Jump to content

[Εφαρμογή] Greek Radios

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά μου αρέσει η εφαρμογή.Το μόνο που θα ήθελα να προστεθεί αν γίνεται,είναι ένα ρολόϊ που θα δείχνει τον εναπομείναντα χρόνο που έχουμε βάλει στο sleep timer

• Απαντήσεις 53
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και ενώ γράφουμε κώδικα για τις αλλαγές που προτείνατε και για αυτές που θέλουμε να κάνουμε εμείς... Έρχεται ένα email από την εφαρμογή:

Θέμα: Greek Radios Bug Report

Κείμενο: Tha pame gia ipno me afta ta komatia.

e-mail αποστολέα δεν θα δώσω για ευνόητους λόγους...

Σε 700+ streams, άντε τα 200 να μην παίζουν, μένουν 500 δεν βρήκες κάτι να σε κρατάει ξύπνιο;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα σχόλια δικά σας...

Edited by dj_n3o

Και ενώ γράφουμε κώδικα για τις αλλαγές που προτείνατε και για αυτές που θέλουμε να κάνουμε εμείς... Έρχεται ένα email από την εφαρμογή:

Θέμα: Greek Radios Bug Report

Κείμενο: Tha pame gia ipno me afta ta komatia.

e-mail αποστολέα δεν θα δώσω για ευνόητους λόγους...

Σε 700+ streams, άντε τα 200 να μην παίζουν, μένουν 500 δεν βρήκες κάτι να σε κρατάει ξύπνιο;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τα σχόλια δικά σας...

Χα χα! Σίγουρα υπάρχουν αυτοί οι τύποι?Μην δίνεις σημασία,συνεχίστε την καλή δουλειά!

Και επί τις ευκαιρίας,μπορώ να στείλω το stream url του ερασιτεχνικού σταθμού που έχουμε με την παρέα μου?

Έχει τοπικά νέα κ μουσικές εκπομπές.

Sent from my IDEOS X5

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

Φυσικά και μπορείς αρκεί να εκπέμπετε wma (όχι pro, δεν υποστηρίζουμε προς το παρόν) ή mp3.

Θέλουμε Όνομα, το link για το stream, κατηγορία από τις υπάρχουσες που μπορεί να ενταχθεί, και πόλη - νομό.

Καλημέρα παιδιά και μπράβο για τηνε φαρμογή. Μου άρεσε και ο μετρητής για τα data..!

Μία πρόταση: μήπως θα μπορούσατε να βάλετε και σταθμούς Πάτρας? Τους έχει στο live24.gr όλους.

Εκτός αν υπάρχουν και δεν μπορώ να τους βρω εγώ.. :O

--- Sony Xperia 5 II ---

Καλημέρα,

υπάρχουν κάποιοι από τους σταθμούς της Πάτρας. Θα προσθέσουμε σε πρώτη ευκαιρία και τους υπόλοιπους.

Παιδιά, μια καλη κατηγοριοποίηση, χωρίς να αφαιρεθεί η κατηγοριοποίηση που υπάρχει τώρα, θα ήταν αθηνα-θεσσαλ-νησια-υπολοιπη ελλάδα. Έτσι θα μπορούσε κάποιος ποιο εύκολα να βρει ένα σταθμό.

Πολυ καλή εφαρμογή και υλοποίηση. Μπράβο!

Μια μικρή παρατήρηση: Ο "Μελωδία 99,2" στην εφαρμογή δεν έχει καμμία σχέση με το stream του σταθμου στο internet...

Διευθυνση stream:

rtmp://cp121670.live.edgefcs.net/live

το οποίο η εφαρμογή δεν υποστηρίζει...

Their bad.

Edit:

Το "παλιο" stream, αυτό που αναπαράγεται στην εφαρμογή, ανήκει σε κάποιο Loud Radio 88.8

Edited by BestMan

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Μια μικρή παρατήρηση: Ο "Μελωδία 99,2" στην εφαρμογή δεν έχει καμμία σχέση με το stream του σταθμου στο internet...

Διευθυνση stream:

Their bad.

Edit:

Το "παλιο" stream, αυτό που αναπαράγεται στην εφαρμογή, ανήκει σε κάποιο Loud Radio 88.8

Υπάρχει πιθανότητα στο επόμενο update, μεταξύ άλλων, να υπάρξει υποστήριξη για ραδιόφωνα που χρησιμοποιούν RTMP πρωτόκολλο μετάδοσης. :)

παιδιά πολλά μπράβο για την εφαρμογή,

το μόνο που θα ήθελα να προτείνω και αν φυσικά το προτιμάνε και άλλοι, να μπεί λίγο χρώμα στην εφαρμογή, backround κτλ.

Να ξεφύγουμε και λίγο από τις συνηθισμένες αποχρώσεις του μαύρου και γκρί, είναι λίγο εικαστικό το θέμα αλλά πιστεύω ότι θα απογείωνε την εφαρμογή. Αρκετές εφαρμογές δίνουν "άλλο" αέρα με την ενσωμάτωση όμορφου σκηνικού:)

μου κράσαρε και μένα όταν πήγα να επιλέξω σταθμό από τα αγαπημένα

Edited by argiris77

Προσωπικά μου αρέσει η εφαρμογή.Το μόνο που θα ήθελα να προστεθεί αν γίνεται,είναι ένα ρολόϊ που θα δείχνει τον εναπομείναντα χρόνο που έχουμε βάλει στο sleep timer

Το "ρολόι" είναι έτοιμο και θα γίνει διαθέσιμο με το επόμενο update.

Διευθυνση stream:

Their bad.

Edit:

Έγινε Loud Radio. Ο Μελωδία 99,2 αφαιρέθηκε. Θα προστεθεί, όπως και οι υπόλοιποι rtmp, με την υποστήριξη του rtmp σε επόμενο update.

Αν μπορείτε διορθώστε και το radio9 98.9 που δεν παίζει.

Sent from my htc HD2

Αφαιρέθηκε προσωρινά λόγω μη υποστηριζόμενης μορφής.

παιδιά πολλά μπράβο για την εφαρμογή,

το μόνο που θα ήθελα να προτείνω και αν φυσικά το προτιμάνε και άλλοι, να μπεί λίγο χρώμα στην εφαρμογή, backround κτλ.

Να ξεφύγουμε και λίγο από τις συνηθισμένες αποχρώσεις του μαύρου και γκρί, είναι λίγο εικαστικό το θέμα αλλά πιστεύω ότι θα απογείωνε την εφαρμογή. Αρκετές εφαρμογές δίνουν "άλλο" αέρα με την ενσωμάτωση όμορφου σκηνικού:)

μου κράσαρε και μένα όταν πήγα να επιλέξω σταθμό από τα αγαπημένα

Δεν μας έχει αναφερθεί ξανά force close από τα αγαπημένα. Αν θέλετε στείλτε μας ένα email με τα χαρακτηριστικά της συσκευής (Model, Rom) και ποιος σταθμός δημιούργησε το πρόβλημα.

Το Layout δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες. Ίσως το κοιτάξουμε σε πιο "μακρινό" update.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπέρα :),

ανέβηκε στο Android Market καινούρια έκδοση (1.3.1 rev 18).

-Προστέθηκε ένδειξη του εναπομείνοντος χρόνου για τον χρονοδιακόπτη ύπνου.

-Ο χρόνος για έλεγχο ανανέωσης της λίστας των ραδιοφώνων μειώθηκε στις 24 ώρες.

-Διορθώθηκαν κάποια bugs που προκαλούσαν προβλήματα σε ορισμένες συσκευές.

-Βελτιώθηκε το load του cpu που καταναλώνεται από την εφαρμογή για την αναπαραγωγή wma ροών.

-Προστέθηκαν κάποια νέα ραδιόφωνα, ενώ αφαιρέθηκαν ορισμένα που είχαν πρόβλημα.

γιατι οταν μπαινω να ακουσω mad radio μου βγαινει το παρακατω μήνυμα???

check your internet connection or choose another stream

:confused:

και πριν και μετα το Update το ιδιο...

γιατι οταν μπαινω να ακουσω mad radio μου βγαινει το παρακατω μήνυμα???

check your internet connection or choose another stream

:confused:

και πριν και μετα το Update το ιδιο...

Είχε αλλάξει το url του stream. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, σε 24 ώρες το πολύ θα είναι διαθέσιμο. :)

Είχε αλλάξει το url του stream. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, σε 24 ώρες το πολύ θα είναι διαθέσιμο. :)

ok τιποτα! απλα ειναι σταθμος που οταν εχω κεφια τον ακουω πολυ...:lol::lol:

• 3 weeks later...
Καλησπέρα...παιδες εγώ έχω πρόβλημα με την εφαρμογή..ενω εχω ανοιχτο το wifi μου βγαζει σφαλμα συνδεσης. Το κινητο μου ειναι το LG Optimus Me P350. Ξερουμε τι παιζει?

Καλησπέρα...παιδες εγώ έχω πρόβλημα με την εφαρμογή..ενω εχω ανοιχτο το wifi μου βγαζει σφαλμα συνδεσης. Το κινητο μου ειναι το LG Optimus Me P350. Ξερουμε τι παιζει?

Καλησπέρα, δοκίμασες την επιλογή για mpeg decoding μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ? :)

Ναι την δοκιμασα..αλλα καποιες φορες παιζουν καποιες οχι...μηπως ειναι θεμα σταθμων?

Κάποιοι σταθμοί προσωρινά ( ή και μόνιμα) ενδέχεται να μην λειτουργούν λόγω αλλαγής πρωτοκόλλων μετάδοσης η απλά αλλαγής διεύθυνσης. Προσπαθούμε να αναβαθμίζουμε την βάση αλλά δεν είναι δυνατόν να ελέγχουμε 700 streams κάθε μέρα. Αν είναι κάποιο συγκεκριμένο stream που θέλετε να ακούτε δώστε μας το όνομα να το κοιτάξουμε.

• 5 weeks later...
Strwaning για μια ωρα αν ακους ραδιο στα 64k καταναλωνει περιπου 25-28ΜΒ ενω το διωρο που ακουω ραδιοεφαρμογη που εφτιαξα φτανρι τα 55Μb περιπου...

Μπράβο και από εμένα. Στα πολύ + ότι "πιάνετε τον παλμό" των χρηστών και αναβαθμίζετε αναλόγως. Μπράβο παιδιά:cool:

Άψογο, αν είχε και ξυπνητήρι με σταθμό επιλογής θα ήταν το ultimate

-----------------------------

LG G4

-----------------------------