Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γιατί ενώ έχω τα ΡΟΙ στο σωστό φάκελο και τα βλέπει δεν μπορεί να τα διαβάσει και μου λέει γι αυτά "ανενεργό περιεχόμενο";

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@stegra1000 μήπως μπορείς να διορθώσεις αυτό που λέγαμε για το ότι όταν πατάω το χεράκι για να ψάξω στο χάρτη με σκιν mariupol χαλάει και δεν μένει ο χάρτης μόνιμα σε 2d?

Καλησπέρα δεν εχω διαβάσει το θέμα αλλα θελω να ρωτήσω αν υπςρχει ανάλυση 1080x720 για το igo.

Εχω το xperia S

Thanks

Edited by bpapad81

Καλησπέρα δεν εχω διαβάσει το θέμα αλλα θελω να ρωτήσω αν υπςρχει ανάλυση 1080x720 για το igo

Thanks

ακομα οχι φιλε ειναι μεχρει 1024χ600 στην version 3..3.3 mariupol .... το παρακολουθω μολις βγει θα ενημερωσω...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Τί πρόβληματα είναι αυτά με το iGO;

Εκεί που δουλέυει μια χαρά όπως το θες, το κλείνεις, το ανοίγεις και ο χάρτης δεν αλλάζει σε 2D με καμία επιλογή! :(

Μου έχει συμβεί πολλές φορές.

Δόθηκε και είναι έξω το Πριμο2 για Android.

Μπορείτε εδώ να το κατεβάσετε!

Yπ' όψιν είναι το ORIGINAL primo 2.0 - 9.6.7.235654 (800X480)

Είναι αυτό που δίνει η εταιρεία συνεπώς είναι κλειδωμένο.

Και για όσους ενδιαφέρονται πρέπει να αγοράσουν τα Licemce!

ΠΡΙΜΟ

http://www.hotfiles.ro/download/navgear.rar/597224

SYS

http://www.speedyshare.com/mEWkk/P2-NavGear-sys.txt

Clobal

http://www.speedyshare.com/file/wghRf/global-cfg-juni.21..zip

Να είστε καλά

Πώς τα εγκαθηστώ αυτά;

Είναι άλλο πρόγραμμα;

Edited by giorgos3924

Παιδιά στο igo έχω ένα μικρό προβληματάκι με τον υπολογισμό μέτρων. Πχ μου λέει ότι θα συναντήσω ένα φανάρι σε 100 μέτρα και το φανάρι είναι στα 50. Το ίδιο και με γραμμές τρένων, κάμερες ταχύτητας και με υπολοίπες ειδοποιήσεις. Διορθώνεται αυτό;

Εκεί που δουλέυει μια χαρά όπως το θες, το κλείνεις, το ανοίγεις και ο χάρτης δεν αλλάζει σε 2D με καμία επιλογή! :(

Πώς τα εγκαθηστώ αυτά;

Είναι άλλο πρόγραμμα;

ειναι το igo primo για android κι οπως ειναι εκει ειναι κλειδωμενο. το κατεβαζεις αλλα πρεπει να αγορασεις την αδεια. μεχρι τωρα ειχαμε μονο το igo my way για android.

Παιδιά στο igo έχω ένα μικρό προβληματάκι με τον υπολογισμό μέτρων. Πχ μου λέει ότι θα συναντήσω ένα φανάρι σε 100 μέτρα και το φανάρι είναι στα 50. Το ίδιο και με γραμμές τρένων, κάμερες ταχύτητας και με υπολοίπες ειδοποιήσεις. Διορθώνεται αυτό;

δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν κατα τη γνωμη μου:

1)λαθος ρυθμισεις στο αρχειο sys.txt

2) οχι καλη ακριβεια του δεκτη.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Afhste toyw fakeloyw opvw didontai. Kai mhn metaferete arxeia!

Paw ryumiseiw/ryumiseiw skin/Pilothrio kai apotsekareiw sthn deyterh selida thn pyjida xenon kai to emfanish beloyw xenon.

Na eisai kala.

Εγω αναγκάστηκα όμως να φτιάξω φάκελο common μεσα στο iGO/ui_android για να βάλω το greek querty πληκτρολόγιο.

Δε βρήκα άλλο τρόπο να δουλέψει. Εκανα καλά?

http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg

Εγω αναγκάστηκα όμως να φτιάξω φάκελο common μεσα στο iGO/ui_android για να βάλω το greek querty πληκτρολόγιο.

Δε βρήκα άλλο τρόπο να δουλέψει. Εκανα καλά?

κατεβασαμε καποια βασικα αρχεια της εφαρμογης. αν αλλαξουμε την θεση αυτων χανεται και το path για την ευρεση τους απο την εφαρμογη.

το τι θα βαλουμε μεσα στους φακελλους ειναι αλλο θεμα

δεν αναιρειται ο κανονας.

δοκιμασε να αλλαξεις τη θεση του φακελλου ui android να δεις τι θα συμβει!!!

εννοειται οτι μεσα στους βασικους φακελλους σε καποιους θα φτιαξουμε κι αλλα αρχεια. οπως παραδειγμα kml αρχεια μεσα σε αρχεια poi κι αυτα μεσα σε φακελλο userdata.

αυτα που μας δοθηκαν ειναι τα βασικα αρχεια.

το τι θα προσθεσει ο καθενας ειναι υποκειμενικο.

Πώς τα εγκαθηστώ αυτά;

Είναι άλλο πρόγραμμα;

Giorgos διάβασε το προηγούμενο μήνυμα μου.λύνεται εάν σβήσεις το περιεχόμενο του φακέλου save. Μην σβησεις τα αρχεία poi visibility και routes ...κάτι γιατί χάνεις τα δικά σου poi και τις αποθηκευμένες διαδρομές αντίστοιχα, εάν έχεις!

Ξερει κανεις γιατι το iGO δεν "θυμαται" τις ρυθμισεις?

Επιλεγω π.χ να ΜΗΝ εχω ειδοποιηση για το οριο ταχυτητητας και οταν κλεινω και ξανανοιγω το προγραμμα η επιλογη ειναι ΠΑΛΙ τικαρισμένη!

Το προβλημα παντως φαινεται να ειναι επιλεκτικο. Καποιες ρυθμισεις τις κραταει ενω καποιες αλλες τις ρυθμιζω εκ νεου καθε φορα που τρεχω το προγραμμα.

Τι μπορει να φταιει?

(Εχω το Igo v8.4.3 thin v1.7 skin mariupol)

ανοιξε το sys.txt αρχειο στον υπολογιστη σου και στην παραγραφο

[warning]

overspeed_sound=0 αντι 1 που γραφει

μην ξεχασεις να κανεις αποθηκευση του αρχειου.

αυτη η ρυθμιση κανει το εξεις οταν ανοιγουμε την εφαρμογη η αρχικη ειδοποιηση για το οριο ταχυτητας οταν το υπερβουμε ειναι στο off.

και να το αλλαξουμε σε ον μεσα απο την εφαρμογη αυτη οταν την ξαναανοιξουμε θυμαται off. ετσι δεν θα μας ενοχλει αν το υπερβουμε.

τελικα η εντολη ειναι

[warning]

speedlimit_warning=0 αντι 1 δεν ισχυει η προηγουμενη εντολη που εγραψα δηλ.overspeed..........

Αυτό που μου τη σπάει στο iGo είναι ότι όταν είναι στρίψεις, λέει ''στρίψτε στην επόμενη στροφή. Και αν είσαι σε μία πόλη (πχ Αθήνα) και είναι μία δεξιά στροφή στα 10 μέτρα και μία άλλη πάλι δεξία στα 15 μέτρα, άνετα μπορείς να μπερδευτείς. Στο sygic που είχα δοκιμάσει, λέει που ακριβώς να στρίψεις. Γίνεται να διορθωθεί αυτό στο iGo;

τελικα η εντολη ειναι

[warning]

speedlimit_warning=0 αντι 1 δεν ισχυει η προηγουμενη εντολη που εγραψα δηλ.overspeed..........

Σ'ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση σου, το προβλημα μου λυθηκε!

Στο "Διαχειρηση Ενεργειας" παντως ειτε "Οπισθιο φωτισμο εντος" επιλεξω ειτε οτιδήποτε άλλο, η οθονη δεν σβηνει ποτε. Ετσι επρεπε να ειναι?

Επισης κατα την πλοηγηση λεει πολλες φορες τη στροφη που πρεπει να παρεις ΔΥΟ φορες, π.χ "Στριψτε στην επομενη Δεξια, δεξια"

Δε μου φαινεται και πολυ λογικο...

Σ'ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση σου, το προβλημα μου λυθηκε!

Στο "Διαχειρηση Ενεργειας" παντως ειτε "Οπισθιο φωτισμο εντος" επιλεξω ειτε οτιδήποτε άλλο, η οθονη δεν σβηνει ποτε. Ετσι επρεπε να ειναι?

Επισης κατα την πλοηγηση λεει πολλες φορες τη στροφη που πρεπει να παρεις ΔΥΟ φορες, π.χ "Στριψτε στην επομενη Δεξια, δεξια"

Δε μου φαινεται και πολυ λογικο...

οντως η οθονη δεν πρεπει να σβηνει για λογους προστασιας κατα την πλοηγηση.

το λεει οντως δυο φορες το στριψε,

ισως ειναι καποια ατελεια και διορθωθει με καποια νεα αναβαθμιση απο τον αγαπητο αντρεα.

Αυτό που μου τη σπάει στο iGo είναι ότι όταν είναι στρίψεις, λέει ''στρίψτε στην επόμενη στροφή. Και αν είσαι σε μία πόλη (πχ Αθήνα) και είναι μία δεξιά στροφή στα 10 μέτρα και μία άλλη πάλι δεξία στα 15 μέτρα, άνετα μπορείς να μπερδευτείς. Στο sygic που είχα δοκιμάσει, λέει που ακριβώς να στρίψεις. Γίνεται να διορθωθεί αυτό στο iGo;

γι αυτο κοιτας το χαρτη και το πανω κουτακι που σου λεει σε ποσα μετρα στριβεις. ετσι δεν κανεις ευκολα λαθος αν κινεισαι και πιο σιγα ακομα καλυτερα.

οχι βεβαια οτι δεν υπαρχει κινδυνος να μπερδευτεις.

παντως εγω με ολα τα προγραμματα εχω μπερδευτει.

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε το εικονίδιο του τόξου ή το αυτοκινήτου που δείχνει τη θέση μας στο δρόμο πιο μεγάλο;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να κάνουμε το εικονίδιο του τόξου ή το αυτοκινήτου που δείχνει τη θέση μας στο δρόμο πιο μεγάλο;

Στο PNA στο sys άλλαζα τα παρακάτω (κόκκινο) και το βελάκι άλλαζε μέγεθος, για δοκίμασε το, αν δεν υπάρχει στο SYS η εντολή, φτιάξε την..!!

[map]

2dheadup=1

3d_max_tiltlevel=10000

3d_default_tiltlevel=8900

3d_max_zoomlevel=3000

3d_min_zoomlevel=40

3d_max_zfar=2000

3d_scale_carmodel=1

3dcarsizemin=3000

3dcarsizemax=4000

3dcarsizemul=5000

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Η οθονη ειναι γεματη με διαφορα εικονιδια, φαναρακια (καμερες διαχ. κυκλ.), μπατσους (αστ. τμ), νοσοκομεια.

Πηγα ρυθμισεις->ρυθμισεις skin -> σημεια ειδοποιησης εκανα ανενεργη την οπτικη προειδοποιηση, επισης εκει στις ρυθμισεις σημειων ειδοποιησης τα εχω ξετσεκαρει ΟΛΑ.

Συνεχιζει το προβλημα. Επισης ως υστατη λυση διεγραψα ΟΛΑ τα αρχεια απο τον φακελο save αλλα η κατασταση παραμενει.

Τι κανω λαθος ρε παιδια;;;;!!!

Επισης πως βαζουμε Ελληνικο qwerty πληκτρολογιο; Εφαγα μια ωρα να ψαχνω και εδω και αλλου, αλλα οπου και αν "βρηκα" καποια σχετικα αρχειακια ειναι σβησμενα στους hosters.

Η οθονη ειναι γεματη με διαφορα εικονιδια, φαναρακια (καμερες διαχ. κυκλ.), μπατσους (αστ. τμ), νοσοκομεια.

Πηγα ρυθμισεις->ρυθμισεις skin -> σημεια ειδοποιησης εκανα ανενεργη την οπτικη προειδοποιηση, επισης εκει στις ρυθμισεις σημειων ειδοποιησης τα εχω ξετσεκαρει ΟΛΑ.

Συνεχιζει το προβλημα. Επισης ως υστατη λυση διεγραψα ΟΛΑ τα αρχεια απο τον φακελο save αλλα η κατασταση παραμενει.

Τι κανω λαθος ρε παιδια;;;;!!!

Επισης πως βαζουμε Ελληνικο qwerty πληκτρολογιο; Εφαγα μια ωρα να ψαχνω και εδω και αλλου, αλλα οπου και αν "βρηκα" καποια σχετικα αρχειακια ειναι σβησμενα στους hosters.

1) menu>ρυθμισεις>skin settings>manage poi >edit( πατωντας πανω στα poi που εχεις ενεργα> poi visibility και το κανεις ανενεργο.

αυτο το κανεις για ολα τα ποι που εχεις ενεργα για να μην φαινονται στην οθονη σου.

2) πας ρυθμισεις > τοπικες> και επιλεγεις ελληνικο πληκτρολογιο με την προυποθεση οτι υπαρχει μεσα στους φακελλους σου.

1) menu>ρυθμισεις>skin settings>manage poi >edit( πατωντας πανω στα poi που εχεις ενεργα> poi visibility και το κανεις ανενεργο.

αυτο το κανεις για ολα τα ποι που εχεις ενεργα για να μην φαινονται στην οθονη σου.

2) πας ρυθμισεις > τοπικες> και επιλεγεις ελληνικο πληκτρολογιο με την προυποθεση οτι υπαρχει μεσα στους φακελλους σου.

Έχεις Ελληνικό qwerty πληκτρολόγιο;

Ολα ειναι ανενεργα, απο χθες το εχω δοκιμασει αυτο, ηταν το πρωτο που εκανα.

Μα το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει, αυτο το αρχειακι ψαχνω. (το σκετο Ελληνικο υπαρχει φυσικα αλλα δεν ειναι καθολου πρακτικο να ψαχνουμε τα γραμματα, Ελληνικο qwerty θελω, αναγκαστικα εχω λατινικο qwerty τωρα)

Ολα τα παραπανω με την V3 που υπαρχει εδω (την πιο προσφατη δλδ), και με περασμενα τα licenses, χαρτες κλπ οπως αναφερεται στα readme files που ειναι μεσα στο πακετο.

Edited by jsimeo

Στο sygic που είχα, όταν βρισκόσουν σε εθνική οδό με δύο ή τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, έδειχνε σε ποιες ακριβώς λωρίδες πρέπει να κινηθείς. Πχ. όταν είχε τρεις λωρίδες και εσύ έπρεπε να πιάσεις την τέρμα δεξιά ώστε να βγεις σε μια έξοδο, έδειχνε στην οθόνη και τις τρεις λωρίδες, και με έντονο μωβ σου έδειχνε σε ποια πρέπει να είσαι. Αυτό υπάρχει στο iGo; Στις ρυθμίσεις λέει κάτι για λωρίδες το οποίο είναι ενεργό, αλλά σε πρόσφατο ταξίδι, δε μου έβγαλε τίποτα στην οθόνη

Στο sygic που είχα, όταν βρισκόσουν σε εθνική οδό με δύο ή τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, έδειχνε σε ποιες ακριβώς λωρίδες πρέπει να κινηθείς. Πχ. όταν είχε τρεις λωρίδες και εσύ έπρεπε να πιάσεις την τέρμα δεξιά ώστε να βγεις σε μια έξοδο, έδειχνε στην οθόνη και τις τρεις λωρίδες, και με έντονο μωβ σου έδειχνε σε ποια πρέπει να είσαι. Αυτό υπάρχει στο iGo; Στις ρυθμίσεις λέει κάτι για λωρίδες το οποίο είναι ενεργό, αλλά σε πρόσφατο ταξίδι, δε μου έβγαλε τίποτα στην οθόνη

Δοκίμασε "Ρυθμίσεις> skin setting> πιλοτήριο> lane info" και βάλε "Τοp" ή "Bottom", όχι "Ανενεργό".

Δοκίμασε επίσης και με καμμία άλλη διαδρομή γιατί καμμιά φορά δεν δείχνει την πληροφορία ακόμα και με αυτές τις ρυθμίσεις.

Edited by tasosuser

Δοκίμασε "Ρυθμίσεις> skin setting> πιλοτήριο> lane info" και βάλε "Τοp" ή "Bottom", όχι "Ανενεργό".

Δοκίμασε επίσης και με καμμία άλλη διαδρομή γιατί καμμιά φορά δεν δείχνει την πληροφορία ακόμα και με αυτές τις ρυθμίσεις.

Ενεργό είναι. Στο χάρτη θα έχουμε καμία βελτίωση; Είναι πολλά τα μέρη στα οποία δε βγάζει την ονομασία τους.