furiousdemitris Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) ...και ο κωδικός του αρχείου rar ? Μιας και είναι του Στέλιου δοκίμασε το KasteL. Edited September 2, 2014 by furiousdemitris Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 παιδια εχω το igo απο το note 3 που δουλευε τελεια τωρα στο lg g2 οταν εγκαθιστω το apk μου βγαζει σφαλμα αναλυσης υπαρχει λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το πήρες από το note και το βάρος ατόφιο στο LG; Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Το πήρες από το note και το βάρος ατόφιο στο LG; Τι εννοείς;Έχω ενα αρχείο που έχει τους χάρτες και ένα apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Τι εννοείς;Έχω ενα αρχείο που έχει τους χάρτες και ένα apk. Ένα αρχείο αποκλείεται. Υπάρχει ένας φάκελος Igo και μέσα έχει πολλούς άλλους φακέλους και αρχεία. Αλλά με απλή αντιγραφή δεν πρόκειται να δουλέψει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ένα αρχείο αποκλείεται. Υπάρχει ένας φάκελος Igo και μέσα έχει πολλούς άλλους φακέλους και αρχεία. Αλλά με απλή αντιγραφή δεν πρόκειται να δουλέψει. Ναι φιλε μου έχω ενα zip αρχείο που το ξεζιπαρω και έχει μέσα πολλούς φακέλους.έχω και το apk ξεχωριστά το οποίο κάνω εγκατάσταση και οταν το ανοίγω μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης μαλλον το note 3 δεν έχει ακριβώς ίδια ανάλυση με το g2 και το apk ηταν για το note 3 λογικά θα πρέπει να βρω το apk για το g2 το googlaro αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Ναι φιλε μου έχω ενα zip αρχείο που το ξεζιπαρω και έχει μέσα πολλούς φακέλους.έχω και το apk ξεχωριστά το οποίο κάνω εγκατάσταση και οταν το ανοίγω μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης μαλλον το note 3 δεν έχει ακριβώς ίδια ανάλυση με το g2 και το apk ηταν για το note 3 λογικά θα πρέπει να βρω το apk για το g2 το googlaro αλλα δεν μπορώ να βγάλω άκρη:( Δοκίμασε λιγάκι κάνοντας πριν τα εξής (και αφού κρατήσεις αντίγραφα). 1. Σβήσε ότι περιέχει ο φάκελος skin. 2. Σβήσε αν υπάρχει στο φάκελο iGO το αρχείο sys.txt. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Δοκίμασε λιγάκι κάνοντας πριν τα εξής (και αφού κρατήσεις αντίγραφα). 1. Σβήσε ότι περιέχει ο φάκελος skin. 2. Σβήσε αν υπάρχει στο φάκελο iGO το αρχείο sys.txt. Οκ το δοκιμαζω Δοκίμασε λιγάκι κάνοντας πριν τα εξής (και αφού κρατήσεις αντίγραφα). 1. Σβήσε ότι περιέχει ο φάκελος skin. 2. Σβήσε αν υπάρχει στο φάκελο iGO το αρχείο sys.txt. Πάλι το ίδιο μήνυμα βγάζει. [ATTACH]49362[/ATTACH] --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 4, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Βάλε αυτό το sys.txt και θα είσαι εντάξει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Βάλε αυτό το sys.txt και θα είσαι εντάξει ;) σβηνω το αλλο και βαζω αυτο οκ το δοκιμαζω, ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάλε αυτό το sys.txt και θα είσαι εντάξει ;) Όχι φιλε μου πάλι τα ιδια με κούρασε και μάλλον θα βάλω το navigon.Ευχαριστώ πάντως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 σβηνω το αλλο και βαζω αυτο οκ το δοκιμαζω, ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι φιλε μου πάλι τα ιδια με κούρασε και μάλλον θα βάλω το navigon.Ευχαριστώ πάντως:) χωρις να ειμαι συγουρος για ολα τα igo android .... το δικο μου IGO primo υποστηριζει εως 1280 χ 720 αναλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 χωρις να ειμαι συγουρος για ολα τα igo android .... το δικο μου IGO primo υποστηριζει εως 1280 χ 720 αναλυση Φίλε μου το ίδιο πρόγραμμα ειχα στο note 3 τους ίδιους φακέλους και το note 3 είναι 1920×1080.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Φίλε μου το ίδιο πρόγραμμα ειχα στο note 3 τους ίδιους φακέλους και το note 3 είναι 1920×1080.:mad: εαν κανεις αυτο το απλο πραγμα που σου εγραψα σε πμ θα λειτουργησει αμεσα.ποιο απλο δεν γινεται...μονο το sys να μετονομασεις το δικο μου και οταν εγκαταστησεις το πριμο φτιαχνει ενα δικο του sys το οποιο το σβηνεις και ξανα μετρονομαζεις πισω το δικο μου και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 εαν κανεις αυτο το απλο πραγμα που σου εγραψα σε πμ θα λειτουργησει αμεσα.ποιο απλο δεν γινεται...μονο το sys να μετονομασεις το δικο μου και οταν εγκαταστησεις το πριμο φτιαχνει ενα δικο του sys το οποιο το σβηνεις και ξανα μετρονομαζεις πισω το δικο μου και τελος Θα το προσπαθήσω φιλε μου και θα ενημερώσω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Θα το προσπαθήσω φιλε μου και θα ενημερώσω:)αυτο με το sys ειναι πολυ απλο.εγω το κανω ετσι και αφηνω το πριμο να φτιαξει ενα δικο του sys και μετα του εχω βαλει αυτα που θελω οποτε δουλευει σιγουρα! μετα το μονο που δεν ξερω για σενα με τα softkeys που ειναι μια απλη ρυθμιση στο sys !ενημερωσε με και θα σου πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 αυτο με το sys ειναι πολυ απλο.εγω το κανω ετσι και αφηνω το πριμο να φτιαξει ενα δικο του sys και μετα του εχω βαλει αυτα που θελω οποτε δουλευει σιγουρα! μετα το μονο που δεν ξερω για σενα με τα softkeys που ειναι μια απλη ρυθμιση στο sys !ενημερωσε με και θα σου πω! Δεν έχει κάρτα μνημης το g2 στην εσωτερική γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Είχα το iGO στημένο και δούλευε άψογα στο HTC One M7. Σήμερα παρέλαβα το M8 που θεωρητικά από θέμα ανάλυσης οθόνης είναι ίδιο με το M7. Το θέμα είναι ότι το iGO δεν ξεκινάει καν και δεν ξέρω τι φταίει.. Διέγραψα τον φάκελο save αλλά και πάλι απλά με ρωτάει για την γλώσσα που θέλω και μετά κλείνει πάλι.. Καμιά ιδέα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Είχα το iGO στημένο και δούλευε άψογα στο HTC One M7. Σήμερα παρέλαβα το M8 που θεωρητικά από θέμα ανάλυσης οθόνης είναι ίδιο με το M7. Το θέμα είναι ότι το iGO δεν ξεκινάει καν και δεν ξέρω τι φταίει.. Διέγραψα τον φάκελο save αλλά και πάλι απλά με ρωτάει για την γλώσσα που θέλω και μετά κλείνει πάλι.. Καμιά ιδέα? Μήπως το τρέχεις με ART; Απο οτι ξέρω δεν παίζει. Αλλιώς κάτι πρέπει να συμβαίνει με τα folders. Ίσως τα permissions του Kitkat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μήπως το τρέχεις με ART; Απο οτι ξέρω δεν παίζει. Αλλιώς κάτι πρέπει να συμβαίνει με τα folders. Ίσως τα permissions του Kitkat. Όχι δεν ήταν το art.. Θέμα με τα permission του kitkat ήταν αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί παρόλο που το έβαζα στο φάκελο /Android/Data/.../iGO σύμφωνα με τις οδηγίες, αυτό πάλι δεν έπαιζε.. Τελικά το έβαλα στην εσωτερική μνήμη όπως το είχα και στο M7, έβγαλα τελείως την sd, το εγκατέστησα και πλέον παίζει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ρε παιδιά, εχει βαλει κανεις καποια απο τις 2.4 εκδοσεις του igo σε συσκευή με 4.4.2 και να του δουλευουν σωστα οι tts φωνές? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ρε παιδιά, εχει βαλει κανεις καποια απο τις 2.4 εκδοσεις του igo σε συσκευή με 4.4.2 και να του δουλευουν σωστα οι tts φωνές? νομίζω πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς...σίγουρα θα μιλάνε μετά την πρώτη φορά σε "αργή κίνηση"... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 νομίζω πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς...σίγουρα θα μιλάνε μετά την πρώτη φορά σε "αργή κίνηση"... Οπότε να μην το κουράζω άλλο με αυτό το θεμα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 αυτο με το sys ειναι πολυ απλο.εγω το κανω ετσι και αφηνω το πριμο να φτιαξει ενα δικο του sys και μετα του εχω βαλει αυτα που θελω οποτε δουλευει σιγουρα! μετα το μονο που δεν ξερω για σενα με τα softkeys που ειναι μια απλη ρυθμιση στο sys !ενημερωσε με και θα σου πω! Σε ευχαριστώ δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ρε παιδιά, εχει βαλει κανεις καποια απο τις 2.4 εκδοσεις του igo σε συσκευή με 4.4.2 και να του δουλευουν σωστα οι tts φωνές? Με την 9.6.22.317625 - GooglePlay 25 Jul 2013 - 1 - scan_DCIM κανένα πρόβλημα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Με την 9.6.22.317625 - GooglePlay 25 Jul 2013 - 1 - scan_DCIM κανένα πρόβλημα.Σε ευχαριστώ,θα τη δοκιμασω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts