Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

building λεγεται ο φακελος.... και μετα 3dc(αστικος ιστος/και καλα πολυκατοικιες ) και 3dl(μνημεια)

Ναι βρε συ building,δεν ειμαι κανενας αγράμματος κι ουτε μπαινω στο myphone για να μου κανουν μαθηματα αγγλικων, απλα τρεχει το swype και γραφει οτι ναναι και τα αρχεια αυτα οπως ειπα τα εχω.Δεν ρωτησα τι σημαινουν τα 3dl και 3dc,το γνωρίζω, ρωτησα γιατι δεν εμφανιζονται τα κτίρια, αυτό.

Χρειάζεται και το κατάλληλο licence.

Σε ευχαριστω, το ψαχνω...

Edited by truckman

Μιας και είχε αναφερθεί παλιότερα, διάβασα σε διπλανό φόρουμ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με art.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Υπενθυμίζω ότι το οποιαδήποτε συζήτηση για το που θα βρούμε "σπασμένο" περιεχόμενο απαγορεύεται ρητά από τους ΟΠΧ, οπότε και τα μηνύματα αφαιρέθηκαν!
Τhe end of an era...

Να κάνω μια ενημέρωση: προχθές τα παιδιά στο gpspocketpc έκαναν update τα Greek tts voices όπως και το Greek Lang και πλέον οι tts φωνές δουλεύουν άψογα και στις 2.4xxx εκδόσεις του igo.Επίσης αναγνωρίζονται κανονικά από τρεις μηχανές tts που δοκίμασα, την loquendo, την vocalizerEx και την tts της Samsung με εγκατεστημένη την ελληνική φωνή.

Μια, μάλλον, off topic ερώτηση. Έψαξα να βρω στο galaxy2 που έχω την ελληνική samsung tts και δεν την βλέπω πουθενά. Είμαι με official 4.1.2 rom. Μήπως τα ελληνικά είναι σε πιο καινούργιο κινητό/rom? Ή μήπως πρέπει να κατεβάσω κάτι από τη Samsung? Έψαξα να βρω κάτι για download χωρίς επιτυχία.

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Μια, μάλλον, off topic ερώτηση. Έψαξα να βρω στο galaxy2 που έχω την ελληνική samsung tts και δεν την βλέπω πουθενά. Είμαι με official 4.1.2 rom. Μήπως τα ελληνικά είναι σε πιο καινούργιο κινητό/rom? Ή μήπως πρέπει να κατεβάσω κάτι από τη Samsung? Έψαξα να βρω κάτι για download χωρίς επιτυχία.

Εγώ την κατέβασα μέσα από τις ρυθμίσεις του note, απο το samsung apps.Μπορεις να βαλεις loquendo ή vocalizerex, αναμεσα σε αυτες τις δυο παιζω τωρα γιατι το tts της σαμυ καποια πραγματα στα λεει γραμμα γραμμα

παιδια εχει κανεις καταφερει να του δουλεψει σκιν στο lg g2!!!εχω δοκιμάσει ενα σορό σκινσ αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα!!!απλα δεν τα βλεπει!!!!:wacko::wacko:

παιδια εχει κανεις καταφερει να του δουλεψει σκιν στο lg g2!!!εχω δοκιμάσει ενα σορό σκινσ αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα!!!απλα δεν τα βλεπει!!!!:wacko::wacko:

Ξερεις απο που αλλαζεις τα skins?

Υπάρχει τρόπος να σταματήσει το μήνυμα "είστε κάτω από το όριο ταχύτητας"’ που μου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι;

Υποπτεύομαι πως πρέπει να υπάρχει λάθος στην Ελληνική μετάφραση και να εννοεί ακριβώς το αντίθετο, γιατί όποτε το ακούω η ταχύτητά μου δεν είναι καθόλου αργή.

Υπάρχει τρόπος να σταματήσει το μήνυμα "είστε κάτω από το όριο ταχύτητας"’ που μου βγάζει κάθε λίγο και λιγάκι;

Υποπτεύομαι πως πρέπει να υπάρχει λάθος στην Ελληνική μετάφραση και να εννοεί ακριβώς το αντίθετο, γιατί όποτε το ακούω η ταχύτητά μου δεν είναι καθόλου αργή.

Ξετσεκαρε το ''όριο ταχύτητας''

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ξερεις απο που αλλαζεις τα skins?

τι εννοείς απο που αλλαζω τα σκινς??

αν καταλαβα καλα κατεβαζεις τα σκινς και τα βαζεις στο φακελο σκιν και το επιλεγείς μεσα απο το προγραμμα!!!

τι εννοείς απο που αλλαζω τα σκινς??

αν καταλαβα καλα κατεβαζεις τα σκινς και τα βαζεις στο φακελο σκιν και το επιλεγείς μεσα απο το προγραμμα!!!

Σε ρωτησα μιας και είπες ότι δεν βλέπει τα skins,μήπως δεν ξέρεις από που γινεται η εναλλαγή. Θα δοκιμάσω μετά στο g2 του γιου μου και θα σου πω.

Κάτι άλλο, έβαλα το dem της Nasa και κολλάει το σύμπαν στην πλοήγηση είτε με το default skin είτε με dupas και dimkawa, ειδικά όταν μπαίνω και βγαίνω από τούνελ χάνει την μπάλα.Εσάς δουλεύει κανονικά?

Σε ρωτησα μιας και είπες ότι δεν βλέπει τα skins,μήπως δεν ξέρεις από που γινεται η εναλλαγή. Θα δοκιμάσω μετά στο g2 του γιου μου και θα σου πω.

Κάτι άλλο, έβαλα το dem της Nasa και κολλάει το σύμπαν στην πλοήγηση είτε με το default skin είτε με dupas και dimkawa, ειδικά όταν μπαίνω και βγαίνω από τούνελ χάνει την μπάλα.Εσάς δουλεύει κανονικά?

Ναι με το ίδιο dem και εγώ και κανένα πρόβλημα με διάφορα σκιν.

Μήπως το κινητό δεν αντέχει; Είναι παλιό;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δοκιμασε και πες μου αν βλεπει τοπ σκιν!!στο νοτε 3 που ειχα το εβλεπε κανονικα το σκιν στο g2 δενβλεπει κανενα σκιν!!!!πολυ περίεργο!!!!

Ναι με το ίδιο dem και εγώ και κανένα πρόβλημα με διάφορα σκιν.

Μήπως το κινητό δεν αντέχει; Είναι παλιό;

Καλα βρε συ, το κινητο που εχω στο avatar μου δεν το βλέπεις? :p αν δεν αντέχει αυτο τα υπολοιπα δεν θα το ανοιγαν καθόλου. Πιθανον να εχει θεμα η έκδοση που εχω αφού εσενα σου δουλεύει καλά

Καλα βρε συ, το κινητο που εχω στο avatar μου δεν το βλέπεις? :p αν δεν αντέχει αυτο τα υπολοιπα δεν θα το ανοιγαν καθόλου. Πιθανον να εχει θεμα η έκδοση που εχω αφού εσενα σου δουλεύει καλά

Μπαίνω από tapatalk οπότε δεν βλέπω πολλές λεπτομέρειες.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

τελικα το δοκιμασες το σκιν αν το ειδε η οχι ???:happy: με εχει φαει τοσες μερες ψαχνω αλλα τιποτα!!!!

τελικα το δοκιμασες το σκιν αν το ειδε η οχι ???:happy: με εχει φαει τοσες μερες ψαχνω αλλα τιποτα!!!!

Ναι το δοκίμασα πριν λίγο. Μια χαρά βλέπει δύο skins που δοκίμασα, dupas και dimkawa.

Ναι το δοκίμασα πριν λίγο. Μια χαρά βλέπει δύο skins που δοκίμασα, dupas και dimkawa.

Πιστεύω πλέων οτι είναι θέμα Rom...!!! που το iGO συμπεριφερεται διαφορετικά απο συσκευή σε συσκευή...!!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

μήπως μπορείς να μου τα ανεβασεις καπου να τα δοκιμασω και εγω!!!!:D:D και κατι ακομα ποια version igo εχεις 2,4 η 2,0 ??τα εβαλε απλα στο φακελο σκιν και το επελεξες μεσα απο το προγραμμα η εκανες και κατιακομα??

μήπως μπορείς να μου τα ανεβασεις καπου να τα δοκιμασω και εγω!!!!:D:D και κατι ακομα ποια version igo εχεις 2,4 η 2,0 ??τα εβαλε απλα στο φακελο σκιν και το επελεξες μεσα απο το προγραμμα η εκανες και κατιακομα??

Εδώ είναι τα skins που χρησιμοποιώ εγω, τα βαζεις στο φακελο και τα επιλεγεις.Με 2.4 είμαι

https://www.dropbox.com/sh/epo9l1nt9nhckt0/AABskqT7sctuOJIwWJMldQIBa?dl=0

Εδώ είναι τα skins που χρησιμοποιώ εγω, τα βαζεις στο φακελο και τα επιλεγεις.Με 2.4 είμαι

https://www.dropbox.com/sh/epo9l1nt9nhckt0/AABskqT7sctuOJIwWJMldQIBa?dl=0

φιλε μου τα εβαλα αλλα και παλι δεν τα βλεπει!!μηπως σου ειναι ευκολο να μου ανεβασεις και το sys.txt:p

Εγκατεστησα το igo primo (9.6.29.427562).H καλυτερη και πιο ενημερωμενη εκδοση για την loquendo ποια ειναι που να ειναι συμβατη με το igo? Edited by xristosxristos

ισως ειμαι off-topic αλλα αν καποιος εχει εγκαταστησει το IGO PRIMO 2.4 στο THL 5000 ας μου στειλει τα αρχεια που πρεπει να δουλεψει γιατι μου βγαζει: error user interface resolution [1080x1845 is not supported or compatible skin can not be found. exit application. Edited by eftihiss

• 2 weeks later...
Ρε παιδια οι τοποθεσιες που έχουμε αποθηκεύσει σε ποιο αρχειο ειναι να το εχω backup?