Jump to content

[Eπίσημο] Samsung Wave 3 (S8600)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 758
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον θα το πάρω μιας και φαίνεται πολύ αξιόλογο και σε μερικά σημεία καλύτερο και από το iphone !!!!

Δύο απορίες.

1. Είμαι άσχετος από smartphones . Πως κατεβάζουμε αρχεία από το samsungapps ?

2. Είδα στην σελίδα samsungapps ότι το μοναδικό τηλέφωνο που υποστηρίζει τις εφαρμογές bada είναι το samsung wave 2 . Θεωρώ ότι αυτό γράφεται διότι η επίσημη αντιπροσωπεία δεν έχει εισάγει το wave 3 στην Ελλάδα ( έτσι είναι η κάνω λάθος ? ) . Δέχεται εφαρμογές από το samsungapps η πρέπει να το φέρει η επίσημη αντιπροσωπεία ? Και αν δεν το φέρει ?

Ευχαριστώ

Το έχω και εγώ παιδιά από Πέμπτη. Εντάξει δεν έχω τίποτα να πω. Το τηλέφωνο φυσάει... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν υποστηρίζει στα μηνύματα 160 χαρακτήρες.... Εγώ στο pre-configuration το γύρισα σε EUR και έχει όλους τους λογαριασμούς mail. Ενώ πριν είχε μόνο yahoo στους προκαθορισμένους εννοώ...

Το έχω και εγώ παιδιά από Πέμπτη. Εντάξει δεν έχω τίποτα να πω. Το τηλέφωνο φυσάει... Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν υποστηρίζει στα μηνύματα 160 χαρακτήρες.... Εγώ στο pre-configuration το γύρισα σε EUR και έχει όλους τους λογαριασμούς mail. Ενώ πριν είχε μόνο yahoo στους προκαθορισμένους εννοώ...

οταν το αλλαξες σε EUR και το συνδεεις στο ΚΙΕΣ τι σου λεει μεσα στην παρενθεση του λογισμικου????????? DBT ή ΕΥΡ ???

να υποθεσω οτι περα απο αυτο σου λεει και σενα οτι δεν μπορει να αναβαθμιστει η συσκευη μεσω ΚΙΕΣ ετσι ???????

αυτο με τα μνμτα απο τις ρυθμισεις μνμτων καπου λεει μεθοδος εισαγωγης unicode , κλπκλπ.... καπιοα απο αυτες υποστηριζει 160 χαρακτηρες....

οταν το αλλαξες σε EUR και το συνδεεις στο ΚΙΕΣ τι σου λεει μεσα στην παρενθεση του λογισμικου????????? DBT ή ΕΥΡ ???

να υποθεσω οτι περα απο αυτο σου λεει και σενα οτι δεν μπορει να αναβαθμιστει η συσκευη μεσω ΚΙΕΣ ετσι ???????

αυτο με τα μνμτα απο τις ρυθμισεις μνμτων καπου λεει μεθοδος εισαγωγης unicode , κλπκλπ.... καπιοα απο αυτες υποστηριζει 160 χαρακτηρες....

Nαι EUR γράφει και λέει ότι δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Αλλά μου εμφανίζει τα apps που έχω αγοράσει γενικά και είναι συμβατά με το S8600 πάντα από το SamsungApps του κινητου. Είναι μέχρι να έρθει επίσημα Ελλάδα. Η επιλογή για unicode δεν υπάρχει στο Wave 3 :(

Α και κατά ένα περίεργο τρόπο δεν εμφανίζεται το DBT στο pre configuration...

Nαι EUR γράφει και λέει ότι δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Αλλά μου εμφανίζει τα apps που έχω αγοράσει γενικά και είναι συμβατά με το S8600 πάντα από το SamsungApps του κινητου. Είναι μέχρι να έρθει επίσημα Ελλάδα. Η επιλογή για unicode δεν υπάρχει στο Wave 3 :(

Α και κατά ένα περίεργο τρόπο δεν εμφανίζεται το DBT στο pre configuration...

γιατι στο εμφανιζε το DBT πριν την αλλαγη σε ΕΥΡ????? εμενα δεν νομιζω να εχει DBT αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Αφου σου εμφανιζει στην παρενθεση EYR το λογισμικο ειναι γνησιο οποτε και αλλαζει το product code του κινητου σε EYR σωστα ???. θα το κανω και εγω αυριο.

θα σας ανεβασω αυριο και ενα παιχνιδακι για να το εχετε (ANGRY BIRDS in RIO) παιζει σφαιρα στο 8600..:):)

γιατι στο εμφανιζε το DBT πριν την αλλαγη σε ΕΥΡ????? εμενα δεν νομιζω να εχει DBT αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Αφου σου εμφανιζει στην παρενθεση EYR το λογισμικο ειναι γνησιο οποτε και αλλαζει το product code του κινητου σε EYR σωστα ???. θα το κανω και εγω αυριο.

θα σας ανεβασω αυριο και ενα παιχνιδακι για να το εχετε (ANGRY BIRDS in RIO) παιζει σφαιρα στο 8600..:):)

Ναι DBT το εμφάνιζε, αλλά τώρα είναι EUR. Άσε έπαιξα σαν άνθρωπος σήμερα το asphalt 6 και κάτι άλλα HD παιχνιδάκια... Στο Wave 1 ούτε που ξεκίναγαν...

Ναι DBT το εμφάνιζε, αλλά τώρα είναι EUR. Άσε έπαιξα σαν άνθρωπος σήμερα το asphalt 6 και κάτι άλλα HD παιχνιδάκια... Στο Wave 1 ούτε που ξεκίναγαν...

kalhmera. loipon τωρα που ανοιξα το κινητο παρατηρησα οτι ρτο pre confiquration εμενα δεν εχει DBT . αλλα μονο τα γνωστα FOP , CYO κλπ και εχει τσεκαρισμενο το KOR, ,,, σιγουρα ειχε στο δικο σου το ΔΒΤ εκει??? επειδη βαριεμαι να ξαναπερναω απτην αρχη τα παντα στο κινητο δεν θα το αλλαξω το preconf , Εκτος και δεν το βλεπει για αναβαθμιση το ΚΙΕΣ οταν ερθει επισημα. αφου το αλλαξες εσυ ηδη να δουμε με πιο precofiquration code απο τα 2 θα το δει το ΚΙΕΣ ...

αυτο με τα μνμτα το ειδα τωρα και εγω ,,,, το κουφο ειναι στο πρωτο Ελληνικο γραμμα δειχνει υπολοιπο 159 χαρακτηρες και μολις γραψεις το δευτερο παει στους 59 , αν το γυρισεις στα αγγλικα παει παλι στους 160 . σιγουρα φταιει η unicode ρυθμιση η οποια ομως απουσιαζει απο τις ρυθμισεις. BUG ειναι το οποιο ομως σιγυρα θα φτιαχτει με το που ερθει επισημα . εχει βγει σιγουρα update στις χωρες που κυκολοφορει επισημα και θα δωθει και σε μας μολις ερθει.

Ειδες διαφορά στα παιχνιδια ?????????? και εγω επαθα πλάκα. οσο καλο και να ειναι το WAVE 1 αυτο ειναι πολλα σκαλια ανωτερο .

παρτε και το παιχνιδακι που σας ειπα...... :) http://www.fileserve.com/file/GbMTPs3/Angry_Birds_Rio.jar

το αποθηκευεται στην καρτα μνημης , το τρεχεται και μπαινει στον φακελο JAVA .

Edited by tolis29

Μάλλον θα το πάρω μιας και φαίνεται πολύ αξιόλογο και σε μερικά σημεία καλύτερο και από το iphone !!!!

Δύο απορίες.

1. Είμαι άσχετος από smartphones . Πως κατεβάζουμε αρχεία από το samsungapps ?

2. Είδα στην σελίδα samsungapps ότι το μοναδικό τηλέφωνο που υποστηρίζει τις εφαρμογές bada είναι το samsung wave 2 . Θεωρώ ότι αυτό γράφεται διότι η επίσημη αντιπροσωπεία δεν έχει εισάγει το wave 3 στην Ελλάδα ( έτσι είναι η κάνω λάθος ? ) . Δέχεται εφαρμογές από το samsungapps η πρέπει να το φέρει η επίσημη αντιπροσωπεία ? Και αν δεν το φέρει ?

Ευχαριστώ

Καμία απάντηση ?

Καμία απάντηση ?

Όταν θα ανοίξεις το τηλέφωνο θα δημιουργήσεις ένα λογαριασμό στην Samsung (θα στο ζητήσει από μόνο του). Με αυτό τον λογαριασμό θα μπαίνεις στο SamsungApps του κινητού και θα κατεβάζεις εφαρμογές. Μέχρι να γίνει επίσημη εισαγωγή από Ελλάδα θα τις κατεβάζεις απ'αυθείας από το κινητό σου, μετά θα μπορείς να τις κατεβάζεις και από το Kies..

katsiletra καλησπερα οταν το εκανες EUR απο ΚΟR Επηρεαστηκε καθολου το ελληνικο μενου?Η αλλαξε κατι στην συσκευη?:happy:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

katsiletra καλησπερα οταν το εκανες EUR απο ΚΟR Επηρεαστηκε καθολου το ελληνικο μενου?Η αλλαξε κατι στην συσκευη?:happy:

Δεν αλλάζει κάτι απλώς θέλω στο Kies αργότερα για upadates χρειάζεται να είναι στο EUR, γιατί αν είναι στο KOR δεν στα εμφανίζει.

Δεν αλλάζει κάτι απλώς θέλω στο Kies αργότερα για upadates χρειάζεται να είναι στο EUR, γιατί αν είναι στο KOR δεν στα εμφανίζει.

ΚΑΙ εγω ετσι θελω να πιστευω ... εχω ακουσει οτι και στο ΚΟΡ δεν υπηρχε προβλημα με τα updates στα αλλα WAVE .και εγω πριn ligo το γυρισα σε EUR KAI o θεος βοηθος.:):):)

ΚΑΙ εγω ετσι θελω να πιστευω ... εχω ακουσει οτι και στο ΚΟΡ δεν υπηρχε προβλημα με τα updates στα αλλα WAVE .και εγω πριn ligo το γυρισα σε EUR KAI o θεος βοηθος.:):):)

ΤΩΡΑ σε 5 θα το γυρισω και εγω.

κatsiletra ΑΦΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ αν επηρεαζει κατι στο κινητο γιατι δεν λες οτι σβφηνουν ολα εφαρμογες,λογαριασμοι κλπ και θελουν πααααλι περασμα απο την αρχη με εκαψες,αντε ξανα μανα.:mad::lol:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads

Στο Wave 1 είχα KOR και δεν έβγαζε τα updates, όταν το γύρισα σε FOP και μετά EUR δεν είχα πρόβλημα.

κatsiletra ΑΦΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ αν επηρεαζει κατι στο κινητο γιατι δεν λες οτι σβφηνουν ολα εφαρμογες,λογαριασμοι κλπ και θελουν πααααλι περασμα απο την αρχη με εκαψες,αντε ξανα μανα.:mad::lol:

Ουπς, άλλο κατάλαβα στην ερώτησή σου, σόρρυ ξέχασα να σου πω ότι κάνει hard reset αν επιλέξεις άλλο. Βλ@@@κία μου.:(

Στο Wave 1 είχα KOR και δεν έβγαζε τα updates, όταν το γύρισα σε FOP και μετά EUR δεν είχα πρόβλημα.

Ουπς, άλλο κατάλαβα στην ερώτησή σου, σόρρυ ξέχασα να σου πω ότι κάνει hard reset αν επιλέξεις άλλο. Βλ@@@κία μου.:(

:sick::sick::sick::sick:Αντε παλι να βαλω φατσομπουκια,καιρους,φωτογραφιες ηχους,βιντεα,εφαρμογες,κλπ,κλπ.Επισης χαθηκε επανω δεξια η ενδειξη της μπαταριας % που ειχε απο την μαμα του,τωωωρα πως ξαναμπαινει?

Edited by komias2

Βγήκε επισημο firmware με ελληνική γλώσσα;

Διαβασε λιγες σελιδες πιο πισω.:)

Επειτα απο 15 μερες και διαφορα πειραματα που ακολουθησα απο καποια μελη εδω,οι εντυπωσεις μου παραμενουν αριστες και να αναφερω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ εχει φαει καποιο ειδος κοληματος.Επισης το λοκαρισμα του δορυφορου γινεται σε χρονο dt 22 δευτερα.Το μονο που πρεπει να πληρωσεις για να χρησιμοποιησεις πλοηγηση,αλλα σαν χαρτες δουλευουν αψογα και χωρις χρεωση νομιζω.Το βιντεο τελειο,η φωτογραφια?ημερα ποοοοολυ καλη σχεδον αριστη.Τωρα οθονες, ραδιο,βιντεοκληση γυαλι,αρκετες χρησιμες εφαρμογες αλλα θελει ψαξιμο.Αντε να βαλω και ενα -μειον η εφαρμογη facebook δεν ειναι η καλυτερη θελει δουλεια,αλλα μπορεις παραυτα να τσαταρεις.:)

Επειτα απο 15 μερες και διαφορα πειραματα που ακολουθησα απο καποια μελη εδω,οι εντυπωσεις μου παραμενουν αριστες και να αναφερω οτι ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ εχει φαει καποιο ειδος κοληματος.Επισης το λοκαρισμα του δορυφορου γινεται σε χρονο dt 22 δευτερα.Το μονο που πρεπει να πληρωσεις για να χρησιμοποιησεις πλοηγηση,αλλα σαν χαρτες δουλευουν αψογα και χωρις χρεωση νομιζω.Το βιντεο τελειο,η φωτογραφια?ημερα ποοοοολυ καλη σχεδον αριστη.Τωρα οθονες, ραδιο,βιντεοκληση γυαλι,αρκετες χρησιμες εφαρμογες αλλα θελει ψαξιμο.Αντε να βαλω και ενα -μειον η εφαρμογη facebook δεν ειναι η καλυτερη θελει δουλεια,αλλα μπορεις παραυτα να τσαταρεις.:)

Καλησπέρα σας .Μια ερώτηση

Αν κατεβάσουμε εφαρμογές από bada 1.0 κλπ τρέχουν κανονικά στο τηλέφωνο

λογω bada 2 ?

λογω bada 2 ?

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως..

λογω bada 2 ?

Ναι οι πιο πολλες μην σου πω σχεδον ολες τρεχουν κανονικοτατα.:rolleyes:

τα sms ομωs αντι 160 με 60...ουτε κινεζικο να ηταν...:X

Eχεις δικιο αλλα πιστευω θα λυθει αρτι αφιχθει στην ελλαδα επισημα.Εσυ μην το παρεις φαρρρρρρρρρρρρρμακι εισαι.:lol::lol::lol::lol: