Teo17 Δημοσιεύτηκε August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2011 Πιστεύω είμαστε αρκετοί που δώσαμε φέτος πανελλήνιες ή έστω με το 10% . Προτίνω να γράψουμε εδώ λοιπόν που πέρασε ο καθένας!! Ας κάνω την αρχή... Πέρασα Κομοτηνάρα ΤΕΦΑΑ(και έχασα την αστυνομία για 500 μόρια :cry: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Πουθενα.Εδωσα με το 10% αλλα οι βασεις του 10% ηταν πιο πανω και απο το 90% :lol: Δεν υπαρχει χειροτερο εκπαιδευτικο συστημα απ αυτο της Ελλαδας πουθενα αλλου.Ευγε Ελλας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Περασα στο τμημα επιστημης και τεχνολογιας υπολογιστων στην τριπολη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :D Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Περασα στο τμημα επιστημης και τεχνολογιας υπολογιστων στην τριπολη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :D με ποσα μορια περασες??? με ενδιαφερει αυτη η κατευθυνση και ειμαι απο την τριπολη και ξερω για τα καλα το μερος...μακαρι να τυχω σαν και σενα.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 με ποσα μορια περασες??? με ενδιαφερει αυτη η κατευθυνση και ειμαι απο την τριπολη και ξερω για τα καλα το μερος...μακαρι να τυχω σαν και σενα.. H βαση της σχολης ειναι 12.220 μορια και περυσι ηταν 15.077.Ολα αυτα βεβαια για το 90% το 10% ειναι περιπου 15.500. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Περασα στο τμημα πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων του πανεπιστημιου Αθηνας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Περασα στο τμημα πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων του πανεπιστημιου Αθηνας:) ποια η διαφορα της σχολης σου με την σχολη του μιτσου απο πανω...οσοι ξερετε μπορειτε να μου πειτε σχολες σχετικα με υπολογιστες??? οτι να ναι...συγνωμη που ρωταω αλλα εχω αγχος για το μελλον μου:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Γιώργο, google για τις απορίες σου ;) πίστεψέ με θα βρεις ότι θέλεις ;) και καλά θα κάνεις να επιλέξεις αυτό που σε αρέσει, όχι ότι σε πουν, είναι στη μόδα, κλπ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 ποια η διαφορα της σχολης σου με την σχολη του μιτσου απο πανω...οσοι ξερετε μπορειτε να μου πειτε σχολες σχετικα με υπολογιστες??? οτι να ναι...συγνωμη που ρωταω αλλα εχω αγχος για το μελλον μου:p Συγγνωμη κιολας που θα το πω ετσι, αλλα ουτε το myphone ουτε κανενα myphone δεν θα σε βοηθησει σε αυτο που ψαχνεις.. Για θεματα εκπαιδευσης συμβουλεψου γνωστους σου, καθηγητες σου, καποιον που νοιαζεται κ αυτος για το μελλον σου τελος παντων.. :) Ααα επισης δες και ιστοσελιδες με σχετικο περιεχομενο..:) Εγω δεν περασα btw :p Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Συγγνωμη κιολας που θα το πω ετσι, αλλα ουτε το myphone ουτε κανενα myphone δεν θα σε βοηθησει σε αυτο που ψαχνεις.. Για θεματα εκπαιδευσης συμβουλεψου γνωστους σου, καθηγητες σου, καποιον που νοιαζεται κ αυτος για το μελλον σου τελος παντων.. :) Ααα επισης δες και ιστοσελιδες με σχετικο περιεχομενο..:) Εγω δεν περασα btw :p το ξερω...απλος μια γνωμη απο τους μεγαλυτερους ψαχνω...για αυτο ειναι το φορουμ...εχω ειδη αποφασισει την κατευθυνση μου..:p:) αυτοι που δεν περασανε ξαναδινουν η οχι? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Οσοι δεν περασαν εχουν την ευκαιρια να ξαναδωσουν.. Εγω θα δοκιμασω μια 2η φορα την τυχη μου! Πιο αποδοτικα ελπιζω αυτη τη φορα! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosk31 Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Ελα ποιος απο εδω μεσα περασε στο τει αθηνας πληροφορικη να τον ξεναγησω????? Παράθεση Device: HTC Desire Z, S-off Rom: Andromadus CM10 (JellyBean 4.1.2) Οδηγος rooting για HTC Desire Z Proud driver of Hellenic Racing team. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Και δείτε τι ξέθαψα. Δώσαμε αρκετοί φέτος; Εγώ πέρασα Οικονομικών Επιστημών Ρεθύμνου. Φύγαμε για την πατρίδααααα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Συγχαρητήρια Αλκη.Καλες σπουδές και καλή ζωή.Εγω 2η χρονιά και πάλι δεν πέρασα πουθενά....δυστυχώς :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Συγχαρητήρια Αλκη.Καλες σπουδές και καλή ζωή.Εγω 2η χρονιά και πάλι δεν πέρασα πουθενά....δυστυχώς :( Ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά! :) Ατυχία αλλά νομίζω ξέρεις και εσύ ότι η ζωή δεν τελειώνει εκεί. Για πού ήθελες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Να σαι καλά! :) Ατυχία αλλά νομίζω ξέρεις και εσύ ότι η ζωή δεν τελειώνει εκεί. Για πού ήθελες;; Ξέρω δεν τελειώνει εκεί αλλα 2 χρόνια τώρα ψάχνομαι και τα χω χασει ενώ αν είχα περάσει θα ήμουν μια χαρά.Για Μουσικών σπουδών ήθελα στα ειδικά κόπηκα και τα 2 χρόνια.Και να φανταστείς έχω τελειώσει και Μουσικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ξέρω δεν τελειώνει εκεί αλλα 2 χρόνια τώρα ψάχνομαι και τα χω χασει ενώ αν είχα περάσει θα ήμουν μια χαρά.Για Μουσικών σπουδών ήθελα στα ειδικά κόπηκα και τα 2 χρόνια.Και να φανταστείς έχω τελειώσει και Μουσικό. Ναι καταλαβαίνω. Δε ψήνεσαι να πας και για 3η εε;; Εγώ βασικά ούτε 2η δεν θα έδινα. Εκτός αν το ήθελα υπερβολικά πολύ. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ναι καταλαβαίνω. Δε ψήνεσαι να πας και για 3η εε;; Εγώ βασικά ούτε 2η δεν θα έδινα. Εκτός αν το ήθελα υπερβολικά πολύ. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Εγώ το σκέφτομαι αλλα ο πατέρας μου λέει να πάω στρατό τώρα και δεν ξέρω ίσως να έχει δίκιο.Ειναι και τα οικονομικά που δεν πάνε καλά για κάποιο φροντιστήριο οπότε αν πήγαινα μπορεί κάτι να κατάφερνα αλλα και ωδείο χρειάζεται.Τελος πάντων...οπως κατάλαβα όνειρο θα μείνουν οι σπουδές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Καλη αρχη αλκη! Ετοιμασου να θολωσεις απ αυτα που θα βλεπεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εγώ το σκέφτομαι αλλα ο πατέρας μου λέει να πάω στρατό τώρα και δεν ξέρω ίσως να έχει δίκιο.Ειναι και τα οικονομικά που δεν πάνε καλά για κάποιο φροντιστήριο οπότε αν πήγαινα μπορεί κάτι να κατάφερνα αλλα και ωδείο χρειάζεται.Τελος πάντων...οπως κατάλαβα όνειρο θα μείνουν οι σπουδές. Ναι, όντως. Το θέμα με τα οικονομικά είναι δύσκολο. Ελπίζω πάντως αν ξαναδώσεις να πετύχεις το στόχο σου :) Καλη αρχη αλκη! Ετοιμασου να θολωσεις απ αυτα που θα βλεπεις ;) Ευχαριστώ φίλε mol. Ελπίζω να το λες με την καλή έννοια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Άλκη συγχαρητήρια. Συνάδελφος εγώ :) πέρσι πέρασα! Edited September 3, 2013 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Άλκη συγχαρητήρια. Συνάδελφος εγώ :) πέρσι πέρασα! Ευχαριστώ πολύ! Ρέθυμνο και εσύ ή Θεσσαλονίκη (το συμπέρανα απ τον τόπο διαμονής) ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ευχαριστώ πολύ! Ρέθυμνο και εσύ ή Θεσσαλονίκη (το συμπέρανα απ τον τόπο διαμονής) ;; Θεσσαλονίκη;) Τόπος καταγωγής, τόπος σπουδών,γενικά... ο αγαπημένος μου τόπος :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Θεσσαλονίκη;) Τόπος καταγωγής, τόπος σπουδών,γενικά... ο αγαπημένος μου τόπος :) Μάλιστα! Πώς σου φαίνεται; Ξέρεις παίρνω πληροφορίες για τη σχολή ;) Και με τι βάση μπήκες; Φέτος η Θεσσαλονίκη έπεσε 1450+ μόρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts