gregorii Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 γεια σας παιδα εχω αγοραση εδο και λιγες μερες ενα radio dvd android 5.1.1 για το αυτοκινητο εχει μεσα στην καρτα GPS αυτη την version iGO Primo 9.6.7.281004_thin_1.0_JB_sound_fix_IMEI_sys_not_ch anged.apk (not scan IMEI) δουλευει κανονικα εχει ελληνικα αλα το μονο που δεν εχει γλωσσες TTS ελληνικες περασα εγω μεσα στον φακελο content/voice/ τις εμφανισε κανονιμα μεσα στο μενου αλλα οταν επιλεγω καποια απο αυτες δεν μιλανε τιποτα. καμια ιδεια κανεις? αγορασα και το svox αλα δεν μου το κανει install και μου βγαζει μηνημα *the voice data failed to install.please make sure the is an active internet connection and try again.if the problem persists,please try again at later time or contact the developer at androidmarket@svox.com* κατι αλο που μπορω να δοκιμασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το svox απ' ότι φαίνεται το έχει παρατήσει ο developer(έχει να ενημερωθεί από το 2012), γι' αυτό και δεν κατεβάζει τις φωνές. Οπότε μάλλον τσάμπα το πλήρωσες. Το ανακάλυψα κι εγώ πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Τρώει κολλήματα αλλά κατεβαίνει. Κι εμένα τα ίδια μου έκανε πριν χρόνια που το είχα αγοράσει, αλλά κάποια στιγμή κατέβηκε. Στάλθηκε από το ONEPLUS 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Εγώ το δοκίμασα πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς αποτέλεσμα πάντως. Επίσης παρά του ότι έχω ήδη το φάκελο svox με τη γλώσσα από παλαιότερη εγκατάσταση στην κάρτα sd, δεν τον αναγνωρίζει. Ίσως χρειάζεται να μπει σε διαφορετικό φάκελο βέβαια μιας και έχω android 6. Edited November 18, 2016 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Ξεφτιλικια με το svox. Και πανάκριβο και το παράτησε ο deceloper. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Ξεφτιλικια με το svox. Και πανάκριβο και το παράτησε ο deceloper. Sent from my m1 note using Tapatalk Εκτός το svox , εχουμε κανένα άλλο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Vocalizer πολύ καλύτερο απο το svox Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Εκτός το svox , εχουμε κανένα άλλο...??? Το locuendo δεν είναι αντίστοιχο; Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorii Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 τα περιπολικα ,τα αστυνομικα τμηματα μου τα βγαζει με ρωσικασε ποιον φακελο υπαρχουν αυτα για να τα αλαξω? δεν ειναι user icon αυτα καπου αλου ειναι ξερει κανεις να μας πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 τα περιπολικα ,τα αστυνομικα τμηματα μου τα βγαζει με ρωσικασε ποιον φακελο υπαρχουν αυτα για να τα αλαξω? δεν ειναι user icon αυτα καπου αλου ειναι ξερει κανεις να μας πει? Τελευταίο χάρτη έχω με τα αντίστοιχα POI. Κανένα τέτοιο θέμα. Sent from mTalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Vocalizer πολύ καλύτερο απο το svox Καλησπέρα Μιας και ούτε εγώ μπορώ να εγκαταστήσω ξανά την Ariadne, έβαλα Vocalizer. Trial προς το παρόν. Πως όμως θα ακούσω τη φωνή στο IGO; Πάω "Ήχους και προειδοποιήσεις", "Γλώσσα φωνής" και βλέπω μόνο Αφροδίτη, Βενέρα και Zευς. Από TTS τίποτα. Προηγουμένως έχω ορίσει στο κινητό μου προεπιλογή TTS Engine το Vocalizer TTS. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Δεν παίζει το vocalizer με αυτές τις φωνές.Θέλει nuance alexandros,melina tts gr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Nομιζω σταματησε η αναπτυξη του svox tts Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 5, 2016 by sakisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλησπέρα Μιας και ούτε εγώ μπορώ να εγκαταστήσω ξανά την Ariadne, έβαλα Vocalizer. Trial προς το παρόν. Πως όμως θα ακούσω τη φωνή στο IGO; Πάω "Ήχους και προειδοποιήσεις", "Γλώσσα φωνής" και βλέπω μόνο Αφροδίτη, Βενέρα και Zευς. Από TTS τίποτα. Προηγουμένως έχω ορίσει στο κινητό μου προεπιλογή TTS Engine το Vocalizer TTS. Ευχαριστώ. Επανερχόμενος στο πρόβλημα, θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω εκ βάθους όλα τα παιδιά που έδειξαν άμεσο ενδιαφέρον και μου προτείνανε άμεσα χειροποιαστές και λειτουργικές λύσεις. Για το ιστορικό να αναφέρω ότι από το φάκελο voices μου έλειπαν κάποια zip αρχεία με τις tts φωνές που ενώ τις είχα εγκαταστήσει και δουλεύανε κανονικά σε άλλες εφαρμογές, δεν τις έβλεπα μέσα στο igo για να τις επιλέξω. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Nα ρωτησω, τα αρχεια xxxx_europe_xxx easy - economical - fast - green - short. hnr Χρειαζονται για αυτους που ταξιδευεουν απο χωρα σε χωρα ή ειναι <απαραιτητα> και για αυτους που εχουν χαρτες μονο μιας χωρας ? Πχ εγω εχω χαρτες μονο της Ελλαδας μεσα, <πρεπει> να βαλω και αυτα τα αρχεια ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Nα ρωτησω, τα αρχεια xxxx_europe_xxx easy - economical - fast - green - short. hnr Χρειαζονται για αυτους που ταξιδευεουν απο χωρα σε χωρα ή ειναι <απαραιτητα> και για αυτους που εχουν χαρτες μονο μιας χωρας ? Πχ εγω εχω χαρτες μονο της Ελλαδας μεσα, <πρεπει> να βαλω και αυτα τα αρχεια ? Οχι, δεν ειναι απαραιτητα αν εχεις ενα μονο χαρτη. Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Nα ρωτησω, τα αρχεια xxxx_europe_xxx easy - economical - fast - green - short. hnr Χρειαζονται για αυτους που ταξιδευεουν απο χωρα σε χωρα ή ειναι <απαραιτητα> και για αυτους που εχουν χαρτες μονο μιας χωρας ? Πχ εγω εχω χαρτες μονο της Ελλαδας μεσα, <πρεπει> να βαλω και αυτα τα αρχεια ? Εγώ δουλεύω πόσες διαφορετικές χώρες και ποτέ δεν είχα τέτοιο αρχείο. Σε τι βοηθάει; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Εγώ δουλεύω πόσες διαφορετικές χώρες και ποτέ δεν είχα τέτοιο αρχείο. Σε τι βοηθάει; Sent from my m1 note using Tapatalk .hnr [Προκαταρκτικη επεξεργασια των οδικων δικτυων, κανει τον υπολογισμο διαδρομης γρηγοροτερα] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Καλημέρα παιδιά αγορά μέσω play store δεν γίνεται? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Nope Send from my HTC 10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Το igo primo έχει σταματήσει να αναβαθμιζεται; Τώρα φτιάχνουν το igo nextgen? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Το igo primo έχει σταματήσει να αναβαθμιζεται; Τώρα φτιάχνουν το igo nextgen? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδώ και αρκετό καιρό έχει πιο πολύ ανάπτυξη το nextgen. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ποιό θεωρείται από τα καινούργια nextgen καλύτερο; Έχω το avic, israel και το basarsoft και θέλω να επικεντεθω σε ένα. Το πριμο το έχω αλλά εφόσον πλέον σταμάτησε λέω να πάω στα καινούργια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ποιό θεωρείται από τα καινούργια nextgen καλύτερο; Έχω το avic, israel και το basarsoft και θέλω να επικεντεθω σε ένα. Το πριμο το έχω αλλά εφόσον πλέον σταμάτησε λέω να πάω στα καινούργια. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To Basarsoft έχω δει να παίζει πολύ με διάφορες εκδόσεις πρόσφατα. Τα άλλα έχουν να δουνε updates κάτι μήνες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 αν μου επιτρεπετε να ρωτησω κι εγω κατι,εχω το IGO PRIMO αλλα η ωρα που βγαζει ειναι δυο ωρες πισω απο την πραγματικη,τι εχω κανει λαθος?ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts