Jump to content

[GPS] iGO My Way / iGO Primo

Morfie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα δεν εμφανίζει αυτές τις επιλογές (Εικόνα 1 και Εικόνα 2) στις ρυθμίσεις, παρά μόνο "Ήχοι πλήκτρων" και "Προειδ. γρη. ταχυτ.". Πώς θα δω τα υπόλοιπα?

Το "skin setting" δεν εμφανίζεται καθόλου!

Επίσης, έχω βάλει τις φωνές του SVOX στο voice, αλλά δεν μιλάνε καθόλου, όπως και οι standard φωνές.

Χρειάζεται να απεγκαταστάσεις την έκδοση που έχεις και να εγκαταστήσεις την έκδοση με το skin mariupol

Και για TTS χρειάζεσαι εφαρμογή από android market

Κάποιες οδηγίες θα βρεις εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3900449#post3900449

Τι επιλογές έχει κάποιος που είναι root;

Μια επιλογή θα βρεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1252011

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βαλε τις ρυθμίσεις που προτείνω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3942093#post3942093

Εικόνα 1 και Εικόνα 2

Ευχαριστώ για την απάντηση STEGRA1000. Τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά δεν ακούγονται οι φωνές. Έχω ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις οδηγίες που έχεις δώσει. Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread εδώ αλλά κάποιες λύσεις που πιθανό να είχαν δωθεί σε προηγούμενα posts έχουν πλέον "χαθεί"...

Ευχαριστώ για την απάντηση STEGRA1000. Τα έχω κάνει όλα αυτά αλλά δεν ακούγονται οι φωνές. Έχω ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις οδηγίες που έχεις δώσει. Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread εδώ αλλά κάποιες λύσεις που πιθανό να είχαν δωθεί σε προηγούμενα posts έχουν πλέον "χαθεί"...

Είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα κ δεν ήταν θέμα του igo αλλά του svox που χρησιμοποιούσα. Αν το χρησιμοποιείς και εσύ κάνε απεγκατάσταση το svox και σβήσε το φάκελο που αφήνει στην sd. Μετά ξανά εγκατάσταση και μάλλον θα δουλέψει αν έχεις κάνει οτι λέει ο stegra στις οδηγίες του.

Τουλάχιστον εμένα στο θέμα έστι λύθηκε.

Καλημερα!! Δυο ερωτησεις.

1 Για να παμε απο Πειραια στο Νυμφαιο και την γυρω περιοχη ποιον χαρτη θα προτεινατε??

2 Γιατι ακουγετε περιεργα το ΤΤS στην εκφωνηση των δρομων στην πλοηγηση (αλλου τονιζει τις μονοσυλλαβες λεξεις και σε μερικες λεξεις βαζει αλλου τους τονους)

Ευχαριστω:rolleyes:

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα κ δεν ήταν θέμα του igo αλλά του svox που χρησιμοποιούσα. Αν το χρησιμοποιείς και εσύ κάνε απεγκατάσταση το svox και σβήσε το φάκελο που αφήνει στην sd. Μετά ξανά εγκατάσταση και μάλλον θα δουλέψει αν έχεις κάνει οτι λέει ο stegra στις οδηγίες του.

Τουλάχιστον εμένα στο θέμα έστι λύθηκε.

Δεν είναι θέμα του SVOX γιατί δεν το έχω εγκατεστημένο και δε χρησιμοποιώ TTS ήχους. Έχω τη ρύθμιση ULTRA στους ήχους για τις κάμερες. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως αφού στην πλοήγηση δουλεύει η φωνή (στρίψτε δεξιά κτλ.) τί πρόβλημα υπάρχει με τις κάμερες. Βλέπω ότι σε πολλούς υπάρχει αυτό το θέμα...

Το πρόβλημα είναι ότι αν βάλω πάνω απο 5-6 κατηγορίες μετά δεν το διαβάζει :blink:

Και μέσα απο το site που λες... για παράδειγμα προσπαθώ να βάλω πολλές κατηγορίες σε ένα αρχείο αλλα και πάλι δεν γίνεται! Μέχρι 3-4 mb είναι οκ.... μετά τα χάνει....

STEGRA1000 μήπως μπορείς να βοηθήσεις?:worry:

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

Βαλε τις ρυθμίσεις που προτείνω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3942093#post3942093

Εικόνα 1 και Εικόνα 2

Η εφαρμογή gps status είναι για να κλειδώνει ποιό γρήγορα δορυφόρους (αν είσαι root υπάρχουν καλύτερες λύσεις).

Εγώ έχω εγκαταστήσει στο i5800 τα gps status, gps booster και gps optimisation. Εχω δει μεγάλη διαφορά.

(Μπορεί σε άλλες συσκευές να μην δουλεύουν).

Σε ευχαριστώ δουλεύουν, το μόνο πρόβλημα είναι τώρα ότι :όταν πατάω test για να ακούσω τις φωνές (ενώ ακούγονται) μου βγάζει "FFUIERROR: Unknown script local variable referece......."

www.slotgames.gr

@Zirobabis και @dinozos

Επειδή δεν λειτουργούν κάποια link σας λείπουν αυτά

http://www.wupload.com/file/2615900687/audio_gr3.3.3.zip

θα ελέγξω και τα υπόλοιπα link και θα τα ξανανεβάσω

@philip88

βαλε το αρχείο Greece_NQ_2011.Q3_111104.poi στον φάκελο igo\content\poi φτιάξε αρχείο user.upoi μέχρι 4 mb και για συμπλήρωμα βαλε σε μορφή .kml

thanks;)

Κάτι ακόμα. Όταν κάνω ''εύρεση κατά όνομα'' μου βγάζει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες. Πως προσθέτω λατινικούς χαρακτήρες?

EDIT: Αυτο που λέει ο φίλος απο κάτω*mariupol skin* πως βλέπουμε πια έκδοση έχουμε?

Edited by philip88

Xperia NEO V

ZOPO 980 2/32

πωπω ειχα τοσο καιρο το 3.2.2 mariupol skin o:confused: εβαλα το 3.3.3 και ομορφυναν τα παντα.....εχει 3.3.4 γιατι δεν το βρηκα πουθενα?

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

thanks;)

EDIT: Αυτο που λέει ο φίλος απο κάτω*mariupol skin* πως βλέπουμε πια έκδοση έχουμε?

Ρυθμίσεις > πληροφορίες > .........

http://s14.directupload.net/images/120124/9gep3f3g.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

thanks;)

Κάτι ακόμα. Όταν κάνω ''εύρεση κατά όνομα'' μου βγάζει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες. Πως προσθέτω λατινικούς χαρακτήρες?

στο κατω μερος οταν εισαι στο ευρεση κατα ονομα εχει μια επιλογη <<kb>> το πατας και απο το μενου που ανοιγει πατας <<προεπιλογη>>

Στο δευτερο που ρωτας πας ρυθμισεις - πληροφοριες και στο γραφει

Ρυθμίσεις > πληροφορίες > .........

http://s14.directupload.net/images/120124/9gep3f3g.png

βρε φιλε μια φορα πηγα και γω να βοηθησω και με προλαβες:p:rolleyes:

Γιατί έχετε μείνει με 3.3.1 ρε παιδιά;; Ζεστό, λαχταριστό 3.3.4 κυκλοφορεί...
καλημερα.εχω ενα προβλημα ενω το igo δουλευει αψωγα δειχνη λαθος την ταχυτητα(ενω τρεχω με 100 γραφη 140 κτλπ.)αυτο ομως το κανη και με αλλα προγραματα που εχω.τη φταιει ισως το τηλεφωνο γιατη κατα τα αλλα δουλευη αψωγα.υπαρχη καμια ρυθμιση. Edited by zxr

καλημέρα στην παρέα .για να αλλάξουμε skin ποιό φάκελο αλλάζουμε??(κανουμε σε κάποιο φακελο delete και μετά τον αντικαθιστούμε με κάποιον άλλο?

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Εχεις κανεις το 3.3.4 σε κανενα λινκ απο dropbox ή αλλο γιατι το γνωστο σιτε που υπηρχε ειναι κλειστο για καποιο λογο !!!!

@Zirobabis και @dinozos

Επειδή δεν λειτουργούν κάποια link σας λείπουν αυτά

http://www.wupload.com/file/2615900687/audio_gr3.3.3.zip

θα ελέγξω και τα υπόλοιπα link και θα τα ξανανεβάσω

Τα έχω και αυτά αλλά μούγγα στη στρούγγα... Τελικά σκέφτομαι μήπως το θέμα είναι στα αρχεία voicescript.ui ή sys.txt. Κάτι τέτοιο αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts αλλά τα links σβήστηκαν. Το αρχείο ΕΝF.ui που υπάρχει στο φάκελο audio μήπως πρέπει να μετονομαστεί σε GRF.ui μαζί με το περιεχόμενό του;

καλημέρα στην παρέα .για να αλλάξουμε skin ποιό φάκελο αλλάζουμε??(κανουμε σε κάποιο φακελο delete και μετά τον αντικαθιστούμε με κάποιον άλλο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3957434#post3957434

Εχεις κανεις το 3.3.4 σε κανενα λινκ απο dropbox ή αλλο γιατι το γνωστο σιτε που υπηρχε ειναι κλειστο για καποιο λογο !!!!

Αν δεν έχεις υπομονή ψάξε για ( iGO, Android telefone gps.LT )

Τα έχω και αυτά αλλά μούγγα στη στρούγγα... Τελικά σκέφτομαι μήπως το θέμα είναι στα αρχεία voicescript.ui ή sys.txt. Κάτι τέτοιο αναφέρθηκε σε προηγούμενα posts αλλά τα links σβήστηκαν. Το αρχείο ΕΝF.ui που υπάρχει στο φάκελο audio μήπως πρέπει να μετονομαστεί σε GRF.ui μαζί με το περιεχόμενό του;

Το αρχείο ΕΝF.ui είναι για ήχους igo 2006

Τα αρχεία που έχεις (gr/voice_female/) είναι για ultra και το voicescript.ui είναι για να δουλεύει με την 3.3.3. και 3.3.4.

Στην προσομοίωση πλοήγησης δεν ακούγονται οι ήχοι για της κάμερες

Edited by STEGRA1000

Παιδιά σε σχέση με το πιο "απλό" tiger skin στου mariupol σε desire s μου ψιλό σέρνεται το igo.ακόμα και στην προσομοίωση πού με το tiger ήτανε smooth με του mariupol είναι λιγότερο smooth.ενώ μου άρεσαν τα scheme του stegra αναγκαστικά τα έβγαλα αλλά δεν είδα βελτίωσή.υπάρχει κάτι να διορθώσω?και τα κτίρια τα έβγαλα.

Ξαναλέω για μια ακόμη φορά, ότι δεν επιτρέπεται να ζητάμε links για "σπασμένες" εφαρμογές!
Τhe end of an era...

ρε παιδια κανενασ,, τρεχει το igo sto galaxy nexus;; αγορασα το copilot τσαμπα τα 46 ευρο,,ουτε 3d δεν εχει.
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

ρε παιδια κανενασ,, τρεχει το igo sto galaxy nexus;; αγορασα το copilot τσαμπα τα 46 ευρο,,ουτε 3d δεν εχει.

Δεν ήξερες...! δεν ρώταγες..?;) τι ανάλυση έχει το nexus..?

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Eυχαριστώ εκ νέου για την απάντηση STEGRA. Μόλις έμεινα παγωτό! Επιτέλους άκουσα τους ήχους για τις κάμερες (ULTRA) μετά από τόσο ψάξιμο... Τί έφταιγε; Όταν έκανα μεταφορά το φάκελο gr στο audio από το PC στο κινητό μου έβγαζε μήνυμα να γίνει μετατροπή των αρχείων ήχου (προτείνεται και καλά...) για να μπορούν να αναπαραχθούν από τη συσκευή. Κατά τύχη είδα ότι μετέτρεπε τα αρχεία wav σε mp3. Δοκίμασα να ξαναπεράσω τα αρχεία ήχου χωρίς να γίνει αυτή η μετατροπή και τελικά έπαιξαν κανονικά! Έκανα όλα τα test και αύριο θα τo δοκιμάσω και στο δρόμο. Απλά στα test σε όλες τις κάμερες μετά το είδος τους λέει "όριο ταχύτητας 60 kph". Πιστεύω στο δρόμο να λέει το πραγματικό όριο ταχύτητας...