marras Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Οπότε θα είναι μάλλον καινούρια παρτίδα. Ωραία. Μήπως έβαλες επαφές μέσω gmail; Ολα καλά; Όχι, τις επαφές τις περάσαμε στο κατάστημα με το μηχανάκι τους, δεν είχα smartphone πριν από αυτό. Αλλά και με το gmail, όσες επαφές είχα εκεί συγχρονίστηκαν κανονικά. τι περιέχει το κουτί; Το κουτί είχε φορτιστή, ακουστικά και καλώδιο usb. Κάρτα μνήμης δεν έχει. Ούτε manual. Ομιλία (μικρόφωνο-ακουστικό) άψογη. Αυτονομία... πρώτη μέρα έβγαλε 8 ώρες !!! Αλλά είναι πρώτη μέρα με ότι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή συνεχές wifi και πολύ ψάξιμο. Edited May 25, 2012 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Όχι, τις επαφές τις περάσαμε στο κατάστημα με το μηχανάκι τους, δεν είχα smartphone πριν από αυτό. Αλλά και με το gmail, όσες επαφές είχα εκεί συγχρονίστηκαν κανονικά. Μια χαρά! Οπότε πάμε για προσφορά :) Ευχαριστώ Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 και ένα μινι review pls. γενικά αξίζει τα χρήματα της; (οκ, δωρεαν θα την πάρω, αλλά μόνο αν αξιζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gspower Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 εχω το εν λογο κινητο ξερει κανεις τιποτα για ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) και ένα μινι review pls. γενικά αξίζει τα χρήματα της; (οκ, δωρεαν θα την πάρω, αλλά μόνο αν αξιζει) Μινι review έχει στην πρώτη σελίδα (αυτό) και δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο με μόλις μια μέρα χρήση. Από τα λεφτά που έδωσα πάντως, αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent (δωρεάν) !!! :lol: Για το αν αξίζει το 100άρικο που εκτιμάται σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν το ξέρω, αλλά αν κρίνω από τις δυνατότητες (χάρτες, wifi), μάλλον το αξίζει. Εγώ το πήρα επειδή ακριβώς ήταν δωρεάν και είπα να κάνω μια πρώτη γνωριμία με το android. Τα 59 ευρώ που έδωσα είναι χρόνος ομιλίας που θα έβαζα έτσι κι αλλιώς (είχα πάει να βάλω 50άρικο και στο κατάστημα με ενημέρωσαν για την προσφορά) οπότε δεν τα μετράω. Για root δεν έχω ιδέα, εδώ ακόμα δε βρήκα πως να βάλω τους ήχους σε επαφές !!! Edited May 25, 2012 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 θενξ, τα χω δει αυτά τα reviews, αλλά θα προτιμούσα τη γνώμη κάποιου κατόχου-μέλους του Myphone. να πει και τα + και τα - της συσκευής. με το πάσο σου και αν σου ρθει όρεξη, γράψε 2-3 γραμμούλες :p γενικά έχεις προσέξει κάποιο κόλλημα; απλή και λιτή η συσκευασία τελικά. manual δε θέλω, κάρτα μνήμης έχω κανα 2 micro sd :p έβγαλε 8 ώρες την πρωτη μέρα με wifi+ψάξιμο; μπορείς να δεις σε παρακαλώ, σε πόσες ώρες λειτουργίας της οθόνη μεταφράζονται αυτες οι ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Το wifi προβλημα και σε εμενα. Σημερα το πηρα και αποσυνδεεται συνεχεια η @@. Το παω σε καταστημα ή φτιαχνει καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 πάνε στο κατάστημα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 πάνε στο κατάστημα καλύτερα διαβασα στο ιντερνετ οτι ολα τα carl εχουν προβλημα. Μερικα μπορει να το εμφανισουν μετα απο 3 μερες. Αμα το παρεις ζητα αμεσως να στο φτιαξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) θενξ, τα χω δει αυτά τα reviews, αλλά θα προτιμούσα τη γνώμη κάποιου κατόχου-μέλους του Myphone. να πει και τα + και τα - της συσκευής. με το πάσο σου και αν σου ρθει όρεξη, γράψε 2-3 γραμμούλες :p γενικά έχεις προσέξει κάποιο κόλλημα; απλή και λιτή η συσκευασία τελικά. manual δε θέλω, κάρτα μνήμης έχω κανα 2 micro sd :p έβγαλε 8 ώρες την πρωτη μέρα με wifi+ψάξιμο; μπορείς να δεις σε παρακαλώ, σε πόσες ώρες λειτουργίας της οθόνη μεταφράζονται αυτες οι ώρες; Κόλλημα δεν παρουσίασε πουθενά. Για το 8ωρο στο περίπου : Ετοιμότητα κυψέλης 35% Προβολή 25% Bluetooth 5% wifi 20 % Αδρανές 15% Για τα + και τα - σίγουρα δεν είμαι αρμόδιος καθώς δεν είχα smartphone ώστε να υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης. Αν το συγκρίνω με το K770 που είχα θα είναι λίγο άκυρη η σύγκριση, αν και υπάρχουν και κάποιοι τομείς που υπερτερεί το παλιό, όπως π.χ. η καλύτερη κάμερα και το φλας-φακός. gm45, ελπίζω να σε διαψεύσει το δικό μου !!! Edit: Επιτέλους βρήκα πως αντιστοιχούμε ήχους σε επαφές, μετά από πολλές ώρες. Επιλέγουμε την επαφή, πατάμε το μενού και μετά επιλογές. Edited May 25, 2012 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 επειδή σκέφτομαι να το πάρω κι εγώ με την προσφορά της wind οι εφαρμογές που εγκαθίστανται; στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή στην SD ? Στο motorola flipout που έχω, έπρεπε να το κάνω root και να περάσω την εφαρμογή link2sd για να τα μεταφέρει αυτόματα στην SD γιατί στην μνήμη του κινητού είχα πρόβλημα. Το θέμα με το wifi εξακολουθεί να υπάρχει; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildog Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Hello everybody, Πηρα με επιδοτηση το carl (τζαμπα!), μετα την πρωτη επαφη το μονο σπαστικο ειναι η οθονη αφης η οποια μονο με στυλο παλευεται.... κατα τα αλλα ολα οκ!(για τζαμπα). Το προβλημα που εχω ειναι οτι οταν παω να στειλω sms με περιοριζει στους 60 char/sms. Ξερει κανεις απο που μπορω να το πειραξω αυτο?? (wind παροχος) Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Το θέμα με το wifi εξακολουθεί να υπάρχει; Σήμερα μόλις το πήρα απ τη wind και σε σχετική ερώτηση μου, ο υπάλληλος μου είπε, πως είχε κυκλοφορήσει παρτίδα με προβληματικές συσκευές. Αυτές που δίνονται τώρα είναι μια χαρά. Το έχω και φορτίζει, οπότε προς το παρόν δεν έχω άποψη. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 παιδια το carl ειναι το zte racer 1 ? http://www.wind.com.gr/files/1/pdfs-for-plans-tabs/Carl_User_Manual_Engl.pdf στην τελευταια σελιδα του μανουαλ που παραθετει η wind ετσι γραφει..... αν ισχυει αυτο τοτε μπορουμε να χρησιμοποιησουμε αυτο http://www.modaco.com/topic/335035-how-to-install-recovery-and-flash-roms/ για να βαλουμε αλλη ρομ κτλπ ???? α κ κατι ακομα, η προσφορα της wind ειναι κ για υπαρχοντες συνδρομητηες ? δηλαδη με μια ανανεωση 59 ευρω 8α το παρω ? :) thanks ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Εκτος από το carl έχει κανέναν άλλον κωδικό?Στο ebay δεν έχει τίποτα σχετικό. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Πάμε με όσα ξέρω να απαντήσω μετά από λίγες μέρες χρήσης... Το πρόβλημα με το wifi δεν εμφανίστηκε στο δικό μου. Αποσυνδέθηκε μόνο δυο φορές, όπου αποσυνδέθηκε και το pc μαζί, οπότε προφανώς κάτι άλλο έπαιξε. Σε αυτό το θέμα είναι εντάξει. Μετά από αρκετή ώρα χρήσης (εγκατάσταση, δοκιμή εφαρμογών και ίσως απεγκατάσταση), αρχίζει να ψιλοκολλάει και να γίνεται αργό. Στρώνει άμεσα με ένα restart. Οι εφαρμογές εγκαθίστανται στο τηλέφωνο, αλλά μεταφέρονται στην SD από το Μενού-Ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Διαχείριση Εφαρμογών. Στις 2-3 μέρες η οθόνη συνηθίζεται. Για sms δεν έχω ιδέα, όπως και για rom. Η προσφορά είναι για όλους, παλιούς και νέους κατόχους καρτοκινητών wind. Τέλος, το manual το βρήκα εδώ. (Carl/ZTE-U V852) ... Αυτό καλό θα είναι να το βάλει κάποιος συντονιστής στο πρώτο ποστ και να διορθώσει την καμερούλα που είναι στα 3.2mp. Edited May 29, 2012 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Αποτι βρηκα το zte carl αλλιως ονομαζεται και zte dreamer και οχι zte racer... Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 πηγα κ το πηρα σημερα. καθε φορα που κλεινει η οθονη αποσυνδεεται απο το wifi.... τι να κανω? να το παω πισω στη wind ? δεν υπαρχει κανενα update να του βαλω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα της ΖΤΕ 210-6146179 και μου ειπαν οτι ειναι γνωστο το προβλημα κ οτι εχουν στειλει στην γουιντ προγραμμα για update.... θα το παω και ας ελπισουμε οτι η κοπελια εκει θα ξερει τι να κανει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 . Τέλος, το manual το βρήκα εδώ. (Carl/ZTE-U V852) Αποτι βρηκα το zte carl αλλιως ονομαζεται και zte dreamer και οχι zte racer... δες στην σελιδα 142 του pdf..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 δες στην σελιδα 142 του pdf..... ;) Δες εδω http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/info/201105/t20110518_234871.html Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 (edited) Δες εδω http://wwwen.zte.com.cn/endata/mobile/info/201105/t20110518_234871.html δεν αμφισβητω.... μου φαινεται οτι εχουν 4-5 ονομασιες για την ιδια συσκευη Σχετικα με το θεμα με το wifi...... τελικα το πηγα στο καταστημα...θα το στειλουν Αθηνα για σερβις. Καινουργιο κινητο, ουτε 3 ωρες δεν το ειχα..... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 30, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Αυτό καλό θα είναι να το βάλει κάποιος συντονιστής στο πρώτο ποστ και να διορθώσει την καμερούλα που είναι στα 3.2mp. Μπήκα κι εγώ να ψάξω στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα. Λέω τι στο καλό, δεν μπορεί μόνο στο δικό μου να είναι 3.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 απο που προεκυψε οτι εχει 3,2 καμερα;; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 απο που προεκυψε οτι εχει 3,2 καμερα;; Από την ίδια τη συσκευή φυσικά! Αναφέρεται στις ρυθμίσεις και οι φωτογραφίες βγαίνουν σε ανάλυση 2048x1536. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts