anastasiszn Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 αυτό το μενού το έχεις; http://img.tapatalk.com/d/12/12/20/y4emy2ap.jpg οχι δεν ειναι ετσι,ισως γιαυτο να εχω και τα προβληματα :( αρχιζει με μια οθονη απο σαντορινη....μυκονο....θα σε γελασω,επειτα εχει μπλε σαν φοντο την ημερα και μαυρο το βραδυ,στο σημειο που εισαι εχει μονο 3 επιλογες,η μια απο αυτες ειναιτο οριο ταχυτητας αλλα δεν εχει εξω απο πολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Έχεις την έκδοση του Kastel περασμένη; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Έχεις την έκδοση του Kastel περασμένη; νομιζω ναι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα!μετα απο μια μεγαλη απουσια που ειχα θα ηθελα να μου πειτε ποιο ειναι το τελευταιο igo για adroid,εγω εχω το 8.4.3.179971-thin 1.7 Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα!μετα απο μια μεγαλη απουσια που ειχα θα ηθελα να μου πειτε ποιο ειναι το τελευταιο igo για adroid,εγω εχω το 8.4.3.179971-thin 1.7 Igo primo2. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 κανει για το htc wildfire της κοπελας μου?240-320 αναλυση.με ελληνικο μενου?ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 κανει για το htc wildfire της κοπελας μου?240-320 αναλυση.με ελληνικο μενου?ευχαριστω για την απαντηση Ναι υπαρχει για αυτη την αναλυση. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 και απο χαρτες?αθηνα κυριως Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Παιδεύτηκα ΠΑΡΑ πολύ για να κάνω το Primo να παίξει σωστά στην ανάλυση που έχει το Nexus4. Tελικά η λύση ήταν με το iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.3. Έχει automatic resolution detection procedure, οπότε το skin είναι αυτόματα στα μέτρα της οθόνης. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 (edited) Παιδεύτηκα ΠΑΡΑ πολύ για να κάνω το Primo να παίξει σωστά στην ανάλυση που έχει το Nexus4. Tελικά η λύση ήταν με το iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.3. Έχει automatic resolution detection procedure, οπότε το skin είναι αυτόματα στα μέτρα της οθόνης. ;) Να σε ρωτήσω κάτι? Τώρα έχω έτοιμο σεταρισμενο το primo για ανάλυση 800*480 και στο sys έχει την αντίστοιχη ανάλυση γραμμένη. Έχω το 1.1 thin. αν βάλω το 1.3 θα πρέπει να αλλάξω κάτι και στο υπάρχον sys? επίσης δεν θα πρέπει, παρόλο το 1.3, να υποστηρίζει και το σκιν και το data την x ανάλυση του ψ κινητού μας? Edited December 26, 2012 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2012 Να σε ρωτήσω κάτι? Τώρα έχω έτοιμο σεταρισμενο το primo για ανάλυση 800*480 και στο sys έχει την αντίστοιχη ανάλυση γραμμένη. Έχω το 1.1 thin. αν βάλω το 1.3 θα πρέπει να αλλάξω κάτι και στο υπάρχον sys? επίσης δεν θα πρέπει, παρόλο το 1.3, να υποστηρίζει και το σκιν και το data την x ανάλυση του ψ κινητού μας? Ναι, φυσικά και θα πρέπει τα skin & data να υποστηρίζουν την x ανάλυση του ψ κινητού. Εμένα την υποστήριζαν από την αρχή, αλλά παρόλα αυτά με το iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.2 η εικόνα του προγράμματος έβγαινε εκτός ορίων οθόνης. Με το 1.3 η εικόνα είναι σωστή... Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ναι, φυσικά και θα πρέπει τα skin & data να υποστηρίζουν την x ανάλυση του ψ κινητού. Εμένα την υποστήριζαν από την αρχή, αλλά παρόλα αυτά με το iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.2 η εικόνα του προγράμματος έβγαινε εκτός ορίων οθόνης. Με το 1.3 η εικόνα είναι σωστή... Στο sys δηλαδή πλέον δεν χρειάζεται η γραμμή στο rawdisplay "screen xy"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Στο sys δηλαδή πλέον δεν χρειάζεται η γραμμή στο rawdisplay "screen xy"? Υπάρχει η γραμμή, αλλά εγώ δεν την έχω πειράξει. Το σίγουρο είναι ότι με το 1.2 δεν άνοιγε σωστά η εφαρμογή, ενώ με το 1.3 χωρίς να αλλάξω κάτι στο sys, ανοίγει. Ίσως το 1.3 από τη στιγμή που κάνει autodetect, να κάνει και αυτόματα αλλαγές στο sys; Δεν γνωρίζω.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Χρόνια πολλά το primo 2 έχει ανάλυση 480Χ800; αν δεν έχει μπορώ να βάλω την 800Χ480;η κάποια παραπλήσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Χρόνια πολλά το primo 2 έχει ανάλυση 480Χ800; αν δεν έχει μπορώ να βάλω την 800Χ480;η κάποια παραπλήσια Ναι υπαρχει 480χ800. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 θελω να μου δειχνει τις πολεις ετσι http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26433&d=1345201481http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=26519&d=1345555311 πια ρυθμιση θα πρεπει να κανω? στην θεσσαλονικη δεν δειχνει σχεδον τιποτα,ουτε καν τα γηπεδα,ουτε ενα κτηριο ολοκληρο!!!αυτη τι στιγμη ολα μου τα δειχνει "ισοπεδομενα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) θελω να μου δειχνει τις πολεις ετσι πια ρυθμιση θα πρεπει να κανω? στην θεσσαλονικη δεν δειχνει σχεδον τιποτα,ουτε καν τα γηπεδα,ουτε ενα κτηριο ολοκληρο!!!αυτη τι στιγμη ολα μου τα δειχνει "ισοπεδομενα" Ο φάκελος buildings έχει τίποτα μέσα; Edited December 29, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ο φάκελος buildings έχει τίποτα μέσα; κατεβασα παλι ολα τα αρχεια μεχρι και τους χαρτες ολης της ευρωπης,μολις κανω εκγατασταση ομως στην οθονη που δειχνει το ελληνικο νησι δεν μου φορτωνει και με πεταει εξω απο την εφαρμογη,τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 κατεβασα παλι ολα τα αρχεια μεχρι και τους χαρτες ολης της ευρωπης,μολις κανω εκγατασταση ομως στην οθονη που δειχνει το ελληνικο νησι δεν μου φορτωνει και με πεταει εξω απο την εφαρμογη,τι μπορει να φταιει? Αν εχεις αρχεια στο φακελο save διεγραψε τα και δοκιμασε ξανα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Αν εχεις αρχεια στο φακελο save διεγραψε τα και δοκιμασε ξανα. φιλε εσυ σε τι αναλυση το εχεις? επιτρεπετε να ποσταρω τους φακελους που εχω βαλει να μου πειτε το λαθος? Edited December 30, 2012 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis7310 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Σαν νεος στο forum θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις τόσες προσπάθειες που κανετε στο igo.... Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με προγράμματα gps μπορείτε να μου στείλεται σε pm το igo primo (ελληνικη εκδοση) για το κινητό μου?? (samsung galaxy note 2) Η εστω να μου πείτε που μπορω να βρω το κατάλληλο igo. Ευχαριστω εκ των προτέρων για την απαντηση σας Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 (edited) Σαν νεος στο forum θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις τόσες προσπάθειες που κανετε στο igo.... Επειδή είμαι ψιλοάσχετος με προγράμματα gps μπορείτε να μου στείλεται σε pm το igo primo (ελληνικη εκδοση) για το κινητό μου?? (samsung galaxy note 2) Η εστω να μου πείτε που μπορω να βρω το κατάλληλο igo. Ευχαριστω εκ των προτέρων για την απαντηση σας Γιάννης Γιαννη εδω βρισκεται αυτο που ζητας http://www.navimania.gr/showthread.php?t=31000 Κατεβαζεις τη v7 εκδοση. βγαζεις μεσα απο το φακελλο της αναλυσης σου, απο αυτους που γραφουν data Και χρησιμοποιεις αυτο το data. Zip Μην ξεχασεις να αλλαξεις στο αρχειο sys.txt Στην ενοτητα [ rawdisplay] screen_xy="800_480:1280x720/720x1280:fullscreen" Μ αυτα που γραφω παραπανω για την αναλυση σου. Καλη επιτυχια. Δημητρης Edited December 31, 2012 by frontzosd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis7310 Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 ειλικρινα δεν ξερω πως να σε ευχαριστήσω!!! Σου εύχομαι καλη χρονιά να έχεις Θα προσπαθήσω να το κάνω και να έχω προβλημα θα επανέλθω Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Γιαννη, καλη χρονια σε σενα και σε ολα τα παιδια. Οτι προβλημα συναντησεις, το λες και προσπαθουμε να το λυσουμε. Να εισαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 καλημερα και χρονια πολλα με υγεια. να κανω μια ερωτηση.Exω μια εκδοση πολυ παλια (δεν πρεπει να ειναι primo).Υπαρχει καπου το igo primo? Einai για αναλυση 320χ480. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts