zavros2003 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Επανέρχομαι με το θέμα της μπαταρίας γιατί απασχολεί πολλούς φίλους: Εγκατέστησα την Ελληνική P7500OXXKK4 απο samfirmware.com. Έκανα full wipe και μετά εγκατέστησα την 4.0.4 BALTIC P7500OXXLP4 P7500XWLP5_P7500OXXLP4_SEB.zip Επιπρόσθετα πήγα στα settings->WI-FI->advance(για προχωρημένους) και ανοίξτε το "ΔΙΑΤΗΡΉΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΈΝΟ ΤΟ WIFI KATA........ έβαλα ΠΟΤΈ. Δεν θα το πιστέψετε. Η ώρα 19:00 έκλεισα το tab μας με μπαταρία 52% και το πρωί σήμερα η ώρα 07:00 βρίσκεται με μπαταρία 51%. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Noμίζω όμως αν βάλεις «...ποτέ», όταν κάνεις ένα download (πχ. ενημέρωση εφαρμογής από το google play) και σβήσει η οθόνη, σταματάει το download, είναι έτσι; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason13gr Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) καλημερα,εχω μια απορια.Εδω κ 1 βδομαδα που εκανα την αναβαθμιση σε ICS δεν μπορω να παιξω το Bloodmoon για οσους το ξερουν.Ενω εχω εγκαταστησει τον flash player,αν δεν υπαρχει λυση πως μπορω να κανω downgrade σε 3.2? Οκ το προβλημα λυθηκε,απλα αλλαξα browser,αρχικα εμπαινα με dolfin κ ολλα μια χαρα,οταν εκανα αναβαθμιση σε ICS σταματησε να παιζει γιατι χρησιμοποιουσα chrome.Με τον dolfin ολλα οκ Edited August 27, 2012 by jason13gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 (edited) Ρε παιδια αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει. Πηγα να κανω την αναβαθμιση αλλα δεν εγινε τιποτα εχει κολησει στο downloading τι να κανω. οκ την περασα. Edited August 28, 2012 by pannic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Εγω που απο 4αρι το ξαναγυρισα στην μαμα 3,2(με την πολυτιμη βοηθεια συνφορουμιστα) βρηκα την υγεια μου με την αυτονομια και με την μπαταρια! :up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Δεν νομίζω ότι κάνεις καλά να γυρνάς πίσω. Δοκίμασα να δω τι συμβαίνει με τη δική μου μπαταρία το βράδυ, και αναφέρω: Από 60% πήγε 53%, ενώ «κοιμόταν», μέσα σε 8 ώρες ακριβώς. Όμως έχω ανοιχτό το wifi, να μην σταματά να λειτουργεί ακόμα και αν περνάει σε sleep mode η ταμπλέτα (πχ. το πρωί υπήρχαν κατεβασμένα νέα μέιλ, ειδοποιήσεις για αναβαθμίσεις κλπ.). Δεν με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα ο χρόνος της μπαταρίας, αφού ό,τι χρήση και να κάνω (τυπικά 3-4 ώρες ανάγνωση aldiko/kindle, αρκετό ίντερνετ, ημερολόγιο κλπ., όχι όμως ταινίες, δεν βλέπω ποτέ) κρατάει δυο μέρες άνετα και το βράδυ της δεύτερης, που θα το βάλω στο ρεύμα, θα έχει ακόμα αρκετή ενέργεια. Και χωρίς να κάποιο πραγματικό benchmark, νομίζω ότι με την 4.0.4 πάει τουλάχιστον όσο καλά πήγαινε με την 3.2. Αν σου τρώει εσένα 2-3% ανά ώρα σε sleep και εμένα <1%, νομίζω θα φταίει είτε κάποια εφαρμογή, είτε κάποια ρύθμισή σου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Δεν νομίζω ότι κάνεις καλά να γυρνάς πίσω. Δοκίμασα να δω τι συμβαίνει με τη δική μου μπαταρία το βράδυ, και αναφέρω: Από 60% πήγε 53%, ενώ «κοιμόταν», μέσα σε 8 ώρες ακριβώς. Όμως έχω ανοιχτό το wifi, να μην σταματά να λειτουργεί ακόμα και αν περνάει σε sleep mode η ταμπλέτα (πχ. το πρωί υπήρχαν κατεβασμένα νέα μέιλ, ειδοποιήσεις για αναβαθμίσεις κλπ.). Δεν με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα ο χρόνος της μπαταρίας, αφού ό,τι χρήση και να κάνω (τυπικά 3-4 ώρες ανάγνωση aldiko/kindle, αρκετό ίντερνετ, ημερολόγιο κλπ., όχι όμως ταινίες, δεν βλέπω ποτέ) κρατάει δυο μέρες άνετα και το βράδυ της δεύτερης, που θα το βάλω στο ρεύμα, θα έχει ακόμα αρκετή ενέργεια. Και χωρίς να κάποιο πραγματικό benchmark, νομίζω ότι με την 4.0.4 πάει τουλάχιστον όσο καλά πήγαινε με την 3.2. Αν σου τρώει εσένα 2-3% ανά ώρα σε sleep και εμένα <1%, νομίζω θα φταίει είτε κάποια εφαρμογή, είτε κάποια ρύθμισή σου. Ειχα μεγαλο προβλημα με την μπαταρια,ουτε μια μερα δεν εφτανε! Κι απο εφαρμογες μονο 2 εχω κι αυτες που ελαφριες! Τωρα εστω και με αυτο πισωγυρισμα,εχω ησυχασει αφου σε sleep mode απο την μια μερα στην αλλη,αντε μαξιμουμ 1-2% να πεφτει η μπαταρια! Μην νομιζεις οτι ειμαι καποιος εξιδικευμενος χρηστης,απλα τα βασικα κανω,οπως σερφαρισμα στο Ιντερνετ,τα μειλ μου να βλεπω κλπ! Συμφωνω οτι με την 4αρα παει σφαιρα,αλλα τι να το κανω αμα καθε μερα θελει φορτιση? Τουλαχιστον τωρα βρηκα την ησυχια μου απο θεμα μπαταριας!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μετά την αναβάθμιση σε 4.0.4 η χρήση που κάνω στο tablet είναι μόνο για tethering μέσω bt στο hd2 , που σημαίνει ότι είναι συνεχώς με data σύνδεση και μερικές φορές μέσα στην ημέρα ο μεγάλος μου γιος που παίζει παιχνίδια. Τον υπόλοιπο χρόνο κάθεται. Με τον τρόπο αυτό το φορτίζω σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Έκανα τη διαδικασία που έδωσε ο zavros2003 κι ενώ στην αρχή όντως φάνηκε να στρώνει, μετά πάλι τα ίδια δυστυχώς. Με βλέπω κι εμένα για downgrade και ίσως ξαναδοκιμάσω όταν βγει η ελληνική ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 εγώ πάντως δεν αντιμετωπίζω κάνένα πρόβλημα μέτα το update, κάθε άλλο θα έλεγα. Σαφώς πιο γρήγορο το tab και η μπαταρία δεν μου έχει δείξει διαφορές σε σχέση από πρίν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 μετα απο πρπ ενα μηνα με ics μπορω να πω οτι το ταμπλετ ειναι σαφως πιο γρηγορο αλλα η μπαταρια εχει μια μικρη διαφορα(σε μενα τουλαχιστον μικρη) προς το χειροτερο.σε γενικες γραμμες παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την καινουργια ρομ. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Απογοήτευση κι εδώ η μπαταρία παιδιά. 21% απώλεια σε αναμονή από το πρωί που έφυγα από το σπίτι είναι πολύ. Αν συνεχίσει έτσι δε με καλύπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Υπομονή, άρχισαν και τα ελληνικά updates, ήδη βγήκε η ΟΤΑ για το GT-P7500 Vodafone GR.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Απογοήτευση κι εδώ η μπαταρία παιδιά. 21% απώλεια σε αναμονή από το πρωί που έφυγα από το σπίτι είναι πολύ. Αν συνεχίσει έτσι δε με καλύπτει... Βαγγελη, εγω εχω βαλει αυτην την rom εδω και 1 μηνα ... ειναι super...δοκιμασε την.... κατι δεν σου εχει κατσει καλα στην αναβαθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Βαγγελη, εγω εχω βαλει αυτην την rom εδω και 1 μηνα ... ειναι super...δοκιμασε την.... κατι δεν σου εχει κατσει καλα στην αναβαθμιση.. Τα widget τα βρισκουμε πουθενα αυτα που δειχνει η ειναι της rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Βαγγελη, εγω εχω βαλει αυτην την rom εδω και 1 μηνα ... ειναι super...δοκιμασε την.... κατι δεν σου εχει κατσει καλα στην αναβαθμιση.. κανει και για το 7500 η μονο για το 7510;δεν ειδα να γραφει κατι αλλα στην φωτο βλεπω μονο το 7510. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Βαγγελη, εγω εχω βαλει αυτην την rom εδω και 1 μηνα ... ειναι super...δοκιμασε την.... κατι δεν σου εχει κατσει καλα στην αναβαθμιση.. Εκανα 2 πληρεις αποφορτισεις και φαινεται οτι καλιμπραριστηκε σωστα η ενδειξη. Πλεον απο το πρωι εχω χασει μονο 3%, απολυτα φυσιολογικο δηλαδη... Σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Τα widget τα βρισκουμε πουθενα αυτα που δειχνει η ειναι της rom. HD Widgets κανει και για το 7500 η μονο για το 7510;δεν ειδα να γραφει κατι αλλα στην φωτο βλεπω μονο το 7510. πανω- πανω γραφει : WIFI ONLY.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Με μια τρίτη «νυχτερινή» μέτρηση, μπορώ να επιβεβαιώσω: Η μπαταρία μειώνεται 1% την ώρα σε sleep mode, άντε 1 και κάτι (δηλαδή 7-8% σε 6-7 ώρες). Όλα αυτά με official 4.0.4 και το wifi ανοιχτό ή κλειστό (δεν παρατήρησα διαφορά). Συνεπώς όποιος χάνει κάτι παραπάνω από 1% την ώρα σε sleep, πρέπει να κοιτάξει τις ρυθμίσεις / εφαρμογές του. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Με μια τρίτη «νυχτερινή» μέτρηση, μπορώ να επιβεβαιώσω: Η μπαταρία μειώνεται 1% την ώρα σε sleep mode, άντε 1 και κάτι (δηλαδή 7-8% σε 6-7 ώρες). Όλα αυτά με official 4.0.4 και το wifi ανοιχτό ή κλειστό (δεν παρατήρησα διαφορά). Συνεπώς όποιος χάνει κάτι παραπάνω από 1% την ώρα σε sleep, πρέπει να κοιτάξει τις ρυθμίσεις / εφαρμογές του. Το ζήτημα είναι ότι πριν την ICS όλο το βράδυ (6-7 ώρες) το πολύ να έπεφτε 1% με 2% συνολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Το ζήτημα είναι ότι πριν την ICS όλο το βράδυ (6-7 ώρες) το πολύ να έπεφτε 1% με 2% συνολικά... Βαρια,βαρια! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το ζήτημα είναι ότι πριν την ICS όλο το βράδυ (6-7 ώρες) το πολύ να έπεφτε 1% με 2% συνολικά... Το ίδιο και καλύτερα πάει η καινούργια ...σε μένα χάνει 1% κάθε 10 ώρες σε standby .. Ρε μαγκες, για εκατοστη φορά, δε φταιει το firmware ..... Ψαχτειτε λίγο στο xda .... Βαλτε και κανένα cpuspy να δείτε, μπαίνει σε deep sleep ή τσαμπα παιδευεστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Το ίδιο και καλύτερα πάει η καινούργια ...σε μένα χάνει 1% κάθε 10 ώρες σε standby .. Ρε μαγκες, για εκατοστη φορά, δε φταιει το firmware ..... Ψαχτειτε λίγο στο xda .... Βαλτε και κανένα cpuspy να δείτε, μπαίνει σε deep sleep ή τσαμπα παιδευεστε? Στην 4.0.4 χάνει 20% κάθε βράδυ , απλά με το email να συγχρονίζει κάθε μισή ώρα, την ίδια ακριβώς ρύθμιση που είχα στην 3.2. .. Και στο xda το έχουν αρκετοί το πρόβλημα... Και το πρόβλημα είναι ότι με την 4.0.4 και flight mode ON, το 3g μοντέλο GT-P7500 ΔΕΝ πέφτει σε sleep mode!!! Με flight mode off, χωρίς sim, πέφτει σε deep sleep μόνο για 2-3 ώρες τη νύχτα (και με απενεργοποιημένα τα synchronise με samsung, google, κλπ) και τρώει 10-15% μπαταρία.... Γύρισα στην 3.2 και έχασε 1% όλο το βράδυ, με ανοιχτούς τους συγχρονισμούς.... Για μένα λοιπόν, φταίει το firmware (κατά την γνώμη μου το modem κομμάτι), πόσο μάλλον που κάποιοι στο xda βάλανε CM9 και δεν είχαν πλέον το πρόβλημα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Στην 4.0.4 χάνει 20% κάθε βράδυ , απλά με το email να συγχρονίζει κάθε μισή ώρα, την ίδια ακριβώς ρύθμιση που είχα στην 3.2. .. Και στο xda το έχουν αρκετοί το πρόβλημα... Και το πρόβλημα είναι ότι με την 4.0.4 και flight mode ON, το 3g μοντέλο GT-P7500 ΔΕΝ πέφτει σε sleep mode!!! Με flight mode off, χωρίς sim, πέφτει σε deep sleep μόνο για 2-3 ώρες τη νύχτα (και με απενεργοποιημένα τα synchronise με samsung, google, κλπ) και τρώει 10-15% μπαταρία.... Γύρισα στην 3.2 και έχασε 1% όλο το βράδυ, με ανοιχτούς τους συγχρονισμούς.... Για μένα λοιπόν, φταίει το firmware (κατά την γνώμη μου το modem κομμάτι), πόσο μάλλον που κάποιοι στο xda βάλανε CM9 και δεν είχαν πλέον το πρόβλημα..... κοιτα, εγω εβαλα την ρομ του task, που ουσιαστικα ειναι η μαμα, με πολυ λιγα tweeks απο αυτον.... παρε ενα nandroid backup, και δοκιμασε την και μετα πες μας εντυπωσεις... ειναι κριμα να μενεις με 3.2 ενω υπαρχει φοβερη διαφορα με την 4,0,4.... edit: αναφερομαι σε wifi only models Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Το ίδιο και καλύτερα πάει η καινούργια ...σε μένα χάνει 1% κάθε 10 ώρες σε standby .. Ρε μαγκες, για εκατοστη φορά, δε φταιει το firmware ..... Ψαχτειτε λίγο στο xda .... Βαλτε και κανένα cpuspy να δείτε, μπαίνει σε deep sleep ή τσαμπα παιδευεστε? Μα εδώ λέμε πέρασα την ICS (με full wipe πριν και μετά) και με μηδέν εφαρμογές εγκατεστημένες και με κλειστά wifi και mobile data, χάνει 1% την ώρα. Πως δε φταίει το firmware; Το γεγονός ότι άλλοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα και άλλοι όχι, είναι όντως αξιοπερίεργο, αλλά με μηδέν εφαρμογές περασμένες, ένας που έχει το πρόβλημα δε νομίζω να του μένουν και πολλά να κάνει. Προσωπικά έκανα downgrade. Επίσης στο xda έχουν πάρα πολλοί το ίδιο θέμα και λύση δεν έχει βρεθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts