giorgos3924 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 μπορεί κάποιος να μου στείλει και σε μένα ένα apk thin για 4.2 (800x480 - Nexus S) ? Επίσης, το "iGO Primo 2.2 International Edition by Zervdim Greece " ξέρει κανείς τί είναι; Λέω να το δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 μπορεί κάποιος να μου στείλει και σε μένα ένα apk thin για 4.2 (800x480 - Nexus S) ? Επίσης, το "iGO Primo 2.2 International Edition by Zervdim Greece " ξέρει κανείς τί είναι; Λέω να το δοκιμάσω... Έχεις ΠΜ Αν θες καλή Ελληνική έκδοση, βρες του Kastiel. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Έχει apk ο kastel? Έχω τον φάκελο iGO, του kastel. Μόνο apk θέλω... Ευχαριστώ! Edited February 13, 2013 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δεν υπαρχει αλλο apk από το thin 1.3 που σου εστειλα για 4.2 Θα δοκιμασω τοτε με τον dcim κατάλογο... Και βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Βασικά έχω ένα πρόβλημα. Όταν το ανοίγω κλείνει απευθείας... Γιαυτό δοκίμασα να το σβήσω και να ξαναεγκαταστήσω το apk αλλά δυστυχώς τπτ. Αυτό έγινε όταν προσπαθούσα σε μια διαδρομή να βάλω πλοήγηση για πεζούς (προεπιλογή πεζός) και τότε μου έκλεινε. Το προσπάθησα 3-4 φορές να βάλω προεπιλογή πεζός και μετά δεν άνοιγε καν. Και τώρα δεν ξεκινάει. Δείχνει την οθόνη που κάνει loading και όταν φορτώσει και είναι έτοιμο να μπει στο μενού με πετάει χωρίς κανένα σφάλμα ή μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 πως εγκαθιστουμε εναν χαρτη tom tom,που τον τοποθετουμε αυτον kai to meta μπορουμε να εχουμε 2 χαρτες συγχρονως,tom tom kai navteq συγχρονως και εαν ναι πως επιλεγουμε ποιον χρησιμοποιουμαι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Έχει apk ο kastel? Έχω τον φάκελο iGO, του kastel. Μόνο apk θέλω... Ευχαριστώ! Με το apk που σου έστειλα, παίζει σε μένα μια χαρά o Kastel. Βασικά έχω ένα πρόβλημα. Όταν το ανοίγω κλείνει απευθείας... Γιαυτό δοκίμασα να το σβήσω και να ξαναεγκαταστήσω το apk αλλά δυστυχώς τπτ. Αυτό έγινε όταν προσπαθούσα σε μια διαδρομή να βάλω πλοήγηση για πεζούς (προεπιλογή πεζός) και τότε μου έκλεινε. Το προσπάθησα 3-4 φορές να βάλω προεπιλογή πεζός και μετά δεν άνοιγε καν. Και τώρα δεν ξεκινάει. Δείχνει την οθόνη που κάνει loading και όταν φορτώσει και είναι έτοιμο να μπει στο μενού με πετάει χωρίς κανένα σφάλμα ή μήνυμα. Δοκίμασε για αρχή να σβήσεις τον φάκελο Igo/save που έχεις τώρα και να ξαναπερασεις τον original φάκελο που κατέβασες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τον ξαναπερνάω όλο. Τί περιλαμβάνει ο φάκελος save? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τον ξαναπερνάω όλο. Τί περιλαμβάνει ο φάκελος save? Ο φάκελος save περιέχει της ρυθμίσεις που έχεις κάνει. Επίσης αν υπάρχει περιεχόμενο μέσα στο φάκελο debug σβήσε και αυτό. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Εδώ μου κολλάει... Είναι εύκολο να γράψει κάποιος που βάζουμε και ποια αρχεία χαρτών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εδώ μου κολλάει... Είναι εύκολο να γράψει κάποιος που βάζουμε και ποια αρχεία χαρτών; Όλα τα αρχεία των χαρτών (fbl, fda κλπ) μπαίνουν στον φάκελο maps. Αλλά δεν νομίζω να έχουν σχέση αν έχεις ή όχι χάρτες με το πρόβλημά σου. Μήπως τρέχει κάτι άλλο στο background και μπλοκάρει το πρόγραμμα; Βλέπω ότι λέει Uiready, άρα έχει βρει όλα όσα χρειάζεται στο ξεκίνημα... Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εδώ μου κολλάει... Είναι εύκολο να γράψει κάποιος που βάζουμε και ποια αρχεία χαρτών; Στο content/map βάζουμε τον χάρτη TomTom & στο content/map_nq τον Navteq. (αν δεν υπάρχουν οι φάκελοι, τους δημιουργούμε). Το ίδιο κάνουμε για poi (content/poi & content/poi_nq) και για building (content/building & content/building_nq). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Στην αρχή μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε και χάρτης.... Εχω ένα αρχείο .sp που δεν ξέρω που να το βάλω... Το .poi είναι στον poi_nq και ο map_nq έχει τα παρακάτω: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Στην αρχή μου βγάζει ότι δεν βρέθηκε και χάρτης.... Εχω ένα αρχείο .sp που δεν ξέρω που να το βάλω... Το .poi είναι στον poi_nq και ο map_nq έχει τα παρακάτω: Αν εννοείς fsp τότε μέσα στο maps φάκελο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Σωστά, σε ευχαριστώ. Τα ήθελε όλα στο maps για να μην βγάζει το μήνυμα αλλά πάλι τώρα κολλάει στο UIReady... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Σωστά, σε ευχαριστώ. Τα ήθελε όλα στο maps για να μην βγάζει το μήνυμα αλλά πάλι τώρα κολλάει στο UIReady... Θα μας τρελάνεις. Έχουμε το ίδιο κινητό (Desire HD), ίδιο Android (4.2), ίδια αρχεία προγράμματος και σε μένα παίζει τέλεια, ενώ σε σένα έβγαλε πρόβλημα που δεν έχει τύχει ποτέ σε μένα.. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Είναι τραγικό... Δεν καταλαβαίνω τι Σκάλωμα μπορεί να έφαγε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Είναι τραγικό... Δεν καταλαβαίνω τι Σκάλωμα μπορεί να έφαγε.. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το apk και αφού φτιάξεις τον κατάλογο σωστά τότε να το εγκαταστήσεις.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Στην αρχή άφησε μόνο έναν φάκελο για χάρτες και μην μπλέκεσε με map_ta, map_nt κλπ. Φτιάξε μόνο έναν φάκελο map, σβήσε τον save και απεγκατάσταση και εγκατάσταση του apk. Επίσης κράτα το sys όσο πιο απλό γίνεται στην αρχή. Αν δεν ανοίξει και έτσι, κάπου αλλού είναι το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 παιδια το tts pro πως ενεργοποιειται; ενα λινκ στη σελιδα 80 ειναι νεκρο..... Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 παιδια το tts pro πως ενεργοποιειται; ενα λινκ στη σελιδα 80 ειναι νεκρο..... Έχεις περασμένο svox με Ελληνική γλώσσα; Αν ναι, μόνο τα αρχεία της φωνής της Αφροδίτης θες και είσαι οκ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Έχεις περασμένο svox με Ελληνική γλώσσα; Αν ναι, μόνο τα αρχεία της φωνής της Αφροδίτης θες και είσαι οκ. τα οποια που τα βρισκω και σε ποιο φακελο τα τοποθετω;(εχω περασμενο το svox) Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 τα οποια που τα βρισκω και σε ποιο φακελο τα τοποθετω;(εχω περασμενο το svox) Εδώ αναλυτικά http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=65805 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 (edited) Κατέβασα ένα apk που λέει ότι είναι για jb γιατί πριν δεν είχα ήχο. Αντικατέστησα το παλιό apk με αυτό και έκανα πάλι εγκατάσταση. Μόλις άνοιξα το Primo που έβγαλε μήνυμα unsapported voice. Επίσης ενώ κατέβασα ανάλυση 1280χ720 όπως είχα, η οθόνη δεν πάει full screen και πάνω πάνω εμφανίζει την task bar οπότε έχει κατέβει το πρόγραμμα αντίστοιχα προς τα κάτω. Any help? Edit: Άκυρο. Δοκίμασα και άλλο apk που βρήκα και δουλεύει μια χαρά. Ίσως έφταιγε το αρχείο. Edited February 15, 2013 by Spyros86 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Όσο είχα GB μπορούσα να έχω TTS με Ελληνικά στο igo και Αγγλική γλώσσα στη τηλέφωνο. Τώρα με το ICS δεν υπάρχει πλέον το αντίστοιχο setting στο svox (Ρυθμίσεις\Φωνητική είσοδος-έξοδος\Ρυθμίσεις κειμένου σε λόγο\ SVOX Classic TTS\Advanced settings\Language Override). Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το πετύχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts