mp3buddy Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αναφέρεσαι σε απλές ή TTS φωνές; Δοκίμασε την τελευταία έκδοση των επίσημων απλών φωνών εδώ και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Αναφέρεσαι σε απλές ή TTS φωνές; Δοκίμασε την τελευταία έκδοση των επίσημων απλών φωνών εδώ και εδώ. Εννοώ στην πορεία, όταν πρόκειται να στρίψω, πιο πριν μου έλεγε πχ (ετοιμαστείτε να στρίψετε δεξιά σε 500 μέτρα, μετά μου έλεγε σε 300 μέτρα και μετά στρίψτε στην επόμενη δεξιά). Και μόλις έστριβα, μου έλεγε αμέσως για την επόμενη στροφή. Τώρα μου λέει μόνο όταν φτάνω στη στροφή (στρίψτε στην επόμενη δεξιά) Edited November 28, 2015 by sakisgrand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Ρυθμίσεις -> Ήχος και προειδοποιήσεις -> Επίπεδο ομιλίας -> Φλύαρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) μαλλον κατι εγραψα που δεν επρεπε πριν... παει το ποστ. Eχω καποιες αποριες σχετικα με το προγραμμα και το xiaomi mi3. Yπαρχει καποιος προθυμος να με βοηθησει μεσω πμ; ( ελπιζω να το εθεσα πιο κομψα αυτη τη φορα) Edited December 9, 2015 by kontz Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Να σημειώσω απλά ότι οποιοδήποτε μήνυμα αφορά τη ζήτηση παράνομου/"σπασμένου" λογισμικού αφαιρείται άμεσα και χωρίς προειδοποίηση! Συνεχίζουμε στα του igo :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 βλεποντας προσφατα το nextgen ειπα να το δοκιμασω. εβαλα την 9.19.1.484935 και μια απορια μου ειναι τι παιζει με τις tts φωνες ? εχω αγορασμενη απο παλια την φωνη της αριαδνη απο svox. εχοντας βαλει και καποια voices που ειχα μεσα στο igo δυστυχως η φωνη ακουγεται σαν μεθυσμενη. υπαρχει καποια λυση ? επισης εχεται καποιο σκιν να προτεινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Για να λύσω το πρόβλημα που έχω με την tts της αριάδνης σε lolipop έβαλα την nuance της Μελίνας. Αυτή όμως παίζει για 5 λεπτά και μετά θέλει το igo επανεκκίνηση. Μετά παίζει για λίγο ok και ξανα τα ίδια Τι αν φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Υπάρχει τρόπος να διορθώσουμε την ένδειξη του υψόμετρου; Είμαι στη θάλασσα και δείχνει 42 μέτρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mika1967 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλησπέρα. Και εγω εχω πρόβλημα με tts φωνές. Χρειαζομαι βοήθεια. Εχω ενα ταμπλετ samsung. Εχω το igo. Εχω το svox και την αριαδνη αγορασμένη. αλλα δεν μπορω να τη βρω για το igo. Tελος παντων εχω βρει καποια αλλη tts φωνη και εχω βαλει στο igo. Ομως την επομενη μερα που θα το ανοιξω ειναι μουγγο και χρειαζεται να αλλαξω χαρτη απο tomtom να παω σε navteq και το αναποδο για να μιλησει η φωνη tts. Δεν ξερω τι συμβαινει. Που ειναι το προβλημα; Ειμαι νεος στο forum και μπορει να κανω και κατι λαθος στη ζητηση βοηθειας. Συγγνωμη Εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Υπάρχει τρόπος να διορθώσουμε την ένδειξη του υψόμετρου; Είμαι στη θάλασσα και δείχνει 42 μέτρα... Οχι.....τα δεδομένα ειναι στο χάρτη...! Άρα το λάθος το έχει ο χάρτης, η το στίγμα διαβάζει παραπάνω...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Έβαλα αυτό: iGO NextGen Version 9.18.28.610238 (Pioneer Avicsync) σε M8 με android 6 και κάθε φορά που ξεκινάει τρέχει το setup, δεν κρατάει δηλαδή ότι του έχω επιλέξει. Καμιά ιδέα κανείς?? Edited January 24, 2016 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 (edited) Έβαλα αυτό: iGO NextGen Version 9.18.28.610238 (Pioneer Avicsync) σε M8 με android 6 και κάθε φορά που ξεκινάει τρέχει το setup, δεν κρατάει δηλαδή ότι του έχω επιλέξει. Καμιά ιδέα κανείς?? χωρίς να είμαι σίγουρος πρόσθεσε αυτό στο sys στην ενότητα δηλαδή [interface] βάλε την γραμμή αυτή από κάτω [interface] save_checksum=0 αλλά μπορεί και να μην μπορεί να γράψει η εφαρμογή στην εξωτερική μνήμη.οπότε θα πρέπει να την βάλεις στην εσωτερική μνήμη. η μπορεί να θέλει διόρθωση το path της εφαρμογής στο sys. μέχρι εδώ γνωρίζω! παραπάνω οι γνώστες! Edited January 24, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Υπάρχει η εγγραφή αυτή ήδη.. Επίσης αν ήταν λάθος φακέλου δε νομίζω να έτρεχε καν, κάτι άλλο τον ενοχλεί και δεν αποθηκεύει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Και σου κανείς δεν ξέρει να βοηθήσει ας πω τη λύση που βρήκα για την ώρα μπας και βοηθήσει κανέναν άλλο.. Φτιάχνουμε φάκελο addons στην κάρτα μνήμης, περνάμε τον φάκελο content στον φάκελο που φτιάξαμε στην κάρτα και μετά προσθέτουμε τα παρακάτω στο sys.txt: [folders] has_secondary_root=1 data_folder_name="iGO_Avic"* ;linked_root_list="/storage/emulated/0/iGO_Avic"* android_secondary_root_path="/storage/extSdCard /addons" Όπου extSdCard βάζετε το όνομα της κάρτας μνήμης. Προσοχή είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ήδη αυτές οι εγγραφές στο sys.txt οπότε απλά κάνετε τις αλλαγές που υπάρχουν, δεν χρειάζεται να τις περνάτε ξανά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeterPanious Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Επειδή έχω βρει διάφορες εκδόσεις, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει ποια είναι η τελευταία και ίσως και η πιό ολοκληρωμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Στο κλασικό IGo primo η πιο πρόσφατη είναι: iGO Israel 9.6.29.625822 Στο next-gen είναι: Pioneer AvicSync 9.18.28.610238. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Για το nextgen δεν έχει βγει καμία τροποποίηση όπως αυτές που κάνει ο doupas στο primo? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Στο κλασικό IGo primo η πιο πρόσφατη είναι: iGO Israel 9.6.29.625822 Στο next-gen είναι: Pioneer AvicSync 9.18.28.610238. στο nextgen βλεπω στο δικο μου εκδοση 9.19.1.484935 feb 4 2015. ισως πιο καινουργιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 στο nextgen βλεπω στο δικο μου εκδοση 9.19.1.484935 feb 4 2015. ισως πιο καινουργιο ? το 610238 είναι το λεγομενο nextgen avic λίγο καλύτερο στα σημεία από το απλό nextgen.Και πιο καινούργιο παρότι το νούμερο έκδοσης του είναι μικρότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 το 610238 είναι το λεγομενο nextgen avic λίγο καλύτερο στα σημεία από το απλό nextgen.Και πιο καινούργιο παρότι το νούμερο έκδοσης του είναι μικρότερο! δεν το ξερα. θα το ψαξω να το δοκιμασω. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά έχω πρόβλημα με το primo μου κολλάει το τηλέφωνο μετά από εισερχόμενη κλήση. Ξέρει κάποιος κάτι επί του προβλήματος; στο nextgen δεν μου το κάνει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά έχω πρόβλημα με το primo μου κολλάει το τηλέφωνο μετά από εισερχόμενη κλήση. Ξέρει κάποιος κάτι επί του προβλήματος; στο nextgen δεν μου το κάνει. Αυτή την γραμμή την έχει το sys του πριμο; [android] disable_restart_after_phone_call=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Την έχω αλλά δεν κάνει τίποτα. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Βρέθηκε λύση. Με νέο apk δούλεψε καλά. Είμαι υπό δοκιμή του νέου igo avic που μετά την μέτρια προσπάθεια του nextgen βλέπω ότι έχει βελτιωθεί σε σχέση με το nextgen. Εάν αρχίσουν να το υποστηρίζουν και με σκιν ο doupas τότε πιστεύω να γίνει πολύ καλύτερο. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Βρέθηκε λύση. Με νέο apk δούλεψε καλά. Είμαι υπό δοκιμή του νέου igo avic που μετά την μέτρια προσπάθεια του nextgen βλέπω ότι έχει βελτιωθεί σε σχέση με το nextgen. Εάν αρχίσουν να το υποστηρίζουν και με σκιν ο doupas τότε πιστεύω να γίνει πολύ καλύτερο. pongo skin και απογειώθηκε το avic.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160207/1d896a1ea88d901d7dd1875704c32e2b.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160207/8ec3dd9e702da0cb688bd25169144c11.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160207/78fae1fd8d84f9af6a7298dd336f3496.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts