Jump to content

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα κανεις format το φλασακι και στο file system θα διαλεξεις fat32 και οχι ntfs που φανταζομαι οτι ειναι τωρα
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πρωτο μου ποστ απτο gtab.Οι εντυπωσεις μου ειναι θετικοτατες...

Σε αυτα τα λεφτα πραγματικα πρεπει να ειναι πολυ καλη επιλογη...

Οσο αφορα το ροοτ εχω μια απορια:ο οδηγος που υπαρχει στο φορουμ εδω κανει και για 3.2?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

πρωτο μου ποστ απτο gtab.Οι εντυπωσεις μου ειναι θετικοτατες...

Σε αυτα τα λεφτα πραγματικα πρεπει να ειναι πολυ καλη επιλογη...

Οσο αφορα το ροοτ εχω μια απορια:ο οδηγος που υπαρχει στο φορουμ εδω κανει και για 3.2?

Nαι κανονικά :)

- Alex

Nαι κανονικά :)

Thx alex... :-) android χωρις ροοτ = πιτσα χωρις τυρι :-P

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Follow me

Mε το τηλέφωνο δε νομίζω ότι συνδέεται. Με φλασάκι ναι. Αλλά ίσως να μην είναι συμβατό το δικό σου, τι μοντέλο είναι; Και όταν λες OTG ποιο καλώδιο εννοείς; Είναι επίσημο της Samsung?

Ενα kingston ειναι 4gb,και το καλωδιο δεν ειναι επισημο samsung.

Θα κανεις format το φλασακι και στο file system θα διαλεξεις fat32 και οχι ntfs που φανταζομαι οτι ειναι τωρα

Πηγα να το κανω αλλα ειναι ηδη fat32.

παιδια εχει κανεις ακομα τον κωδικο απο το newsmetter της electroworld να μου το στειλει ή εστω ενα λινκ;

καιγομαι για το tab!!!!!!!!!!!!!!

Παρε φιλε BVW89090

Ενα kingston ειναι 4gb,και το καλωδιο δεν ειναι επισημο samsung.

Πηγα να το κανω αλλα ειναι ηδη fat32.

To 99% των USB sticks είναι fat32, γιατί πρέπει να δουλεύουν σε όλα τα λειτουργικά και όχι μόνο στα Windows. Δεν έχω δει ποτέ στικάκι σε NTFS από μαμά....οπότε είναι λογικό.

Αν δεν έχει κάποια τεχνολογία U3 όπως κάποια sandisk στικάκια π.χ., δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα, δοκίμασε ένα άλλο usb stick κι αν δε δουλεύει έχει πρόβλημα το καλώδιό σου.

- Alex

To 99% των USB sticks είναι fat32, γιατί πρέπει να δουλεύουν σε όλα τα λειτουργικά και όχι μόνο στα Windows. Δεν έχω δει ποτέ στικάκι σε NTFS από μαμά....οπότε είναι λογικό.

Αν δεν έχει κάποια τεχνολογία U3 όπως κάποια sandisk στικάκια π.χ., δεν ξέρω που είναι το πρόβλημα, δοκίμασε ένα άλλο usb stick κι αν δε δουλεύει έχει πρόβλημα το καλώδιό σου.

Δοκιμασα με ενα ποντικι και δουλευει κανονικα,αρα μαλλον ειναι ενταξει.

Οσοι παραλαβατε απο electroworld μηπως εχετε παρατηρησει light bleeding; εμενα εχει λιγο στην δεξια μερια της οθονης...

Για να το ελέγξετε, βαλτε την φωτεινότητα στο φουλ, κατεβαστε μια απολυτος μαυρη φωτογραφια και προβάλετε την σε σκοτεινο δωματιο...

Οπως βλεπετε δεν ειναι κατι που ειναι ενοχλητικο σε νορμαλ συνθηκες απλα δεν ξερω με τον καιρο πόσο μπορει να αυξηθει...

Follow me

Κι εγω μολις παρελαβα ! Σε πρωτη επαφη, και δικη μου πρωτη εμπειρια με tablet, μου φαινεται πολυ καλο !

πριν λιγο το παρελαβα και εγω(απο electroworld)... πολυ καλες εντυπωσεις μεχρι στιγμης. η συσκευασια λιγο ηταν οτι να'ναι ,αλλα τελος παντων....

Ρε παιδια η ραμ ποσο σας δουλευει γιατι εμενα αρκετες φορες

μου βγαζει χαμηλη ραμ και οτι πρεπει να σβησω εφαρμογες.

Παιδιά καλησπέρα σήμερα παρέλαβαν κι έγω από Electroworld(wi-fi) .Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις κυρίως για την οθόνη και την ταχύτητά του.Όσο αφορά την συσκευασία που μου το στείλανε απλά tragic το είχαν "πεταμενο" μέσα σ ένα μεγάλο κουτί του espreso!!Πλάκα είχε,νόμιζα ότι πήρα καφετιερα

Μια βοήθεια θέλω για ανταπτορα να συνδεσω σκληρό δίσκο

Οσοι παραλαβατε απο electroworld μηπως εχετε παρατηρησει light bleeding; εμενα εχει λιγο στην δεξια μερια της οθονης...

Για να το ελέγξετε, βαλτε την φωτεινότητα στο φουλ, κατεβαστε μια απολυτος μαυρη φωτογραφια και προβάλετε την σε σκοτεινο δωματιο...

Οπως βλεπετε δεν ειναι κατι που ειναι ενοχλητικο σε νορμαλ συνθηκες απλα δεν ξερω με τον καιρο πόσο μπορει να αυξηθει...

Το παρατήρησα και εγώ αλλά όχι λίγο έχουν σχεδόν όλες οι πλευρές.

Λες να έχουμε θέμα....?

Το παρατήρησα και εγώ αλλά όχι λίγο έχουν σχεδόν όλες οι πλευρές.

Λες να έχουμε θέμα....?

Κοίτα, γενικα αυτο είναι προβλημα της τεχνολογιας lcd. Και το ipad 2 και 3 εχουν αυτο το προβλημα. Αλλοι πολυ, αλλοι λιγο και καποιοι τυχεροι καθολου...Το θεμα ειναι πως αν και αλλα ατομα που πηραν απτο electroworld εχουν το ιδιο προβλημα τοτε δυσκολα θα πετυχουμε καποιο χωρις προβλημα μετα απο αντικατασταση... Και φαντασου αυτο που θα μας στείλουν να ειναι χειροτερο...εγω εστειλα σήμερα email στην electroworld και περιμενω απαντηση. Αν ομως επιβεβαιωσουν και αλλοι αυτο το προβλημα δεν νομιζω να το επιστρέψω ...

Μηπως μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια της οθονης σου να δω σε τι κατασταση ειναι;

Follow me

Κοίτα, γενικα αυτο είναι προβλημα της τεχνολογιας lcd. Και το ipad 2 και 3 εχουν αυτο το προβλημα. Αλλοι πολυ, αλλοι λιγο και καποιοι τυχεροι καθολου...Το θεμα ειναι πως αν και αλλα ατομα που πηραν απτο electroworld εχουν το ιδιο προβλημα τοτε δυσκολα θα πετυχουμε καποιο χωρις προβλημα μετα απο αντικατασταση... Και φαντασου αυτο που θα μας στείλουν να ειναι χειροτερο...εγω εστειλα σήμερα email στην electroworld και περιμενω απαντηση. Αν ομως επιβεβαιωσουν και αλλοι αυτο το προβλημα δεν νομιζω να το επιστρέψω ...

Μηπως μπορεις να ανεβασεις μια φωτογραφια της οθονης σου να δω σε τι κατασταση ειναι;

Να βγαλω με κινιτο η με screen capture?Δεν ξερω κατα ποσο θα φαίνεται

Να βγαλω με κινιτο η με screen capture?Δεν ξερω κατα ποσο θα φαίνεται

Με κινητο...με screen capture δεν θα φαινεται αφου ειναι hardware το προβλημα

Follow me

Και το δικό μου (προσφορά Γερμανού) έχει light bleeding. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Αν δεν είχαν μαύρο φόντο κατά την έναρξη της συσκευής ίσως να μην το είχα προσέξει καν.

Και το δικό μου (προσφορά Γερμανού) έχει light bleeding. Δεν το θεωρώ πρόβλημα. Αν δεν είχαν μαύρο φόντο κατά την έναρξη της συσκευής ίσως να μην το είχα προσέξει καν.

Εγώ δεν το έχω προσέξει καν. Και ένα χρόνο μετά, είναι το ίδιο...

- Alex

Εγώ ρε παιδιά δεν... καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάτε. Δεν το βλέπω, ειλικρινά. Και έχω την ταμπλέτα 10 μήνες.

Αν και είμαι σίγουρος, ότι αν κάτσω να το ψάξω, με τις κατάλληλες συνθήκες (κάτι λέγατε για σκοτάδι, απόλυτα μαύρη φωτογραφία κλπ.) θα το δω. Αλλά να φτάσω να αλλάξω την ταμπλέτα για αυτό...

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ: Δεν ειρωνεύομαι κανένα που το ψάχνει περισσότερο από μένα. Ο καθένας με τα γούστα και τις διαθέσεις του...

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Εγώ ρε παιδιά δεν... καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάτε. Δεν το βλέπω, ειλικρινά. Και έχω την ταμπλέτα 10 μήνες.

Αν και είμαι σίγουρος, ότι αν κάτσω να το ψάξω, με τις κατάλληλες συνθήκες (κάτι λέγατε για σκοτάδι, απόλυτα μαύρη φωτογραφία κλπ.) θα το δω. Αλλά να φτάσω να αλλάξω την ταμπλέτα για αυτό...

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ: Δεν ειρωνεύομαι κανένα που το ψάχνει περισσότερο από μένα. Ο καθένας με τα γούστα και τις διαθέσεις του...

nikosal Δεν λέμε ότι είναι κάτι ενοχλητικό ούτε ότι θα αλλάξουμε την ταμπλετα απλά το επισημαίνουμε μήπως και υπάρξει μακροχρόνια κάποιο πρόβλημα.

what Την έβγαλα την φωτο αλλά για έναν περίεργο λόγο δεν την στέλνει στην ταμπλετα ενώ χθες έστελνα κανονικά με μπλε δόντι.help

Καλημέρα παιδιά…

Για 230€ είναι μια πολύ καλή επιλογή….

Εγώ αντιμετώπισα δυο θέματα

1. Για όποιον κάνει root , να προετοιμαστεί για το έξης:

Να αποφύγετε το cwm_4.0.0.4…

Σε παρά πολλούς (και σε εμένα) με το συγκεκριμένο cwm τρεμοπαίζει η οθόνη όταν πας στο recovery για να εγκαταστήσεις rom, πράγμα που καθιστά σχεδόν αδύνατον να εγκαταστήσεις κάτι από εκεί

Για περισσότερα δείτε εδώ

(σε μένα δεν δούλεψε ούτε το ClockworkMod - 5.5.0.4)

2. Πήρα αυτή τη θήκη. Μόλις την έβαλα διαπίστωσα ότι το wifi έγινε πολύ ασταθές…

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο με θήκη????

Καλημέρα παιδιά…

Για 230€ είναι μια πολύ καλή επιλογή….

Εγώ αντιμετώπισα δυο θέματα

1. Για όποιον κάνει root , να προετοιμαστεί για το έξης:

Να αποφύγετε το cwm_4.0.0.4…

Σε παρά πολλούς (και σε εμένα) με το συγκεκριμένο cwm τρεμοπαίζει η οθόνη όταν πας στο recovery για να εγκαταστήσεις rom, πράγμα που καθιστά σχεδόν αδύνατον να εγκαταστήσεις κάτι από εκεί

Για περισσότερα δείτε εδώ

(σε μένα δεν δούλεψε ούτε το ClockworkMod - 5.5.0.4)

2. Πήρα αυτή τη θήκη. Μόλις την έβαλα διαπίστωσα ότι το wifi έγινε πολύ ασταθές…

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο με θήκη????

Αν μπορεις γραψε μας τα στοιχεια του tab,εννοω rom,kernel κτλ γιατι απ οτι ξερω το προβλημα δεν εμφανιζεται σε ολους αλλα μονο στα κορεατικα μοντελα

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)