Jump to content

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι εννοείς ? Στο 1ο boot ?

Ναι, αλλά μάλλον είναι η rom. Το πρόβλημα είναι όμως άλλο. Όταν κλειδώσω την οθόνη, μετά ανοίγει δεν μπορείς να δει όταν ς τίποτα. έχει μπερδεμένα χρώματα σαν γραμμές, γεμάτη όλη. Έκανα wipe τα πάντα και προσπαθώ πάλι απο την αρχή.

Μπα, τίποτα, όταν ξεκλειδώνει η οθόνη, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απο αυτά που δείχνει.

Edit: γνωστό πρόβλημα που προκαλείται από τον bootloader και το recovery σε rom jb. Υπάρχει σχετικό θέμα στο xda.

Edited by cb600f

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν σήμερα πέρασα και τον κερνελ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2539823 για τον οποίο διάβασα όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, πολύ καλά σχόλια, καθώς και αυτό το bootanimation evolve από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709693 (πολύ ωραίο :) )

Με τις κλήσεις είμαι οκ, δική μου βλακεία, φλάσαρα τον κερνελ χωρίς να φλασάρω μετά το superuser ( 1.8 ). Αρα για όποιον το αποφασίσει....wipe cache - wipe dalvik/ φλασαρισμα κερνελ / φλασάρισμα bootanimation ( προαιρετικό ) / φλασάρισμα su 1.8 και είμαστε οκ !

Αποδόσεις μπαταρίας σε few days.....πάντως μέχρι στιγμής δείχνει να είναι πιο γρήγορος από τον ΄΄μαμα΄΄ της omni

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν σήμερα πέρασα και τον κερνελ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2539823 για τον οποίο διάβασα όπως ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ, πολύ καλά σχόλια, καθώς και αυτό το bootanimation evolve από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1709693 (πολύ ωραίο :) )

Με τις κλήσεις είμαι οκ, δική μου βλακεία, φλάσαρα τον κερνελ χωρίς να φλασάρω μετά το superuser ( 1.8 ). Αρα για όποιον το αποφασίσει....wipe cache - wipe dalvik/ φλασαρισμα κερνελ / φλασάρισμα bootanimation ( προαιρετικό ) / φλασάρισμα su 1.8 και είμαστε οκ !

Αποδόσεις μπαταρίας σε few days.....πάντως μέχρι στιγμής δείχνει να είναι πιο γρήγορος από τον ΄΄μαμα΄΄ της omni

Τι έχεις κάνει και μπορείς να κανείς κλήση; μπορώ να στείλω SMS, αν και μου βγάζει μήνυμα πως η αποστολή απέτυχε, αλλά για κλήση τίποτα.

Edit: πάντως υπάρχει αισθητή διαφορά στην ταχύτητα με τον παραπάνω kernel.

Edited by cb600f

Τι έχεις κάνει και μπορείς να κανείς κλήση; μπορώ να στείλω SMS, αν και μου βγάζει μήνυμα πως η αποστολή απέτυχε, αλλά για κλήση τίποτα.

Edit: πάντως υπάρχει αισθητή διαφορά στην ταχύτητα με τον παραπάνω kernel.

υπάρχει εδώ ο οδηγός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344060 αλλά όπως βλέπεις είναι για ics...... τώρα σε εμένα γιατί το κράτησε δεν ξέρω, όπως δεν ξέρω αν θα πετύχει κάνοντας τα βήματα ενεργοποιησης ενώ είσαι σε 4.3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ακουστε τι επαθα.Μου επεσε η ταμπλετα με γωνια και μου εκανε 3-4 γραμμες-ραγισματα στο τζαμι.Τα χρωματα και το touch λειτουργουν κανονικα.Χωρις καμμια απολυτως αλλοιωση.Αν το κοιταζω σε καθετη γωνια δεν φαινονται καν οι γραμμες του ραγισματος.Μολις το στρεψω 30 μοιρες περιπου τοτε φαινεται στο τζαμι η διαφορα, χωρις αλλοιωση χρωματος κ στο touch.Λειτουργουν ολα κανονικα με την διαφορα του τζαμιου.Στην ατυχια μου σταθηκα τυχερος? Τα φωτα σας ρε παιδια σας παρακαλω.Εχω αγχωθει λιγο.Ποσο περιπου θα μου κοστισει, ειναι το τζαμακι μονο που αλλαζει, και αν ειχε καποιος την ιδια περιπτωση με μενα. Να σκεφτειτε οτι το μυνημα αυτο το γραφω απο την ταμπλετα κ οχι απο το note2. Αν κατεχετε και καποιο καταστημα που να επισκευαζει την συγκεκριμενη περιπτωση μου παρακαλω να παραθεσετε σχετικα.Ψαχνω κι εγω εδω στο φορουμ αλλα δεν εχω βρει κατι. Σας ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

• 2 weeks later...

Καλησπερα,θα ηθελα την βοηθεια σας,εχω το samsung galaxy tab3 10.1 wifi,εδω και 4 μηνες,απο χτες,ενω εχω το εικονιδιο του play store,οταν το παταω να ανοιξει αμεσως με πεταει εξω και με ξαναγυρναει στην προηγουμενη οθονη που ημουν,εν το μεταξυ....μολις ανοιγω το ταμπλετ εμφανιζει ενα μυνημα,com.google.aps(καπως ετσι) δεν αποκρινεται

Εχω πατησει...διαγραψει κατι χωρις να το καταλαβω....η φταιει κατι αλλο?

Καθε βοηθεια πολυτιμη

Ευχαριστω:rolleyes:

o τρελαμένος Kasper έβγαλε έκδοση Κ.Κ 4.4 για το p7510 !!! βασισμένη στην omni 4.3, περισσότερες πληροφορίες εδώ....

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2576610

Καλησπερα,θα ηθελα την βοηθεια σας,εχω το samsung galaxy tab3 10.1 wifi,εδω και 4 μηνες,απο χτες,ενω εχω το εικονιδιο του play store,οταν το παταω να ανοιξει αμεσως με πεταει εξω και με ξαναγυρναει στην προηγουμενη οθονη που ημουν,εν το μεταξυ....μολις ανοιγω το ταμπλετ εμφανιζει ενα μυνημα,com.google.aps(καπως ετσι) δεν αποκρινεται

Εχω πατησει...διαγραψει κατι χωρις να το καταλαβω....η φταιει κατι αλλο?

Καθε βοηθεια πολυτιμη

Ευχαριστω:rolleyes:

μπες ρυθμίσεις/ εφαρμογές / ολα , βρες το Υπηρεσίες google play και κάνε μία εκκαθάριση προσωρινής μνήμης να δούμε αν παιξει

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Ακουστε τι επαθα.Μου επεσε η ταμπλετα με γωνια και μου εκανε 3-4 γραμμες-ραγισματα στο τζαμι.Τα χρωματα και το touch λειτουργουν κανονικα.Χωρις καμμια απολυτως αλλοιωση.Αν το κοιταζω σε καθετη γωνια δεν φαινονται καν οι γραμμες του ραγισματος.Μολις το στρεψω 30 μοιρες περιπου τοτε φαινεται στο τζαμι η διαφορα, χωρις αλλοιωση χρωματος κ στο touch.Λειτουργουν ολα κανονικα με την διαφορα του τζαμιου.Στην ατυχια μου σταθηκα τυχερος? Τα φωτα σας ρε παιδια σας παρακαλω.Εχω αγχωθει λιγο.Ποσο περιπου θα μου κοστισει, ειναι το τζαμακι μονο που αλλαζει, και αν ειχε καποιος την ιδια περιπτωση με μενα. Να σκεφτειτε οτι το μυνημα αυτο το γραφω απο την ταμπλετα κ οχι απο το note2. Αν κατεχετε και καποιο καταστημα που να επισκευαζει την συγκεκριμενη περιπτωση μου παρακαλω να παραθεσετε σχετικα.Ψαχνω κι εγω εδω στο φορουμ αλλα δεν εχω βρει κατι. Σας ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης.

Περαστικα στο ταμπλετακι σου.

Λοιπον, το γυαλι της οθονης ειναι σχετικα φτηνο. Γυρω στο 20ρικο παιζει στο ebay καινουγιο.

Απο εκει και περα εξαρταται τι μαστορα θα βρεις και ποσο θα σου παρει.Πηγαινε ρωτα σε κανα συνοικιακο μαγαζι που κανει επισκευες κινητων ,υπολογιστων κτλ και θα βγαλεις ακρη.Δε νομιζω να σου παει πανω απο 60 ευρω ολη η δουλεια...

Αν παλι πιανουν τα χερια σου.Τσεκαρε

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Σε ευχαριστω πολυ φιλε.Βρηκα γυαλι και το εχω παραγγειλει απο amazon στην τιμη που μου ειπες.Φοβαμαι να το κανω μονος, μηπως και κανω καμια πατατα.Εχω βρει ενα παληκαρι που επισκευαζει πολυ φθηνα και το κανονισαμε.Θα ενημερωσω μολις το φτιαξω.Και παλι ευχαριστω πολυ.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

• 2 weeks later...

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι την πώληση του tablet ή την ανταλλαγή με nexus 7 2013 edition.

Θέλω να το βάλω σε αγγελία εδώ στο myphone, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την τιμή πώλησης. Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει ένα μήνυμα να το συζητήσουμε. Έστω ας γράψει κάποιος, μια λογική τιμή πώλησης της ταμπλέτας.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι την πώληση του tablet ή την ανταλλαγή με nexus 7 2013 edition.

Θέλω να το βάλω σε αγγελία εδώ στο myphone, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την τιμή πώλησης. Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει ένα μήνυμα να το συζητήσουμε. Έστω ας γράψει κάποιος, μια λογική τιμή πώλησης της ταμπλέτας.

Καλησπέρα, καλή χρονιά. Στο ricardo μπορείς να δεις τι τιμές παίζουν.

Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια!

Αρχικα να πω πως η πωληση του gtab 10.1 πλεον δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου...

Και τι εννοω?

Το galaxy tab 3 10.1 εχει πλεον 260Ε

Αρα για μεταχειρισμενο 3αρι παμε στα 160 με 190 περιπου,για λογικες τιμες μιλωντας παντα!

Οποτε το ταπεινο μας galaxy,θα πρεπει να παει γυρω στα 100-120.

Δεν αξιζει λοιπον πιστευω η πωληση του σε αυτα τα λεφτα.

Καλυτερα να το εχω σαν εφεδρικο ταμπλετ παρα να το πουλησω τοσο φτηνα.

Τωρα βεβαια ο καθενας εχει την αποψη του...απλα ξανασκεψου το

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Μπορεί να έχεις δίκιο, θα το σκεφτώ.

Γίνεται να γυρίσω πίσω στο επίσημο fιrmware που βγήκε το tablet. Όσο πιο πίσω, τόσο το καλύτερο. Προσπάθησα μέσω της σελίδας της samsung, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμη έκδοση 2.3.3 ή 3.2. Που μπορώ να βρω αυτό το επίσημο firmware;

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

• 2 weeks later...

Γίνεται να γυρίσω πίσω στο επίσημο fιrmware που βγήκε το tablet. Όσο πιο πίσω, τόσο το καλύτερο. Προσπάθησα μέσω της σελίδας της samsung, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμη έκδοση 2.3.3 ή 3.2. Που μπορώ να βρω αυτό το επίσημο firmware;

Στο sammobile.com

- Alex

Στο sammobile.com

εκεί μου λέει για την έκδοση 3.2

Hotfile has been shudown. A download link to Terafile.co will be presented as soon as the firmware is uploaded. We are busy uploading all files to the new host. We apologize for the inconvenience.

Αλλού πουθενά ίσως; κάποιας άλλης χώρας;

• 2 weeks later...
Καλησπερα σε ολους, ειμαι με την 4.0.4 να περασω omnirom 4.3 που προτεινατε παραπανω;; αξιζει τοσο πολυ; θα περιεχει την ελληνικη γλωσα;

Καλησπερα σε ολους, ειμαι με την 4.0.4 να περασω omnirom 4.3 που προτεινατε παραπανω;; αξιζει τοσο πολυ; θα περιεχει την ελληνικη γλωσα;

Άνετα, αξίζει να την περάσεις και Ναι έχει ελληνικά

Άνετα, αξίζει να την περάσεις και Ναι έχει ελληνικά

Οκ σε ευχαριστω πολυ... Ελπιζω να μην χαλασει το mod για το τηλεφωνο οπως ειπες.

Αυριο εχουμε δουλεια...

Οκ σε ευχαριστω πολυ... Ελπιζω να μην χαλασει το mod για το τηλεφωνο οπως ειπες.

Αυριο εχουμε δουλεια...

Εμένα δουλεύει κανονικά πάντως :-)

Καλή επιτυχία!

• 2 weeks later...
Omni rom σε 4.3 ή σε 4.4.2? Αξίζει η μετάβαση από την stock ICS, με την οποία παρεμπιπτόντως το ταμπλετάκι το νιώθω και σέρνεται πλέον?

Πιστεύω πως Ναι, έχει διαφορά αισθητή στην ταχύτητα

Έβαλα Kit Kat τελικά. Εντάξει, βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση, αλλά όσο να ναι το παρωχημένο του hardware φωνάζει την παρουσία του.

Όσον αφορά την Omni 4.4 τα πάει μια χαρά εκτός από τα βίντεο στο youtube. Εκεί η κατάσταση παραείναι κακή.

Ακόμη ψάχνω να του περάσω την g official gingerbread για να θυμηθώ πως πήγαινε τότε.

Είναι παλιό και φαίνεται. Μετά πιάνω το nexus 5 και με πιάνει κατάθλιψη.

μην συγκρίνουμαι την μέρα με την νύχτα βρε παιδιά !!!!

Εγώ πάντως παραμένω με την 4.3.1 και δηλώνω ικανοποιημένος σε σχέση πάντα με την παλαιότητα του μηχανηματος

Για να μην το σπάσω, θέλω να μου πει κάποιος ποιά είναι η σωστή ανάλυση για wallpaper, το οποίο να ΜΗΝ ΚΡΟΠΑΡΕΤΑΙ..... Έψαξα στο google και διάβασα για 2560x800, αλλά και πάλι τίποτα. το βάζει, μετά απο λίγο εξαφανίζεται και στο reboot είναι cropped πάλι. Είμαι με την jb omni.

Ρε ****το καλό, χρυσό το αντρόιντ, αλλά τρώει κάτι κολλήματα... έλεος δηλαδή. Ένα wallpaper που να φαίνεται σωστά θέλω να θέσω. Εφαρμογές τύπου wallpaper wizardri και img to wallpaper δεν κάνουν τίποτα. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Back In Black

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500 / P7510)