monster1971 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Κανένα λινκ που θα το βρούμε??! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Κανένα λινκ που θα το βρούμε??! Στο play νόμιμα....κατα τα αλλα οχι εδω.. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 (edited) Γινεται καπως με καποια εντολη απο το sys προφανως να μην μου ελαχιστοποιει την εφαρμογη κατα τη διάρκεια μιας εισερχομενης κλησης? Θυμαμαι ειχα μια παλιοτερη εκδοση του igo και μου πεταγε ενα μικρο εικονιδιο σχετικα με τη κληση αλλα δεν με πεταγε απο τη πλοήγηση. Γνωριζει καποιος? Edit Ακυρο το βρηκα. Edited August 31, 2018 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Κυκλοφόρησε και ο 2018.q2 της here.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 ρε παιδιά το έγραψα και στο γενικό θέμα για πλοήγηση.. τι μπορεί να φταίει που ξαφνικά εδώ και 2 μέρες και τα 2 igo nextgen Israel και basasoft με το που ανοίγουν μόνο μια μαύρη οθόνη φαίνεται και για τα κλείσω θέλει force close? θέμα license η τι άλλο ; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Το αντιμετώπισα αυτό το θέμα κατά την μετάβασή μου απο την 7 στην 8. Mε καθαρή εγκατάσταση λύθηκε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 ρε παιδιά το έγραψα και στο γενικό θέμα για πλοήγηση.. τι μπορεί να φταίει που ξαφνικά εδώ και 2 μέρες και τα 2 igo nextgen Israel και basasoft με το που ανοίγουν μόνο μια μαύρη οθόνη φαίνεται και για τα κλείσω θέλει force close? θέμα license η τι άλλο ; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΚι εμένα το Israel μου κάνει το ίδιο. Τώρα το είδα... Είχα πολλές μέρες να το τρέξω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Κυκλοφόρησε και ο 2018.q2 της here.. .......modemakias...... Το καλυτερο παιδι.....:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Δηλαδή? Ειναι και αυτός σημείο πώλησης? :lol: Εγώ αγοράζω από αλλού πάντως :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Δηλαδή? Ειναι και αυτός σημείο πώλησης? :lol: Εγώ αγοράζω από αλλού πάντως :p Mαλλον απο το ιδιο μαγαζακι κανουμε αγορες...παντα ενημερωμενο.:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 Basarsoft μια χαρά παίζει. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2018 είναι θέμα xiaomi για τα igo Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 είναι θέμα xiaomi για τα igo Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι και σε note 5 με τον snap 636 με global miui 10 beta το IGO NEXT GEN 2017 9.18.27.705829 σταμάτησε να δουλεύει.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 στα ίσως να περιμένουμε αναβάθμιση της xiaomi μπας και το φτιάξουν; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Έχω το LG G6 me Android 8.0.0 ποια ''διαδρομή'' να βάλω το φάκελο με τα αρχεία ? έχω το iGO_World_9.18.27.736653_SD.apk ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Οσοι εχετε προβλημα με το iGo Israel nextgen καντε τα παρακατω εμενα ετσι με δουλεψε σε Miui 10.. Πατε στον φακελο iGo Israel και απο τον φακελο content παρτε τους φακελους global_cfg - lang - voice και βαλτε τους σε ενα φακελο εκτος iGo Israel. ξανα ξεκινηστε το προγραμμα και θα σας γραψει global_cfg δεν υπαρχει.. Κλειστε το προγραμμα και απο τον φακελο εκτος iGo Israel παρτε τους φακελους global_cfg - lang - voice και ξανα βαλτε τους στον φακελο content και ξανα ξεκινηστε το προγραμμα και πρεπει να ξεκινηση.. Εμενα σε σε Xiuaomi redmi 5 plus με δουλεψε .. Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Kυκλοφόρησαν και οι χάρτες 2018.q3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Kυκλοφόρησαν και οι χάρτες 2018.q3 Έτσι.....ετσι....πάμε για ψώνια ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 εχω καποιες αποριες, 1. εχω το igo pal ποια εκδοση ειναι αυτη? δεν βρισκω καμια πληροφορια. 2. Με βαση το προγραμμα θελω να του βαλω ελληνικα (αυτα που εχει ειναι δυσνοητα) τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Κυκλοφόρησε και ο 2018.q4 ... στα supermarket..!! Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Κυκλοφόρησε και ο 2018.q4 ... στα supermarket..!! Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραιος ο φίλος ....... πάω :superman: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Ωραιος ο φίλος ....... πάω :superman: Στείλτε πμ ποιά είναι ανοιχτά σήμερα Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 εχω καποιες αποριες, 1. εχω το igo pal ποια εκδοση ειναι αυτη? δεν βρισκω καμια πληροφορια. 2. Με βαση το προγραμμα θελω να του βαλω ελληνικα (αυτα που εχει ειναι δυσνοητα) τι μπορω να κανω? 1. igo pal (Palestine) 2. supermarket :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 1. igo pal (Palestine) 2. supermarket :whistle: 1. thanks :O 2. Πηγα supermarket, πηρα τυρι, γαλα, καμπα. Ολα τελεια. Που βαζω τα ψωνια? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 1. thanks :O 2. Πηγα supermarket, πηρα τυρι, γαλα, καμπα. Ολα τελεια. Που βαζω τα ψωνια? :ninja: Igo pal/content/lang Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts