STEGRA1000 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Εμένα δεν εμφανίζει αυτές τις επιλογές (Εικόνα 1 και Εικόνα 2) στις ρυθμίσεις, παρά μόνο "Ήχοι πλήκτρων" και "Προειδ. γρη. ταχυτ.". Πώς θα δω τα υπόλοιπα? Το "skin setting" δεν εμφανίζεται καθόλου! Επίσης, έχω βάλει τις φωνές του SVOX στο voice, αλλά δεν μιλάνε καθόλου, όπως και οι standard φωνές.Χρειάζεται να απεγκαταστάσεις την έκδοση που έχεις και να εγκαταστήσεις την έκδοση με το skin mariupol Και για TTS χρειάζεσαι εφαρμογή από android market Κάποιες οδηγίες θα βρεις εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3900449#post3900449 Τι επιλογές έχει κάποιος που είναι root; Μια επιλογή θα βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Βαλε τις ρυθμίσεις που προτείνω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3942093#post3942093 Εικόνα 1 και Εικόνα 2 Ευχαριστώ για την απάντηση STEGRA1000. Τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά δεν ακούγονται οι φωνές. Έχω ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις οδηγίες που έχεις δώσει. Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread εδώ αλλά κάποιες λύσεις που πιθανό να είχαν δωθεί σε προηγούμενα posts έχουν πλέον "χαθεί"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση STEGRA1000. Τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά δεν ακούγονται οι φωνές. Έχω ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις οδηγίες που έχεις δώσει. Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread εδώ αλλά κάποιες λύσεις που πιθανό να είχαν δωθεί σε προηγούμενα posts έχουν πλέον "χαθεί"... Είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα κ δεν ήταν θέμα του igo αλλά του svox που χρησιμοποιούσα. Αν το χρησιμοποιείς και εσύ κάνε απεγκατάσταση το svox και σβήσε το φάκελο που αφήνει στην sd. Μετά ξανά εγκατάσταση και μάλλον θα δουλέψει αν έχεις κάνει οτι λέει ο stegra στις οδηγίες του. Τουλάχιστον εμένα στο θέμα έστι λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Καλημερα!! Δυο ερωτησεις. 1 Για να παμε απο Πειραια στο Νυμφαιο και την γυρω περιοχη ποιον χαρτη θα προτεινατε?? 2 Γιατι ακουγετε περιεργα το ΤΤS στην εκφωνηση των δρομων στην πλοηγηση (αλλου τονιζει τις μονοσυλλαβες λεξεις και σε μερικες λεξεις βαζει αλλου τους τονους) Ευχαριστω:rolleyes: Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα κ δεν ήταν θέμα του igo αλλά του svox που χρησιμοποιούσα. Αν το χρησιμοποιείς και εσύ κάνε απεγκατάσταση το svox και σβήσε το φάκελο που αφήνει στην sd. Μετά ξανά εγκατάσταση και μάλλον θα δουλέψει αν έχεις κάνει οτι λέει ο stegra στις οδηγίες του. Τουλάχιστον εμένα στο θέμα έστι λύθηκε. Δεν είναι θέμα του SVOX γιατί δεν το έχω εγκατεστημένο και δε χρησιμοποιώ TTS ήχους. Έχω τη ρύθμιση ULTRA στους ήχους για τις κάμερες. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως αφού στην πλοήγηση δουλεύει η φωνή (στρίψτε δεξιά κτλ.) τί πρόβλημα υπάρχει με τις κάμερες. Βλέπω ότι σε πολλούς υπάρχει αυτό το θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Το πρόβλημα είναι ότι αν βάλω πάνω απο 5-6 κατηγορίες μετά δεν το διαβάζει :blink: Και μέσα απο το site που λες... για παράδειγμα προσπαθώ να βάλω πολλές κατηγορίες σε ένα αρχείο αλλα και πάλι δεν γίνεται! Μέχρι 3-4 mb είναι οκ.... μετά τα χάνει.... STEGRA1000 μήπως μπορείς να βοηθήσεις?:worry: Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Βαλε τις ρυθμίσεις που προτείνω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3942093#post3942093 Εικόνα 1 και Εικόνα 2 Η εφαρμογή gps status είναι για να κλειδώνει ποιό γρήγορα δορυφόρους (αν είσαι root υπάρχουν καλύτερες λύσεις). Εγώ έχω εγκαταστήσει στο i5800 τα gps status, gps booster και gps optimisation. Εχω δει μεγάλη διαφορά. (Μπορεί σε άλλες συσκευές να μην δουλεύουν). Σε ευχαριστώ δουλεύουν, το μόνο πρόβλημα είναι τώρα ότι :όταν πατάω test για να ακούσω τις φωνές (ενώ ακούγονται) μου βγάζει "FFUIERROR: Unknown script local variable referece......." Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 @Zirobabis και @dinozos Επειδή δεν λειτουργούν κάποια link σας λείπουν αυτά http://www.wupload.com/file/2615900687/audio_gr3.3.3.zip θα ελέγξω και τα υπόλοιπα link και θα τα ξανανεβάσω @philip88 βαλε το αρχείο Greece_NQ_2011.Q3_111104.poi στον φάκελο igo\content\poi φτιάξε αρχείο user.upoi μέχρι 4 mb και για συμπλήρωμα βαλε σε μορφή .kml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) thanks;) Κάτι ακόμα. Όταν κάνω ''εύρεση κατά όνομα'' μου βγάζει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες. Πως προσθέτω λατινικούς χαρακτήρες? EDIT: Αυτο που λέει ο φίλος απο κάτω*mariupol skin* πως βλέπουμε πια έκδοση έχουμε? Edited January 24, 2012 by philip88 Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 πωπω ειχα τοσο καιρο το 3.2.2 mariupol skin o:confused: εβαλα το 3.3.3 και ομορφυναν τα παντα.....εχει 3.3.4 γιατι δεν το βρηκα πουθενα? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 thanks;) EDIT: Αυτο που λέει ο φίλος απο κάτω*mariupol skin* πως βλέπουμε πια έκδοση έχουμε? Ρυθμίσεις > πληροφορίες > ......... http://s14.directupload.net/images/120124/9gep3f3g.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 thanks;) Κάτι ακόμα. Όταν κάνω ''εύρεση κατά όνομα'' μου βγάζει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες. Πως προσθέτω λατινικούς χαρακτήρες? EDIT: Αυτο που λέει ο φίλος απο κάτω*mariupol skin* πως βλέπουμε πια έκδοση έχουμε? στο κατω μερος οταν εισαι στο ευρεση κατα ονομα εχει μια επιλογη <<kb>> το πατας και απο το μενου που ανοιγει πατας <<προεπιλογη>> Στο δευτερο που ρωτας πας ρυθμισεις - πληροφοριες και στο γραφει Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Ρυθμίσεις > πληροφορίες > ......... http://s14.directupload.net/images/120124/9gep3f3g.png βρε φιλε μια φορα πηγα και γω να βοηθησω και με προλαβες:p:rolleyes: Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Thanks παιδια. 3.3.1 και εγώ... Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Γιατί έχετε μείνει με 3.3.1 ρε παιδιά;; Ζεστό, λαχταριστό 3.3.4 κυκλοφορεί... :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) Γιατί έχετε μείνει με 3.3.1 ρε παιδιά;; Ζεστό, λαχταριστό 3.3.4 κυκλοφορεί... καλημερα.εχω ενα προβλημα ενω το igo δουλευει αψωγα δειχνη λαθος την ταχυτητα(ενω τρεχω με 100 γραφη 140 κτλπ.)αυτο ομως το κανη και με αλλα προγραματα που εχω.τη φταιει ισως το τηλεφωνο γιατη κατα τα αλλα δουλευη αψωγα.υπαρχη καμια ρυθμιση. Edited January 25, 2012 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 καλημέρα στην παρέα .για να αλλάξουμε skin ποιό φάκελο αλλάζουμε??(κανουμε σε κάποιο φακελο delete και μετά τον αντικαθιστούμε με κάποιον άλλο? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Εχεις κανεις το 3.3.4 σε κανενα λινκ απο dropbox ή αλλο γιατι το γνωστο σιτε που υπηρχε ειναι κλειστο για καποιο λογο !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 @Zirobabis και @dinozos Επειδή δεν λειτουργούν κάποια link σας λείπουν αυτά http://www.wupload.com/file/2615900687/audio_gr3.3.3.zip θα ελέγξω και τα υπόλοιπα link και θα τα ξανανεβάσω Τα έχω και αυτά αλλά μούγγα στη στρούγγα... Τελικά σκέφτομαι μήπως το θέμα είναι στα αρχεία voicescript.ui ή sys.txt. Κάτι τέτοιο αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts αλλά τα links σβήστηκαν. Το αρχείο ΕΝF.ui που υπάρχει στο φάκελο audio μήπως πρέπει να μετονομαστεί σε GRF.ui μαζί με το περιεχόμενό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) καλημέρα στην παρέα .για να αλλάξουμε skin ποιό φάκελο αλλάζουμε??(κανουμε σε κάποιο φακελο delete και μετά τον αντικαθιστούμε με κάποιον άλλο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3957434#post3957434 Εχεις κανεις το 3.3.4 σε κανενα λινκ απο dropbox ή αλλο γιατι το γνωστο σιτε που υπηρχε ειναι κλειστο για καποιο λογο !!!! Αν δεν έχεις υπομονή ψάξε για ( iGO, Android telefone gps.LT ) Τα έχω και αυτά αλλά μούγγα στη στρούγγα... Τελικά σκέφτομαι μήπως το θέμα είναι στα αρχεία voicescript.ui ή sys.txt. Κάτι τέτοιο αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts αλλά τα links σβήστηκαν. Το αρχείο ΕΝF.ui που υπάρχει στο φάκελο audio μήπως πρέπει να μετονομαστεί σε GRF.ui μαζί με το περιεχόμενό του; Το αρχείο ΕΝF.ui είναι για ήχους igo 2006 Τα αρχεία που έχεις (gr/voice_female/) είναι για ultra και το voicescript.ui είναι για να δουλεύει με την 3.3.3. και 3.3.4. Στην προσομοίωση πλοήγησης δεν ακούγονται οι ήχοι για της κάμερες Edited January 25, 2012 by STEGRA1000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παιδιά σε σχέση με το πιο "απλό" tiger skin στου mariupol σε desire s μου ψιλό σέρνεται το igo.ακόμα και στην προσομοίωση πού με το tiger ήτανε smooth με του mariupol είναι λιγότερο smooth.ενώ μου άρεσαν τα scheme του stegra αναγκαστικά τα έβγαλα αλλά δεν είδα βελτίωσή.υπάρχει κάτι να διορθώσω?και τα κτίρια τα έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Ξαναλέω για μια ακόμη φορά, ότι δεν επιτρέπεται να ζητάμε links για "σπασμένες" εφαρμογές! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 ρε παιδια κανενασ,, τρεχει το igo sto galaxy nexus;; αγορασα το copilot τσαμπα τα 46 ευρο,,ουτε 3d δεν εχει. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 ρε παιδια κανενασ,, τρεχει το igo sto galaxy nexus;; αγορασα το copilot τσαμπα τα 46 ευρο,,ουτε 3d δεν εχει. Δεν ήξερες...! δεν ρώταγες..?;) τι ανάλυση έχει το nexus..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Eυχαριστώ εκ νέου για την απάντηση STEGRA. Μόλις έμεινα παγωτό! Επιτέλους άκουσα τους ήχους για τις κάμερες (ULTRA) μετά από τόσο ψάξιμο... Τί έφταιγε; Όταν έκανα μεταφορά το φάκελο gr στο audio από το PC στο κινητό μου έβγαζε μήνυμα να γίνει μετατροπή των αρχείων ήχου (προτείνεται και καλά...) για να μπορούν να αναπαραχθούν από τη συσκευή. Κατά τύχη είδα ότι μετέτρεπε τα αρχεία wav σε mp3. Δοκίμασα να ξαναπεράσω τα αρχεία ήχου χωρίς να γίνει αυτή η μετατροπή και τελικά έπαιξαν κανονικά! Έκανα όλα τα test και αύριο θα τo δοκιμάσω και στο δρόμο. Απλά στα test σε όλες τις κάμερες μετά το είδος τους λέει "όριο ταχύτητας 60 kph". Πιστεύω στο δρόμο να λέει το πραγματικό όριο ταχύτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts