giannis_lo Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 (edited) Καλησπέρα... χθες έγινα κάτοχος του 7500 και έχω να ρωτήσω: προσπαθώ να βάλω την sim στην υποδοχή και δεν κουμπώνει με τπτ, παίρνει διαφορετική? Επίσης γιατι δεν μπορώ να βρω εφαρμογές στο μάρκετ όπως instagram, viber και whatsapp? Απο οσο γνωριζω το instagram δεν εχει κυκλοφορησει για android. Οσον αφορα τα αλλα δυο που ειπες, απλα δεν ειναι συμβατα με το pad μας και για τον λογο αυτο δεν στα εμφανιζει στο μαρκετ. Δοκιμασε να μπεις στο μαρκετ απο το pc, στην αναζητηση θα στα εμφανισει κανονικα αλλα δεν θα μπορεις να τα εγκαταστησεις. Edit: Σχετικα με την σιμ, ειχα και γω το ιδιο προβλημα. Απλα πρεπει να τοποθετηθει οπως δειχνει στο καλυμμα της υποδοχης (κατι που ειδα αφου την τοποθετησα..) Edited February 29, 2012 by giannis_lo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryssa33 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ρε παιδιά μια ερώτηση προσπαθώ να συνδεθώ με το emit άλλα τίποτα δεν το βλέπει ούτε για πλάκα μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Πρεπει να το βαλεις στα exceptions στο firewall και antivirus στο pc σου. Εγω μετα απο αυτο δεν ειχα κανενα προβλημα.. Χρυσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Πρεπει να το βαλεις στα exceptions στο firewall και antivirus στο pc σου. Εγω μετα απο αυτο δεν ειχα κανενα προβλημα.. Χρυσα Χρυσα σε ευχαριστω αλλα δεν γινετε τιποτα το εκανα και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paiktour Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Απο οσο γνωριζω το instagram δεν εχει κυκλοφορησει για android. Οσον αφορα τα αλλα δυο που ειπες, απλα δεν ειναι συμβατα με το pad μας και για τον λογο αυτο δεν στα εμφανιζει στο μαρκετ. Δοκιμασε να μπεις στο μαρκετ απο το pc, στην αναζητηση θα στα εμφανισει κανονικα αλλα δεν θα μπορεις να τα εγκαταστησεις. Edit: Σχετικα με την σιμ, ειχα και γω το ιδιο προβλημα. Απλα πρεπει να τοποθετηθει οπως δειχνει στο καλυμμα της υποδοχης (κατι που ειδα αφου την τοποθετησα..) Σ ευχαριστώ φίλε μ... πήρα μια απογοήτευση , ειδικα με viber whatsapp γιατι όλα τα κινητα τα χουν, αλλά η ταμπλέτα τα σπάει.. και την μαθαίνω σιγα σιγά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Σ ευχαριστώ φίλε μ... πήρα μια απογοήτευση , ειδικα με viber whatsapp γιατι όλα τα κινητα τα χουν, αλλά η ταμπλέτα τα σπάει.. και την μαθαίνω σιγα σιγά. Το whatsapp γίνεται να εγκατασταθεί στο tab πάντως, με λίγη υπομονή. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 παιδια, το serial number της συσκευης, ξερετε που ειναι γραμμενο και σε τι μορφη ειναι; ειναι πανω στο κουτι; μπορουμε να το δουμε μεσα απο τις ρυθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 3, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 παιδια, το serial number της συσκευης, ξερετε που ειναι γραμμενο και σε τι μορφη ειναι; ειναι πανω στο κουτι; μπορουμε να το δουμε μεσα απο τις ρυθμισεις; Nαι πήγαινε στις ρυθμίσεις, πληροφορίες, κατάσταση, και θα το δεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 κουμπακι ευχαριστω υπαρχει; ευχαριστω:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Κι εγω ικανοποιημένος. Μονο μεγαλο προβλημα για μενα οτι οταν προσπαθω να παιξω mkv (με διαφορους player π.χ. rockplayer ) δεν αντεχει το software decoding (hardware λεει οτι δεν μπορει να κανει) και ουσιαστικα δεν παιζει (σπασιματα, προβλμα συγχρονισμου εικονας ηχου) Δεν ξερω αν σε αλλους παιζει κανονικα και φταινε τα widgets. Βλεπω να ψιλοζοριζεται καποιες στιγμες, αλλα οχι παντα και οχι ενοχλητικα(ισως να φταινε τα widgets). Στο internet δεν πολυπαιζει ο Opera, o Mozilla μου φανηκε πολυ καλυτερος, αλλα και παλι καποια μικροπραγματα δεν παιζουν οπως στο PC, αναλογα με το site. Μπαταρια πολυ καλη, 3G συνδεση ΟΚ. To PC το ειδε μονο μετα την εγκατασταση του Kies. Μετα ολα ΟΚ Για επαγγελματικη χρηση με συγχρονισμο ημερολογιου/επαφων/mail με τον εταιρικο exchange server, ακομα και για task με xtra app, Μπορείς φίλε να μου πεις ποιο είναι αυτό το app που χρησιμοποιείς για να συγχρονίζεις τα task; Αν μπορείς να μου στείλεις pm θα με υποχρεώσεις Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreoug Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 To ...."Tasks" κανει για τα tasks αλλα δεν το βρηκα τοσο πρακτικό όσο μου είχε φανεί στο Galaxy ace, Οπότε χρησιμοποιώ το 'TouchDown for tablets' που λειτουργεί ως organiser, mail, ημερολόγιο και task. Και τα δύο με πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Τρεις απορίες που έχω μετά από μήνες χρήσης, τη μια την έχω εκφράσει ξανά οπότε την επαναλαμβάνω. (α) Αν είμαι στον browser κάτω κάτω σε μια μακρά σελίδα και θέλω να γράψω ένα νέο url, μου φεύγουν τα δάκτυλα να πάω στην κορυφή. Ένας εύκολος τρόπος να πηγαίνουμε άμεσα στο bar που γράφουμε το url; (β) Ο mail client κάνει υποχρεωτικά συγχρονισμό με το server... Και αυτό είναι πρόβλημα! Αν κάποια στιγμή αργότερα κατεβάσω τα ίδια μέιλ από τον «κύριο» υπολογιστή (συνήθως το desktop μου) οπότε διαγράφονται από το server (έτσι επιθυμώ να γίνεται), διαγράφονται επίσης από την ταμπλέτα και δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτά. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι τρελή: Πρέπει να σβήνω τα μέιλ που χρειάζομαι, οπότε μένουν στα απορρίμματα και δεν διαγράφονται κατά το συγχρονισμό. Έτσι, αν θέλω να διαβάσω ένα παλιό και χρήσιμο mail, πάω στα απορρίμματα...! Χεχε, δεν έχει πλάκα; Η σωστή λύση θα ήταν (α) να υπάρχει μια ρύθμιση για εθελοντικό συγχρονισμό με το server, που δεν υπάρχει, και (β) να μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα φάκελο με τίτλο πχ. «μέιλ που χρειάζομαι» και να μεταφέρουμε εκεί αυτά που δεν θέλουμε να διαγραφούν. Δεν έχω βρει όμως τρόπο δημιουργίας φακέλου... Κανείς; (γ) Στο ημερολόγιο, δεν έχω βρει τον τρόπο που σημειώνω ένα task ως συμπληρωμένο. Θα ήθελα πχ. να αλλάζει ας πούμε χρώμα, ώστε να βλέπω με μια ματιά ποιες δουλειές έχω ολοκληρώσει και σε ποιες πρέπει να επιστρέψω... Μου κάνει εντύπωση που έχει κάτι τέτοιο το jorte, που αισθητικά δεν με ικανοποιεί και όχι το ημερολόγιο που έρχεται stock με το 3.2. Στο μεταξύ, αντιλαμβάνομαι ότι έχει ενσωματωμένη τη δυνατότητα καθώς αν σημειώσω ως «συμπληρωμένη» μια δουλειά στο jorte, τότε αυτή αποκτά ένα © που υποθέτω ότι σημαίνει «completed» και στο stock ημερολόγιο. Έλα όμως που δεν έχω βρει πώς γίνεται αυτό απευθείας στο stock ημερολόγιο... Κανείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrsa Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Για το (α), απλώς πατάς πάνω στην καρτέλα και βγαίνει η γραμμή διεύθυνσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (α) Αν είμαι στον browser κάτω κάτω σε μια μακρά σελίδα και θέλω να γράψω ένα νέο url, μου φεύγουν τα δάκτυλα να πάω στην κορυφή. Ένας εύκολος τρόπος να πηγαίνουμε άμεσα στο bar που γράφουμε το url; Για το (α), απλώς πατάς πάνω στην καρτέλα και βγαίνει η γραμμή διεύθυνσης! Σωστό και ευχαριστώ! Ελπίζω να υπάρξει κάποιο tip και για τα άλλα δύο ερωτήματα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_69 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Μετά από ενημέρωση όταν συνδέσω την συσκευή με το laptop δεν μπορεί να διαβάσει τις ονομασίες των φακέλων αντ' αυτού μου τους δείχνει με 00000000.......επίσης δεν μπορεί να δει τα αρχεία που υπάρχουν μέσα και δείχνει πως οι φάκελοι είναι άδειοι ,,,Να σημειώσω πως το laptop τρέχει Linux.Δεν έχω δοκιμάσει να το συνδέσω σε windows γιατί απ' όσο ξέρω θέλει κάποιο πρόγραμμα..Καμία ιδέα για το πρόβλημα?Πρίν την ενημέρωση έβλεπε κανονικά τα ονόματα των φακέλων αλλά είχε πάλι το ίδιο πρόβλημα με το περιεχόμενο.τους έβλεπε άδειους.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanta Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει πρόβλημα με την οθόνη. Πιο συγκεκριμένα, η δική μου έχει κάτι σαν μια μόνιμη λαδιά ή δαχτυλιά προς κέντρο της. Δεν είναι κάτι που καθαρίζει, είναι σταθερό εκεί. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι το έχουν άλλοι και προτείνουν τη τοποθέτηση στο ψυγείο για να διορθωθεί! Πράγματι αυτό βοηθά αλλά μόνο προσωρινά. Μετά από λίγη ώρα λειτουργίας η λαδιά επανέρχεται στο ίδιο ακριβώς σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που έχει πρόβλημα με την οθόνη. Πιο συγκεκριμένα, η δική μου έχει κάτι σαν μια μόνιμη λαδιά ή δαχτυλιά προς κέντρο της. Δεν είναι κάτι που καθαρίζει, είναι σταθερό εκεί. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο είδα ότι το έχουν άλλοι και προτείνουν τη τοποθέτηση στο ψυγείο για να διορθωθεί! Πράγματι αυτό βοηθά αλλά μόνο προσωρινά. Μετά από λίγη ώρα λειτουργίας η λαδιά επανέρχεται στο ίδιο ακριβώς σημείο. Το είχα πει-γράψει παλιότερα. Είχα βάλει και εικόνες από το δικό μου. . . Φαινόμενο που παρουσιάζεται ύστερα από έντονη χρήση και δικαιολογείται από την "εδώ" εταιρία ότι, ζεσταίνεται η μπαταρία με αποτέλεσμα να διαστέλλεται και να "πιέζει" την οθόνη. . . (τα σχόλια περιττά) :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanta Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Χα χα καταπληκτικό! Δηλαδή δεν παίζει το σενάριο επισκευής να υποθέσω... Σε ξένο φόρουμ είδα ότι σε κάποια χώρα, νομίζω ήταν στην κορέα, η εταιρεία παραδέχτηκε το πρόβλημα και δέχεται τις συσκευές για επιδιόρθωση... Πρέπει να το ψάξω και θα το παραθεσω εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 ειναι τα περιφημα newton rings γνωστο και ως oil sleek. περιγράφεται και ως υγρασια κατω απο την οθονη. ειναι κοινο προβλημα των πρωτων συσκευων που κυκλοφορήσαν. στις ΗΠΑ η samsung το δεχεται ως βλαβη και το επισκευαζει. για περισσοτερες πληροφοριες υπαρχουν πολλα θεματα στους xda αλλα και βιντεακια στο youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ειναι τα περιφημα newton rings γνωστο και ως oil sleek. περιγράφεται και ως υγρασια κατω απο την οθονη. ειναι κοινο προβλημα των πρωτων συσκευων που κυκλοφορήσαν. στις ΗΠΑ η samsung το δεχεται ως βλαβη και το επισκευαζει. για περισσοτερες πληροφοριες υπαρχουν πολλα θεματα στους xda αλλα και βιντεακια στο youtube. είχα και εγώ το θέμα.. μια μέρα άφησα το tablet μέσα στο αυτοκίνητο και μάλλον λόγω χαμηλής θερμοκρασίας δεν εμφανίστηκε ξανά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Παιδιά, το social hub, δεν υποστηρίζει push για τα mail? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Παιδιά, το social hub, δεν υποστηρίζει push για τα mail? Θεωρητικά ναι, υποστηρίζει. Το έχεις δοκιμάσει; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Στο SGSII έχω όλα τα mail (1 gmail, 1 yahoo, και ένα pop 3 επαγγελματικό) μέσω του social hub, και έχω ορίσει και τους 3 λογαριασμούς ως premium και έχω push και στους 3. Στο tab, το social hub δεν έχει την επιλογή να ορίσεις λογαριασμό ως premium, ούτε καμία άλλη επιλογή για push, και για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ τις αντίστοιχες εφαρμογές (gmail, yahoo) για να έχω push. Εσύ Άλεξ τι χρησιμοποιείς Κ-9? Παρεμπιπτόντως, πολύ lag το tablet; Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 καλησπερα, εχει προβλημα η οθονη με το lag?αναβαθμιση θα παρει? το εχω παρει με ποια προσφορα.δεν το ανοιξα ακομη για να δω μηπως το πουλησω.αν μπορειτε πειτε μου την γνωμη σας.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 21, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Στο SGSII έχω όλα τα mail (1 gmail, 1 yahoo, και ένα pop 3 επαγγελματικό) μέσω του social hub, και έχω ορίσει και τους 3 λογαριασμούς ως premium και έχω push και στους 3. Στο tab, το social hub δεν έχει την επιλογή να ορίσεις λογαριασμό ως premium, ούτε καμία άλλη επιλογή για push, και για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ τις αντίστοιχες εφαρμογές (gmail, yahoo) για να έχω push. Εσύ Άλεξ τι χρησιμοποιείς Κ-9? Παρεμπιπτόντως, πολύ lag το tablet; Δεν χρησιμοποιώ push οπότε δεν ξέρω να σου πω, απλά διαβάζω το email μέσω pop3 όποτε θέλω εγώ, και δε χρησιμοποιώ εξωτερική εφαρμογή. Όσο για lag, όχι, δεν έχει, είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Καμιά φορά μετά από πολύ χρήση κολλάει λιγάκι, που είναι θέμα HC, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι με ICS θα φύγει και αυτό. Γενικά έχει φοβερή απόκριση, ειδικά μετά από κάποια απαραίτητα root tweaks (touchscreentune). Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Δεν έχεις lag; Εμένα πάντως, σε σχέση με το sgs2 είναι η μέρα με τη νύχτα...και δεν είμαι και κανένας ψείρας... Ειδικά όταν επιστρέφω σε αρχική οθόνη ή κάποιες φορές κατά τη πληκτρολόγηση, είναι αρκετά έντονο. edit. Χρησιμοποιώ touchwiz και Swype. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts