xalaros Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 καλησπερα γνωριζει κανεις πως γινετε να δειχνει μονιμα στο χαρτη και τις μικρες οδους γιατι αλλες φορες δειχνει μονο τις κεντρικες εντονα χρωματισμενες οδους και αλλες φορες και τις μικρες Για να εμφανίζονται τα ονόματα των οδών πάνω στους δρόμους, πρέπει στο αρχείο sys.txt να βάλεις αυτό: [3d_config] disable_roadsign_navigation_mode=1 roadsign_bitmaps=0 roadsign_always_framed=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κάθε τρεις και λίγο εμένα μου χάνει στιγμιαία το σήμα και μου το λέει: "Το σήμα του gps χάθηκε" Επί της ουσίας δεν συμβαίνει και τίποτα αλλά μου τη σπάει να το λέει συνέχεια. Ξερει κανείς πως να απενεργοποιήσουμε μόνο αυτήν την πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κάθε τρεις και λίγο εμένα μου χάνει στιγμιαία το σήμα και μου το λέει: "Το σήμα του gps χάθηκε" Επί της ουσίας δεν συμβαίνει και τίποτα αλλά μου τη σπάει να το λέει συνέχεια. Ξερει κανείς πως να απενεργοποιήσουμε μόνο αυτήν την πρόταση; Στο sys.txt βάλε μηδενικά σε αυτα τα δύο πού γράφω από κάτω. [sound.announcer] gps_signal_lost=0 gps_disconnected=0 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Δεν μου το γράφει πουθενά αυτό ή κάτι σχετικό το sys.txt μου... Έχω την 9.6.22.317625 έκδοση με Kastel. Anyway το αντιμετώπισα αλλιώς: έσβησα το σχετικό ogg αρχείο από το zip με τις φωνές. Job done! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 παιδια υπαρχει δυνατοτητα στο igo primo να εχουε και εκφωνηση ονοματων οδων στις φωνητικες οδηγιες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Κάθε τρεις και λίγο εμένα μου χάνει στιγμιαία το σήμα και μου το λέει: "Το σήμα του gps χάθηκε" Επί της ουσίας δεν συμβαίνει και τίποτα αλλά μου τη σπάει να το λέει συνέχεια. Ξερει κανείς πως να απενεργοποιήσουμε μόνο αυτήν την πρόταση; Ειδικά στο iGO το μήνυμα της απώλειας σήματος GPS απενεργοποιείται και αυτό είναι χρήσιμο γιατί το ανακοινώνει πολύ γρήγορα και μπορεί να γίνει εκνευριστικό. Ενώ άλλα προγράμματα περιμένουν λίγη ώρα. Δεν είναι λογικό να περνάς κάτω απο γέφυρα και να σου λέει οτι χάθηκε το σήμα. Ευτυχώς που είναι τόσο παραμετροποιήσιμο. Άνοιξε το αρχείο TTS voice που χρησιμοποιείς (βρίσκεται στον φάκελο content/voice) με διπλό κλίκ πάνω του. Σύρε στην επιφάνεια του υπολογιστή σου το info.ini Άνοιξέ το με σημειωματάριο και κάνε την εντολή. από gps_signal_lost="Το σήμα χάθηκε." σε gps_signal_lost="" Κατόπιν κατά τον ίδιο τρόπο επανέφερέ το μέσα στο voice zip. Επίσης δες αν μέσα στο αρχείο sys.txt υπάρχουν αυτές οι εντολές: [gps] location_net=1 location_gps=1 accuracy_workaround=1 background_navigation=1 Υ.Γ Χρησιμοποίησε έκδοση WinRAR 3.93 και κάτω. παιδια υπαρχει δυνατοτητα στο igo primo να εχουε και εκφωνηση ονοματων οδων στις φωνητικες οδηγιες? Φυσικά, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην συσκευή τηλεφώνου μας και με την ανάλογη TTS φωνή. Edited May 22, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Φυσικά, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην συσκευή τηλεφώνου μας και με την ανάλογη TTS φωνή.υπαρχει καποιος οδηγος για να μπορεσω να το ρυθμισω και εγω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 υπαρχει καποιος οδηγος για να μπορεσω να το ρυθμισω και εγω? http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=211&t=8936 Νομίζω σε καλύπτει... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ειδικά στο iGO το μήνυμα της απώλειας σήματος GPS απενεργοποιείται και αυτό είναι χρήσιμο γιατί το ανακοινώνει πολύ γρήγορα και μπορεί να γίνει εκνευριστικό. Ενώ άλλα προγράμματα περιμένουν λίγη ώρα. Δεν είναι λογικό να περνάς κάτω απο γέφυρα και να σου λέει οτι χάθηκε το σήμα. Ευτυχώς που είναι τόσο παραμετροποιήσιμο. Άνοιξε το αρχείο TTS voice που χρησιμοποιείς (βρίσκεται στον φάκελο content/voice) με διπλό κλίκ πάνω του. Σύρε στην επιφάνεια του υπολογιστή σου το info.ini Άνοιξέ το με σημειωματάριο και κάνε την εντολή. από gps_signal_lost="Το σήμα χάθηκε." σε gps_signal_lost="" Κατόπιν κατά τον ίδιο τρόπο επανέφερέ το μέσα στο voice zip. Επίσης δες αν μέσα στο αρχείο sys.txt υπάρχουν αυτές οι εντολές: [gps] location_net=1 location_gps=1 accuracy_workaround=1 background_navigation=1 Υ.Γ Χρησιμοποίησε έκδοση WinRAR 3.93 και κάτω. Φυσικά, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην συσκευή τηλεφώνου μας και με την ανάλογη TTS φωνή. Δοκίμασα από περιέργια αυτό που μου είπες αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να μου ανοίγει καν η εφορμογή. Όπως είπα και στην προηγούμενη σελίδα όμως το πρόβλημα λύθηκε σβήνοντας το αντίστοιχο ogg file. Το αναφέρω απλά για όποιον επιχειρήσει κάτι ανάλογο να το έχει υπ' όψιν του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=211&t=8936 Νομίζω σε καλύπτει...σ ευχαριστω! κατεβασα τοTTS Pro Voices for Android by GPSPocketPC,το εβαλα στο φακελλο voice του igo primo, αγορασα και εγκατεστησα την Svox (Ελληνική φωνή Αριάδνη,η οποια ομως οταν παω να την ανοιξω,διακοπτεται η εφαρμογη και με πεταει εξω. επισης δεν υπαρχει σαν επιλογη στις φωνες του igo primo...εκανα κατι λαθος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 σ ευχαριστω! κατεβασα τοTTS Pro Voices for Android by GPSPocketPC,το εβαλα στο φακελλο voice του igo primo, αγορασα και εγκατεστησα την Svox (Ελληνική φωνή Αριάδνη,η οποια ομως οταν παω να την ανοιξω,διακοπτεται η εφαρμογη και με πεταει εξω. επισης δεν υπαρχει σαν επιλογη στις φωνες του igo primo...εκανα κατι λαθος? θα ρωτήσω και ας μη παρεξηγηθώ : το φάκελο TTS Pro Voices for Android by GPSPocketPC τον έβαλες αυτούσιο? ή μονάχα τα αρχεία που έχει μέσα??? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα από περιέργια αυτό που μου είπες αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να μου ανοίγει καν η εφορμογή. λογικά κάτι δεν έκανες σωστά στη διαδικασία... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 θα ρωτήσω και ας μη παρεξηγηθώ : το φάκελο TTS Pro Voices for Android by GPSPocketPC τον έβαλες αυτούσιο? ή μονάχα τα αρχεία που έχει μέσα??? οπως ηταν ζιπαρισμενος τον εβαλα.δεν ελεγε στις οδηγιες να το ξεζιπαρω και να βαλω μονο καποια αρχεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 οπως ηταν ζιπαρισμενος τον εβαλα.δεν ελεγε στις οδηγιες να το ξεζιπαρω και να βαλω μονο καποια αρχεια... κάε εξαγωγή τα αρχεία και βάλε αυτά μέσα. Πρόταση μου να χρησιμοποιήσεις την fast. Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Δοκίμασα από περιέργια αυτό που μου είπες αλλά το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορεί να μου ανοίγει καν η εφορμογή. Όπως είπα και στην προηγούμενη σελίδα όμως το πρόβλημα λύθηκε σβήνοντας το αντίστοιχο ogg file. Το αναφέρω απλά για όποιον επιχειρήσει κάτι ανάλογο να το έχει υπ' όψιν του. Δεν σου ανοίγει η εφαρμογή γιατί χρησιμοποιείς λάθος έκδοση WinRAR. Άνοιξε το zip αρχείο με το πρόγραμμα 7-Zip (http://www.7-zip.org/) και θα σου δουλέψει σίγουρα, το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) υπαρχει καποιος οδηγος για να μπορεσω να το ρυθμισω και εγω? Ο καλύτερος, πληρέστερος και αρτιότερος οδηγός βρίσκεται εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?31001-ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΕΚΔΟΣΗ-ΓΙΑ-ANDROID-iGO-PRIMO-(Αρχεία-Ερωτήσεις-Παρατηρήσεις-Σχόλια) Ο φίλος Αντρέας (Doupas) έχει κάνει εξαιρετική δουλειά της οποίας είναι αναφορά από ξένα forum του είδους. Edited May 24, 2014 by xalaros link corrected Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Ο καλύτερος, πληρέστερος και αρτιότερος οδηγός βρίσκεται εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?31001-ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΕΚΔΟΣΗ-ΓΙΑ-ANDROID-iGO-PRIMO-(Αρχεία-Ερωτήσεις-�-αρατηρήσεις-Σχόλια) Ο φίλος Αντρέας (Doupas) έχει κάνει εξαιρετική δουλειά της οποίας είναι αναφορά από ξένα forum του είδους. Χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση, σου διαφεύγουν γεγονότα. Όσον αφορά τα σχόλια περί αρτιου κτλ κτλ. Πάντως μια χαρά τα λέει... Στην Ελλάδα μάστερ στις φωνητικές είναι ένας και ξέρουμε όλοι σχεδόν ποιος. Edited May 24, 2014 by furiousdemitris Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση, σου διαφεύγουν γεγονότα. Όσον αφορά τα σχόλια περί αρτιου κτλ κτλ. Πάντως μια χαρά τα λέει... Στην Ελλάδα μάστερ στις φωνητικές είναι ένας και ξέρουμε όλοι σχεδόν ποιος. Τέλος πάντων 'όλοι καλοί είναι... Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Τέλος πάντων 'όλοι καλοί είναι... Επέτρεψέ μου, μάλλον εσύ αγνοείς (από αμέλεια ή εσκεμμένα) αρκετά πράγματα που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στα forum...... ποιος "κλέβει" τι από τον άλλον, ποιος έχει την παρθενογένηση της υλοποίησης κ.λπ Το καλό για μας τους απλούς χρήστες θα ήταν να υπήρχε σύμπνοια σ' αυτά τα άτομα (άλλος ήταν καλός στα γραφικά, άλλος στον κώδικα της φωνής, άλλος στην παραμετροποίηση του προγράμματος...) κι όχι εγωισμοί, μικρότητες, κακίες κι αντιπαραθέσεις. Βγαίνουμε όμως εκτός topic, γι' αυτό υπάρχουν και τα P.M Πάντα φιλικά. Edited May 24, 2014 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Για να εμφανίζονται τα ονόματα των οδών πάνω στους δρόμους, πρέπει στο αρχείο sys.txt να βάλεις αυτό: [3d_config] disable_roadsign_navigation_mode=1 roadsign_bitmaps=0 roadsign_always_framed=0 σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση αλλα το προβλημα δεν ειναι οτι δεν δειχνει τα ονοματα αλλα ουτε καν τις οδους. για να το κανω ποιο κατανοητο ειναι σαν να πατας στο χαρτη μια φορα το μειον και μεικραινει ο χαρτης και φαινονται ολο και λιγοτερα στοιχεια. Μονο οταν του εχω βαλει ενα προορισμο και φτανω σε αυτον κανει αυτοματα μεγενθυση και εμφανιζονται και τα ποιο μικρα στενα.Ετσι φανταζομαι δουλευει κανονικα σε ολους αλλα εγω θα ηθελα να μου τα δειχνει μονιμα ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση αλλα το προβλημα δεν ειναι οτι δεν δειχνει τα ονοματα αλλα ουτε καν τις οδους. για να το κανω ποιο κατανοητο ειναι σαν να πατας στο χαρτη μια φορα το μειον και μεικραινει ο χαρτης και φαινονται ολο και λιγοτερα στοιχεια. Μονο οταν του εχω βαλει ενα προορισμο και φτανω σε αυτον κανει αυτοματα μεγενθυση και εμφανιζονται και τα ποιο μικρα στενα.Ετσι φανταζομαι δουλευει κανονικα σε ολους αλλα εγω θα ηθελα να μου τα δειχνει μονιμα ολα. Θέλει μεγαλύτερο ζουμ ρε συ.μπες στο sys και στην ενότητα camera άλλαξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Θέλει μεγαλύτερο ζουμ ρε συ.μπες στο sys και στην ενότητα camera άλλαξε το σε ευχαριστω αλλα δεν εχω ιδεα ποια camera απο ολες που εχει και τι ακριβως να αλλαξω για να ειναι μονιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwtasokos Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλημέρα σε όλους, Έχω το LG G2 και δεν μπορώ με τίποτα να ανοίξω το igo. Με το που πάω να το τρέξω μου βγάζει το μήνυμα "User interface resolution (1080x1776) is not supported or compatible skin can not be found. Exciting application " Τι κάνω λάθος και δεν μου τρέχει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furiousdemitris Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Τα αρχεία που έχεις στο φάκελο content / skin δεν είναι συμβατά με την ανάλυση του κινητού σου. Η βάζεις αλλά ή ανοίγεις το αρχείο Rar (με win. Rar 3.93 η παλιότερο) και στο αρχείο Info.ini βάζεις την ανάλυση του κινητού σου σε οριζόντια και κάθετη θέση (μπορείς να τις βρεις βάζοντας το screen density). Παράθεση GPS Pocket PC Team Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλησπερα μαγκες,εχω ολους τους φακελους του igo,με ολες τις τελευταιες αναβαθμισεις ομως δεν μπορω να βρω .apk συμβατο με ART,γνωριζει κανεις καμια κδοση συμβατη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Τα αρχεία που έχεις στο φάκελο content / skin δεν είναι συμβατά με την ανάλυση του κινητού σου. Η βάζεις αλλά ή ανοίγεις το αρχείο Rar (με win. Rar 3.93 η παλιότερο) και στο αρχείο Info.ini βάζεις την ανάλυση του κινητού σου σε οριζόντια και κάθετη θέση (μπορείς να τις βρεις βάζοντας το screen density). Φίλε το ίδιο κάνει και σε μένα η ανάλυση του κινητού μου είναι 1080Χ1920 την έβαλα κανονικά αλλά για να ανοίξει την οθόνη πρέπει να βάλω την ανάλυση 1080Χ1865 αν μπορείς να με στείλεις το εν λόγο screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts