Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το apk είναι: thin-v1.3_no_dcim_scan.apk

Στο info.ini σε μερικά έχει την ανάλυση 480_320 σε μερικά όχι.

έχει νομίζω 5 skin

Τότε βάλε ένα ερωτηματικό μπροστά στην γραμμή του sys που έχεις την ανάλυση και άσε το auto. Δηλαδή screen_xy="auto" και δοκίμασε.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο rawdisplay Βλέπω ότι σε πολλές γραμμές δεν έχει ;

βάλε παντού ; εκτός από την screen_xy="480_320:480X320/320x480:fullscreen"

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Στο rawdisplay Βλέπω ότι σε πολλές γραμμές δεν έχει ;

βάλε παντού ; εκτός από την screen_xy="480_320:480X320/320x480:fullscreen"

Δεν νομίζω πως αυτό είναι το πρόβλημα του φίλου. Έτσι το είχα και εγώ μέχρι πριν λίγες μέρες. Με το thin 1.3 που έχει ο φίλος θα δουλέψει κατά 99%. Απλά δεν θα εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του ux για την εναλλαγή χαρτών. Για το auto, το γράφει καθαρά και ο KasteL στις οδηγίες εγκατάστασης της έκδοσης UE 3.1.5

Να σου πω την αλήθεια είχα βάλει kastel παλιά, τώρα, πρόσφατα δεν έχω διαβάσει περί εγκατάστασης KasteL, :)

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Να σου πω την αλήθεια είχα βάλει kastel παλιά, τώρα, πρόσφατα δεν έχω διαβάσει περί εγκατάστασης KasteL, :)

Εγώ πάλι φίλε μου (Θανάσης αν δεν κάνω λάθος) αυτήν πέρασα πάλι. Απλά περιμένω το μεγάλο update από τον KasteL τον Σεπτέμβριο.

Αν δεις τα screenshots στο θέμα στο bytheway θα καταλάβεις γιατί :)

H v7.6 του doupas έχει μεγάλα γράμματα για την 720p ανάλυση.Εχω βάλει το data.zip 1280*720 με screen_xy="1280_720:1280x720/720x1280:fullscreen" και ειναι όλα πολύ μεγαλύτερα και ευκρινέστερα στην οθόνη μου.

Εγώ πάλι φίλε μου (Θανάσης αν δεν κάνω λάθος) αυτήν πέρασα πάλι. Απλά περιμένω το μεγάλο update από τον KasteL τον Σεπτέμβριο.

Αν δεις τα screenshots στο θέμα στο bytheway θα καταλάβεις γιατί :)

Θα τσεκαρω αύριο στο bytheway :)

H v7.6 του doupas έχει μεγάλα γράμματα για την 720p ανάλυση.Εχω βάλει το data.zip 1280*720 με screen_xy="1280_720:1280x720/720x1280:fullscreen" και ειναι όλα πολύ μεγαλύτερα και ευκρινέστερα στην οθόνη μου.

Το ίδιο έχουμε!

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Igo σε οθόνη 320χ480

Πήρα το igo primo 2 του kastel v3

....

και μου βγάζει μύνημα:

"User interface resolution [320x480] is not spported or comatible skin can not be found. Exiting application. "

Η v 7.6 που αναφέρει πιο πάνω ο Χρήστος (bbbb) έχει έτοιμη την ανάλυσή σου (Android Primo V7.6 (320_240)-(400_240)-(480_320).7z)

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Σίγουρα δεν έχεις soft keys μέσα στην οθόνη. Ποια έκδοση του primo έχεις;

iGO Primo v 9.6.22.317625(25 Jul 2013)

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

παίδες βάλτε όποιος μπορεί έναν οδηγό για όποιον θέλει να το περάσει για πρώτη φορά; η ανάλυση που ενδιαφέρει περισσότερο είναι η 1280Χ768 ή 1280Χ800.
frastgr

χαιρετε ειμαι κενουργιος στο σιτε .

θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με το προβλημα μου με το igo primo.

Εχω ενα sony sp εβαλα το igo primo συμφωνα με τις οδηγιες στο site του castel.

οταν λοιπον ανοιγει η εφαρμογη μου λεει το εξης: η εφαρμογη πλοηγησης σας μπορει να συλλεγη στοιχεια ...... επιτρεπετε

την συλλογη τετοιον πληροφοριων; αλλα δεν υπαρχει πουθενα κουμπι για να πατησω ναι η οχι δεν εχω αυτην την επιγογη.

Μπορει καπιος να με βοηθησει παρακαλω.

Ευχαριστω

Κατάβασα και εγκατέστησα το iGO Primo v 9.6.22.317625(25 Jul 2013) , στο Samsung Galaxy Note 10.1 και στο Samsung Galaxy S2 .

Στο μεν πρώτο με screen_xy="auto" το δε δεύτερο με screen_xy="480_800:800X480/480x800:fullscreen"

Και στις 2 συσκευές δουλεύουν τέλεια .

Επειδή άρχισα και εντυπωσιάζομαι (έχω δηλώσει πως θα είμαι αντικειμενικός) είπα να βάλω και τις φωνές TTS μιά και είχα αγοράσει στο

παρελθόν το SVOX Ariadne . Βρήκα με την βοήθεια φίλου το VOICE-TTS-GR-FINAL-LUA.zip και το Greece_NQ_2012.Q4_130116.3dc

γιά τα 3D κτήρια , τά έβαλα στο Voice και Building αντίστοιχα , και δουλεύουν μιά χαρά και εντυπωσιακά στο Note (με εξαίρεση τη φωνή που

είναι αστεία) και δεν ξέρω πως να την αλλάξω , αλλά στις ρυθμίσεις/ρυθμίσεις/ηχος και προειδοποιήσεις του τηλεφώνου δεν παρουσιάζεται η

φωνή TTS για να την επιλέξω . Κάτι θα φταίει στο sys.txt ?? . Προσπάθησα να βρώ τα TTS του Odystsak , αλλά κανένα από τα links δεν έχει

τα αρχεία . Επίσης δεν μπόρεσα να βρώ κάποιο νεώτερο αρχείο των κτηρίων .

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη .

Ψάξε ρυθμίσεις ---> Γλωσσα και Εισαγωγή--->Εξοδος μετατροπής κειμένου σε ομιλία.Επισης υπαρχουν και κτίρια Greece_NQ_2013.Q1_130612.3dc και χάρτες navteq 2013.q1

Μήπως η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα αγγλικά;

Οχι βέβαια

Ψάξε ρυθμίσεις ---> Γλωσσα και Εισαγωγή--->Εξοδος μετατροπής κειμένου σε ομιλία.Επισης υπαρχουν και κτίρια Greece_NQ_2013.Q1_130612.3dc και χάρτες navteq 2013.q1

Το πρώτο είναι το τηλέφωνο και το δεύτερο το ταμπλετ . Και τα δύο έχουν το ίδιο skin και τα ίδια αρχεία μέσα στπ voice .

Εχω τον χάρτη navteq 2013.q1 , να είχα και το Greece_NQ_2013.Q1_130612.3dc για τα κτήρια θα ήταν τέλειο .

Aν ακους την tts φωνή, ανδρική ρομποτική ειναι γιατι δουλεύει με το google tts και όχι με το svox.Κοίταξε στην ρύθμιση που λέω πιο πάνω αν υπάρχει το svox engine και αν δεν υπάρχει βάλε απο το play store την τελευταία svox έκδοση

Μάλλον έτσι πρέπει να είναι αλλά δεν βρήσκω αυτές τις επιλογές στις ρυθμίσεις . Την SVOX την κατέβασα και στις 2 συσκευές χτες .

Το γελοίο είναι πως ο τύπος που μιλάει σαν ρομπότ λέει " Γειά σας είμαι η Αριάδνη .................."

Edited by geobas

Δες της εικόνες, στην δεύτερη εικόνα μπες μέσα εκεί που δείχνω και ψάξε αν είναι όλα σωστά.

Μετά μπες στο igo και επέλεξε φωνή με ονόματα οδών.

Κανε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και μπες στο igo για να δεις αν δουλεύει σωστά

Eτσι ακριβώς.Αν δε βλέπεις λοιπόν εκει το svox tts χρειάζεται πιο νέα έκδοση του svox

Παιδιά , το πρόβλημα είναι ότι έχει χαθεί η επιλογή Γλώσσα και Εισαγωγή .

Αύριο θα το απεγκαταστήσω και θα ξεκινήσω απ' την αρχή .

Thanks anyway

Επειδή βλέπω κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις igo και έχω μπερδευτεί(Primo, amigo, myway)

Μπορεί να που εξηγήσεις κάποιος τις διαφορες στις εκδόσεις γιατί λίγο που έψαξα άκρη δεν έβγαλα

Το myway είναι για μικρές αναλύσεις και το Primo για μεγαλύτερες;

Edited by blkik

• Administrators
Επειδή βλέπω κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις igo και έχω μπερδευτεί(Primo, amigo, myway)

Μπορεί να που εξηγήσεις κάποιος τις διαφορες στις εκδόσεις γιατί λίγο που έψαξα άκρη δεν έβγαλα

Το myway είναι για μικρές αναλύσεις και το Primo για μεγαλύτερες;

Το Primo είναι η συνέχεια του MyWay. Είναι πιο εξελιγμένο και φυσικά υποστηρίζει όλες τις αναλύσεις. Το amigo το ξεχνάς (ειδικά στο android).

Modpic.gif

Εχω εγκαταστήσει το iGo Primo 9.6.22.317625 , Jul 25 2013 με χάρτη Greece_R3_NQ_2013.Q1_130604 και skin Dumas v4.6

σε 2 συσκευές μου , στο tablet Galaxy Note 10.1 , και στο τηλέφωνό μου Galaxy S2 .

Και στις 2 συσκευές το iGo δουλεύει άψογα , ΑΛΛΑ παρετήρησα μία διαφοροποίηση στις συσκευές .

Ενώ στο tablet στο Ρυθμίσεις--->ρυθμίσεις--->Ηχος και προειδοποιήσεις--->TTS Pro--->Ανάγνωση σημάτων ειδοποιήσεων οδηγού

πατώντας το Πράσινο βέλος , όταν πατήσεις στη Δοκιμή Προειδοποιητικών Σημάτων TTS Pro , ανοίγει παράθυρο με τα σήματα που

μπορείς να τα δοκιμάσεις ηχητικά , στο τηλέφωνο δεν παρουσιάζεται το παράθυρο με τα σήματα .

Σημειωτέον ότι η δομη του iGo και στις 2 συσκευές είναι ακριβώς η ίδια . Ολοι οι φάκελλοι περιέχουν τα ίδια ακριβώς αρχεία , με

μόνη διαφορά στις τιμές του screen στο sys.txt

Οχι πως είναι τίποτα σοβαρό , αλλά τι μπορεί να συμβαίνει .