Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφόσον στα Settings -> Regional -> Program Language δεν σου εμφανίζει ως επιλογή τα Ελληνικά υποθέτω ότι το lang_greek.zip είναι corrupted, δοκίμασε κάποιο άλλο.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εφόσον στα Settings -> Regional -> Program Language δεν σου εμφανίζει ως επιλογή τα Ελληνικά υποθέτω ότι το lang_greek.zip είναι corrupted, δοκίμασε κάποιο άλλο.

Ok.

Να σε ρωτήσω το αρχείο πρεπει να είναι με το όνομα lang_greek.zip ?

Πρεπει να το ξεζιπάρω ?

Ok.

Να σε ρωτήσω το αρχείο πρεπει να είναι με το όνομα lang_greek.zip ?

Πρεπει να το ξεζιπάρω ?

Lang_English-us.gro

Έτσι το γράφει.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lang_English-us.gro

Έτσι το γράφει.

To iGo Primo ή το iGo My Way έχεις εγκαταστήσει; Τα αρχεία σε κατάληξη .gro είναι για το iGo My Way, στο Primo τα σχετικά αρχεία έχουν κατάληξη .zip. Στο Help -> About ποιά έκδοση σου γράφει;

Η λύση βρεθηκε.

Εβαζα αρχειο στη μορφη zip ενώ ήθελε gro.

Σε ευχαριστώ φίλε μου.

To iGo Primo ή το iGo My Way έχεις εγκαταστήσει; Τα αρχεία σε κατάληξη .gro είναι για το iGo My Way, στο Primo τα σχετικά αρχεία έχουν κατάληξη .zip. Στο Help -> About ποιά έκδοση σου γράφει;

Μου γράφει igo my way. :X:X:X

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μενού-> Επιλογές ->Ρυθμίσεις ->Ρυθμίσεις χάρτη ->Τρόπος απεικόνισης -> όπου αναλόγως επιλέγεις Δισδιάστατη ή Τρισδιάστατη απεικόνιση.

Επίσης δες και τις υπόλοιπες Ρυθμίσεις χάρτη όπως Αυτόματη επισκόπηση και Επισκόπηση 2D.

Το έχω σε 2D απεικόνιση, Απόψη κανονική, Αυτόματη επισκόπιση ενεργή,

Επίσης δεν το κάνει πάντα.

Αν το πρόβλημά σου είναι στο αυτόματο zoom out που κάνει τότε απενεργοποίησε την Αυτόματη επισκόπηση. Επίσης αν σε βολεύει η 2D απεικόνιση, έχει καλώς, διαφορετικά βάλτο στο 3D.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω το zoom σε 2D απεικόνιση;

Από τις ρυθμίσεις χάρτη έχω Αυτόματη επισκόπιση Ανενεργό και Άποψη χαμηλά αλλά δεν αλλάζει τίποτα.

Με δείχνει αρκετά ψηλά, ότι άποψη και να βάλω δεν αλλάζει κάτι στο zoom.

Πρέπει να πειράξω κάτι στο sys;

Επίσης πέρα από τα data δικτύου υπάρχει κάνας τρόπος να βελτιώθει η ακρίβεια;

μερικές φορές όταν προχωράς στο δρόμο και στρίβεις σε έναν κάθετο αργεί λίγο να καταλάβει ότι έστριψες

και περιμένει στον κόμβο ή συνεχίζει ευθεία.

Πώς μπορώ να ρυθμίσω το zoom σε 2D απεικόνιση;

Από τις ρυθμίσεις χάρτη έχω Αυτόματη επισκόπιση Ανενεργό και Άποψη χαμηλά αλλά δεν αλλάζει τίποτα.

Με δείχνει αρκετά ψηλά, ότι άποψη και να βάλω δεν αλλάζει κάτι στο zoom.

Πρέπει να πειράξω κάτι στο sys;

Επίσης πέρα από τα data δικτύου υπάρχει κάνας τρόπος να βελτιώθει η ακρίβεια;

μερικές φορές όταν προχωράς στο δρόμο και στρίβεις σε έναν κάθετο αργεί λίγο να καταλάβει ότι έστριψες

και περιμένει στον κόμβο ή συνεχίζει ευθεία.

α')Χρειάζεται κάποια εντολή στο sys

β') νομίζω πως είναι και θέμα συσκευής. Στο δικό μου έχω μονίμως από 10 έως 12 δορυφόρους και το στίγμα με ακολουθεί σχεδόν ακαριαία.

Καλησπερα στην παρεα.

Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η τελευταια εκδοση για 4.2.2 galaxy nexus.

Ευχαριστω.

Δεν έχει σχέση τόσο το τι android φοράς.

Το Igo Primo είναι το τελευταίο με apk iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.3

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Νομίζω αυτό είναι το ποιο φρέσκο

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εγω εχω αυτο

9.6.7.235.654

Αλλα παιζει μονο landscape.. στο portrait κοβει τα κουμπια κατω.

Στο sys εχει 1184*720 ειναι σωστο για γκαλαξυ νεξους ξερει κανεις;

Edited by Angelos_C

Νομίζω αυτό είναι το ποιο φρέσκο

Ακριβώς, με επιπλέον δυνατότητα αλλαγής χάρτη μέσα από το πρόγραμμα, με όλους τους χάρτες μέσα στο map χύμα.

Αυτή η έκδοση δεν ξέρω τι είναι primo_9.6.22.290143 - 4 - sound_fix - not_scan_DCIM

Ακριβώς, με επιπλέον δυνατότητα αλλαγής χάρτη μέσα από το πρόγραμμα, με όλους τους χάρτες μέσα στο map χύμα.

Αυτή η έκδοση δεν ξέρω τι είναι primo_9.6.22.290143 - 4 - sound_fix - not_scan_DCIM

Από το λίγο ψάξιμο που έκανα (είμαι από το τηλέφωνο) μάλλον είναι έκδοση που έχει ανέβει στο play και υπάρχει και update.

Το igo υπάρχει διαθέσιμο στο play αλλά δεν θυμάμαι για ποιο χώρα.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Από το λίγο ψάξιμο που έκανα (είμαι από το τηλέφωνο) μάλλον είναι έκδοση που έχει ανέβει στο play και υπάρχει και update.

Χρησιμοποιείς αυτήν την έκδοση;

Χρησιμοποιείς αυτήν την έκδοση;

Όχι, έχω την ελληνική έκδοση v7,5 με skin doupas v4.5 και το apk της φωτογραφίας από πάνω :)

Ισραήλ αν θυμάμαι καλά

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όχι, έχω την ελληνική έκδοση v7,5 με skin doupas v4.5 και το apk της φωτογραφίας από πάνω :)

Ακριβώς τα ίδια έχω και εγώ και περιμένω την έκδοση 4.6

Ισραήλ αν θυμάμαι καλά

Ναι, έτσι είναι.

Μία ερώτηση μπας και ξέρει κάποιος. Πάω να βάλω συντεταγμένες και ενώ με αφήνει κανονικά και γράφω το γεωγραφικό πλάτος (το πρώτο) στο μήκος δεν με αφήνει να γράψω τίποτα (ανεξάρτητα από τι έχω βάλει στο πρώτο). Χάνω κάτι; Edited by chrisdela

Κάποια language files (lang_greek) είχαν πρόβλημα με αυτό. Δοκίμασε με κάποιο άλλο.

Thanks aiolos makes sense. Έψαξα και βρήκα ένα άλλο αλλά κάνει το ίδιο. Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το δικό του; (εφόσον δουλεύει και αν αυτό δεν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, που δεν νομίζω).

Thanks aiolos makes sense. Έψαξα και βρήκα ένα άλλο αλλά κάνει το ίδιο. Μήπως μπορεί κάποιος να ανεβάσει το δικό του; (εφόσον δουλεύει και αν αυτό δεν παραβιάζει τους κανόνες του φόρουμ, που δεν νομίζω).

http://www.mediafire.com/download/l2li2ut0zivi18l/Lang_Greek_Primo_2P.zip

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Παιδιά, εχω την iGO Primo 9.6.7.281004 σε sgs3 και παει σφαίρα.Θέλω να αλλαξω το μπλε τριγωνο στο χαρτη και να βαλω για παραδειγμα ενα αυτοκινητο... Τα αρχεια με τα αυτοκινητα υπαρχουν,αλλα στο μενου δεν βρισκω επιλογη για να τα αλλαξω.....Τι κανω??? Edited by vangelsak