ostvarivanje Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 έχει βγει o 2011.06 της tomtom με τα δεδομένα της teleatlas.Η teleatlas πλέον είναι στο δυναμικό της tomtom Ναι, αλλά αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο igo; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Ο mariupol αναβάθμισε το skin του στην εκδοσή (Version) 3.3.1 Skin for iGOMyWay Android mariupol 960x540 / 854x480 / 800x480 / 400x240 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Στην 3.3.1 για 800Χ480 εμένα δεν δουλεύει η αναγγελία της ώρας άφιξης (TTS) ενώ με την 3.3.0 ήταν ΟΚ. Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Ναι, αλλά αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο igo; Φυσικά.ο χάρτης είναι στο φορματ που χρησιμοποιεί το igo αλλά το όνομα του provider είναι πλέον tomtom αντί για teleatlas. Sent from my HTC HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacis Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 υπάρχει τρόπος να αυξήσουμε την ένταση τής φωνής μέσα από το sys παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) Στην 3.3.1 για 800Χ480 εμένα δεν δουλεύει η αναγγελία της ώρας άφιξης (TTS) ενώ με την 3.3.0 ήταν ΟΚ. Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα; Ούτε και σ μένα δουλεύει :( Edited September 23, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Στο skin του muripol όταν ξεκιναει μου βγάζει το παρακάτω μηνυμα και μετα κλείνει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; FFUI error FFUIERROR: Parse error [ui_current_speed_min] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Στο skin του muripol όταν ξεκιναει μου βγάζει το παρακάτω μηνυμα και μετα κλείνει. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; FFUI error FFUIERROR: Parse error [ui_current_speed_min] Ποιο branding.gro εχεις?? Δοκίμασε ένα άλλο συμβατό με το skin branding.gro Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Για το data.gro v. 331 δοκιμάστε αυτό το branding.gro -> http://www.multiupload.com/34IJUZQD3H Διορθώνει και την αναγγελία της ώρας άφιξης (TTS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ποιο branding.gro εχεις?? Δοκίμασε ένα άλλο συμβατό με το skin branding.gro Οκ μαλλον δεν εκανα κατι καλα. Τωρα δουλευει τελεια. Δυο ακομη ερωτησεις: Υπαρχει καποια εντολη στο sys.txt που να κανει τη φωτεινοτητα οσο δουλευει το igo 100%; κ επισης εντολη που οταν ανοιγει το igo να ενεργοποιει αυτοματα κ το gps κ οταν κλεινει να κλεινει το gps(αυτο για οικονομια στη μπαταρια;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 (edited) .... Υπαρχει ....επισης εντολη που οταν ανοιγει το igo να ενεργοποιει αυτοματα κ το gps κ οταν κλεινει να κλεινει το gps(αυτο για οικονομια στη μπαταρια;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Βάλε ΑΥΤΟ το branding Edited September 22, 2011 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Για το data.gro v. 331 δοκιμάστε αυτό το branding.gro -> http://www.multiupload.com/34IJUZQD3H Διορθώνει και την αναγγελία της ώρας άφιξης (TTS). Με το τελευταίο data.gro και αυτό το branding.gro μου σβήνει το πρόγραμμα στο άσχετο λίγη ώρα μετά το άνοιγμα. Καμία ιδέα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Με το τελευταίο data.gro και αυτό το branding.gro μου σβήνει το πρόγραμμα στο άσχετο λίγη ώρα μετά το άνοιγμα. Καμία ιδέα? Μήπως έχει καμιά σχέση με το night scheme και την default επιλογή δρομεα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Μήπως έχει καμιά σχέση με το night scheme και την default επιλογή δρομεα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Nice find!! Δεν ξέρω βασικά τι ακριβώς έφταιγε αλλά μόλις έσβησα τον φάκελο save, έπαιξε μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Mόλις το δοκίμασα στο evo και λειτουργεί τέλεια!!:D:D Μόνο ένα προβληματάκι έχω. Ο χάρτης εμφανίζεται ασπρόμαυρός..:blink: Ποιο αρχείο μπορεί είναι λάθος και το δείχνει έτσι? Edit: Το βρήκα... Πως το ελυσες φιλαρακο??? Και εγω εχω το ιδιο προβλημα Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Μήπως δεν έχει βρει σήμα gps?Γίνεται εχρωμο μόνο όταν έχει βρει στίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Πως το ελυσες φιλαρακο??? Και εγω εχω το ιδιο προβλημα Ο χάρτης φαίνεται ασπρόμαυρος όταν δεν έχει κλειδώσει το gps. Όταν κλειδώσει φαίνεται κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 (edited) ok Θα το δοκιμασω σ`ευχαριστώ Ξέρει κανεις αν το Αγιο Όρος ειναι χαρτογραφημενο? Νεα ερωτηση Στην ωρα αφιξης μου λεει <<αφιξη στις εν (n) γιου (u) εμ (m) μπι (b) ι (e) αρ ® στις δεκατρις και τριαντα)>> Τα φωτα σας παρακαλώ Edited September 23, 2011 by kollatos Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 ok Θα το δοκιμασω σ`ευχαριστώ Ξέρει κανεις αν το Αγιο Όρος ειναι χαρτογραφημενο? Τα πολύ χοντρά έχει..!!! Από Ουρανουπολη και πως πας ακτοπλοϊκώς σε κάποια λιμανάκια.... μέσα το Άγιο Όρος μονοπάτια και Μονές δεν υπάρχουν..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacis Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 ok Θα το δοκιμασω σ`ευχαριστώ Ξέρει κανεις αν το Αγιο Όρος ειναι χαρτογραφημενο? Νεα ερωτηση Στην ωρα αφιξης μου λεει <<αφιξη στις εν (n) γιου (u) εμ (m) μπι (b) ι (e) αρ ® στις δεκατρις και τριαντα)>> Τα φωτα σας παρακαλώ Σβήσε το αρχειο phoneme που ειναι μεσα στον φακελο content και θα εισαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Σ` ευχαριστω. Εβγαλα τα phoneme δεν διορθωθηκε η ωρα αφιξης αλλα λιγο το κακο. Αλλη ερωτηση: Δεν μπορω να ακουσω το τεστ στις καμερες. Στις ρυθμισεις σκιν (marioupol) speed cameras εχω οπτικη ειδοποιηση:ενεργο audio warning:complet lang:ελληνικα τυπος:female sound files: ultra πατοντας Alert sound test με πηγαινει στις καμερες και πατοντας εκει δεν κανει τιποτε ουτε ντινγκ ουτε φωνη Καμμια ιδέα? Εχω διαβασει 2 φορες ολο το φορουμ αλλα δεν καταφερα τιποτα Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Σ` ευχαριστω. Εβγαλα τα phoneme δεν διορθωθηκε η ωρα αφιξης αλλα λιγο το κακο. Αλλη ερωτηση: Δεν μπορω να ακουσω το τεστ στις καμερες. Στις ρυθμισεις σκιν (marioupol) speed cameras εχω οπτικη ειδοποιηση:ενεργο audio warning:complet lang:ελληνικα τυπος:female sound files: ultra πατοντας Alert sound test με πηγαινει στις καμερες και πατοντας εκει δεν κανει τιποτε ουτε ντινγκ ουτε φωνη Καμμια ιδέα? Εχω διαβασει 2 φορες ολο το φορουμ αλλα δεν καταφερα τιποτα Μια από τα ιδία με των OUMADS..!!! Μέσα στο φάκελο Audio έχω τα παρακάτω αρχεία.! μήπως υπάρχει λάθος..??? http://s1.directupload.net/images/110923/7zzhjw7k.png http://s1.directupload.net/images/110923/pp89uphd.png http://s7.directupload.net/images/110923/66rkdoym.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Για δοκιμάστε με αυτό το tts: http://www.multiupload.com/V01YFR3VZX Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Τα tts & τα voice είναι τα ίδια που χρησιμοποιούμε και στα PDA - PNA..??? ας ανεβάσει κάποιος όλο το πακέτο και την διαδρομή αυτών..!!!;) ευχαριστώ..! http://s7.directupload.net/images/110924/8ns6ha4j.png[/url] Edited September 25, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 (edited) Μια από τα ιδία με των OUMADS..!!! Μέσα στο φάκελο Audio έχω τα παρακάτω αρχεία.! μήπως υπάρχει λάθος..??? Aν έχεις speedcams.txt από το igo8 δοκίμασε το voice_scripts.ui από το post 332 στην διαδρομή igo/audio/gr/voice_female . Aν έχεις speedcams.txt από το primo δοκίμασε voice_scripts.ui και εικόνες για κάμερες από το post 393 Το ελληνικό voice_scripts.ui που δίνει ο mariupol δεν δουλεύει γατί είναι το παλιό. Με το τελευταίο sys.txt που δίνει ο mariupol δεν χιάζεται να αλλάξετε κάτι για να αναγνωριστούν οι φάκελοι audio και ui_android Δοκίμασε τα εικονίδια για poi. Εφτιαξα για βενζινάδικα είναι για ανάλυση 800x480 ρυθμίσεις – skin setting - manage poi - βενζινάδικο – edit – icon και επιλεγούμε εικονίδιο (σε εμένα πρέπει να γυρίσω το κινητό μου οριζόντια για να δω όλα τα εικονίδια ). http://www.multiupload.com/VB4AT88SAP Αν έχετε διαφορετική ανάλυση αλλάξτε το όνομα του φακέλου android_800_480 σε android_854_480 ή android_960_540 Edited September 25, 2011 by STEGRA1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts