Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι σίγουρος πως έχεις γράψει την σωστή ανάλυση της οθόνης σου; Με ποιον τρόπο την βρήκες;

Κάποιος την είχε βάλει σε κάποιο φόρουμ.

Αν νομίζεις ότι είναι άλλη για το Nexus 4, πες μου να δοκιμάσω.

Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πρόγραμμα με μαύρα περιθώρια ή κάτι άλλο. Landscape ή vertical, παίζει μια χαρά.

βασικά με προβληματίζει ότι κρατάει τις ρυθμίσεις, παρόλο που σβήνω το φάκελο saves.

Μπορεί να παίζει ρόλο το branding?

Edited by junglist

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποιος την είχε βάλει σε κάποιο φόρουμ.

Αν νομίζεις ότι είναι άλλη για το Nexus 4, πες μου να δοκιμάσω.

Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πρόγραμμα με μαύρα περιθώρια ή κάτι άλλο. Landscape ή vertical, παίζει μια χαρά.

βασικά με προβληματίζει ότι κρατάει τις ρυθμίσεις, παρόλο που σβήνω το φάκελο saves.

Μπορεί να παίζει ρόλο το branding?

Το branding δεν έχει καμία σχέση. Λοιπόν βάλε για δοκιμή αυτό screen_xy="800_480:768x1138/1196x722"

Και σε κάθε skin στο info.ini 768_1138,1196_722.

Θα πρέπει να λειτουργεί τέλεια έχοντας soft buttons και status bar. Φυσικά θα βλέπεις όλα τα skin. Δεν χρειάζεται ούτε από την αρχή εγκατάσταση, ούτε σβήσιμο του save.

Αφού λοιπόν σιγουρευτείς πώς όλα ήταν θέμα ανάλυσης, θα περάσεις αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.andro.screensize.

Θα γράψεις σε ένα χαρτί, την ανάλυση που προκύπτει από τον συνδυασμό που θέλεις, ανάλογα δηλαδή αν θέλεις status bar ή όχι και τελείωσες.

Edited by cb600f

Το branding δεν έχει καμία σχέση. Λοιπόν βάλε για δοκιμή αυτό screen_xy="800_480:768x1138/1196x722"

Και σε κάθε skin στο info.ini 768_1138,1196_722.

Θα πρέπει να λειτουργεί τέλεια έχοντας soft buttons και status bar. Φυσικά θα βλέπεις όλα τα skin. Δεν χρειάζεται ούτε από την αρχή εγκατάσταση, ούτε σβήσιμο του save.

Αφού λοιπόν σιγουρευτείς πώς όλα ήταν θέμα ανάλυσης, θα περάσεις αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=lt.andro.screensize.

Θα γράψεις σε ένα χαρτί, την ανάλυση που προκύπτει από τον συνδυασμό που θέλεις, ανάλογα δηλαδή αν θέλεις status bar ή όχι και τελείωσες.

Ούτε αυτό δούλεψε.

Αλλά notification bar δεν έχω με αυτά που μου έδωσες.

Εγώ πάντως πιστεύω κάτι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις που δεν παίρνουν τις αλλαγές. Πχ μειώνω την ένταση στο κουδούνισμα των πλήκτρων, βγαίνω και ξαναμπαινω στην εφαρμογή και είναι πάλι αυξημένη η ένταση.

Amazon Fire stick 4k max

Ούτε αυτό δούλεψε.

Αλλά notification bar δεν έχω με αυτά που μου έδωσες.

Εγώ πάντως πιστεύω κάτι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις που δεν παίρνουν τις αλλαγές. Πχ μειώνω την ένταση στο κουδούνισμα των πλήκτρων, βγαίνω και ξαναμπαινω στην εφαρμογή και είναι πάλι αυξημένη η ένταση.

Η ένταση μπορεί να είναι από ρύθμιση στο sys.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν δουλεύει! Έχω φάει πολύ χρόνο για βρω τις ρυθμίσεις και τελικά με την εφαρμογή που σου έδωσα και τις ανάλογες ρυθμίσεις, δούλεψε και πάντα έτσι το έχω.

Μπορείς να ανεβάσεις το sys σου και ένα από τα info.ini σε κάποιο skin;

Το κομμάτι αυτό στο sys

[rawdisplay]

driver=engine

;screen_xy="auto" ; if you use thin 1.3 (only)

;screen_xy="800_480:1280x752/800x1232:fullscreen" ; without navigation bar and softkeys visible (full screen) - if you use thin 1.0, 1.1, 1.2 or 1.3

screen_xy="1280_800:768x1138/1196x722"

Και ένα info.ini

ÿþ[theme]

name="diMka WA aP.1.1.4"

needs_restart=0

default_night_skin_dir=skin_night

supported_resolutions="1280_800,800_1280,1280_755,800_1235,1280_736,800_1205,1280_720,1280_703,800_1172,1280_674,720_1234,720_1280,1280_670,720_1230,1200_670,1180_720,720_1180,720_1134,1024_768,768_1024,1024_600,600_1024,960_540,540_960,960_502,540_922,888_540,540_888,854_480,480_854,480_762,800_442,480_800,800_480,800_448,480_768,800_435,800_440,480_755,480_760,800_432,480_752,740_440,480_710,768_1138,1196_722"

Edited by cb600f

Με το ιδιο apk εχω το ιδιο προβλημα σε μια ρυθμιση, βαζω στις ''προειδοποιησεις ταχυτητας'' > ''εικονα'' και ''οριο ταχυτητας παντα ορατο'' και αν κανω επανεκκινηση το igo το αλλαζει και το κανει ''ηχος και εικονα'' :( ειναι σπαστικο να μου αναφερει συνεχεια οτι ''ειμαι πανω απο το οριο ταχυτητας, οριο ταχυτητας.....''

με το apk 9.6.7.281004 δεν ειχα αυτο το προβλημα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Η ένταση μπορεί να είναι από ρύθμιση στο sys.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν δουλεύει! Έχω φάει πολύ χρόνο για βρω τις ρυθμίσεις και τελικά με την εφαρμογή που σου έδωσα και τις ανάλογες ρυθμίσεις, δούλεψε και πάντα έτσι το έχω.

Μπορείς να ανεβάσεις το sys σου και ένα από τα info.ini σε κάποιο skin;

"

[rawdisplay]

driver=engine

;screen_xy="auto" ; if you use thin 1.3 (only)

screen_xy="800_480:768x1138/1196x722" ; without navigation bar and softkeys visible (full screen) - if you use thin 1.0, 1.1, 1.2 or 1.3

[theme]

name="NaviTechQX (diMka 1.1.3) by KasteL"

needs_restart=0

default_night_skin_dir=skin_night

supported_resolutions="1280_800,800_1280,1280_720,720_1280,1280_670,720_1230,1200_670,720_1134,960_540,540_960,854_480,480_854,480_762,800_442,480_800,800_480,800_448,480_768,320_480,480_320,480_295,320_455,1024_552,600_976,1280_752,800_1232,768_1138,1196_722"

Amazon Fire stick 4k max

Hi Guys !

Το μηνυμα Unsupported resolution ερχεται οταν το default skin δεν περιεχει την αναλυση μας στο supported_resolutions στο info.ini ?

Μερικα skins εχουν την αναλυση 320χ480 και αλλα οχι. Που οριζεται το default skin ?

Edited by lma

Με το ιδιο apk εχω το ιδιο προβλημα σε μια ρυθμιση, βαζω στις ''προειδοποιησεις ταχυτητας'' > ''εικονα'' και ''οριο ταχυτητας παντα ορατο'' και αν κανω επανεκκινηση το igo το αλλαζει και το κανει ''ηχος και εικονα'' :( ειναι σπαστικο να μου αναφερει συνεχεια οτι ''ειμαι πανω απο το οριο ταχυτητας, οριο ταχυτητας.....''

Και όχι μόνο . Βάζω τη μπάρα "Προειδοποίηση όταν" στο τέρμα όταν η ταχύτητα είναι 130% του ορίου , κι' όταν κάνω επανακίνηση

ξαναγυρίζει από μόνο του στο 110% . Mucho σπαστκό .

Είπα να το δοκιμάσω σε όλη τη διάρκεια μιάς συχνής μου διαδρομής τώρα το καλοκαίρι Π.Φάληρο- κάπου στη Αργολίδα 165 χιλ/μετρα .

Μιά διαδρομή που μου παίρνει συνήθως σκάρτες 2 ώρες , αν ακολουθούσα τις οδηγίες , ακόμα θα πήγαινα .

..... Πχ μειώνω την ένταση στο κουδούνισμα των πλήκτρων, βγαίνω και ξαναμπαινω στην εφαρμογή και είναι πάλι αυξημένη η ένταση.

-Οι ρυθμίσεις του sys.txt προηγούνται κάθε άλλης ρύθμισης, συνεπώς ακούγεται λογικό σε κάθε επανεκκίνηση να ισχύουν οι ρυθμίσεις του.

Απενεργοποίησε την σχετική εντολή στο sys.txt (για να γίνει η ρύθμιση από το πρόγραμμα και όχι από το sys):

[sound]
;effect_volume=60

....Βάζω τη μπάρα "Προειδοποίηση όταν" στο τέρμα όταν η ταχύτητα είναι 130% του ορίου , κι' όταν κάνω επανακίνηση

ξαναγυρίζει από μόνο του στο 110% . ...

Παρομοίως:

[warning]
;speedwarn_alt_tolerance=110
;speedwarn_tolerance=110

Παρομοίως:

[warning]
;speedlimit_warning=0
;speedlimit_warning_visual=1
;speedlimit_warning_voice=0

-Αν το πρόβλημα παραμένει ίσως χρειαστεί διαγραφή του φακέλου save.

-Οι ρυθμίσεις του sys.txt προηγούνται κάθε άλλης ρύθμισης, συνεπώς ακούγεται λογικό σε κάθε επανεκκίνηση να ισχύουν οι ρυθμίσεις του.

Απενεργοποίησε την σχετική εντολή στο sys.txt (για να γίνει η ρύθμιση από το πρόγραμμα και όχι από το sys):

[sound]
;effect_volume=60

Ευχαριστώ.

Για το θέμα του skin έχεις να προτείνεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν τα εμφανίζει;

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστώ .

[warning]
speedwarn_alt_tolerance=130
speedwarn_tolerance=130

Με διόρθωση των τιμών και όχι διαγραφή του κώδικα ως ανωτέρω αποκαθίσταται το πρόβλημα

[warning]
speedlimit_warning=0
speedlimit_warning_visual=1
speedlimit_warning_voice=0

Το ίδιο και γιά την αναφορά του φίλου Karthan7

Ευχαριστώ.

Για το θέμα του skin έχεις να προτείνεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν τα εμφανίζει;

Εννοείς ότι δεν εμφανίζονται τα skin στο "Θέμα εμφάνισης ημέρας/νύχτας" γιά να επιλέξεις ποιό skin θέλεις να εγκαταστήσεις ?

Ακόμα εκεί είσαι ? Αν είναι τόσο στριφνά !!! γιατί η εμμονή . Δεν βαζεις του Dupas που δεν έχουν προβλήματα .

Από την άλλη είναι απορίας άξιο ότι εγώ απλά πέταξα τα skin μέσα στο φάκελλο , χωρίς setup και διορθώσεις σε sys ή/και ini

και εμφανίζονται μιά χαρά γιά να τα επιλέξω (μέχρι εκεί) . Αρχίζω και μπαίνω στον πειρασμό αλλά φοβάμαι πως πρέπει να βρώ

χρόνο να ασχοληθώ αν είναι τόσο μπερδεμένα τα πράγματα .

Παρομοίως:

[warning]
;speedlimit_warning=0
;speedlimit_warning_visual=1
;speedlimit_warning_voice=0

-Αν το πρόβλημα παραμένει ίσως χρειαστεί διαγραφή του φακέλου save.

Δεν χρειαστηκε διαγραφη του save.

Ευχαριστω :clap:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Με την βοήθεια του φίλτατου cb600f που ευχαριστώ θερμά, προσθέσαμε τις αναλύσεις που έλειπαν και εμφανίστηκαν τα σκιν επιτέλους.

Όμως τώρα έχω πρόβλημα με τν επαναφορά των saves.

Σβήνω τον νέο φάκελο και βάζω τον παλιό και δεν τα βλέπει το πρόγραμμα.

Καμία ιδέα;

Amazon Fire stick 4k max

Νομίζω πως θα ήταν καλό να μη επαναφέρεις όλο τον φάκελο, αλλά μόνο τα απαραίτητα που έχουν να κάνουν με αποθηκευμένα σημεία κλπ. Νομίζω είναι στο profile; δεν είμαι σίγουρος

Ευχαριστώ .

[warning]
speedwarn_alt_tolerance=130
speedwarn_tolerance=130

Με διόρθωση των τιμών και όχι διαγραφή του κώδικα ως ανωτέρω αποκαθίσταται το πρόβλημα

Ε ναι αν προτιμάς ο καθορισμός να γίνεται σε μια σταθερή τιμή από το sys.txt έναντι της επιλογής και της ευχέρειας να τις ρυθμίζεις από το πρόγραμμα σε ένα εύρος από 70-130%.

Αν θες όμως το τελευταίο μόνο με διαγραφή γίνεται.

Όμως τώρα έχω πρόβλημα με τν επαναφορά των saves.

Σβήνω τον νέο φάκελο και βάζω τον παλιό και δεν τα βλέπει το πρόγραμμα.

Καμία ιδέα;

Τι λέγαμε πριν ένα χρόνο!;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4333145#post4333145

αν γνωριζει καποιος

μου κοβει παντα τη τελευταια συλλαβη στον ηχο πως διορθωνεται?

Αν αυτό συμβαίνει σε προσομοίωση, είναι λογικό, το έχει κάνει και σε μένα μερικές φορές.

Αν το φαινόμενο είναι γενικό, δοκίμασε κάποιο άλλο voice.

διστυχως μου τα κανει σε ολες τις ελληνικες φωνες στις αγγλικες ειναι οκ

και σε κανονικη πλοηγηση

Κάτι όχι και τόσο σημαντικό αλλά εμένα μου σπάει τα νεύρα. Στο μενού πάνω δεξιά εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας, λανθασμένα όμως μου βγάζει μόνιμα 35%. Ξέρει κανείς πως φτιάχνει ή πως βγαίνει γενικά;

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Κάτι όχι και τόσο σημαντικό αλλά εμένα μου σπάει τα νεύρα. Στο μενού πάνω δεξιά εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας, λανθασμένα όμως μου βγάζει μόνιμα 35%. Ξέρει κανείς πως φτιάχνει ή πως βγαίνει γενικά;

Δεν φτιάχνει. Το primo δεν είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί υπό το Android. Γι' αυτό κάποιες από τις λειτουργίες του (π.χ. ποσοστό μπαταρίας) υπολειτουργούν ή δεν λειτουργούν καθόλου.

Κάνε το εξής για να πάψει να εμφανίζεται το ποσοστό της μπαταρίας.

Sys.txt:

[debug]
show_battery_percent=0

Edited by kastel71

διστυχως μου τα κανει σε ολες τις ελληνικες φωνες στις αγγλικες ειναι οκ

και σε κανονικη πλοηγηση

Δες μπας και διορθωθεί παίζοντας με τις τιμές του buffer στο sys.txt

[tts]

tts_buffer=131072

priority="HIGH"

Μετά το ισραηλινό iGO Primo σήμερα έκανε την εμφάνισή του στο Play το τουρκικό iGO Primo.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient&hl

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση αυτή είναι το αντίστοιχο του Primo 2.4 για WM στο Android δηλαδή, μια αναβαθμισμένη έκδοση σε σχέση με την υπάρχουσα.

-Αυτή η πληροφορία μέλλει να επιβεβαιωθεί.

Εν αναμονή... :)

Edited by mp3buddy

καλημερα

πρεπει να τα εχω μπερδεψει λιγο

το αρχειο sys.txt που πρεπει να βρισκεται; στο κινιτο εχω ενα αρχειο στο /data/data/igo.. και ενα στην sd/igo

πιο απο τα 2 ειναι το σωστο;

καλησπερα!

μηπως γνωριζει κανεις ποσο χωρο καταλαμβανει στην κυρια μνημη το igo primo εγκατεστημενο απο το storage?

[sIGPIC][/sIGPIC]