tarzan_t Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Το έσβησα. Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα επιστρέψω κ θα δω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Καμιά ρύθμιση να απενεργοποιησω την ειδοποίηση ότι χάθηκε το σήμα του GPS υπάρχει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 παιδια καλησπερα.Σαν ασχετος εφτιαξα ενα φακελο igo .Εκανα αποθηκευση το προγραμμα στην καρτα μνημης.Ετρεξα το ιGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.1.apk.Εκανε κανονικα την εγκατασταση και οταν του πατησα ανοιγμα μου εβγαλε user interface resolution [800x1280] is not supported or compatible skin can not be found.Exiting application.Δεν μπορω να καταλαβω που εχω κανει λαθος.Για υπενθημηση το samsung galaxy note εχω.captures-αδειος.content-building-Greece.3dc-Greece.3dl. car-dem- Europe_NASA,dem.global_cfg.hitspeed-αδειος.lang-Lang greece.map.basemap.fdl.Greece_R3_NQ_2012Q1_120522f bl.phoneme-αδειος.poi-Greece_NQ_2012.Q1_120410.poi.scheme-διαφορα για μερα-νυκτα.skin-arimi_skin_1.1._1280-diMkaWA_P153_pt_ls-diMkaWA_P153_pt_ls_deafult-info.speedcam-speedcam gia oles tis katigories-kai alla me kodikous GR1 eos GR33.userdata-poi-usericon.voice-Voice_TTS-svox-GR-f1-lua-Voice_TTS-svox-gre-f1-lua-Voice_TTS-svox-Gr-f1-lua-Voice_GR-f1-afroditi-lua-copylicence-server_confing-ACTIVATIO CODES-Android_primo.lyc-device.nng-N...o_GER@11Q4.lyc-savepreloadsprofilesstatsuserlistbrandingφακελος zipdataφακελος zip.iGOprimo_v9.6.7.235654_thin-v1.1.apk.sys Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Το βελάκι μπορούμε να το μικρένουμε λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Το βελάκι μπορούμε να το μικρένουμε λίγο; Ναι...μονο σε 3d απεικόνιση..!!! παίξε με της παρακάτω τιμές στο SYS [map] 3dcarsizemin=3000 3dcarsizemax=2000 3dcarsizemul=30000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) στη ιδια συσκευη το sys που εχω με κοπο φτιαξει για igo my way κανει στο primo?δεν με νοιαζουν ειδοποιησεις για καμερες,poi και tts φωνες! Edited August 27, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 παιδια καλημερα.Μετα απο πολυ κοπο γιατι ειμαι και ασχετος καταφερα εν μερει να περασω το primo.Εδω αρχιζουν παλι τα προβληματα για μενα.Παταω ανοιγμα να ανοιξει η εφαρμογη μου βγαζει την αρχικη οθονη που φορτωνει το primo και μου πεταει το μηνυμα.Unsupported voice,please see the log.Του παταω οκ συνεχιζει να φορτωνει για λιγο και μετα σβηνεικαι με πεταει στην αρχικη οθονη της συσκευης.Καθε βοηθεια δεκτη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Σβήσε της φωνές τις Ελληνικές απο το content/voices και άσε μόνο τις svox.... Προφανώς έχεις φωνές απο το primo για windows. Αναφέρομαι στις φωνές που υποστηρίζουν tts Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Έχω το Sensation (ανάλυση 960χ540) και για να έχω πλήρη οθόνη στην ελληνική v3.2 του primo άλλαξα στο sys.txt όπου έλεγε 800χ480 σε 960χ540 και δούλεψε μια χαρά. Κάνω τώρα το ίδιο στην 5.2 αλλά όταν πάω να ξεκινήσω το Primo μου βγάζει μήνυμα μη υποστηριζόμενη ανάλυση, τι αλλαγές χρειάζεται να κάνω ακόμα; Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Έχω το Sensation (ανάλυση 960χ540) και για να έχω πλήρη οθόνη στην ελληνική v3.2 του primo άλλαξα στο sys.txt όπου έλεγε 800χ480 σε 960χ540 και δούλεψε μια χαρά. Κάνω τώρα το ίδιο στην 5.2 αλλά όταν πάω να ξεκινήσω το Primo μου βγάζει μήνυμα μη υποστηριζόμενη ανάλυση, τι αλλαγές χρειάζεται να κάνω ακόμα; τέτοια κολλήματα έκανε και σε μένα για ανάλυση 800χ480 ενώ ήταν όλα σωστά στο sys οπότε το πέταξα και κάθισα με το 3.2. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 τέτοια κολλήματα έκανε και σε μένα για ανάλυση 800χ480 ενώ ήταν όλα σωστά στο sys οπότε το πέταξα και κάθισα με το 3.2. Στην 800χ480 μου τρέχει μια χαρά, αλλά δεν είναι σε πλήρη οθόνη το θρεαντ στο bytheway είναι τεράστιο και δεν βγάζω άκρη Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 τέτοια κολλήματα έκανε και σε μένα για ανάλυση 800χ480 ενώ ήταν όλα σωστά στο sys οπότε το πέταξα και κάθισα με το 3.2. Έχετε αλλάξει στο sys το ui_android σε ui_igo9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Έχετε αλλάξει στο sys το ui_android σε ui_igo9; Σου λέω δοκίμασα τα πάντα. Ακόμα και Ultrex!! :-P Τελικά άφησα την 5 και έβαλα την 3.2 που παίζει αλλά έχει το θέμα με το χάσιμο των δορυφόρων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Σου λέω δοκίμασα τα πάντα. Ακόμα και Ultrex!! :-P Τελικά άφησα την 5 και έβαλα την 3.2 που παίζει αλλά έχει το θέμα με το χάσιμο των δορυφόρων. Τι να πω, δοκίμασες και την τελευταία 5.2; Το μόνο ίσως που μένει είναι καθαρή εγκατάσταση του primo από την αρχή. Σε μένα πάντως η 5.2 είναι άψογη και επιτέλους μπορώ να χρησιμοποιώ τα schemes του odytsak που είναι τέλεια. Ο φίλος STEGRA1000 έκανε πολύ καλή δουλειά σε αυτό και σε συνδυασμό με την 5.2 τα πάντα είναι σούπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ναι...μονο σε 3d απεικόνιση..!!! παίξε με της παρακάτω τιμές στο SYS [map] 3dcarsizemin=3000 3dcarsizemax=2000 3dcarsizemul=30000 α γιατί μόνο σε 3d? Είναι υπερβολικά μεγάλο και ενοχλεί... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) με δυο λογια ποιες οι διαφορες του myway με το primo? εχω κοπιασει να φτιαξω το myway και εαν οι διαφορες ειναι μικρες να μην αρχισω τα ιδια παλι :lol: με δυο λογια ποιες οι διαφορες του myway με το primo? εχω κοπιασει να φτιαξω το myway και εαν οι διαφορες ειναι μικρες να μην αρχισω τα ιδια παλι :lol: σε αυτη την οθονη που ειναι ενα πληκτρο να με παει στο μενου???ολα τα εχω πατησει αλλα δεν! Edited August 30, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Γιατί μου έβγαλε αυτό αφού το κινητό μου είναι 480*800 ανάλυση? Χρησιμοποίησα το thin 1.1 έβαλα όλα τα αρχεία από την v1 και μετά με copy paste τα καινούργια μπες στο sys βρες το interface και αλλαξε την αναλυση που εχει σε αυτην της συσκευης σου Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Γιατί μου έβγαλε αυτό αφού το κινητό μου είναι 480*800 ανάλυση? Χρησιμοποίησα το thin 1.1 έβαλα όλα τα αρχεία από την v1 και μετά με copy paste τα καινούργια Ποια είναι η έκδοση v1 ; Βρες την v5 από το bytheway και πάρε το sys. Μετά κατέβασέ την 5.2 και πάρε το data και branding ή ότι άλλο έχει, όπως skin κλπ. το πολύ πολύ να χρειαστεί στο interface να το κάνεις skin="ui_igo9" αν δεν είναι ήδη και τελείωσες. Σαφώς το primo δεν έχει καμιά σχέση με το igo8, θα το καταλάβεις αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδιά κάποιος που να έχει δουλέψει τις ελληνικές εκδόσεις σε S3?Σε μη Ελληνική έκδοση το έκανα και έπαιξε στην Ελληνική μου βγάζει σφάλμα ανάλυσης. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Ποια είναι η έκδοση v1 ; Βρες την v5 από το bytheway και πάρε το sys. Μετά κατέβασέ την 5.2 και πάρε το data και branding ή ότι άλλο έχει, όπως skin κλπ. το πολύ πολύ να χρειαστεί στο interface να το κάνεις skin="ui_igo9" αν δεν είναι ήδη και τελείωσες. Σαφώς το primo δεν έχει καμιά σχέση με το igo8, θα το καταλάβεις αμέσως. για δειτε την τροποποιηση που εκανα!πως βγαινω να παω στο μενου?τι παταω? EDIT ΟΚ ΤΟ ΒΡΉΚΑ!ΌΛΑ ΤΈΛΕΙΑ! EDIT 2 σε ποιο σημείο των ρυθμίσεων είναι η αλλαγή scheme γιατί μόνο για την αλλαγή skin βρήκα? Edited August 30, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Ποια είναι η έκδοση v1 ; Βρες την v5 από το bytheway και πάρε το sys. Μετά κατέβασέ την 5.2 και πάρε το data και branding ή ότι άλλο έχει, όπως skin κλπ. το πολύ πολύ να χρειαστεί στο interface να το κάνεις skin="ui_igo9" αν δεν είναι ήδη και τελείωσες. Σαφώς το primo δεν έχει καμιά σχέση με το igo8, θα το καταλάβεις αμέσως. Εγώ με το Blade μου δηλαδή (480x800), χρειάζεται να κάνω κάτι περισσότερο από το να αντιγράψω απλά τα αρχεία της v5.2 στον φάκελο iGO της SD μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 EDIT 2 σε ποιο σημείο των ρυθμίσεων είναι η αλλαγή scheme γιατί μόνο για την αλλαγή skin βρήκα? ρυθμισεις/ρυθμισεις/ρυθμισεις χαρτη/χρωματα χαρτη ημερας-νυχτας (το τελευταιο μενου-ρυθμ.χαρτη- σκρολαρει προς τα κατω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 ρυθμισεις/ρυθμισεις/ρυθμισεις χαρτη/χρωματα χαρτη ημερας-νυχτας (το τελευταιο μενου-ρυθμ.χαρτη- σκρολαρει προς τα κατω). ναι ευχαριστω στραβωμαρα μου δεν ειχα δει οτι σκρολαρει προς τα κατω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Εγώ με το Blade μου δηλαδή (480x800), χρειάζεται να κάνω κάτι περισσότερο από το να αντιγράψω απλά τα αρχεία της v5.2 στον φάκελο iGO της SD μου? Αγοράζεις το apk, κατεβάζεις την έκδοση 5 (νομίζω) και παίρνεις το sys. Από την έκδοση 5.2 παίρνεις τα data, branding, skin και εγκαθιστάς το apk. Υπάρχει περίπτωση να σου "τρωει" ένα μέρος από την οθόνη την πρώτη φορά, να κλείσεις ή "σκοτώσεις" το πρόγραμμα και το ξεκινάς πάλι. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις εύκολα. Δεν ξέρω τι έκδοση Android έχεις, αν έχεις jb πρέπει να πάρεις το ανάλογο apk για να παίζουν οι ήχοι tts. Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις το svox classic και την φωνή της Αριάδνης αγορασμένη. Edited August 30, 2012 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 http://s7.directupload.net/images/111220/ar8r4ef8.png http://s7.directupload.net/images/111220/srvg4sny.png http://s14.directupload.net/images/111220/lgu3abm4.png http://s14.directupload.net/images/111220/ng6r8lmh.png απο ποια έκδοση ειναι αυτά τα screenshots? εχω την myway 8.4.3.179971 και δεν εχει καμια σχεση με αυτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts