christou Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 εγώ πάντως το παρήγγειλα την Πέμπτη από hoh.de και ΑΚΟΜΑ έρχεται.15,90 τα μεταφορικά αλλά η dhl το φέρνει λέει οδικώς. πίκρα.τουλάχιστον θα έχω σωστή εγγύηση, σε σωστή τιμή.ελπίζω να προλάβω το σαββατοκύριακο για να έχω χρόνο να το στήσω όπως θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-GALAXY-Note-16gb-white-leyko-24mines-eggyisi-Antiprosopeias.584606.html εμπειρια πανευρωπαικης εγγυησης δικιας μου. το εχω παρει απο το καταστημα πιο πανω. το ειχα παρει καιρο πριν και χρειαστηκα εγγυση και το πηγα στην arvato και εκει μου παν οτι καληπτεται κανονικα ολα τα ευρωπαικα απο οπουκαι αν το παρεις. ειχα μια αγωνια μεχρι να μου το πουν γιατι ειχαν διαβασει δεν θημαμαι που οτι θελει αποδειξη απο την χωρα αγορας ενω ειχα ελληνικη αποδειξη του μαγαζιου ενω το κινητο ηταν γερμανικο. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 εγώ πάντως το παρήγγειλα την Πέμπτη από hoh.de και ΑΚΟΜΑ έρχεται.15,90 τα μεταφορικά αλλά η dhl το φέρνει λέει οδικώς. πίκρα.τουλάχιστον θα έχω σωστή εγγύηση, σε σωστή τιμή.ελπίζω να προλάβω το σαββατοκύριακο για να έχω χρόνο να το στήσω όπως θέλω. Στα 485€ που το δίνει μαζί με τα μεταφορικά θεωρώ οτι είναι εξαιρετικά καλή η τιμή του. Σ'ευχαριστώ για την αναφορά του καταστήματος, αγνοούσα την ύπαρξη του. Ελπίζω μόνο να είναι όντως σωστή η εγγύηση του και να μην έχουμε τίποτα παραεισαγωγές κι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-GALAXY-Note-16gb-white-leyko-24mines-eggyisi-Antiprosopeias.584606.html εμπειρια πανευρωπαικης εγγυησης δικιας μου. το εχω παρει απο το καταστημα πιο πανω. το ειχα παρει καιρο πριν και χρειαστηκα εγγυση και το πηγα στην arvato και εκει μου παν οτι καληπτεται κανονικα ολα τα ευρωπαικα απο οπουκαι αν το παρεις. ειχα μια αγωνια μεχρι να μου το πουν γιατι ειχαν διαβασει δεν θημαμαι που οτι θελει αποδειξη απο την χωρα αγορας ενω ειχα ελληνικη αποδειξη του μαγαζιου ενω το κινητο ηταν γερμανικο. τι προβλημα ειχες και χρειαστηκες εγγυηση;απο περιεργεια ρωταω. φιλικα θεμης Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Άντε έρχεται.... http://www.gsmarena.com/android_40_rom_leaks_for_at_t_version_of_the_galaxy_note-news-4052.php Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδια καλησπερα, χθες απεκτησα την συσκευη μας και τα συναισθηματα ειναι απεριγραπτα...τθεριο σκετο ειναι το ατιμο...Σας εχω ομως μερικες ερωτησεις πρωτα.. Κατ αρχην πρεπει να επιλεξω καποια συγκεκριμενη εκδοση gps προγραμματος λογω της αναλυσης της οθονης ή δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα με τις εκδοσεις που χρησιμοποιουσα στο s2; Επισης με ενδιαφερει το συγκεκριμενο screen protector http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note/sgp-samsung-galaxy-note-screen-protector-glas-t-premium-tempered-glass-series.html Λετε να δημιουργει προβλημα στην γραφιδα λογω του παχους του και γενικα τα κοινα screen protectors δημιουργουν προβληματα; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδια καλησπερα, χθες απεκτησα την συσκευη μας και τα συναισθηματα ειναι απεριγραπτα...τθεριο σκετο ειναι το ατιμο...Σας εχω ομως μερικες ερωτησεις πρωτα.. Κατ αρχην πρεπει να επιλεξω καποια συγκεκριμενη εκδοση gps προγραμματος λογω της αναλυσης της οθονης ή δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα με τις εκδοσεις που χρησιμοποιουσα στο s2; Επισης με ενδιαφερει το συγκεκριμενο screen protector http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-note/sgp-samsung-galaxy-note-screen-protector-glas-t-premium-tempered-glass-series.html Λετε να δημιουργει προβλημα στην γραφιδα λογω του παχους του και γενικα τα κοινα screen protectors δημιουργουν προβληματα; Καλησπερα και καλως ηρθες...:) α.Μονο το igo λοιπον δεν ειναι συμβατο με την αναλυση της οθονης.Ολα τα αλλα λειτουργουν μια χαρα. β.Σιγουρα λογω Spen θα πρεπει να προσεξεις τη ζελατινα που θα περασεις στην οθονη.Προσωπικα εχω αυτη και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Χωρίς να είσαι εγγεγραμένος στο express delivery ή όπως το λένε; Το ψήνω άσχημα για αγορά απο εκεί καθαρά για θέμα πανευρωπαικής εγγύησης. Το θέλω το άτιμο...και μάλιστα λευκό :p Χωρις express delivery, αλλα με την απλη αποστολη. Φθανει στον χωρο σου:p με κουριερ (ups εαν θυμαμαι καλα). Απο θεμα εγγυησης /σερβις εισαι 100%καλυμενος. Προχωρα αφοβα! Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 τι προβλημα ειχες και χρειαστηκες εγγυηση;απο περιεργεια ρωταω. φιλικα θεμης κατι ειχε γινει στα πλαινα κουμπακια και δεν επιανε το πανω για αυξηση εντασης μου το αλλαξαν τα παιδια εκει και ολα οκ. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 κατι ειχε γινει στα πλαινα κουμπακια και δεν επιανε το πανω για αυξηση εντασης μου το αλλαξαν τα παιδια εκει και ολα οκ. εγω θα το πάω σήμερα στην Smartec στο Χαϊδάρι. Μάλιστα έχουν μια υπηρεσία (από ότι είδα είναι της Samsung υπηρεσία) που ελέγχουν την συσκευή και περιμένεις έως μία ώρα μπας και θέλει κάποια ρύθμιση ώστε να το πάρεις επί τόπου.. έχω χαμηλή ένταση στις κλήσεις οπότε εικάζω ότι ή θα θέλει κάποια ρύθμιση το κύκλωμα του ακουστικού ή θα θέλει ανταλλακτικό (νέο speaker ή κάποια πλακετίτσα-κύκλωμα που ελέγχει την ένταση..) Απλά από εκεί που πήρα το Note μου είπαν ότι είναι από τα καλύτερα service για Samsung... θα σας πω πάντως όταν έχω νεα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 εγω θα το πάω σήμερα στην Smartec στο Χαϊδάρι. Μάλιστα έχουν μια υπηρεσία (από ότι είδα είναι της Samsung υπηρεσία) που ελέγχουν την συσκευή και περιμένεις έως μία ώρα μπας και θέλει κάποια ρύθμιση ώστε να το πάρεις επί τόπου.. έχω χαμηλή ένταση στις κλήσεις οπότε εικάζω ότι ή θα θέλει κάποια ρύθμιση το κύκλωμα του ακουστικού ή θα θέλει ανταλλακτικό (νέο speaker ή κάποια πλακετίτσα-κύκλωμα που ελέγχει την ένταση..) Απλά από εκεί που πήρα το Note μου είπαν ότι είναι από τα καλύτερα service για Samsung... θα σας πω πάντως όταν έχω νεα :) Καλημέρα Ευθύμη, να σου πως σε παρόμοια περίπτωση σε GS2 φίλου, είχε φύγει το ακουστικό από την θέση του και δεν απέδιδε όπως θα έπρεπε. Κατά πάσα πιθανότητα είναι στο ακουστικό σου το θέμα και όχι κάτι άλλο σε πλακέτα κτλ. Καλόπιασε τους εκεί στην smartec και θα στο κάνουν επιτόπου, ακόμα και αλλαγή να χρειαστεί είναι δουλειά 10 λεπτών βαριά βαριά :rolleyes: Άντε γιατί σήμερα παραλαμβάνω και πρέπει να ανταλλάξουμε εμπειρίες χεχεχχ :O Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 εγω θα το πάω σήμερα στην Smartec στο Χαϊδάρι. Μάλιστα έχουν μια υπηρεσία (από ότι είδα είναι της Samsung υπηρεσία) που ελέγχουν την συσκευή και περιμένεις έως μία ώρα μπας και θέλει κάποια ρύθμιση ώστε να το πάρεις επί τόπου.. έχω χαμηλή ένταση στις κλήσεις οπότε εικάζω ότι ή θα θέλει κάποια ρύθμιση το κύκλωμα του ακουστικού ή θα θέλει ανταλλακτικό (νέο speaker ή κάποια πλακετίτσα-κύκλωμα που ελέγχει την ένταση..) Απλά από εκεί που πήρα το Note μου είπαν ότι είναι από τα καλύτερα service για Samsung... θα σας πω πάντως όταν έχω νεα :) ακριβως την ιδια υπηρεσια μου ειπαν και απο την arvato για μια ωρα μηπως ειναι κατι απλο . βεβαια εμενα επρεπε να μεινει αλλα εκαναν μολις 2 μερες και το πηρα πισω. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Bluetooth ώστε να ακούμε mp3 που έχουμε στο κινητό όπως επίσης και όταν βλέπουμε κάποια ταινία να ακούμε μέσω Bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Bluetooth ώστε να ακούμε mp3 που έχουμε στο κινητό όπως επίσης και όταν βλέπουμε κάποια ταινία να ακούμε μέσω Bluetooth? Ναι, μπορείς...Υπάρχουν τέτοια Bluetooth στην αγορά και δουλεύουν άψογα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ναι, μπορείς...Υπάρχουν τέτοια Bluetooth στην αγορά και δουλεύουν άψογα. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Ηλία σε ευχαριστώ,μπορείς να μου προτείνεις μερικά? Η αν δεν μπορείς πως να τα ψάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ηλία σε ευχαριστώ,μπορείς να μου προτείνεις μερικά? Η αν δεν μπορείς πως να τα ψάξω? Ψάξε για Samsung HS3000(ή κάπως έτσι.Δεν είμαι σπίτι να τσεκαρω). Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ψάξε για Samsung HS3000(ή κάπως έτσι.Δεν είμαι σπίτι να τσεκαρω). Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 ναι ειναι πολυ καλα αυτα. για να παρεις μια ιδεα δες εδω http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-BT-Headset-HS3000-clip-black-bluetouth-ver-3-0-Samsung-galaxy-S2-i9100-Galaxy-Tab-Galaxy-Note-k-a.426857.html Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 επιτελους ηρθε. φοραει XXKL7.παω για root και απο ρομ Chrak s 18 . αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει κατι καλυτερο ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 επιτελους ηρθε. φοραει XXKL7.παω για root και απο ρομ Chrak s 18 . αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει κατι καλυτερο ετσι? Καλοριζικο φιλε μου... Η Chrack's v18 πιστευω ειναι οτι καλυτερο... Καλα flassing :P Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ψάξε για Samsung HS3000(ή κάπως έτσι.Δεν είμαι σπίτι να τσεκαρω). Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Αυτο εχω και εγω,απλα φοβερο!Μουσικη βιντεο και πληκτρα για αλλαγη τραγουδιου αυξομείωση εντασης και ρυθμιση του ισσοσταθμιστη!Απλα κορυφη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Αυτο εχω και εγω,απλα φοβερο!Μουσικη βιντεο και πληκτρα για αλλαγη τραγουδιου αυξομείωση εντασης και ρυθμιση του ισσοσταθμιστη!Απλα κορυφη! Εγω παντως με ενα turbo X που ειχα παρει καποτε δωρο με το s II εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος, απο μπαταρια, πληκτρα, κανει τα παντα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Εγω παντως με ενα turbo X που ειχα παρει καποτε δωρο με το s II εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος, απο μπαταρια, πληκτρα, κανει τα παντα.. Γράψε μας και το μοντέλο να το μαθουμε... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Παιδιά πως τα πάει το note με τις θερμοκρασίες; Σήμερα εδώ που βρίσκομαι χτύπησε το πρώτο 36αρι της χρονιάς και το sgs2 με ICS ακολουθούσε κατά πόδας την θερμοκρασία περιβάλλοντος. Λίγο Facebook και ανέβασμα 2 φώτο ήταν αρκετά για να φθάσει στους 36. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Παιδιά πως τα πάει το note με τις θερμοκρασίες; Σήμερα εδώ που βρίσκομαι χτύπησε το πρώτο 36αρι της χρονιάς και το sgs2 με ICS ακολουθούσε κατά πόδας την θερμοκρασία περιβάλλοντος. Λίγο Facebook και ανέβασμα 2 φώτο ήταν αρκετά για να φθάσει στους 36. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 μέρες με ics και η θερμοκρασία σταθερά γύρω στους 30. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Παιδιά πως τα πάει το note με τις θερμοκρασίες; Σήμερα εδώ που βρίσκομαι χτύπησε το πρώτο 36αρι της χρονιάς και το sgs2 με ICS ακολουθούσε κατά πόδας την θερμοκρασία περιβάλλοντος. Λίγο Facebook και ανέβασμα 2 φώτο ήταν αρκετά για να φθάσει στους 36. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κώστα είναι ποιο δροσερό... και επειδή κάνουμε παρόμοια χρήση on the go, μπορώ να σου πω ένα πράγμα. Εάν δεν έχεις πρόβλημα στο να το μεταφέρεις, ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ η εμπειρία χρήσης του με το S2! Προσωπικά προς το παρόν χωράει σε όλες μου τις τσέπες! Στα καλοκαιρινά θα δείξει.. αλλά ακόμα και έτσι, δεν γυρνάω πίσω :) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts