Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα εκκαθαριση δεδομενων στην διαχειριση εφαρμογων και δουλευει.

maxime ευχαριστω

Σε ρωτουσα για έκδοση μήπως πήρες του kastel πού δεν μπορώ να φτιάξω!

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως τα POI του Primo είναι απίστευτα.

Έμεινα για ΣΚ σε ένα μικρό χωρό έξω από το Καρπενήσι και είχα κανονικά το ξενοδοχείο που έμεινα, καθώς και ένα τοπικό μπαράκι στην πόλη! :)

Δεν είναι του primo τα Poi αλλά της εταιρίας που τα έφτιαξε. Το primo είναι απο τα λίγα προγράμματα που μπορείς να επιλέξεις απο διαφορετικούς providers. Ποιά είχες βάλει;

Δεν είναι του primo τα Poi αλλά της εταιρίας που τα έφτιαξε. Το primo είναι απο τα λίγα προγράμματα που μπορείς να επιλέξεις απο διαφορετικούς providers. Ποιά είχες βάλει;

Εχω το πλήρες πακέτο του KASTEL.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ερωτηση:εχω το igo primo και μου εμφανιζεται μονιμα στη συλλογη ο φακελος που υπαρχει στο contents/user icons παρ ολο που εχω βαλει .nomedia αρχεια και μεσα στο φακελο με τα εικονιδια αλλα και πριν.Ξερει κανεις γιατι παρακαμπτει το nomedia και πως θα μπορουσα να το κανω να μη φαινεται ο φακελος αυτος στη συλογη,γιατι μου εχει σπασει τα νευρα??

Βγήκαν χάρτες NQ_2012_Q3.

Και για Ελλάδα εννοείται.

Amazon Fire stick 4k max

Ναι βγήκε και συνεχίζει να έχει τις ηλιθιότητες με τα τούρκικα ονόματα στα Ελληνικά νησιά. Και δεν είναι οτι δεν το ξέρουν το θέμα. Εγώ τους είχα στείλει email και υποθέτω οτι δεν ήμουν ο μοναδικός.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση:

Στο Nexus 4 το οποίο έχει ανάλυση οθόνης 1280x768, ποιο skin μπαίνει στο Igo Primo;

Αυτό για οθόνες 1280x800 ή καλύτερα για 1280x720;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Καλημερα! Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω... Το που θα στριψω μου ανακοινωνεται 100μ. πριν και ετσι εαν διαμεσολαβουν 2-3 στενα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι αυτο που πρεπει να στριψω. Γινεται να ανακοινωνεται ακριβως (ελαχιστα) πιο πριν την στροφη μηνυμα "στριψτε αριστερα" π.χ. οπως γινεται σε αλλα προγραμματα? Και ας ακουω πιο πριν "στριψτε αριστερα σε 100μ."

παιδια ο χαρτης τομ τομ λενε οτι ειναι ο καλυτερος για το πριμο,τι λετε? χτες το βραδυ το εβαλα αλλα στο χωριο που μενω δεν μου εμφανιζει τις οδους,μηπως εχει την καλοσυνη καποιος να μου δωσει συνδεσμο να κατεβασω ελληνικο χαρτη,pois,buildings γιατι αυτα που εχω ισως να μην λειτουργουν.κατεβασα ενα αρχειο με ονομασια GR Q2.2012 αλλα δεν....

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

παιδια ο χαρτης τομ τομ λενε οτι ειναι ο καλυτερος για το πριμο,τι λετε? χτες το βραδυ το εβαλα αλλα στο χωριο που μενω δεν μου εμφανιζει τις οδους,μηπως εχει την καλοσυνη καποιος να μου δωσει συνδεσμο να κατεβασω ελληνικο χαρτη,pois,buildings γιατι αυτα που εχω ισως να μην λειτουργουν.κατεβασα ενα αρχειο με ονομασια GR Q2.2012 αλλα δεν....

Ποιος το λέει;

Και ο Navteq είναι πολύ καλός.

Και έχει βγει Q3 όπως έγραψα πιο πριν.

Amazon Fire stick 4k max

Δυστυχως,μετα την αναβαθμιση σε jb εχουμε θεμα με την φωνη στο igo :(

Υπήρχε αυτό το πρόβλημα με τις παλιότερες εκδόσεις του primo αλλά πλέον έχει διορθωθεί

Ποιος το λέει;

Και ο Navteq είναι πολύ καλός.

Και έχει βγει Q3 όπως έγραψα πιο πριν.

φιλε οι χαρτες του τομτομ ειναι οι καλυτεροτεροι και πριν λιγο εκανα πλοηγηση και πραγματικα τα σπαει μιλαμε,αλλα εχω ενα θεματακι,παντα λεει οτι ειμαι κατω απο το οριο ταχυτητας,βεβαια δεν ξεπερναω κατα πολυ το οριο ταχυτητας δλδ αν το οριο ειναι 50 εγω παω μεχρι 80.στις ρυθμισεις γραφει οτι ειναι 100% ,αν καταλαβα καλα δηλαδη θα πρεπει αν το οριο ειναι 50 για να μου πει οτι τρεχω πανω απο το οριο να τρεχω με 100?στις ρυθμισεις το κατωτερο που μπορω να βαλω ειναι 70%

Κατα γενική ομολογία οι χάρτες της navteq είναι καλύτεροι για Αθήνα ενώ της tomtom για επαρχία. Εσύ μιλάς για κάποιο χωριό οπότε για εκεί λογικά οι ΤΤ θα είναι καλύτεροι.

Δυστυχώς στούς Q2 και Q3 της navteq βρίσκω λάθη που δεν υπήρχαν στον Q1. Και επιπλέον έχουν αυτό το αίσχος με τα τούρκικα ονόματα στα νησιά. Οπότε έχω μείνει στον Q1 και ελπίζω να ξυπνήσουν τον επόμενο τρίμηνο και να διορθώσουν το χάρτη τους. Αλλιώς με βλέπω για ΤΤ και στην Αθήνα, που δεν είναι καθόλου κακός (απλά λίγο χειρότερος απο τον Q1) και έχει και τόνους για να μη λέει λάθος τα ονόματα το TTS.

Κατα γενική ομολογία οι χάρτες της navteq είναι καλύτεροι για Αθήνα ενώ της tomtom για επαρχία. Εσύ μιλάς για κάποιο χωριό οπότε για εκεί λογικά οι ΤΤ θα είναι καλύτεροι.

Δυστυχώς στούς Q2 και Q3 της navteq βρίσκω λάθη που δεν υπήρχαν στον Q1. Και επιπλέον έχουν αυτό το αίσχος με τα τούρκικα ονόματα στα νησιά. Οπότε έχω μείνει στον Q1 και ελπίζω να ξυπνήσουν τον επόμενο τρίμηνο και να διορθώσουν το χάρτη τους. Αλλιώς με βλέπω για ΤΤ και στην Αθήνα, που δεν είναι καθόλου κακός (απλά λίγο χειρότερος απο τον Q1) και έχει και τόνους για να μη λέει λάθος τα ονόματα το TTS.

αυτο με το οριο ταχυτητας γιατι μου το κανει ρε φιλε? ποσο να τρεξω πια για να με βγαλει πανω απο το οριο? :D

Από την δική μου εμπειρία, σε ό,τι επαρχιακό μέρος έχω βρεθεί, ο NAVTEQ είναι αστέρι. Όλους τους δρόμους σωστά, τις κάμερες, ξενοδοχεία, ακόμη και καφέ σου βρίσκει.

Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε κάποιος χάρτης να προσφέρει κάτι παραπάνω.

Amazon Fire stick 4k max

μπορεί κάποιος να μου υποδείξει που μπαίνουνε τα αρχεία fsp!

Κανονικά στον φάκελο content/maps απλά χρειάζεται και τις ανάλογες άδειες.

στο igo primo ακουγονται οι φωνητικες οδηγιες σε συσκευες με την τελευταια αναβαθμιση του android?
[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν του εξηγείς όμως ότι χρειάζεται ειδικό apk για jb

οταν καποιος δεν εχει διαθεση να δωσει μια ολοκληρωμενη απαντηση που φυσικα ειναι δικαιωμα του,ειναι καλυτερα να μην απανταει τοσο γενικα, γιατι δεν βοηθαει η απαντηση του,αντιθετα μπορει να προκαλεσει μπερδεμα.

σ ευχαριστω fuorigioco1981(και για το pm):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν καποιος δεν εχει διαθεση να δωσει μια ολοκληρωμενη απαντηση που φυσικα ειναι δικαιωμα του,ειναι καλυτερα να μην απανταει τοσο γενικα, γιατι δεν βοηθαει η απαντηση του,αντιθετα μπορει να προκαλεσει μπερδεμα.

σ ευχαριστω fuorigioco1981(και για το pm):)

δεν εχω jb δυστυχως,βαζοντας τους φακελους στην καρτα μνημης και κανοντας εγκατασταση το apk αρχειο ετρεξα το προγραμμα και ολα πηγαν κανονικα.παιδια το μονο που μου εκανε εντυπωση στο προγραμμα ειναι οτι βγαζει τα σημεια που κανουν μπλοκα οι αστυνομικοι και τις καμερες ταχυτητας,το μεγαλο λαθος ειναι οτι ποτε δεν λεει "ειστε πανω απο το οριο ταχυτητας" που για μενα ειναι σοβαρη δυσλειτουργια γτ ανετα τρως μεχρι και 300 ευρω προστιμο.επισης μεσα στην πολη της θεσσαλονικης δεν βγαζει ουτε ενα κτηριο,ουτε καν τα γηπεδα σαν 3d. απαραδεκτο για μενα ενω στα screens στο google εχει μεγαλες πολεις ολοκληρες με ολα τους τα κτηρια.

ερωτηση: αν βαλω ολους τους φακελους που εχω,στο igo my way παιζει να λειτουργεησει καλυτερα και απο το primo? το εχει δοκιμασει κανεις?

Edited by anastasiszn

δεν εχω jb δυστυχως,βαζοντας τους φακελους στην καρτα μνημης και κανοντας εγκατασταση το apk αρχειο ετρεξα το προγραμμα και ολα πηγαν κανονικα.παιδια το μονο που μου εκανε εντυπωση στο προγραμμα ειναι οτι βγαζει τα σημεια που κανουν μπλοκα οι αστυνομικοι και τις καμερες ταχυτητας,το μεγαλο λαθος ειναι οτι ποτε δεν λεει "ειστε πανω απο το οριο ταχυτητας" που για μενα ειναι σοβαρη δυσλειτουργια γτ ανετα τρως μεχρι και 300 ευρω προστιμο.επισης μεσα στην πολη της θεσσαλονικης δεν βγαζει ουτε ενα κτηριο,ουτε καν τα γηπεδα σαν 3d. απαραδεκτο για μενα ενω στα screens στο google εχει μεγαλες πολεις ολοκληρες με ολα τους τα κτηρια.

ερωτηση: αν βαλω ολους τους φακελους που εχω,στο igo my way παιζει να λειτουργεησει καλυτερα και απο το primo? το εχει δοκιμασει κανεις?

αυτό το μενού το έχεις;

http://img.tapatalk.com/d/12/12/20/y4emy2ap.jpg

Amazon Fire stick 4k max