με επεισες.. :)

εχει ελληνικο πληκτρολογιο??

οταν πατας το τηλεφωνο εχει μεσα κουμπι για τις επαφες η ειναι χωρια??

τωρα θα την βαλω...

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

\

μολις την εβαλα...και περιμενω να ανοιξει...:):p

Ειναι καταπληκτική τελικά καλά έκανα κι εγώ και την πέρασα... και με τον nova πετάει! το μόνο κακό είναι ότι δεν μου παίζει το playerpro για μουσική αλλά θα ζήσω!! Αντε καλώς να τα χαρείτε... και που να δείτε feedback απο μπαταρία!!! :up::dance:

Πολυ καλη η ZCLP6 ALBA, αν και ειχα μερικα FC στον TW (αλλα και στο Nova που δοκιμασα για λιγο) τις ωρες αυτες που το εστηνα - σκαλιζα.

Προσπαθω να δω που οφειλονται...

Έχεις αρχείο κλήσεων; Γιατί εμένα μου το εμφανίζει κενό και το fix που βγάλανε δεν φλασαρεται...

Έχεις αρχείο κλήσεων; Γιατί εμένα μου το εμφανίζει κενό και το fix που βγάλανε δεν φλασαρεται...

εχει κανονικά... και αρχείο κλήσεων αλλά και από την εφαρμογή του τηλεφωνου παίζει το αρχείο κλήσεων..

ωπ.. δικιο εχεις.. ισως επειδη εν καναμε fresh instal.. δεν το παρατηρησα νωριτερα γιατι ουτως η αλλως χρησιμοποιω dialer one..

[sIGPIC][/sIGPIC]