DoctorM Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 σε ευχαριστώ. δούλεψε. μόνο που τώρα μου τα δείχνει λίγο μεγάλα όλα στο μάρκετ. η γραμματοσειρά βασικά είναι μεγάλη και καμιά φορά πατάει η μία πανω την άλλη. αυτό μπορούμε να το διορθώσουμε? κατεβασε την πιο προσφατη εκδοση, λογικα θα εισαι ενταξει μετα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329014 Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Υπάρχει πρόβλημα με τους drivers στον υπολογιστή σου. Τι εννοεις; μολις ξετικαρω το debugging το βλεπει κανονικα. Εχεις να προτεινεις καποια λυση ωστε να το βλεπει και οταν ειναι επιλεγμενο το usb debugging; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 καλημερα παιδια!ειμαι νεος στο φορυμ..λοιπον εχω το note μια εβδομαδα και μπορω να πω πως ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την ταχυτητα και φυσικα τις εφαρμογες που εχει! ειναι το πρωτο android κινητο που εχω και τωρα το μαθαινω καλυτερα.... εχω μια απορια που ειναι χαζη αλλα δειξτε κατανοηση... καταλαθος μια φτογραφια μου την πηγα σο προχειρο και δεν ξερω που υπαρχει!μπορει καποιος να μου πει πως παω εκι?ευχαριστω πολυ!!:) Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Μετα απο αρκετες συσκευες nexus, note που ειδα (καποιες δικες μου), κατεληξα στο εξης συμπερασμα. Το note ειναι σαφως πιο καλοφτιαγμενο, με καλυτερο hardware εν γενει σε πολλους τομεις. Καλυτερη μπαταρια, οθονη (με σαφως ανωτερο sharpness), επεκταση μνημης, καλυτερη καμερα, USB OTG (χωρις χακιες), καλυτερο ηχειο και εξωτερικο και in-call και καλυτερο πλαστικο πλατης (η αφη στο nexus ειναι ανωτερη, αλλα ποιοτικα τα clips στο δευτερο ειναι λιγοτερα και προδικαζουν σιγουρο τριξιμο στο μελλον), stylus pen (wacom), καλυτερη CPU και στην πραξη. Σχεδιαστικα δεν τιθεται θεμα. Το nexus δειχνει και ειναι πολυ πιο καλοσχεδιασμενο και στυλατο, το λογισμικο (ICS) το ιδιο. Ακομα και οταν το note παρει τo ICS το nexus θα υπερτερει λογω του υψηλοτερου dpi (μονο ομως για αισθητικους λογους, οπως ειπα. Η οθονη του note ειναι ποιοτικοτερη, με καλυτερο λευκο και πιο ζωντανα χρωματα). Επισης το nexus μπορει να χρησιμοποιηθει για περισσοτερο πραγματα με το ενα χερι (ενω το Note μονο για να απαντησεις μια κληση - για οτιδηποτε περισσοτερο απαιτουνται δυο χερια). Εγω δοκιμασα το nexus με την προοπτικη αν με καλυψει να παραμεινω σε αυτο. Επιλεγω ομως το note γιατι συνολικα ειναι καλυτερη συσκευη... Edited December 9, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Βαγγέλη δεν ειναι μόνο αυτα. Οποίος έχει μείνει μεγάλο διάστημα με καποιο προηγούμενο Nexus, ξέρει ότι δεν μπορει χωρις κάποια custom rom η οποία θα δίνει τις δυνατότητες που λείπουν. Μόνο και μόνο ο Dialer της Samsung ειναι σκάλες ανώτερος απο τον stock android. Αν βάλεις και τις ΟΕΜ εφαρμογές της Sammy που κάποιες ειναι πολυ χρήσιμες, ενω στο Nexus χρειαζεται να περνάς τα πάντα απο τρίτους καταλήγουμε σ αυτο που λέω. Μεχρι να αγοράσω το Nexus S ήμουν υπέρμαχος του καθαρού android. Όμως το ότι αναγκαστηκα απο την πρώτη βδομάδα να καταφυγω σε λύσεις CM μ έκανε να αναγνωρίσω την ανωτερότητα του TW και των εφαρμογών της samsung. Έπειτα δεν ειναι λίγο ότι δεν μπορείς να βάλεις μια SD card η ότι χρειαζεται να παίζεις με custom kernels για να έχεις USB flash memory. Επίσης σε λίγο καιρο που θα ανακοινωθεί το SGSiii θα δεις που θα παει η τιμη του nexus. Μην νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι σε σχέση με την περσινή του πορεία. Στις αρχές το αγοράζουν αρκετοί γιατι ειναι πιο σύγχρονο του αντιστοιχου galaxy Sx αλλα όσο πλησιάζει ο Απριλης που θα έλθει το νέο S, οι τιμές πέφτουν ολοταχώς. Πέρυσι ξεκίνησε στα αγγλικά sites στα 560€ για να φτάσει αρχές Απριλίου στα 400-440. Ποιος θα κοιτάει το galaxy nexus όταν θα ανακοινωθούν τα specs του νέου ICS Galaxy Siii? Για μένα τα nexus δεν ειναι για όλους. Θα το κρατήσουν όσοι το χρειάζονται και όσοι θα το αγοράσουν σε λίγους μήνες για την χαμηλή του τιμη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Μετα απο αρκετες συσκευες nexus, note που ειδα (καποιες δικες μου), κατεληξα στο εξης συμπερασμα. Το note ειναι σαφως πιο καλοφτιαγμενο, με καλυτερο hardware εν γενει σε πολλους τομεις. Καλυτερη μπαταρια, οθονη (με σαφως ανωτερο sharpness), επεκταση μνημης, καλυτερη καμερα, USB OTG (χωρις χακιες), καλυτερο ηχειο και εξωτερικο και in-call και καλυτερο πλαστικο πλατης (η αφη στο nexus ειναι ανωτερη, αλλα ποιοτικα τα clips στο δευτερο ειναι λιγοτερα και προδικαζουν σιγουρο τριξιμο στο μελλον), stylus pen (wacom), καλυτερη CPU και στην πραξη. Σχεδιαστικα δεν τιθεται θεμα. Το nexus δειχνει και ειναι πολυ πιο καλοσχεδιασμενο και στυλατο, το λογισμικο (ICS) το ιδιο. Ακομα και οταν το note παρει τo ICS το nexus θα υπερτερει λογω του υψηλοτερου dpi (μονο ομως για αισθητικους λογους, οπως ειπα. Η οθονη του note ειναι ποιοτικοτερη, με καλυτερο λευκο και πιο ζωντανα χρωματα). Επισης το nexus μπορει να χρησιμοποιηθει για περισσοτερο πραγματα με το ενα χερι (ενω το Note μονο για να απαντησεις μια κληση - για οτιδηποτε περισσοτερο απαιτουνται δυο χερια). Εγω δοκιμασα το nexus με την προοπτικη αν με καλυψει να παραμεινω σε αυτο. Επιλεγω ομως το note γιατι συνολικα ειναι καλυτερη συσκευη... Μετά από αυτό το μικρό και χρήσιμο vs από τον master κωστα, θα πω κι εγώ τη δική μου γνώμη μετά από μια σειρά δοκιμών σε συσκευές και τη μικρή σε χρόνο συνύπαρξη με το note. Καταρχήν πρέπει να ξεχωρίσω κάτι.Τους απλούς users και τους ανήσυχους.Επειδή συγκαταλέγομαι στους δεύτερους, θα μιλήσω προς αυτούς. Λοιπόν,η συσκευή εξωτερικά είναι όντως στιβαρή και κάθεται καλά στο χέρι.Προσωπικά έχω μεγάλα χέρια και μπορώ να χειριστώ αρκετές λειτουργίες με το ένα χέρι.Ο μέσος όρος σίγουρα θα έχει πρόβλημα στο χειρισμό.Ενώ λοιπόν η συσκευή φαίνεται και είναι στιβαρή, το καπάκι έχει κάποια μικρά τρεξίματα, όχι όμως ενοχλητικά.Γενικά μπορώ να πω ότι φυσικά δεν είναι HTC αλλά φαίνεται καλύτερο σε αυτόν τον τομέα από το sgii.Επίσης και το home button μου φαίνεται ότι έιναι καλύτερο. Εσωτερικά δε το συζητάμε.Πολύ δυνατό και μπορεί να σηκώσει οτιδήποτε.Η μνήμη του είναι υπεραρκετή και δε πρέπει να απασχολεί κανέναν.Η μπαταρία του μου φαίνεται πάνω από τον μέσο όρο αν και δε μπορώ να κρίνω επαρκώς μιας και είμαι στη 2η πλήρη φόρτιση κι επίσης φοράω custom kernel. Αυτό που θέλω να πω, και είναι προσωπική μου γνώμη, είναι ότι δεν ήμουν ποτέ φίλος με το ui της Samsung.Μετά το sense προτιμώ το pure Android, και αυτό θα το έχω μόνο μέσω xda.Εκεί λοιπόν προσμένω σε κάποια/ες σοβαρές παρουσίες, που προς το παρόν έχουν πάει στο nexus ή έχουν παραμείνει στο sgii.ειδωμεν.. Πλέον αρχίζω και παρακολουθώ στενά το forum στους xda, και οτιδήποτε άξιο λόγου θα το ποσταρω για όσους δε παρακολουθούν έκει τους εξελίξεις. Edited December 9, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ξερεις την αγορα Κωστα και καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Βεβαια υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα. Οτι φετος το galaxy nexus εχει 2 ολοκαινουρια στοιχεια που δεν εχει το S2. Νεα οθονη (1280X720) και ICS. Αυτα απο μονα τους ειναι δυνατα στοιχεια για να το κανουν να παει καλα εμπορικα και σιγουρα θα εχει καλυτερη πορεια απο το nexus s (που ουσιαστικα υπολειποταν του galaxy S). Κατα τα αλλα ομως συμφωνω και για το γεγονος οτι η τιμη του θα γκρεμιστει την ανοιξη. Το καλο με το note ειναι πως ειναι μια κατηγορια μονο του και καποιος που το αγοραζει και μπορει να εκτιμησει αυτα που προσφερει μπορει ευκολα να περιμενει τον αντικαταστατη του και μονο. Συμφωνω για το UI της σαμμυ, αν και το θεωρω πολυ πιο χοντροκομμενο και μερικες φορες αντιαισθητικο (πολλα χρωματα, φρου φρου κι αρωματα, μεγαλες γραμματοσειρες κλπ), δεν παυει να ειναι πολυ χρηστικο κι αν σε αυτα προσθεσεις αρκετα απο τα καλουδια της σαμμυ κι ενα κορυφαιο hardware, τοτε εχεις το winner στην κατηγορια των ταμπλετοφωνων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Kάνε την αγορά σου μέσω της ιστιοσελίδας και όχι μέσω του market! (τεταυταία κάνει @αλα#ίες το market :lol: ) Μια προσωρινή λύση είναι μόνο για τη στιγμή της αγοράς να γυρνάς τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά :) Γνωστο bug παντως.. και σπάει νεύρα.. καλησπερα!!! το usb debugging πρεπει να το εχουμε τικαρισμενο στην καθημερινή χρήση ή μόνο οταν το συνδεουμε με pc?? Μπορείς να το έχεις τικαρισμένο συνέχεια.. Η μοναδική περίπτωση που μου έχει τύχει να πρέπει να το απενεργοποιήσω είναι όταν ήθελα να το αναγνωρίσει το kies.. Σε αυτή την περίπτωση ήθελε απενεργοποίηση πρώτα.. Τι εννοεις; μολις ξετικαρω το debugging το βλεπει κανονικα. Εχεις να προτεινεις καποια λυση ωστε να το βλεπει και οταν ειναι επιλεγμενο το usb debugging; Απεγκατέστησε και ξαναεγκατέστησε τους drivers του note στον υπολογιστή σου.. Πάντως οταν έχεις τικαρισμένο το debugging δεν το βλέπει το kies αλλά ακόμα και έτσι θα έπρεπε να φαίνεται ως εξωτερικός δίσκος.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Μετά από αυτό το μικρό και χρήσιμο vs από τον master Βαγγέλη, θα πω κι εγώ τη δική μου γνώμη μετά από μια σειρά δοκιμών σε συσκευές και τη μικρή σε χρόνο συνύπαρξη με το note. Καταρχήν πρέπει να ξεχωρίσω κάτι.Τους απλούς users και τους ανήσυχους.Επειδή συγκαταλέγομαι στους δεύτερους, θα μιλήσω προς αυτούς. Λοιπόν,η συσκευή εξωτερικά είναι όντως στιβαρή και κάθεται καλά στο χέρι.Προσωπικά έχω μεγάλα χέρια και μπορώ να χειριστώ αρκετές λειτουργίες με το ένα χέρι.Ο μέσος όρος σίγουρα θα έχει πρόβλημα στο χειρισμό.Ενώ λοιπόν η συσκευή φαίνεται και είναι στιβαρή, το καπάκι έχει κάποια μικρά τρεξίματα, όχι όμως ενοχλητικά.Γενικά μπορώ να πω ότι φυσικά δεν είναι HTC αλλά φαίνεται καλύτερο σε αυτόν τον τομέα από το sgii.Επίσης και το home button μου φαίνεται ότι έιναι καλύτερο. Εσωτερικά δε το συζητάμε.Πολύ δυνατό και μπορεί να σηκώσει οτιδήποτε.Η μνήμη του είναι υπεραρκετή και δε πρέπει να απασχολεί κανέναν.Η μπαταρία του μου φαίνεται πάνω από τον μέσο όρο αν και δε μπορώ να κρίνω επαρκώς μιας και είμαι στη 2η πλήρη φόρτιση κι επίσης φοράω custom kernel. Αυτό που θέλω να πω, και είναι προσωπική μου γνώμη, είναι ότι δεν ήμουν ποτέ φίλος με το ui της Samsung.Μετά το sense προτιμώ το pure Android, και αυτό θα το έχω μόνο μέσω xda.Εκεί λοιπόν προσμένω σε κάποια/ες σοβαρές παρουσίες, που προς το παρόν έχουν πάει στο nexus ή έχουν παραμείνει στο sgii.ειδωμεν.. Πλέον αρχίζω και παρακολουθώ στενά το forum στους xda, και οτιδήποτε άξιο λόγου θα το ποσταρω για όσους δε παρακολουθούν έκει τους εξελίξεις. Ηλια η υποστηριξη για το νεξους ειναι δεδομενο πως θα ειναι μεγαλυτερη, αρκετα μαλιστα. Αλλα επειδη το note παιζει μονο του σε αυτη την κατηγορια (και δε βλεπω τιποτα αλλο στο εγγυς μελλον), προβλεπω οτι κι εδω θα υπαρχουν σοβαροι "μαγειρες" που θα το αγορασουν και θα μεινουν σε αυτο για καιρο. Ειναι δεδομενο οτι θα γινει αυτο, αρκει να κανουμε ολοι λιγο υπομονη. Εδω δεν ειναι dell streak (τρομερη συσκευη στην εποχη της), που ειναι niche αγορα. Το note -για τα "κυβικα" του- πουλαει πραγματικα πολυ. Ειναι ενα στοιχημα των κορεατων που το κερδιζουν και προβλεπω οτι θα συνεχισουν να εξελισσουν κανονικα την κατηγορια αυτη. Για το πλαστικο της πλατης εγω τα ειπα, τα εγραψα και μετα απο 3 note (και αλλα τοσα φιλων) μπορω να σου πω το εξης. Δεν τριζει σε ολα, ειναι καθαρα θεμα του πλαισιου και οχι του καπακιου και σε καθε περιπτωση με μια θηκουλα λυνεται το θεμα. Στο νεξους η κατασταση ειναι τραγικη, το πισω καπακι σε θεματα συναρμογης ειναι για τα πανηγυρια (κι ειμαι κατηγορηματικος σε αυτο). Επιτελους πρεπει να το παρει αποφαση η samsung να αφησει τα πλαστικα της πλακας κατα μερος και να βαλει σοβαρα υλικα. Ειλικρινα, σε μια πολυ ωραια και στυλατη συσκευη (nexus) η αισθηση της πλαστικουρας στο χερι ειναι αποτρεπτικη... Στο note αυτο δεν γινεται τοσο πολυ αντιληπτο γιατι εινα βαρυ και δινει την αισθηση του πιο στιβαρου. Αλλα ρε παιδια, ΔΕΝ βαζεις αυτη την πλαστικουρα στην πλατη, βαζεις μεταλλο, με μπαταρια fixed και ενα sim tray (αλα iphone, razr, galaxy tab κλπ). Κι αν επιλεγεις πλαστικο δεν βαζεις αυτο το υλικο που στελνει το grip περιπατο - η λυση του nexus ειναι καλυτερη (εκει απλα ηθελε περισσοτερα clips περιμετρικα για να μην υπαρχουν κενα πουθενα). Edited December 9, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Η δεδομένη υποστήριξη του nexus ειναι σχετική όταν μπλεξεις αναγκαστικά με CM. Θα πρέπει να περιμένεις ποτε θα γίνει port σε stability εκδοση. Προσωπικά δεν πέρασα δεύτερη φορα OTA update στο Nexus S γιατι βαριoμουν να το κάνω μαμισιο καθε φορα που υπήρχε νεα εκδοση απο την google. Εκτός του ότι το ΝΟΤΕ ανήκει σε αλλη κατηγορία για μένα ειναι πολυ πιο ολοκληρωμένη συσκευη. Αν κάποιος ειναι επαγγελματίας η στέλεχος επιχείρησης δεν υπάρχει κάτι άλλο σε android. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Ηλια η υποστηριξη για το νεξους ειναι δεδομενο πως θα ειναι μεγαλυτερη, αρκετα μαλιστα. Αλλα επειδη το note παιζει μονο του σε αυτη την κατηγορια (και δε βλεπω τιποτα αλλο στο εγγυς μελλον), προβλεπω οτι κι εδω θα υπαρχουν σοβαροι "μαγειρες" που θα το αγορασουν και θα μεινουν σε αυτο για καιρο. Ειναι δεδομενο οτι θα γινει αυτο, αρκει να κανουμε ολοι λιγο υπομονη. Εδω δεν ειναι dell streak (τρομερη συσκευη στην εποχη της), που ειναι niche αγορα. Το note -για τα "κυβικα" του- πουλαει πραγματικα πολυ. Ειναι ενα στοιχημα των κορεατων που το κερδιζουν και προβλεπω οτι θα συνεχισουν να εξελισσουν κανονικα την κατηγορια αυτη. Συμφωνω και για μενα το θεμα δεν ειναι το ''αν'' αλλα το ''ποτε''. Το μεγαλο μου προβλημα οπως με ολες τις καινουριες συσκευες ειναι τα περιφεριακα του!!Δεν ειναι δυνατον να φερνουν σκετη μια συσκευη και να δοκιμαζουμε ολες τις θηκες απο το εξωτερικο μεχρι να δουμε ποια μας κανει! Οποιος λοιπον μαθει για καποιο Ελληνικο καταστημα με αξεσουαρ,ας μας ενημερωσει... Αν κάποιος ειναι επαγγελματίας η στέλεχος επιχείρησης δεν υπάρχει κάτι άλλο σε android. Ειμαστε επαγγελματιες smartphone junkies...:p Edited December 9, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Χίλιες φορές πλαστικό πίσω και εναλλασσόμενη μπαταρία, παρά μέταλλο και fixed. Βέβαια με την διάρκεια του Note ίσως αυτό να έχει λιγότερη σημασία. Ας βάζανε τουλάχιστον μια 3500mah μπαταρία, χώρος υπήρχε... Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλησπερα σε ολους.Σκεφτομαι κ εγω να αγορασω το note.Μπορει να μου πει καποιος ποσες μερες του κραταει η μπαταρια κ με τι ακριβως χρηση?Τωρα εχω το vivaz κ με το ζορι βγαζει 1 μερα με πολυ μετρια χρηση.Ευχαριστω κ ελπιζω στην βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Απεγκατέστησε και ξαναεγκατέστησε τους drivers του note στον υπολογιστή σου.. Πάντως οταν έχεις τικαρισμένο το debugging δεν το βλέπει το kies αλλά ακόμα και έτσι θα έπρεπε να φαίνεται ως εξωτερικός δίσκος.. Το εκανα...ο υπολογιστης το βλεπει ως δισκους αλλα δεν τους ανοιγει για να δω τα αρχεια παρα μονον αν δεν ειναι τικαρισμενο το usb debugging. Απ'οτι καταλαβα μαλλον το ιδιο συμβαινει σε ολους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 είναι το στυλό μαγνητικό (δλδ ακουμπάς άνετα την παλάμη σου στην οθόνη όταν γράφεις) ή απλά κλασικό παλιό palm στυλό...? ευχαριστώ Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλησπερα σε ολους.Σκεφτομαι κ εγω να αγορασω το note.Μπορει να μου πει καποιος ποσες μερες του κραταει η μπαταρια κ με τι ακριβως χρηση?Τωρα εχω το vivaz κ με το ζορι βγαζει 1 μερα με πολυ μετρια χρηση.Ευχαριστω κ ελπιζω στην βοηθεια σας. Είναι υποκειμενικό εντελώς αυτό.σε γενικα πλαίσια με μέτρια χρήση θα σου βγάλει με το ζόρι 2 μέρες.πάντως αν σε βοηθάει είναι καλύτερη η μπαταρία του από τα περισσότερα Android smartphones στη κατηγορία του. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλησπερα σε ολους.Σκεφτομαι κ εγω να αγορασω το note.Μπορει να μου πει καποιος ποσες μερες του κραταει η μπαταρια κ με τι ακριβως χρηση?Τωρα εχω το vivaz κ με το ζορι βγαζει 1 μερα με πολυ μετρια χρηση.Ευχαριστω κ ελπιζω στην βοηθεια σας. πολυ βαρια χρηση εβγαζε ανετα 1 μερα, μετρια χρηση 2 μερες και εαν δεν το δουλευα πολυ, σχεδον ελαχιστα εβγαλε 5 μερες, Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Μπορεί κάποιος να απαντήσει? ευχαριστώ Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 είναι το στυλό μαγνητικό (δλδ ακουμπάς άνετα την παλάμη σου στην οθόνη όταν γράφεις) ή απλά κλασικό παλιό palm στυλό...? ευχαριστώ μαγνητικο, ειναι. αφου προτεινει να μην αγοραζεις θηκες με μαγνητακια κτλ. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) περισσοτερα δες εδω, εχει βιντεο η εταιρια που το εφτιαξε, wacom, γνωστη στο χωρο. η καλυτερη θηκη που εχει βγει για το κινητο, λιγο ακριβη, αλλα δεν χρειαζεσε κατι μετα. απο ebay την πουλαει ηδη ενας μονο, αλλα ακριβα, θα πεσει λιγο πιο μετα. http://www.ebay.com/itm/ZENUS-PRESTIGE-CARBON-DIARY-CASE-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-STAND-/200686677732?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item746c7adf4e http://www.zenuscase.net/images/product/desc/galaxy%20note/gNote_PrestigeCarbonDiary_en.jpg Edited December 9, 2011 by DoctorM Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Αν έχει μαγνήτη και αυτή όπως φαίνεται στις φωτό, δυστυχώς είναι άκυρη (αν και τόσο όμορφη) :( Παράθεση Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoctorM Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Αν έχει μαγνήτη και αυτή όπως φαίνεται στις φωτό, δυστυχώς είναι άκυρη (αν και τόσο όμορφη) :( αυτο με το μαγνητη ειναι σχετικο, πρεπει να ειναι πολυ δυνατος ο μαγνητης, και απο τι διαβασα στο xda , οσοι εχουν θηκες με μαγνητη δεν τους εμφανισε κανενα προβλημα στην γραφη με το s-pen. Παράθεση Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 κατεβασε την πιο προσφατη εκδοση, λογικα θα εισαι ενταξει μετα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1329014 ΟΚ. τώρα λύθηκε το πρόβλημα. σε ευχαριστώ! για την αναβάθμιση του market θα πρέπει να την κάνω συνέχεια χειροκίνητη, δε μπορεί να γίνεται αυτόματα? τέλος, έχουμε κανένα νεότερο για την official έκδοση του ICS από την Samsung για το Note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα να μετατρεπει εικονα με κειμενο word???ωστε να επεξεργαζομαστε το κειμενο?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts