geodras Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Έχουμε κανά νέο για ICS στο tablet....??? :(:(:( Κοντεύει να έρθει Ιούνιος .... Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Μολις το παρελαβα!:) Απο γνωστο ιντερνετικο καταστημα μου κοστισε Ευρω 391 με τα μεταφορικα!:) Παιδια τωρα ξεκιναω να το "σκαλιζω",ειναι η εκδοση 3,2 και στα στοιχεια της συσκευης καπου μου γραφει rootκαι καποια αλλα στοιχεια! Ετσι πρεπει να γραφει?:rolleyes: :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Ευχαριστώ και για τη αμεσότητα της απάντησης αλλά και για την ίδια την απάντηση. Δεν υπάρχουν drivers για τους εκτυπωτές linuxειδείς μιας και η βάση του android στηρίζεται στο linux? Το ρωτάω αυτό γιατί ένα PC με Ubuntu που σύνδεσα πάνω στο δίκτυό μου, μόλις του έδωσα την IP είδε κατευθείαν την πόρτα (9100) και μετά εγκαταστάθηκαν οι drivers που κατέβασε από μόνο του από το internet. Κάτι αντίστοιχο δεν παίζει? Μιλάμε για printer ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο fritzbox το οποίο συμπεριφέρεται ως printer server (kind of). P.S. Έστειλα με το cloud print κάποιες εκτυπώσεις πολύ ώρα τώρα (έχω ανοικτό pc το οποίο κάνει share τον εκτυπωτή από το google chrome cloud printing) αλλά ακόμα τίποτα!!!!!! Δεν το έχω κοιτάξει καθόλου αυτό. Αν βρω τίποτα θα σε ενημερώσω. Παιδια τωρα ξεκιναω να το "σκαλιζω",ειναι η εκδοση 3,2 και στα στοιχεια της συσκευης καπου μου γραφει rootκαι καποια αλλα στοιχεια! Ετσι πρεπει να γραφει?:rolleyes: Εκεί που σου γράφει root είναι στο Kernel Version οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κινητό σου είναι root. Edited May 22, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ευχαριστω πολυ Νικο!:) Συγνωμη σε ολους εαν γινομαι κουραστικος/ενοχλητικος με τις ερωτησεις μου,αλλα μολις τωρα ξεκινησα να το περιεργαζομαι,και οι αποριες ως προς το εργαλειο και τα περι Android ειναι πολλες.!:rolleyes: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Δεν το έχω κοιτάξει καθόλου αυτό. Αν βρω τίποτα θα σε ενημερώσω. Εκεί που σου γράφει root είναι στο Kernel Version οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το κινητό σου είναι root. Εμενα λεει dpi@DELL150 και δεν αναφερει πουθενα το root Αλλα λογικα ειναι αυτο που λες,οπως συμβαινει και στο i9000 Τωρα γιατι εμενα δειχνει αλλο δεν ξερω :-) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Εμενα λεει dpi@DELL150 και δεν αναφερει πουθενα το root Αλλα λογικα ειναι αυτο που λες,οπως συμβαινει και στο i9000 Τωρα γιατι εμενα δειχνει αλλο δεν ξερω :-) Σε εμενα γραφει ακριβως:Εκδοση Kernel 2.6.36.3 και απο κατω:root@DELL141#1 SMP PREEMPT WED 7 11:51:59 KST 2011 :rolleyes: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Σε εμενα γραφει ακριβως:Εκδοση Kernel 2.6.36.3 και απο κατω:root@DELL141#1 SMP PREEMPT WED 7 11:51:59 KST 2011 :rolleyes: Εμενα ειναι 12 γεναρη του 12 Dont worry παντως...Δεν σημαινει οτι ειναι rootαρισμενο Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Σε εμενα γραφει ακριβως:Εκδοση Kernel 2.6.36.3 και απο κατω:root@DELL141#1 SMP PREEMPT WED 7 11:51:59 KST 2011 :rolleyes: Φοράς αν δεν κάνω λάθος την P7500XWKL1 οπότε αυτό που σου γράφει στην Έκδοση Kernel είναι σωστό. @What Δεν ξέρω τι φοράς αλλά είσαι παλιός οπότε πιστεύω ότι θα την βρεις μόνος σου την λύση.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Αυτη ακριβως ειναι Νικο οπως την περιεγραψες!:up: Δηλαδη απο θεμα εκδοσης ειμαι ενημερωμενος?:rolleyes: Η ειμαι παλιος?:rolleyes: Edited May 22, 2012 by ManolisGti Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Αν δεν κάνω λάθος είναι η τελευταία επίσημη Ελληνική. Υπάρχει και ο εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις. Σύνδεσε το στο Kies για να δεις τι θα σου γράψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 (edited) Αν δεν κάνω λάθος είναι η τελευταία επίσημη Ελληνική. Υπάρχει και ο εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις. Σύνδεσε το στο Kies για να δεις τι θα σου γράψει. Ευχαριστω πολυ Νικο!:) Προς το παρων του κανω την 1η φορτιση,και μολις παρω τα καλωδια θα το συνδεσω με το kies για να το δω κι εκει! Δουλευοντας το εχει 4-5 αρχικες οθονες,που πλοηγεισαι αναμεσα τους,εαν θελησω να σβησω/διαγραψω/καταργησω καποιες απο αυτες πως γινεται?:wacko: Οπως επισης για να συνδεθω με KIES που εχω εγκατεστημενο στο κομπιουτερ συνδεω το usb του φορτιστη στο καομπιουτερ και η εξοδος του ταμπλετ ειναι στην θηκη πολλαπλων εφαρμογων οπως οτα φορτιζει? Edited May 22, 2012 by ManolisGti Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Φοράς αν δεν κάνω λάθος την P7500XWKL1 οπότε αυτό που σου γράφει στην Έκδοση Kernel είναι σωστό. @What Δεν ξέρω τι φοράς αλλά είσαι παλιός οπότε πιστεύω ότι θα την βρεις μόνος σου την λύση.;) Αλλο κερνελ φαινεται πως φοραω εγω,καθως ειμαι σε p7510 :-) Ειμαι και καραστοκ ακομα :-P Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Ευχαριστω πολυ Νικο!:) Προς το παρων του κανω την 1η φορτιση,και μολις παρω τα καλωδια θα το συνδεσω με το kies για να το δω κι εκει! Δουλευοντας το εχει 4-5 αρχικες οθονες,που πλοηγεισαι αναμεσα τους,εαν θελησω να σβησω/διαγραψω/καταργησω καποιες απο αυτες πως γινεται?:wacko: Πάτα παρατεταμένα σε μία αρχική οθόνη και θα σε πάει στην τροποποίηση της. Μετά πάτα παρατεταμένα πάνω σε όποια αρχική οθόνη θες να αφαιρέσεις και σύρε την στον κάδο. Έτσι πρέπει να γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Πάτα παρατεταμένα σε μία αρχική οθόνη και θα σε πάει στην τροποποίηση της. Μετά πάτα παρατεταμένα πάνω σε όποια αρχική οθόνη θες να αφαιρέσεις και σύρε την στον κάδο. Έτσι πρέπει να γίνεται. Το δοκιμασα οπως μου εγραψες,με παει σε ενα υπομενου που τις δειχνει ολες αλλα δεν γραφει/δειχνει πουθενα καταργηση η αφαιρεση!:wacko: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Το δοκιμασα οπως μου εγραψες,με παει σε ενα υπομενου που τις δειχνει ολες αλλα δεν γραφει/δειχνει πουθενα καταργηση η αφαιρεση!:wacko: Εάν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να διαγραψεις κάποια από την αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcotic Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Ετσι ειναι, ο stock launcher εχει 5 αρχικες οθονες που ειναι standard, δεν μπορεις να προσθεσεις ή να αφαιρεσεις. Στο P7500 αν γινω root υπαρχει μετα τροπος να γινω unroot και να μη χασω την εγγυηση σε περιπτωση που χρειαστει να το στειλω για service; Βρηκα πολλους οδηγους για root αλλα οσοι βρηκα για unroot ηταν για το p7510 και δεν ξερω αν ισχυουν στο δικο μου.. Edited May 23, 2012 by narcotic Παράθεση t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ετσι ειναι, ο stock launcher εχει 5 αρχικες οθονες που ειναι standard, δεν μπορεις να προσθεσεις ή να αφαιρεσεις. Στο P7500 αν γινω root υπαρχει μετα τροπος να γινω unroot και να μη χασω την εγγυηση σε περιπτωση που χρειαστει να το στειλω για service; Βρηκα πολλους οδηγους για root αλλα οσοι βρηκα για unroot ηταν για το p7510 και δεν ξερω αν ισχυουν στο δικο μου.. Ευχαριστω πολυ!:) Οποτε θα βαλω συντομευσεις και εφαρμογες για να τις εχω ευκαιρες!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Ευχαριστω πολυ!:) Οποτε θα βαλω συντομευσεις και εφαρμογες για να τις εχω ευκαιρες!:) Αλλιώς, μπορείς να εγκαταστήσεις το Go Launcher HD:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go.launcherpad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nby5sYXVuY2hlcnBhZCJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Αλλιώς, μπορείς να εγκαταστήσεις το Go Launcher HD:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.go.launcherpad&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nby5sYXVuY2hlcnBhZCJd Αρκετα καλο μου φαινεται!:) Το εχεις ηδη εσυ πανω? Εχω διαβασει και απο αρκετους εδω,για τον Dolphin,αλλα δεν τον ξερω...........! Edited May 23, 2012 by ManolisGti Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αρκετα καλο μου φαινεται!:) Το εχεις ηδη εσυ πανω? Εχω διαβασει και απο αρκετους εδω,για τον Dolphin,αλλα δεν τον ξερω...........! Άλλο πράγμα launcher και άλλο ο Internet browser για τον οποίο μιλάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Αρκετα καλο μου φαινεται!:) Το εχεις ηδη εσυ πανω? Εχω διαβασει και απο αρκετους εδω,για τον Dolphin,αλλα δεν τον ξερω...........! Οι launchers που κυκλοφορούν είναι αντικαταστάτες του γραφικού περιβάλλοντος του Android. Προτίμησα να βάλω τον Go Launcher γιατί κάνει λιγότερες τροποποιήσεις σε σχέση με άλλους launchers, ώστε να μη γίνει αγνώριστο το περιβάλλον που είχα ήδη συνηθίσει, αλλά όμως περιλαμβάνει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις (προσθαφαίρεση οθονών, ταξινόμηση των προγραμμάτων με διάφορα κριτήρια, δημιουργία φακέλων κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 (edited) Οι launchers που κυκλοφορούν είναι αντικαταστάτες του γραφικού περιβάλλοντος του Android. Προτίμησα να βάλω τον Go Launcher γιατί κάνει λιγότερες τροποποιήσεις σε σχέση με άλλους launchers, ώστε να μη γίνει αγνώριστο το περιβάλλον που είχα ήδη συνηθίσει, αλλά όμως περιλαμβάνει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις (προσθαφαίρεση οθονών, ταξινόμηση των προγραμμάτων με διάφορα κριτήρια, δημιουργία φακέλων κλπ). Ευχαριστω πολυ!:) Ειναι πολυ χρησιμο και θα το χρησιμοποιησω κι εγω,γιατι ετσι οπως ειναι διαρρυθμισμενη η αρχικη οθονη δεν με βολευει!:wacko: Edited May 23, 2012 by ManolisGti Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 299 € για δυο ημερες το p7500 στο media markt αμαρουσιου:blink: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Το πηρα και εγω σημερα. Αρκετα καλο το βλεπω,μπορεις να κανεις και τηλεφωνικες κλησεις ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Το πηρα και εγω σημερα. Αρκετα καλο το βλεπω,μπορεις να κανεις και τηλεφωνικες κλησεις ? Mεγιες και σε σενα!:) Δεν μπορεις να κανεις και κλησεις απ'οσο ξερω! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts