petran66 Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 βαλε αυτη που ειχε οταν το ανοιξες... αν ειναι γερμανικο βαλε την LA4 εισαι οκ αλλα οταν το πηρες και το ανοιξες τι εκδοση ελεγε? Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ελεγε LA4.Και δεν ξερω αν ειναι Γερμανικο.Παντως εχει στο κουτι και Ελλην.οδηγιες. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicwave Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Παιδια εχω φορτωσει καποια τραγουδια στο κινητο αλλα δεν καταλαβαινω το εξης..Οπως βλεπετε αναγνωριζει κανονικα το ονομα του τραγουδιου που ειναι γραμμενο με ελληνικους χαρακτηρες αλλα δεν το αναγνωριζει στην σειρα που λεει το ονομα του τραγουδιου οταν κανω play. Σας εχει συμβει; τι πρεπει να κανω; Επισης ποιο πορογραμμα χρησιμοποιητε για να οργανωσετε ολα τα τραγουδια σας στον υπολογιστη; Πρεπει να ειναι τακτοποιημενα για να τα βλεπει τακτοποιημενα το κινητο ετσι δεν ειναι; http://imageshack.us/photo/my-images/521/fotoln.jpg/ Edited February 1, 2012 by magicwave δεν μπορεσα να κανω upload την φωτο Παράθεση Ο Θεός δεν παίζει ζάρια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsOk Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπέρα Για κάποιο λόγο το κινητό έκλεισε και όταν το άνοιξα άδειασε όλους τους φακέλους και έβαλε όλες της εφαρμογές χύμα στο αρχικό μενού… αν θυμάμαι καλά είχε αναφερθεί ξανά αλλά δεν μπόρεσα να το βρω…. Ξέρουμε κάτι για το συγκεκριμένο ? :confused: thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 το μανισιο widget με το ημερολογιο ανα μηνα (ξερετε αυτο που πιανει ολη την οθονη, σε εσας δειχνει σωστα? Σε εμενα το Πασχα 2012 μου το λεει στις 8 Απριλιου και την Μ.Παρασκευή στις 6 Απριλιου. Τι γινεται? Πειτε μου κανενα αλλο ημερολογιο να καταβασω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicwave Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδια,ειμαι ο μονος που αντιμετωπιζει προβληματα με ελληνικους χαρακτηρες οταν ακουει τραγουδια ή υπαρχει και αλλος; Παράθεση Ο Θεός δεν παίζει ζάρια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδια,ειμαι ο μονος που αντιμετωπιζει προβληματα με ελληνικους χαρακτηρες οταν ακουει τραγουδια ή υπαρχει και αλλος; κανε δεξι κλικ στο mp3 και πανε ιδιοτητες / λεπτομερειες / περιγραφη και στον τιτλο αν εχεις εκει ελληνικο τιτλο δεν τον αναγνωριζει και βγαζει κινεζικα. Αν εκει εχεις λατινικα τα αναγνωριζει μια χαρα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδια.θελω να βαλω την μαμισια ρομ που ειχα πριν κανω root το τηλ.για να εχω και εγγυηση και δεν μπορω να τη βρω!Ειχα την Ν7000ΟXALA4(ετσι το πηρα)...Και η συσκευη ειναι απο Ελλαδα(εχει και Ελλην.οδηγιες μεσα). Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Παιδια.θελω να βαλω την μαμισια ρομ που ειχα πριν κανω root το τηλ.για να εχω και εγγυηση και δεν μπορω να τη βρω!Ειχα την Ν7000ΟXALA4(ετσι το πηρα)...Και η συσκευη ειναι απο Ελλαδα(εχει και Ελλην.οδηγιες μεσα). To OXA δεν είναι ελληνικό... μάλλον γερμανικό είναι. Η συσκευή σου είχε κανονικά ελληνικά πληκτρολόγια; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Μην τρελαίνεσαι,όλα καλά. ΑΝ είχες την LA4, που δεν την είχες, δες εδώ.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 Ειμαι σιγουρος οτι την ειχα,γιατι πριν κανω ρουτ κλπ.τη σημειωσα και ειναι αυτη που εγραψα(CSC:N7000OXALA4)και δεν τη βρησκω!!Βρηκα μια Γερμανικη-νομιζα οτι ηταν αυτη,αλλα δεν ειμαι σιγουρος-και την περασα.Ειναι η N7000XXLA4.Ομως ειμαι συγουρος οτι ειχα την πρωτη!Τι κανω? To OXA δεν είναι ελληνικό... μάλλον γερμανικό είναι. Η συσκευή σου είχε κανονικά ελληνικά πληκτρολόγια; Ναι φιλε μου!Και ειναι αγορασμενο απο το eXtreme-mobile.gr.Και εχει και Ελλην.οδηγιες στη συσκευασια...! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited February 1, 2012 by sakiss Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Ειμαι σιγουρος οτι την ειχα,γιατι πριν κανω ρουτ κλπ.τη σημειωσα και ειναι αυτη που εγραψα(CSC:N7000OXALA4)και δεν τη βρησκω!!Βρηκα μια Γερμανικη-νομιζα οτι ηταν αυτη,αλλα δεν ειμαι σιγουρος-και την περασα.Ειναι η N7000XXLA4.Ομως ειμαι συγουρος οτι ειχα την πρωτη!Τι κανω? Αυτή είναι. Το PDA και το CSC δεν είναι τα ίδια συνήθως. Η γερμανική που έβαλες έχει το OXALA4, αυτό που ήθελες. Είσαι δηλαδή οκ. Δοκίμασε να συνδεθείς και στο Kies, και αν συνδεθεί, είναι όπως όταν το πήρες. Αυτό που λες για τις οδηγίες δεν έχει καμία σημασία, τα περισσότερα internetoμάγαζα κάνουν εισαγωγές από το εξωτερικό και βάζουν μέσα ελληνικά. Είναι γνωστό θέμα. Αν είχες csc OXA είναι αγγλικής ή γερμανικής παραεισαγωγής η συσκευή σου. Δεν υπάρχει πρόβλημα, μιας και η πανευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει, αλλά η rom που είχες αρχικά δεν ήταν ελληνική. Edited February 1, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Δειτε δυο πολυ χαριτωμενα βιντεο σχετικα με το ΝΟΤΕ. [*] Αρχικα ενα πολυ ξεχωριστο και creative animation με το unboxing βιντεο του ΝΟΤΕ απο εναν Lego χρηστη του.:cool: [*] Και δευτερον παρτε μια ιδεα του τι συμβαινει στο ΝΟΤΕ σας οταν εσεις κοιμαστε.:D Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις άλλη LA4 εκτός από τη γερμανική. ΑΝ το τηλέφωνό σου είναι ελληνικό ΔΕΝ είχε την LA4....ΑΝ είναι γερμανικό από extreme mobile, όπως γράφεις, τότε Βάζεις την LA4 χωρίς πρόβλημα!! Κάνε μια ερώτηση στο μαγαζί που το αγόρασες Αυτή είναι. Το PDA και το CSC δεν είναι τα ίδια συνήθως. Η γερμανική που έβαλες έχει το OXALA4, αυτό που ήθελες. Είσαι δηλαδή οκ. Δοκίμασε να συνδεθείς και στο Kies, και αν συνδεθεί, είναι όπως όταν το πήρες. Αυτό που λες για τις οδηγίες δεν έχει καμία σημασία, τα περισσότερα internetoμάγαζα κάνουν εισαγωγές από το εξωτερικό και βάζουν μέσα ελληνικά. Είναι γνωστό θέμα. Αν είχες csc OXA είναι αγγλικής ή γερμανικής παραεισαγωγής η συσκευή σου. Δεν υπάρχει πρόβλημα, μιας και η πανευρωπαϊκή εγγύηση ισχύει, αλλά η rom που είχες αρχικά δεν ήταν ελληνική. Λοιπον,πηρα τηλ.το μαγαζι που το πηρα και ο πολυ εξυπηρετικος υπαλληλος,που συμπτωματικα ειχε το Note κι αυτος,μου ειπε οτι η τελευταια επισημη ρομ ειναι αυτη που εβαλα(N7000XXL4A).Οποτε μαλλον ειμαι οκ.Και επισης να πω,οτι συνδεεται κανονικα με το kies!Κατι αλλο που θελω να μου πειτε:Εινα απαραιτητο να κανω και φορματ? Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ο Νικόλας είναι πάντα εξυπηρετικός και βάζει τέλεια τα screen protctor που κάποιοι,όπως εγώ, δεν έχουμε την υπομονή που απαιτείται!! Όχι δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο! Καμιά επανεκίνηση που και που αλλά κι αυτή σε αυτό το τηλέφωνο δεν πολυχρειάζεται. Οκ,σας ευχαριστω πολυ ολους:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Παιδιά καλησπέρα... Έχω ένα "θέμα" με δύο εφαρμογές του τηλεφώνου. Στο Facebook και στο Twitter, μου "κολλάει". Τι εννοώ; Ανοίγει η εφαρμογή και αρχίζει και τρεμοπαίζει η οθόνη όλη, σαν να φλασάρει το τηλέφωνο! Αν μπω στο facebook από τον opera παίζει κανονικά! Καμία εξήγηση; Τις έβγαλα, τις ξαναέβαλα, τίποτα!!! Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σαν φανατικός οπαδός του Firefox στον υπολογιστή μου, αλλά και απογοητευμένος από τη mobile έκδοση, μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με τη τελευταία alpha version! Εκτός από μοναδική ταχύτητα, αν και alpha, υποστήριξη πλέον και flash! Αν θέλετε να δοκιμάσετε, κατεβάστε από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t= Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Σαν φανατικός οπαδός του Firefox στον υπολογιστή μου, αλλά και απογοητευμένος από τη mobile έκδοση, μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με τη τελευταία alpha version! Εκτός από μοναδική ταχύτητα, αν και alpha, υποστήριξη πλέον και flash! Αν θέλετε να δοκιμάσετε, κατεβάστε από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t= Το λινγκ δεν δουλευει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Το λινγκ δεν δουλευει... Έχεις δικιο μιας και πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο xda για να σε πάει στο λινκ. Το βράδυ που θα γυρίσω θα ποσταρω το .apk. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Έχεις δικιο μιας και πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο xda για να σε πάει στο λινκ. Το βράδυ που θα γυρίσω θα ποσταρω το .apk. οχι μονο πρεπει να εισαι συνδεδεμενος αλλα να εχεις τουλαχιατον 10 Post. Εγω συνδεδεμενος αλλα με <10 post παλι δεν μου δειχνει τιποτα :( Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 οχι μονο πρεπει να εισαι συνδεδεμενος αλλα να εχεις τουλαχιατον 10 Post. Εγω συνδεδεμενος αλλα με <10 post παλι δεν μου δειχνει τιποτα :( Οκ...τα 10 post χρεισημευουν για να μπορεις να γραφεις στο xda... Αλλα και παλι εχεις δικιο δεν ανοιγει το λινγκ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Οκ...τα 10 post χρεισημευουν για να μπορεις να γραφεις στο xda... Αλλα και παλι εχεις δικιο δεν ανοιγει το λινγκ... Πήγαινε στο section themes and apps, βρες το thread "Firefox 10" και πάρε το από το 6o post. Edited February 2, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 παιδια επειδη εχω κανει φακελουσ τον tw launcher και θελω να τουσ παρω ενα backup με το titanium backup γινεται??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Πήγαινε στο section themes and apps, βρες το thread "Firefox 10" και πάρε το από το 6o post. Αυτο που είναι 16.8 mb εννοείς??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Αυτο που είναι 16.8 mb εννοείς??? Ναι,αυτο...με το που πατας τον συνδεσμο ατο κατεβαζει.Η ονομασια του ειναι aurora. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ναι,αυτο...με το που πατας τον συνδεσμο ατο κατεβαζει.Η ονομασια του ειναι aurora. Εμενα γραφει fennec-11.0a2.multi.android-arm.apk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Εμενα γραφει fennec-11.0a2.multi.android-arm.apk Ειμαι 99% σίγουρος ότι είναι αυτό.Εγκατέστησε το και είναι το Aurora, που ετσι θα μετονομαστεί ο Firefox. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts