Jump to content

[Eπίσημο] Samsung Wave 3 (S8600)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δίνω 1/100 να μην έχει κάνει λάθος.Διατηρώ μια ελάχιστη ελπίδα όμως γιατί μπορεί να έπεσα πάνω στις μέρες όπου αποφασίστηκε να γίνει εισαγωγή του.Αν και πάλι,έτσι όπως το έγραψε δείχνει σαν να εισάγεται εδώ και καιρό,οπότε θα μπέρδεψε τα κινητά.Τηλέφωνο δεν με πήραν για τη διευκρινιστική απάντηση.

Αλήθεια στην περίπτωση έστω 1/100 να εισαχθεί Ελλάδα,δεν θα πρέπει αμέσως να κυκλοφορήσει ελληνικό firmware?

Aν βγει ελληνικό τότε εμείς που έχουμε PHE θα πρέπει να το γυρίσουμε σε EUR?

Επίσης φοβάμαι μήπως δεν βγει και αναβάθμιση για το PHE , την Ισπανία δλδ.Εδώ και καιρό δεν κινείται τίποτα από ότι βλέπω στα firmwares.

Το θέμα με καίει καθαρά λόγω του θέματος των 60 χαρακτήρων του SMS.

• Απαντήσεις 758
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι χαρακτηρες ειναι 70 οχι 60 αλλα τελος παντων υπομονη.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

γνωριζουμε αν μεγαλωνει το bada store ή σταματησε να "τροφοδοτειται"?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

γνωριζουμε αν μεγαλωνει το bada store ή σταματησε να "τροφοδοτειται"?

Εγω βλεπω οτι μεγαλωνει γιατι καποιες εφαρμογες τις βλεπω πρωτη φορα.:rolleyes:

Φυσικά δεν μου απάντησαν από τη Samsung περί επίσημης εισαγωγής.( περίμενα τηλέφωνο αν θυμάστε )

@polhs, σε κάτι άρθρα στο internet λένε ότι το Wave III είναι το μόνο που θα πάρει Tizen.

Ακούστε τι τυχερό μου συνέβη μέσα στην ατυχία μου :

Πριν κάτι μέρες είχα πειράξει το CSC στο κινητό μέσω stune, σε κάτι γραμμές στον κώδικα όπου ανέφερε τα bookmarks που έχει η ισπανική έκδοση στο κινητό.Εκεί που έλεγε "no" στο editable , το έκανα "yes".Έκανα restart στο κινητό για να δω αν θα μπορώ πλέον να αφαιρέσω τα ηλίθια ισπανικά bookmarks αλλά τίποτα.Δεν με άφηνε το κινητό να τα βγάλω.Απογοήτευση.Λίγες μέρες μετά ένα title widget προκάλεσε κόλλημα τέτοιο ώστε να χρειαστεί hard reset.Κάνω το hard reset, φτιάχνει το κινητό και μια μέρα μετά πάω να πλοηγηθώ στο internet.Μου λέει ένας φίλος μου δίπλα, "αυτά τα ισπανικά τι είναι στα bookmarks?", του λέω "άσε προσπάθησα να τα βγάλω αλλά δεν βγαίνουν τα άτιμα, να κοίτα" . Σέρνω το δάχτυλο δεξιά και οπ!!!Μου βγαίνει η επιλογή της διαγραφής!:D Τα έβγαλα όλα τα ισπανικά bookmarks! Xρειαζόταν δλδ hard reset μετά το πείραγμα του csc για να πιάσουν τόπο οι αλλαγές.

Αν το είχα σαν 2ο κινητό θα άλλαζα και τους ισπανικούς τίτλους στους φακέλους των videos,music κτλ ώστε να μη μου εμφανίζονταν στα ισπανικά.Ίσως να πετύχαινε κι αυτό.Επειδή φοβάμαι όμως μην το ξεσκίσω το κινητό,το αφήνω έτσι:p

Γεια σε όλους. Σήμερα το πρωί παρέλαβα το wave 3. Πραγματικά καλή συσκευή. Τώρα το ψαχνω για τα περαιτέρω. Ήθελα να ρωτήσω το 3G από που απενεργοποιείται ?

ευχαριστώ

Πριν κάτι μέρες είχα πειράξει το CSC στο κινητό μέσω stune, σε κάτι γραμμές στον κώδικα όπου ανέφερε τα bookmarks που έχει η ισπανική έκδοση στο κινητό.Εκεί που έλεγε "no" στο editable , το έκανα "yes".Έκανα restart στο κινητό για να δω αν θα μπορώ πλέον να αφαιρέσω τα ηλίθια ισπανικά bookmarks αλλά τίποτα.Δεν με άφηνε το κινητό να τα βγάλω.Απογοήτευση.Λίγες μέρες μετά ένα title widget προκάλεσε κόλλημα τέτοιο ώστε να χρειαστεί hard reset.Κάνω το hard reset, φτιάχνει το κινητό και μια μέρα μετά πάω να πλοηγηθώ στο internet.Μου λέει ένας φίλος μου δίπλα, "αυτά τα ισπανικά τι είναι στα bookmarks?", του λέω "άσε προσπάθησα να τα βγάλω αλλά δεν βγαίνουν τα άτιμα, να κοίτα" . Σέρνω το δάχτυλο δεξιά και οπ!!!Μου βγαίνει η επιλογή της διαγραφής!:D Τα έβγαλα όλα τα ισπανικά bookmarks! Xρειαζόταν δλδ hard reset μετά το πείραγμα του csc για να πιάσουν τόπο οι αλλαγές.

Αν το είχα σαν 2ο κινητό θα άλλαζα και τους ισπανικούς τίτλους στους φακέλους των videos,music κτλ ώστε να μη μου εμφανίζονταν στα ισπανικά.Ίσως να πετύχαινε κι αυτό.Επειδή φοβάμαι όμως μην το ξεσκίσω το κινητό,το αφήνω έτσι:p

πολυ καλο! δωσε οδηγο να "ξεπαστρεψουμε" τα Ισπανικα !

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Γεια σε όλους. Σήμερα το πρωί παρέλαβα το wave 3. Πραγματικά καλή συσκευή. Τώρα το ψαχνω για τα περαιτέρω. Ήθελα να ρωτήσω το 3G από που απενεργοποιείται ?

ευχαριστώ

Ρυθμίσεις->Λειτουργία δικτύου-> επιλέγεις GSM 900/1800 :)

@gesamfunai,αύριο θα γράψω τον τρόπο ή σήμερα αργά το βράδυ:)

Για δυνατότητα σβησίματος των ισπανικών bookmarks μέσω του stune :

Browser->CSC->Customer->PHE . Θα κάνετε δεξί κλικ copy το customer.xml στον υπολογιστή σας και θα το ανοίξετε με το wordpad.Εκεί που θα λέει :

<Browser>

<NbBookmark>7</NbBookmark>

<Bookmark>

<NetworkName>default</NetworkName>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>Samsung Apps</BookmarkName>

<URL>http://m.es.samsungapps.com</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>M?sica y Sonidos</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/ringtones</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>Videojuegos</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/games</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>Salvapantallas</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/screensavers</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>Im?genes</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/wallpaper</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>V?deos</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/videos</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

θα αλλάξετε όλα τα "no" σε "yes" και θα πατήσετε save.

Θα σβήσετε μετά το customer.xml στο stune και θα σύρετε στη θέση του το νέο σωσμένο από τον υπολογιστή σας.:)

Επαναλαμβάνω ότι σε μένα η αλλαγή έπιασε τόπο όταν έκανα μετά hard reset στο κινητό.

ΥΓ : Να προσέχετε όταν πειράζετε το κώδικα να μη σβήνετε γραμμές.

Edited by ipred

Για δυνατότητα σβησίματος των ισπανικών bookmarks μέσω του stune :

Browser->CSC->Customer->PHE . Θα κάνετε δεξί κλικ copy το customer.xml στον υπολογιστή σας και θα το ανοίξετε με το wordpad.Εκεί που θα λέει :

<Browser>

<NbBookmark>7</NbBookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>Samsung Apps</BookmarkName>

<URL>http://m.es.samsungapps.com</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>M?sica y Sonidos</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/ringtones</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>Videojuegos</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/games</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>Salvapantallas</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/screensavers</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>Im?genes</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/wallpaper</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

<BookmarkName>V?deos</BookmarkName>

<URL>http://wap.es.samsungmobile.com/bm/videos</URL>

</Bookmark>

<Bookmark>

<Editable>no</Editable>

θα αλλάξετε όλα τα "no" σε "yes" και θα πατήσετε save.

Θα σβήσετε μετά το customer.xml στο stune και θα σύρετε στη θέση του το νέο σωσμένο από τον υπολογιστή σας.:)

Επαναλαμβάνω ότι σε μένα η αλλαγή έπιασε τόπο όταν έκανα μετά hard reset στο κινητό.

ΥΓ : Να προσέχετε όταν πειράζετε το κώδικα να μη σβήνετε γραμμές.

τελιος! ευχαριστουμε! και για το αλλο? (φακελοι videos-music) θα κανεις κατι?

Δοκίμασα να το κάνω κι αυτό αλλά παρέμειναν εκεί.Πάντως από τη στιγμή που δεν βγαίνει update του firmware μπορείς να γυρίσεις το product code σε EUR και να τα βλέπεις όλα ελληνικά.Αυτό έκανα και δεν χρειάζεται να μπαίνω στη διαδικασία να πειράζω τα ενδότερα του κινητού :) Ακόμη και στα bookmarks με product code EUR, μόνο ένα default bookmark υπάρχει, αυτό του yahoo mobile.:)

Το μόνο πρόβλημα που θα έχεις με EUR θα είναι ότι το Kies θα αναγνωρίζει το κινητό σου ( θα μπορείς να το δουλέψεις ) αλλά δεν θα σου αναγνωρίζει updates για το firmware.Ε,αν κααααάποτε βγει update θα μας ειδοποιήσει κάποιο παιδί εδώ και θα αλλάξουμε το product code σε PHE για να πάρουμε το update.:)

Τελικά η Samsung δεν θα ανακοινώσει άλλες συσκευές με bada ή tizen στο δεύτερο μισό του 2012 ούτε το 2013. Οπότε τελειώσαμε από υποστήριξη και update.

Τελικά η Samsung δεν θα ανακοινώσει άλλες συσκευές με bada ή tizen στο δεύτερο μισό του 2012 ούτε το 2013. Οπότε τελειώσαμε από υποστήριξη και update.

Οπότε και αναμένουμε κάποια μείωση τιμής?? Επειδή σήμερα το τσεκάριζα για δώρο στη μάνα μου:)

Και τελικά αξίζει να προχωρήσει κάποιος στην αγορά του μετά από αυτή την ανακοίνωση?

To διάβασα κι εγώ αυτό ( το περίμενα όσο αφορά το Bada αλλά δεν το περίμενα για το Tizen).

Για update στο κινητό μας όμως δεν πρέπει να έχουμε ακόμα ελπίδα? Στην Ελλάδα δεν πιστεύω καθόλου ότι θα έρθει το Wave III μιας και θα συμπληρώσουμε τον Οκτώβριο ένα χρόνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο εξωτερικό.Στην Ισπανία όμως? Απορώ πως στην Ισπανία ενώ κυκλοφορεί επίσημα δεν έχει βγει επίσημο firmware.To λέω αυτό γιατί μετά από πολύ ψάξιμο διάβασα ότι το firmware που φοράμε είναι incomplete και οι Ισπανοί χρήστες παραπονιούνται που δεν έχουν ακόμη επίσημη έκδοση.

Εντωμεταξύ έχω κάνει posts σε sites του εξωτερικού για το αν υπάρχει firmware με GSM Αlphabet και κανείς δεν μου έχει απαντήσει.Παρατημένη κατάσταση και στο εξωτερικό.Όλοι ασχολούνται με τo Wave I και κανείς με το III.Βλέπω τη διαφορά στο ενδιαφέρον κι εδώ στο forum.

Παρόλα αυτά δεν έχω μετανιώσει που πήρα το κινητό ακόμα κι αν μείνω με τους 70 χαρακτήρες στο χέρι.:)

για αυτο εχουμε τιποτα?

εχουμε καποιο οδηγο για sideloading εφαρμογων/games στο bada 2?

Για update στο κινητό μας όμως δεν πρέπει να έχουμε ακόμα ελπίδα? Στην Ελλάδα δεν πιστεύω καθόλου ότι θα έρθει το Wave III μιας και θα συμπληρώσουμε τον Οκτώβριο ένα χρόνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο εξωτερικό.Στην Ισπανία όμως? Απορώ πως στην Ισπανία ενώ κυκλοφορεί επίσημα δεν έχει βγει επίσημο firmware.To λέω αυτό γιατί μετά από πολύ ψάξιμο διάβασα ότι το firmware που φοράμε είναι incomplete και οι Ισπανοί χρήστες παραπονιούνται που δεν έχουν ακόμη επίσημη έκδοση.

Εντωμεταξύ έχω κάνει posts σε sites του εξωτερικού για το αν υπάρχει firmware με GSM Αlphabet και κανείς δεν μου έχει απαντήσει.Παρατημένη κατάσταση και στο εξωτερικό.Όλοι ασχολούνται με τo Wave I και κανείς με το III.Βλέπω τη διαφορά στο ενδιαφέρον κι εδώ στο forum.

Παρόλα αυτά δεν έχω μετανιώσει που πήρα το κινητό ακόμα κι αν μείνω με τους 70 χαρακτήρες στο χέρι.:)

Ναι έχουμε ημιτελή έκδοση, γι'αυτό ελπίζω μήπως πάρουμε κανά tτελικό update να δούμε κανά google talk και επίσης και 120 χαρακτήρες για τα sms...

220 ευρώ για Samsung κινητό με 4άρα super amoled αντιχαρακτική οθόνη,με μεταλλική κατασκευή,με 1,4GHz επεξεργαστή,με video player που παίζει ότι του βάλεις και που εγγράφει 720p είναι ήδη πολύ χαμηλή τιμή.Το κινητό αυτό βάσει χαρακτηριστικών αν ερχόταν επίσημα θα ήταν λογικό να κοστίζε 350-400 ευρώ.To Βada 2.0 επίσης τρέχει άριστα στο κινητό.

Δεν πιστεύω ότι τα ιντερνετομάγαζα έχουν τέτοιο απόθεμα ώστε υπό το φόβο μην τους μείνει απόθεμα να ρίξουν κάτω από τα 200 ευρώ την τιμή του.Μακάρι πάντως να μην ισχύει αυτό που λέω και να το τσιμπήσεις σε ακόμα καλύτερη τιμή :)

οποτε η μονη ελπιδα ειναι κανενα παλικαρι απογοητευμενο απο το bada να το πουλαει...για να δουμε υπαρχει κανειs...???

μεχρι στιγμης ειμαστε γοητευμενοι και οχι απογοητευμενοι!!

Παιδιά ξέρει αν ξέρει κανείς αν στο Route 66 θα παίρνουμε ενημερώσεις για τους χάρτες...

Υ.Γ. Το κινητάκι στο γνωστό μαγαζάκι της Άρτας εξαντλήθηκε....

Edited by katsiletra

Δηλωνω μονο γοητευμενος με το 3αρι και δεν μετανοιωσα για την αγορατου,τωρα για τους 70 χαρακτηρες δεν θα σκασω κιολας.Αυτη την ποιοτητα,συναρμογη,οθονη,λειτουργιες και αυτονομια σε λογικη χρηση,λιγα κινητα τα εχουν και σε υπερογκες τιμες.Μεχρι να διαλυσει θα το χαιρομαι.:)

Υ.Γ. Το κινητάκι στο γνωστό μαγαζάκι της Άρτας εξαντλήθηκε....

θα το ξαναεχουν αυτες τις μερες.