GUADANAMO Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 και παρολα αυτα η τιμη καρφωμενη στα 220:mad:...:δε λεει να πεσει μπαs κ το παρουμε κ εμειs τα φτωχαδακια...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 220 ευρώ για Samsung κινητό με 4άρα super amoled αντιχαρακτική οθόνη,με μεταλλική κατασκευή,με 1,4GHz επεξεργαστή,με video player που παίζει ότι του βάλεις και που εγγράφει 720p είναι ήδη πολύ χαμηλή τιμή.Το κινητό αυτό βάσει χαρακτηριστικών αν ερχόταν επίσημα θα ήταν λογικό να κοστίζε 350-400 ευρώ.To Βada 2.0 επίσης τρέχει άριστα στο κινητό. Δεν πιστεύω ότι τα ιντερνετομάγαζα έχουν τέτοιο απόθεμα ώστε υπό το φόβο μην τους μείνει απόθεμα να ρίξουν κάτω από τα 200 ευρώ την τιμή του.Μακάρι πάντως να μην ισχύει αυτό που λέω και να το τσιμπήσεις σε ακόμα καλύτερη τιμή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 οποτε η μονη ελπιδα ειναι κανενα παλικαρι απογοητευμενο απο το bada να το πουλαει...για να δουμε υπαρχει κανειs...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) Παιδιά ξέρει αν ξέρει κανείς αν στο Route 66 θα παίρνουμε ενημερώσεις για τους χάρτες... Υ.Γ. Το κινητάκι στο γνωστό μαγαζάκι της Άρτας εξαντλήθηκε.... Edited August 26, 2012 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Δηλωνω μονο γοητευμενος με το 3αρι και δεν μετανοιωσα για την αγορατου,τωρα για τους 70 χαρακτηρες δεν θα σκασω κιολας.Αυτη την ποιοτητα,συναρμογη,οθονη,λειτουργιες και αυτονομια σε λογικη χρηση,λιγα κινητα τα εχουν και σε υπερογκες τιμες.Μεχρι να διαλυσει θα το χαιρομαι.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Υ.Γ. Το κινητάκι στο γνωστό μαγαζάκι της Άρτας εξαντλήθηκε.... θα το ξαναεχουν αυτες τις μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Τolis εσυ εισαι με τα βιντεακια του s iii? Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waver Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Εχω αγοράσει την άδεια για όλη την Ευρώπη με χρεωστική κάρτα. Πήγα φέτος Κεφαλλονιά, Αθήνα και με πήγε μια χαρά. Άμα σε ενδιαφέρει αξίζει πάντως. Τη συναλλαγή την έκανα μέσα από την εφαρμογή. Δυστυχώς κάποια άλλη εφαρμογή στο SamsungApps δεν υπάρχει... Κάτι άλλο έπαιξα το Earth and Legend και έχω να πω ότι είναι φοβερό παιχνίδι.... Το αγόρασα και εγώ μέσα από την εφαρμογή αλλά οι χάρτες και η πλοήγηση είναι κλειδωμένα ! Τι πρέπει να κάνω για να τα ξεκλειδώσω ; Αγόρασα μόνο τους ελληνικούς χάρτες (23.99€) και τους έχω κατεβάσει, έχουν μέγεθος γύρω στα 100ΜΒ. Help please ! Αναφέρομαι στο Route 66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Τolis εσυ εισαι με τα βιντεακια του s iii? oxi μαλον για καποιον αλλο tolis προκειτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waver Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Το αγόρασα και εγώ μέσα από την εφαρμογή αλλά οι χάρτες και η πλοήγηση είναι κλειδωμένα ! Τι πρέπει να κάνω για να τα ξεκλειδώσω ; Αγόρασα μόνο τους ελληνικούς χάρτες (23.99€) και τους έχω κατεβάσει, έχουν μέγεθος γύρω στα 100ΜΒ. Help please ! Αναφέρομαι στο Route 66. Τελικά βρήκα τι έφταιγε. Οι χάρτες που κατέβασα μου έκαναν το πρόβλημα. Μόλις τους έσβησα μπορώ να κάνω πλοήγηση κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μάλλον καλά νέα για το bada. badahub.com/2012/09/good-news-for-wavers-expect-bada-3-0-in-jan-2013-las-vegas.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ο τίτλος του άρθρου δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικός του τι ειπώθηκε στην IFA.Πολλοί λένε ότι το μόνο που ειπώθηκε είναι το "δεν ξεχνάμε το bada".Δίνει αισιοδοξία αυτή η φράση αλλά όχι δεδομένη.Τουλάχιστον ας θυμηθούνε ότι υπάρχει ημιτελές το bada 2.0 σε πολλές χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 bada 3 το γεναρη του 13...στο wave 4...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μην είσαι τόσο σίγουρος,η samsung φτιάχνει ένα καινούριο λειτουργικό(tizen) και υπάρχει πιθανότητα να παρατήσουν το bada.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUADANAMO Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 το tizen εχει κανα 2 χρονια που το μαγειρευει...οταν κ αν βγει στην αγορα θα βγαλει κ αντιστοιχη συσκευη η' αυτο θα ειναι ο αντικαταστατηs του bada... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 το tizen εχει κανα 2 χρονια που το μαγειρευει...οταν κ αν βγει στην αγορα θα βγαλει κ αντιστοιχη συσκευη η' αυτο θα ειναι ο αντικαταστατηs του bada... H samsung έχει πει πως θα βγάλει συσκευή με tizen το 2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Καλησπέρα παιδιά . Δοκίμασε κανείς απο σας το viber ? Δουλεύει στο τηλέφωνο ? και γιατί δεν υπάρχει στο samsungapps ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Καλησπέρα παιδιά . Δοκίμασε κανείς απο σας το viber ? Δουλεύει στο τηλέφωνο ? και γιατί δεν υπάρχει στο samsungapps ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Δεν είχε βγει για το δικό μας το κινητο, ήταν για το Υ και το Μ. Το αποσύραν από ότι λένε γιατί δεν ήταν σταθερή έκδοση. Δύο ενδιαφέροντα άρθρα που έχουν και μια λογική άποψη: http://www.badaforums.net/bada-news/samsung-vs-apple-verdict-may-influence-google-tizen/ http://www.badaforums.net/opinions/samsung-bada-following-proves-the-little-guy-still-counts/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Κάτι ακόμη , Θα έχουμε και βιντεοκλήση στο viber η απλή κλήση ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) Κάτι ακόμη , Θα έχουμε και βιντεοκλήση στο viber η απλή κλήση ? Ευχαριστώ Απ'ότι λένε μόνο μηνύματα.... Υ.Γ. Παιδιά εσάς το Wi-Fi έχει καλό σήμα? Εμένα πριν καιρό έπιανε καλά και σε απομακρυσμένα σημεία και τώρα δεν πιάνει καθόλου... Τι μπορεί να φταίει? Edited September 9, 2012 by katsiletra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Απ'ότι λένε μόνο μηνύματα.... Υ.Γ. Παιδιά εσάς το Wi-Fi έχει καλό σήμα? Εμένα πριν καιρό έπιανε καλά και σε απομακρυσμένα σημεία και τώρα δεν πιάνει καθόλου... Τι μπορεί να φταίει? Μια χαρα πιανει το δικο μου.Αν το δοκιμαζεις σε συγκεκριμενα wifi ενδεχεται να εχουν το προβλημα οι πομποι,λογω τοου οτι το σημα τους ειναι κυμαινομενο συνεχως. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ας κρατάμε μικρό καλάθι γιατί ο τίτλος του άρθρου δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικός του τι ειπώθηκε στην IFA.Πολλοί λένε ότι το μόνο που ειπώθηκε είναι το "δεν ξεχνάμε το bada".Δίνει αισιοδοξία αυτή η φράση αλλά όχι δεδομένη.Τουλάχιστον ας θυμηθούνε ότι υπάρχει ημιτελές το bada 2.0 σε πολλές χώρες. Δοκίμασα για open Europe το firmware S8600XXLD1 και στα μηνύματα έχει την επιλογή να επιλέξεις αλφάβητο.. Αλλά δυστυχώς δεν έχει ελληνικά... Και γύρισα στην γνωστή ισπανική έκδοση.. Άντε να δούμε πότε θα βγει κανά update... Λες και τους είναι τόσο δύσκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Κοιτώντας τις ημερομηνίες των firmwares από τη sammobile νιώθω λες και τον προηγούμενο Mάιο έπεσε βόμβα και παράτησαν το όλο project:( Εκτός αν έχουν πάρει 4μηνη άδεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Δοκίμασα για open Europe το firmware S8600XXLD1 και στα μηνύματα έχει την επιλογή να επιλέξεις αλφάβητο.. Αλλά δυστυχώς δεν έχει ελληνικά... Και γύρισα στην γνωστή ισπανική έκδοση.. Άντε να δούμε πότε θα βγει κανά update... Λες και τους είναι τόσο δύσκολο... Katsiletra .το update γιατι το χρειαζεσαι?εχεις προβληματα η κοληματα?θεμα με τον browser?τι τι? Παντως εγω το μονο θεμα που εχω ειναι με την εφαρμογη του facebok που ειναι χαλια. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 komia τον ενδιαφέρει πολύ όπως και εμένα το θέμα του GSM Αλφαβήτου. Εγώ δίνω μάχη κάθε φορά ώστε το sms μου να μη ξεπεράσει τους 70 χαρακτήρες!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts