boltsis Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Βάλε τον EX Dialer αντί για τον default και θα κάνει αυτό που θέλεις.:happy: Ναι αυτό έψαχνα φίλε μου σε ευχαριστώ :dance:!Μήπως υπάρχει τρόπος να καταργήσω το εικονίδιο του τηλεφώνου στη μπροστινή οθόνη :p?Χλωμό το κόβω.. Ένα άλλο ερώτημα, έχει κανείς σας πάρει/χρησιμοποιήσει δεύτερες ημιτασιόν μπαταρίες?Ταξιδεύω συχνά με λεοφωρείο και θα με βόλευε σε περίπτωση ανάγκης να έχω 1-2 .Το θέμα είναι να δουλεύει σωστά το τηλέφωνο , δουλέυει με τις μαιμού?Δε με ενδιαφέρει να δώσω έξτρα λεφτά για original μπαταρία! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Παιδιά καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω έναν hdmi adaptor για να συνδέω το τηλέφωνο στην full hd τηλεόραση και να βλέπω τα βίντεο που έχω τραβήξει με το κινητό. Βρήκα αυτό: http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=32796. Λέτε να κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Παιδιά καλημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω έναν hdmi adaptor για να συνδέω το τηλέφωνο στην full hd τηλεόραση και να βλέπω τα βίντεο που έχω τραβήξει με το κινητό. Βρήκα αυτό: http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=32796. Λέτε να κάνει; δες και εδω αλλη μια λυση λιγο πιο φτηνη την εχω και δουλευει αψογα http://www.extreme-mobile.gr/p.Noosy-MicroUSB-to-HDMI-MHL-Adapter-Samsung-Galaxy-S2-I9100-Samsung-Infuse-4G-I887-HTC-Sensation-G14-HTC-Evo-3D-HTC-Flyer-Samsung-Galaxy-Note.487472.html εχει και το γνησιο που και αυτο το εχω δει να δουλευει http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-HDMI-Adapter-Cable-Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-MHL-TV-Out-Adaptor-Galaxy-Note.415406.html Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ναι αυτό έψαχνα φίλε μου σε ευχαριστώ :dance:!Μήπως υπάρχει τρόπος να καταργήσω το εικονίδιο του τηλεφώνου στη μπροστινή οθόνη :p?Χλωμό το κόβω.. Ένα άλλο ερώτημα, έχει κανείς σας πάρει/χρησιμοποιήσει δεύτερες ημιτασιόν μπαταρίες?Ταξιδεύω συχνά με λεοφωρείο και θα με βόλευε σε περίπτωση ανάγκης να έχω 1-2 .Το θέμα είναι να δουλεύει σωστά το τηλέφωνο , δουλέυει με τις μαιμού?Δε με ενδιαφέρει να δώσω έξτρα λεφτά για original μπαταρία! Ευκολότατα.Μπες στις εφαρμογές -πατάς αριστερό κουμπί- πάτα επεξεργασία παίρνεις το εικονίδιο του ex dialer και το βάζεις στη θέση του default dialer. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλημέρα σε όλους. Παιδιά το κινητό να το φορτίσω για ΠΡΩΤΗ φόρτιση ή να το χρησιμοποιήσω κατευθείαν μέχρι να τεζάρει η μπαταρία και μετά να το φορτίσω πρώτη φορά; Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλημέρα σε όλους. Παιδιά το κινητό να το φορτίσω για ΠΡΩΤΗ φόρτιση ή να το χρησιμοποιήσω κατευθείαν μέχρι να τεζάρει η μπαταρία και μετά να το φορτίσω πρώτη φορά; Καλημερα. Αν και δε παιζει μεγαλο ρολο,ασε το μεχρι να σβησει και φορτισε το εως 100%. Επανελαβε τη διαδικασια αλλες 2φορες και εισαι ετοιμος... Στη συνεχεια απλα να ξερεις οτι καλο ειναι να μην αφηνουμε συχνα τη μπαταρια να πεφτει κατω απο 15%-20% πριν το βαλουμε για φορτιση κι επισης να μη του κανουμε ''μικρες'' φορτισεις (δηλαδη να το βαζουμε για φορτιση στο 80%-90%). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Α οκ το ίδιο είχα στο μυαλό μου και εγώ, εκτός από αυτό με το να μην αφήνουμε την μπαταρία κάτω από 15%-20%. Γιατί αυτό όμως; Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Α οκ το ίδιο είχα στο μυαλό μου και εγώ, εκτός από αυτό με το να μην αφήνουμε την μπαταρία κάτω από 15%-20%. Γιατί αυτό όμως; Λεγεται οτι εξασθενει πιο ευκολα η μπαταρια σε βαθος χρονου. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Φίλοι να ρωτήσω κι εγώ, έχω την Ν7000XXKL7 kernel 2.6.35.7-N7000XXKL7-CL823206. Όταν θα κάνει αναβάθμιση firmware το τηλέφωνο, θα σβήσουν όλα τα δεδομένα του, σαν εργοστασιακές ρυθμίσεις? το backup που κάνει μέσω Kies θα επαναφέρει τα πάντα στο τηλέφωνό μου ή θα επαναφέρει μόνο ορισμένα δεδομένα? θα πρέπει να κάνω κάτι extra για σωστό backup κι αν ναι τι και με ποιο πρόγραμμα? Μέχρι τώρα στο iphone με ένα backup itunes αποθήκευα τα πάντα από επαφές μέχρι κωδικούς στο ίντερνετ, ετικέτες επαφών,ρυθμίσεις e-mail, γενικά τα πάντα. Στο Note τι πρέπει να κάνω ώστε να έχω το αντίστοιχο ολοκληρωμένο αντίγραφο? Ευχαριστώ Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Εγω σημερα περασα πραγματικα μια Παρασκευη και 13 :-) πηγα μεσα στην καλη διαθεση να παρω το note...παω αθηνα κεντρο...στο μαγαζι που το ειχε φθηνοτερα απο την τιμη που εχουν οι περισσοτεροι, τα 700, μου το φερνει...σφραγισμενο...ελα ομως...που ειδα καπως περιεργα το κουτι...καταρχας...μου εφερε το ελληνικο manual, σε ασπρομαυρη φωτοτυπια. Ηταν εισαγωγης...οκ, για την τιμη που το ειχε το ειχα καταλαβει...το κακο ηταν οτι το κουτι...ειχε πανω απο την ταινια ασφαλειας...αλλη ταινια ασφαλειας...και του το λεω...αυτο ειναι ανοιγμενο...και το ξανασφραγισανε απο πανω...και μου λεει...δικιο εχεις...εχει δυο ταινιες...αλλα ελα να το ανοιξουμε...και ολα μεσα...κομπλε...ελα ομως...που εγω μυριζομουνα κατι ασχημο...ε περιμενα...περιμενα...περιμενα να πληρωσω...στο τελος...την εκανα ελαφρα...και πηγαινω...σε καταστημα που ειχε κανονικα την τιμη στα 700 και δωρο μια θηκη...ε...ειχε το note...αλλα η θηκη ηταν σε αλλο καταστημα...και περιμενα να μιλησουν με το καταστημα και να δουν αν η θηκη ειναι κρατημενη για πελατη που το εχει παραγγειλει...ε...και περιμενα να τους τηλεφωνησουν απο το αλλο καταστημα, στο κατασημα που ημουν..και να τους λεω...οκ παιδια αφηστε τη θηκη και δωστε μου να φυγω..και μου λεει...καλυτερα να περιμενουμε το τηλεφωνημα γιατι ετσι ειναι η αγορα...μαζι με τη θηκη...ε...ακομα περιμενουν φανταζομαι το τηλεφωνο...δεν πηρα τιποτα...ελεος δηλαδη... Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 ερωτηση.πως συνδετε το τηλεφωνο στο pc?μεσω kies ασυρματα η μεσω usb σαν απλο δισκο;υπαρχει καποιο προγραμα οδηγησης; Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Εγω σημερα περασα πραγματικα μια Παρασκευη και 13 :-) πηγα μεσα στην καλη διαθεση να παρω το note...παω αθηνα κεντρο...στο μαγαζι που το ειχε φθηνοτερα απο την τιμη που εχουν οι περισσοτεροι, τα 700, μου το φερνει...σφραγισμενο...ελα ομως...που ειδα καπως περιεργα το κουτι...καταρχας...μου εφερε το ελληνικο manual, σε ασπρομαυρη φωτοτυπια. Ηταν εισαγωγης...οκ, για την τιμη που το ειχε το ειχα καταλαβει...το κακο ηταν οτι το κουτι...ειχε πανω απο την ταινια ασφαλειας...αλλη ταινια ασφαλειας...και του το λεω...αυτο ειναι ανοιγμενο...και το ξανασφραγισανε απο πανω...και μου λεει...δικιο εχεις...εχει δυο ταινιες...αλλα ελα να το ανοιξουμε...και ολα μεσα...κομπλε...ελα ομως...που εγω μυριζομουνα κατι ασχημο...ε περιμενα...περιμενα...περιμενα να πληρωσω...στο τελος...την εκανα ελαφρα...και πηγαινω...σε καταστημα που ειχε κανονικα την τιμη στα 700 και δωρο μια θηκη...ε...ειχε το note...αλλα η θηκη ηταν σε αλλο καταστημα...και περιμενα να μιλησουν με το καταστημα και να δουν αν η θηκη ειναι κρατημενη για πελατη που το εχει παραγγειλει...ε...και περιμενα να τους τηλεφωνησουν απο το αλλο καταστημα, στο κατασημα που ημουν..και να τους λεω...οκ παιδια αφηστε τη θηκη και δωστε μου να φυγω..και μου λεει...καλυτερα να περιμενουμε το τηλεφωνημα γιατι ετσι ειναι η αγορα...μαζι με τη θηκη...ε...ακομα περιμενουν φανταζομαι το τηλεφωνο...δεν πηρα τιποτα...ελεος δηλαδη... Το καλυτερο που εκανες και δεν το πηρες... Μπες ρε αγορινα μου στο amazon παραγγειλε το και σε δυο μερες θα το εχεις με πολυ λιγοτερα χρηματα. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Έτσι κιαλιως έχω λογαριασμό στο amazon.co.uk και ψωνίζω κατα καιρούς, θα το σκεφτώ και αυτό. Με courrier λογικά θα έρθει ε; Γιατί πολλες φορες στην πολυκατοικια χανονται φακελοι λογαριασμοι αλληλογραφιες κλπ...αστα να πανε. χμ...660 euro το εχει το αγγλικο amazon Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 οκ thx, δεν έχω θέμα με φορτιστες, εχω adapter :) Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Έτσι κιαλιως έχω λογαριασμό στο amazon.co.uk και ψωνίζω κατα καιρούς, θα το σκεφτώ και αυτό. Με courrier λογικά θα έρθει ε; Γιατί πολλες φορες στην πολυκατοικια χανονται φακελοι λογαριασμοι αλληλογραφιες κλπ...αστα να πανε. χμ...660 euro το εχει το αγγλικο amazon Δες και στο σκρουτζ εχει 2-3 μαγαζια που εχουν αποθεμα με καλητερη τιμη απο amazon.de που σημερα πουλαει 583 + μεταφορικα. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 οκ ευχαριστώ. Απο σκρουτζ πηγα στο ενα απο τα δυο μαγαζια σημερα και την πατησα...ευτυχως δεν το πηρα απο εκει. Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 ερωτηση.πως συνδετε το τηλεφωνο στο pc?μεσω kies ασυρματα η μεσω usb σαν απλο δισκο;υπαρχει καποιο προγραμα οδηγησης να κανοω install sto pc?γιατι αλιως το βλεπει σαν δισκο. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex781 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλησπέρα σε όλους!Εδω κ 2 μέρες είμαι και εγω κάτοχος του απίστευτου αυτου κινητου.Ολα καλά ως εδω αλλα εχω ενα μικρο προβλημα.Οταν μιλαω με καποιον ανα διαστηματα σταματαει ο ηχος(δεν ακουω και δεν μ'ακουν),ενεργοποιωντας παλι την οθονη χωρις να εχει τελειωσει η κληση επανερχεται.Στην αρχη νομιζα οτι αυτο προκαλειται απο το bluetooth αλλα οταν ξαναπραγματοποιησα μια κληση διχως αυτο το προβλημα παρεμεινε.προσπαθω να δω μηπως επηρεαζεται απο καποια ρυθμιση αλλα δεν μπορω να καταλαβω..Ξερει καποιος να μου πει τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Ευκολότατα.Μπες στις εφαρμογές -πατάς αριστερό κουμπί- πάτα επεξεργασία παίρνεις το εικονίδιο του ex dialer και το βάζεις στη θέση του default dialer. Αυτο είναι, είσαι ωραίος!!Έβαλα και θέμα μαύρο -μπλέ και είναι άψογο!!Thanks Κάποιος που να έχει βάλει ημιτασιον μπαταρία να μας πει εντυπώσεις :ninja:? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex781 Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Αυτο είναι, είσαι ωραίος!!Έβαλα και θέμα μαύρο -μπλέ και είναι άψογο!!Thanks Κάποιος που να έχει βάλει ημιτασιον μπαταρία να μας πει εντυπώσεις :ninja:? Μολις σημερα μου ηρθαν απο e-bay.2600αρες.Μεχρι στγμης όλα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Αύριο αν όλα πάνε καλά θα το έχω και εγώ:):) Έχω τρελαθεί από την αγωνία μου μιλάμε:p Παιδιά κάποιο καλό σαιτ με θήκες για το κινητό έχετε να προτείνεται; Η γενικά κάποια θήκη που έχετε αγοράσει και σας βολεύει; Sent from SGII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Αύριο αν όλα πάνε καλά θα το έχω και εγώ :):) Έχω τρελαθεί από την αγωνία μου μιλάμε :p Παιδιά κάποιο καλό σαιτ με θήκες για το κινητό έχετε να προτείνεται; Η γενικά κάποια θήκη που έχετε αγοράσει και σας βολεύει; http://www.extreme-mobile.gr/search?q=samsung+galaxy+note Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 απο extreme-mobile εχει Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Μολις σημερα μου ηρθαν απο e-bay.2600αρες.Μεχρι στγμης όλα καλα. και εγώ φοράω μια 2600 από ebay, όλα οκ εδώ και μερικές βδομάδες, σαν να μην έχω αλλάξει μπαταρία είναι. Η γενικά κάποια θήκη που έχετε αγοράσει και σας βολεύει; Sent from SGII http://www.mobilefun.co.uk/blog/wp-content/uploads/2011/11/32478-300x300.jpg πολύ καλή! ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ hands free bluetooth και κάνει το note ποιο pad φάση. τελικά την καινούργια rom πως την περνάμε? βρήκα ένα odin αλλά είναι στο market και θέλει 3 ευρώ αγορά. αυτό πρέπει να κατεβάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_gr Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 (edited) Αύριο αν όλα πάνε καλά θα το έχω και εγώ:):) Έχω τρελαθεί από την αγωνία μου μιλάμε:p Παιδιά κάποιο καλό σαιτ με θήκες για το κινητό έχετε να προτείνεται; Η γενικά κάποια θήκη που έχετε αγοράσει και σας βολεύει; Sent from SGII Μακράν οι καλύτερες αν και ακριβές είναι οι zenus (http://www.zenuscase.net). Εγώ εχω την carbon και είμαι καταευχαριστημενος. Για το νέο firmware ότι χρειάζεσαι (και το odin) είναι μέσα στο zip. Μόνο 3 αρχεία φλασαρεις και σε 5 λεπτά είσαι εντάξει. Πρέπει μόνο να κλείσεις το Kies και από το task manager τα kiesmanager και kiestray και να θέσεις το κινητό σε download mode. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited January 13, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts