hraklhs57 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Να το πω με ενα παράδειγμα. Είμαι τις προάλλες σε μια παρέα, είναι και ο κολλητός μου ο οποίος ψάχνεται για κινητό, με ρωτάει πως είναι το FB στα smartphones και πετάγεται να του δείξει ένας με ένα iphone 3GS. Ε μετά ντρεπόμουν να του δείξω στο δικό μου (φορούσα JW5). Προχθές στη δουλειά είμαι με έναν τύπο με ένα iphone 4s που μου παραπονιέται για το facebook app οτι αργεί να ανοίξει συνδέσμους. Μου ζητάει να δει πως τα παει στο android, ε του το έδωσα χωρίς ντροπές και το βρήκε ότι τρέχει στην εντέλεια. Με CM9 φυσικά. Οταν ημουν σε σλιμ, ολα δουλευαν αμεσα και γρηγορα ωσπου μια φορα το πηρε ο κολλητος μου να δει κατι στο ιντερνετ που ηθελε και μου ηρθε κληση και εσερνα την μπαρα για να απαντησω και αυτη δεν ανταποκρινοταν!!συνεχιζε και χτυπουσε αλλα ειχε φαει κολλημα η μπαρα.Ε καταλαβαινεις τωρα, και αυτο εγινε μολις μια φορα αλλα ρεζιλι εγινα :D Κολλημα 15 μερες με jw6 ουτε για αστειο, και το σκαλιζω καθημερινα αλλα ανταποκρινεται αψογα!! Παντως ειναι μυστηριο οι περισσοτεροι να αντιμετωπιζετε προβληματα :what: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Εγω για να ειμαι ειλικρινης αν δεν ηταν να δωσω το s στον πιτσιρικα θα ξαναεβαζα jw5. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με αλλους που αναφερουν προβληματα, σε μενα ηταν υποδειγματικη, η καλυτερη στοκ που εχω βαλει. Κοληματα, καρεδιασματα και lag μου ηταν αγνωστα. Το κινητο το εσκιζα καθημερινα επι 1,5 μηνα και δεν μου εκανε ουτε κιχ. Τωρα το τι παιζει και εχουμε 200 διαφορετικες συμπεριφορες ειναι νομιζω x-file. (οταν λεω εγω οτι θα μας τρελανουν οι κορεατες εσεις γελατε) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Εγω για να ειμαι ειλικρινης αν δεν ηταν να δωσω το s στον πιτσιρικα θα ξαναεβαζα jw5. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με αλλους που αναφερουν προβληματα, σε μενα ηταν υποδειγματικη, η καλυτερη στοκ που εχω βαλει. Κοληματα, καρεδιασματα και lag μου ηταν αγνωστα. Το κινητο το εσκιζα καθημερινα επι 1,5 μηνα και δεν μου εκανε ουτε κιχ. Τωρα το τι παιζει και εχουμε 200 διαφορετικες συμπεριφορες ειναι νομιζω x-file. (οταν λεω εγω οτι θα μας τρελανουν οι κορεατες εσεις γελατε) Τα καρεδιάσματα στην εφαρμογή του FB δεν είναι ιδιαιτερότητα της JW5. Σε όλες τις stock γίνεται. Γενικά το κινητό μας με τις στοκ ρομ κάποιες εφαρμογές τις τρέχει χειρότερα απο ότι με μια ICS. Πχ. dolphin browser, Play store, Facebook ενώ κάποιες άλλες τρέχουν καλύτερα στις στοκ Πχ Opera, Tapatalk. Γιατί δεν ξέρω αλλά υποψιάζομαι ότι κάποιο ρόλο παίζει το H/W accel στις ICS. Καρεδιάσματα στις στοκ βλέπεις σε πολλά σημεία. Πχ αν κάνεις αναζήτηση wifi και τύχει το κινητό να "δει" πολλά, ώστε στη λίστα να μπορείς να σκρολάρεις, γίνεται πανηγύρι. Ή στο ιστορικό των κλήσεων πχ. δεν είναι fluid η κίνηση. Αυτά όπως έχω πει, για εμένα επηρεάζουν το user experience. Βέβαια και η μειωμένη αυτονομία στις ICS επηρεάζει την εμπειρία, όπως και τα bootloops :lol: οπότε ο καθένας τα ζυγίζει και βλέπει που καταλήγει :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) Εγω για να ειμαι ειλικρινης αν δεν ηταν να δωσω το s στον πιτσιρικα θα ξαναεβαζα jw5. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με αλλους που αναφερουν προβληματα, σε μενα ηταν υποδειγματικη, η καλυτερη στοκ που εχω βαλει. Κοληματα, καρεδιασματα και lag μου ηταν αγνωστα. Το κινητο το εσκιζα καθημερινα επι 1,5 μηνα και δεν μου εκανε ουτε κιχ. Τωρα το τι παιζει και εχουμε 200 διαφορετικες συμπεριφορες ειναι νομιζω x-file. (οταν λεω εγω οτι θα μας τρελανουν οι κορεατες εσεις γελατε) Ίσως τελικά έχεις δίκιο για τους Κορεάτες, μάλλον έχουν πειράξει τους Γαλαξίες της Ελλάδος για να ασχολούμαστε μαζί τους και να ξεχνάμε την κρίση.http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/lol.gif Σε μένα πάντως είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις αλλά με την JW6. Με την JW5 και fc είχα και lagαρίσματα είχα και άσπρες οθόνες στις μεταβάσεις από σελίδα σε σελίδα στον Opera, και αργή ανταπόκριση στον tw. Ειδικά ο Opera στην JW5 είχε την χειρότερη συμπεριφορά από κάθε άλλη ROM που είχα. Edited June 20, 2012 by giasoy Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μόλις πέρασα την JW6 ... ήμουν με JW1 .... πραγματικά τόσο Lag δεν έχω ξανά δεί :( έχω περάσει τον Go launcher EX, πατάω το κεντρικό εικονίδιο για να μεταβώ στις εφαρμογές και μπορεί να κάνει και 3-4 δευτερόλεπτα για να ανοίξει η οθόνη με τις εφαρμογές .... :( στην JW1 μία που το πάταγες και μία που είχε εμφανιστεί .. το ίδιο και στο back για να βγώ στην αρχική οθόνη ... εννοείται πως έγιναν όλα τα wipes και τα delete user data πριν και μετά την εγκατάσταση .... τι να πώ .. δεν ξέρω ... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μόλις πέρασα την JW6 ... ήμουν με JW1 .... πραγματικά τόσο Lag δεν έχω ξανά δεί :( έχω περάσει τον Go launcher EX, πατάω το κεντρικό εικονίδιο για να μεταβώ στις εφαρμογές και μπορεί να κάνει και 3-4 δευτερόλεπτα για να ανοίξει η οθόνη με τις εφαρμογές .... :( στην JW1 μία που το πάταγες και μία που είχε εμφανιστεί .. το ίδιο και στο back για να βγώ στην αρχική οθόνη ... εννοείται πως έγιναν όλα τα wipes και τα delete user data πριν και μετά την εγκατάσταση .... τι να πώ .. δεν ξέρω ... βουρ για jw1... τα εχω ξαναπει :Ρ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 1)Kαλησπέρα! Για όσο καιρό είχατε την jw5 ή jw6 ειχατε ποτέ πρόβλημα με το wifi? Όσο ήμουν στην jw1 είχα το πρόβλημα του ότι έκλεινε μόνο του μετα από λίγη ώρα... 2)Κυκλοφορούν σε διάφορα fora τα widgetάκια του Samsung Galaxy s 2 για τον καιρό και τα e-mail (μεταξύ άλλων, αλλα αυτά ήθελα να εγκαταστήσω). Έχει καταφέρει κανείς να τα κάνει να δουλέψουν στο S 1? Ούτε ως απλή εφαρμογή, ούτε με τον root explorer, ούτε μέσω recovery δεν εγκαθίστανται Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 (edited) 1)Kαλησπέρα! Για όσο καιρό είχατε την jw5 ή jw6 ειχατε ποτέ πρόβλημα με το wifi? Όσο ήμουν στην jw1 είχα το πρόβλημα του ότι έκλεινε μόνο του μετα από λίγη ώρα... 2)Κυκλοφορούν σε διάφορα fora τα widgetάκια του Samsung Galaxy s 2 για τον καιρό και τα e-mail (μεταξύ άλλων, αλλα αυτά ήθελα να εγκαταστήσω). Έχει καταφέρει κανείς να τα κάνει να δουλέψουν στο S 1? Ούτε ως απλή εφαρμογή, ούτε με τον root explorer, ούτε μέσω recovery δεν εγκαθίστανται Και στην JW5 και στην JW6 και ούτε παλιότερα δεν μου είχε τύχει αυτό που λες με το μόντεμ. Τώρα όσο για τις εφαρμογές από το S2 τις βάζεις με root explorer στο system/app όπως είπες αλλά πρόσεξε να αλλάξεις τα permissions των αρχείων στην πρώτη στήλη r και w και στις απο κάτω r και r. Κάνεις reboot και είσαι έτοιμος. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δούλεψαν παλιότερα που τα είχα βάλει. Edited June 20, 2012 by giasoy Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Ξανά πέρασα την JW1 από την αρχή και τα έστησα πάλι από την αρχή. δεν έκανα το τελευταίο βήμα του οδηγού με το ΙΜΕΙ για αλλαγή product code γιατί πέρασε από μόνο του COS. όμως μέσω GPS δεν μπορεί να βρει κανέναν δορυφόρο ! είτε είμαι σε δρόμο, είτε στο μπαλκόνι ... πουθενά .. δεν βρίσκει τίποτα. μέχρι πριν την αλλάξω σε Jw6 με την JW1 το GPS δούλευε υποδειγματικά !! κλείδωνε σε χρόνο DT. παρόλα αυτά προσπάθησα να το αλλάξω σε EUR και άλλαξε, έκανε reboot αλλά μου έβγαλε κάποια σφάλματα κατά την εκκίνηση σε revovery (μιας και έχω semaphore) και μηδέν εις το πηλίκων..... καμία ιδέα παιδιά ? :blink: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Η απορία που έχεις είναι για το GPS? :p Δοκίμασε GPS Aids μήπως είναι κάνα κλασσικο θέμα με το gps.conf. Για το product code οκ άλλαξε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει factory reset από το recovery της samsung γιατί έχεις custom kernel. Κάνε εσύ factory reset από cwm recovery και λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Αφού είναι επιλεγμένο πλέον το EUR, ανοίγοντας για πρώτη φορά μετά απο reset θα περαστούν τα κατάλληλα αρχεία για το EUR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ξανά πέρασα την JW1 από την αρχή και τα έστησα πάλι από την αρχή. δεν έκανα το τελευταίο βήμα του οδηγού με το ΙΜΕΙ για αλλαγή product code γιατί πέρασε από μόνο του COS. όμως μέσω GPS δεν μπορεί να βρει κανέναν δορυφόρο ! είτε είμαι σε δρόμο, είτε στο μπαλκόνι ... πουθενά .. δεν βρίσκει τίποτα. μέχρι πριν την αλλάξω σε Jw6 με την JW1 το GPS δούλευε υποδειγματικά !! κλείδωνε σε χρόνο DT. παρόλα αυτά προσπάθησα να το αλλάξω σε EUR και άλλαξε, έκανε reboot αλλά μου έβγαλε κάποια σφάλματα κατά την εκκίνηση σε revovery (μιας και έχω semaphore) και μηδέν εις το πηλίκων..... καμία ιδέα παιδιά ? :blink: Μην παδευεσε τσαμπα και στεναχωριεσε. Δεν θα στρωσει.Ξαναφλασαρε παλι τη ρομ και κανε και repartition ταυτοχρονα. Μολις μπουταρει βαλε το gps test και θα δεις οτι εισαι μια χαρα και παλι. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 γεια σας παιδια εχω περασει εδω και καιρο την I9000XWJVZ αλλα μου κολλαει πολυ τους τελευταιους μηνες , θελω να περασω την I9000XWJW5 μου φαινεται καλυτερη , τι λετε εσεις ? απο την αλλη αν θελησω να φλασαρω καποια αλλη ρομ θα πρεπει να βγαλω τον κερνελ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 γεια σας παιδια εχω περασει εδω και καιρο την I9000XWJVZ αλλα μου κολλαει πολυ τους τελευταιους μηνες , θελω να περασω την I9000XWJW5 μου φαινεται καλυτερη , τι λετε εσεις ? απο την αλλη αν θελησω να φλασαρω καποια αλλη ρομ θα πρεπει να βγαλω τον κερνελ ? Φλασαρεις με odin οποια rom θες. Με το φλασαρισμα θα φυγει και ο προηγούμενος kernel. Για να έχεις root φλασάρεις semaphore. ολα στους οδηγους Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη για την ενημέρωση και σε επιβεβαιώνω γιατί όσο και αν προσπάθησα προκοπή δεν είδα :lol: Θεωρώ πως η αλλαγή του product code έχει να κάνει ΚΑΙ με το GPS λόγο θέσης δορυφόρων. δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Παρόλα αυτά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μόλις φλάσαρα την RΟΜ σαν product code μου έβαλε απευθείας το COS χωρίς να κάνω εγώ τίποτα. (φλάσαρα την Jw6 αλλά με CSC της JW5). και είχα και Ελληνικά απευθείας παντού και πληκτρολόγια κτπ κτπ ... δεν θα έπρεπε να ήταν οκ τότε και το θέμα το GPS ? :O Το ιστορικό για να μην μιλάμε στον αέρα. Ευτυχώς είχα κρατήσει nandoid backup και επανέφερα το κινητό σε άψογα λειτουργικά στιγμή μέσα σε 10 λεπτά ... γενικά τις περισσότερες φορές που φλασάρω κάνω και re-partition ... κάνω όλα τα wipes dalvic/ cash/ data περνάω την Jw6 με CSC της JW5 .. όλα μια χαρά και με ελληνικά παντού ... περνάω semaphore 2.7.4 . γενικά έβλεπα το κινητό χωρίς ιδιαίτερη σπιρτάδα ... περνάω Go launcher ex ..... και εκεί γίνεται ο χαμός .... λαγκάρισμα τους σκοτωμού ... Ενοιμερωτικά είχα τον ίδιο launcher με την ίδια έκδοση και στην JW1 κάργα φορτωμένη και δεν είχε το παραμικρό lag. Ξανά φλασάρω και περνάω τον Cf - root 4.4 γιατί λέω μπορεί να μην έκατσε καλά η ρομ, μπορεί να μην έκατσε καλά ο κερνελ ... τα ίδια και πάλι ... lag lag lag ... Ξανά λοιπόν φλασάρισμα και το αφήνω χωρίς να περάσω άλλον κερνελ ... μέσα σε 2-3 λεπτά έχει ξεκινήσει το lag ... περνάω Go launcher ex και εκεί γίνεται πάλι το έλα να δείς ... πατούσα το home button και πήγαινε στην αρχική οθόνη μετά από 3-4 δευτερόλεπτα .. το χειρότερο είναι όταν πέρασα ES Explorer ... πάταγα το back για να βγώ από την εφαρμογή και το τηλέφωνο παρέμενε νεκρό στην οθόνη και από θέμα touch για τουλάχιστον 4-5 δευτερόλεπτα. !! Ξανάααα λοιπόν flash για να γυρίσω και πάλι λέω στην JW1 και να στήσω το κινητό πάλι από το 0 για να πάρει μια ανάσα .. να είναι καθαρή η εγκατάσταση .... Περνάω την JW1 ΑΛΛΑ δεν κάνω το τελευταίο βήμα με το IMEI (το έκανα πάντα εκτός από αυτή τη φορά) μιας και βλέπω πως με το που ξεκινάει η ρόμ και είναι ακόμα σε recovery μου ορίζει το COS. στήνω μια μια πάλι όλες τις εφαρμογές, όλες τις οθόνες μου, τα πάντα όλα ... και είναι ώρα να δουλέψω το GPS ..... και εκεί τρώω ΤΟ ξενερωμα γιατί δεν βρίσκει ούτε ΕΝΑΝ δορυφόρο. σε EUR και αν προσπάθησα να το γυρίσω δεν μπορούσα ούτε σε COS μετά γιατί λόγο semaphore μου έβγαζε error.... δοκίμασα να παίξω με το Gps.conf Που αναφέρεται εδώ μέσα τίποτα, με το gps aids τίποτα, με το GPS fix τίποτα ... μέχρι που έκανα restore το backup της JW1 Που είχα πριν και ηρέμησε το κεφάλι μου αφού παιδεύτηκα όλη τη μέρα εχτές .. :lol::lol: Υ.Γ Για όσους έχουν θέμα με τον semaphore ότι δεν δίνει Root. Μου συνέβη ακριβώς το ίδιο. πέρασα Semaphore 2.7.4 και δεν είχα root. κατέβασα το Superuser αλλά δεν μπορούσε να ανοίξει γιατί δεν είχα Root. τελικά για να έχεις ροοτ σε τέτοια περίπτωση (το έκανα στο επόμενη φλασάρισμα) είναι να ανοίξεις τον sempahore και αφού σου λέει πως η εφαρμογή χρειάζεται ροοτ για να τρέξει, πατάμε το αριστερό κουμπί που είναι τα properties και εκεί έχει επιλογή που λέει εγκατάσταση superuser. το πατάμε, μπαίνει μόνο του στο μαρκετ, κατεβάζει την εφαρμογή και την εγκαθιστά. έπειτα έχουμε root. :) Μόνο έτσι μου δούλεψε ροοτ με τον sempahore 2.7.4 ... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ Πάρη για την ενημέρωση και σε επιβεβαιώνω γιατί όσο και αν προσπάθησα προκοπή δεν είδα :lol: Θεωρώ πως η αλλαγή του product code έχει να κάνει ΚΑΙ με το GPS λόγο θέσης δορυφόρων. δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Παρόλα αυτά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μόλις φλάσαρα την RΟΜ σαν product code μου έβαλε απευθείας το COS χωρίς να κάνω εγώ τίποτα. (φλάσαρα την Jw6 αλλά με CSC της JW5). και είχα και Ελληνικά απευθείας παντού και πληκτρολόγια κτπ κτπ ... δεν θα έπρεπε να ήταν οκ τότε και το θέμα το GPS ? :O Το ιστορικό για να μην μιλάμε στον αέρα. Ευτυχώς είχα κρατήσει nandoid backup και επανέφερα το κινητό σε άψογα λειτουργικά στιγμή μέσα σε 10 λεπτά ... γενικά τις περισσότερες φορές που φλασάρω κάνω και re-partition ... κάνω όλα τα wipes dalvic/ cash/ data περνάω την Jw6 με CSC της JW5 .. όλα μια χαρά και με ελληνικά παντού ... περνάω semaphore 2.7.4 . γενικά έβλεπα το κινητό χωρίς ιδιαίτερη σπιρτάδα ... περνάω Go launcher ex ..... και εκεί γίνεται ο χαμός .... λαγκάρισμα τους σκοτωμού ... Ενοιμερωτικά είχα τον ίδιο launcher με την ίδια έκδοση και στην JW1 κάργα φορτωμένη και δεν είχε το παραμικρό lag. Ξανά φλασάρω και περνάω τον Cf - root 4.4 γιατί λέω μπορεί να μην έκατσε καλά η ρομ, μπορεί να μην έκατσε καλά ο κερνελ ... τα ίδια και πάλι ... lag lag lag ... Ξανά λοιπόν φλασάρισμα και το αφήνω χωρίς να περάσω άλλον κερνελ ... μέσα σε 2-3 λεπτά έχει ξεκινήσει το lag ... περνάω Go launcher ex και εκεί γίνεται πάλι το έλα να δείς ... πατούσα το home button και πήγαινε στην αρχική οθόνη μετά από 3-4 δευτερόλεπτα .. το χειρότερο είναι όταν πέρασα ES Explorer ... πάταγα το back για να βγώ από την εφαρμογή και το τηλέφωνο παρέμενε νεκρό στην οθόνη και από θέμα touch για τουλάχιστον 4-5 δευτερόλεπτα. !! Ξανάααα λοιπόν flash για να γυρίσω και πάλι λέω στην JW1 και να στήσω το κινητό πάλι από το 0 για να πάρει μια ανάσα .. να είναι καθαρή η εγκατάσταση .... Περνάω την JW1 ΑΛΛΑ δεν κάνω το τελευταίο βήμα με το IMEI (το έκανα πάντα εκτός από αυτή τη φορά) μιας και βλέπω πως με το που ξεκινάει η ρόμ και είναι ακόμα σε recovery μου ορίζει το COS. στήνω μια μια πάλι όλες τις εφαρμογές, όλες τις οθόνες μου, τα πάντα όλα ... και είναι ώρα να δουλέψω το GPS ..... και εκεί τρώω ΤΟ ξενερωμα γιατί δεν βρίσκει ούτε ΕΝΑΝ δορυφόρο. σε EUR και αν προσπάθησα να το γυρίσω δεν μπορούσα ούτε σε COS μετά γιατί λόγο semaphore μου έβγαζε error.... δοκίμασα να παίξω με το Gps.conf Που αναφέρεται εδώ μέσα τίποτα, με το gps aids τίποτα, με το GPS fix τίποτα ... μέχρι που έκανα restore το backup της JW1 Που είχα πριν και ηρέμησε το κεφάλι μου αφού παιδεύτηκα όλη τη μέρα εχτές .. :lol::lol: Υ.Γ Για όσους έχουν θέμα με τον semaphore ότι δεν δίνει Root. Μου συνέβη ακριβώς το ίδιο. πέρασα Semaphore 2.7.4 και δεν είχα root. κατέβασα το Superuser αλλά δεν μπορούσε να ανοίξει γιατί δεν είχα Root. τελικά για να έχεις ροοτ σε τέτοια περίπτωση (το έκανα στο επόμενη φλασάρισμα) είναι να ανοίξεις τον sempahore και αφού σου λέει πως η εφαρμογή χρειάζεται ροοτ για να τρέξει, πατάμε το αριστερό κουμπί που είναι τα properties και εκεί έχει επιλογή που λέει εγκατάσταση superuser. το πατάμε, μπαίνει μόνο του στο μαρκετ, κατεβάζει την εφαρμογή και την εγκαθιστά. έπειτα έχουμε root. :) Μόνο έτσι μου δούλεψε ροοτ με τον sempahore 2.7.4 ... εσύ που τα έχεις και φρέσκα φρέσκα πως βλέπεις την jw6 σε σχέση με την jw1? σχετικα με το root που λες εγώ απλά εγκαθιστώ το superuser κάνω ένα reboot και όλα κομπλέ :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 εσύ που τα έχεις και φρέσκα φρέσκα πως βλέπεις την jw6 σε σχέση με την jw1? σχετικα με το root που λες εγώ απλά εγκαθιστώ το superuser κάνω ένα reboot και όλα κομπλέ :) μα τα έγραψα όλα παραπάνω στο σεντόνι :lol: σε εμένα η Jw6 μου έβγαλε πολύ Lag πράγμα που με την Jw1 που είχα και έχω αυτή τη στιγμή δεν είχα παρατηρήσει και δεν παρατηρώ μετά από μήνες που την έχω περασμένη .. ΌΜΩΣ αυτή είναι η δική μου περίπτωση και άποψη. Υπάρχουν πολλά άτομα που υποστηρίζουν πως την βρήκανε καλύτερη και πιο σβέλτη από την JW1. Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται πως σε κάποιους κάθεται μια χαρά και σε άλλους βγάζει Lag. εννοείται πως πριν την κάθε μου κίνηση έκανα όλα τα wipes .. για όσο αφορά το Superuser με τον semaphore πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω .. και εγώ και φιλαράκι που πέρασε την Jw6 με τον Semaphore 2.7.4 δεν του έδωσε root. μόνο με τον τρόπο που περιγράφω δούλεψε σε εμένα ... άβυσσος η ψυχή του android ... :lol::lol: Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 μα τα έγραψα όλα παραπάνω στο σεντόνι :lol: σε εμένα η Jw6 μου έβγαλε πολύ Lag πράγμα που με την Jw1 που είχα και έχω αυτή τη στιγμή δεν είχα παρατηρήσει και δεν παρατηρώ μετά από μήνες που την έχω περασμένη .. ΌΜΩΣ αυτή είναι η δική μου περίπτωση και άποψη. Υπάρχουν πολλά άτομα που υποστηρίζουν πως την βρήκανε καλύτερη και πιο σβέλτη από την JW1. Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται πως σε κάποιους κάθεται μια χαρά και σε άλλους βγάζει Lag. εννοείται πως πριν την κάθε μου κίνηση έκανα όλα τα wipes .. για όσο αφορά το Superuser με τον semaphore πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω .. και εγώ και φιλαράκι που πέρασε την Jw6 με τον Semaphore 2.7.4 δεν του έδωσε root. μόνο με τον τρόπο που περιγράφω δούλεψε σε εμένα ... άβυσσος η ψυχή του android ... :lol::lol: Ιωσα, οταν σου κανει το πρωτο μπουταρισμα το κινητο μετα απο εγκατασταση καποιας ρομ, κανεις στο καπακι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Πριν περασεις κερνελ και οτιδηποτε αλλο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ιωσα, οταν σου κανει το πρωτο μπουταρισμα το κινητο μετα απο εγκατασταση καποιας ρομ, κανεις στο καπακι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Πριν περασεις κερνελ και οτιδηποτε αλλο. Πολυ σωστη επισημανση Παρη, παντοτε το κανω αυτο!!!δεν ξερω εαν εχει τοση μεγαλη σημασια και αν οντως ευθυνεται για το μπαχαλο που περιγραφει ο φιλος, αλλα σιγουρα ειναι χρησιμο!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) σαφως! παντα κανω ολα τα wipes ΚΑΙ wipe data/factory reset. (από recovery) το κανω και εγω απο συνηθεια μιας και το εχω διαβασει τοσες πολλες φορες εδω μεσα ;-) μιλάμε για το ίδιο πράγμα έτσι δεν είναι ? Edited June 21, 2012 by crazyio Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Πολυ σωστη επισημανση Παρη, παντοτε το κανω αυτο!!!δεν ξερω εαν εχει τοση μεγαλη σημασια και αν οντως ευθυνεται για το μπαχαλο που περιγραφει ο φιλος, αλλα σιγουρα ειναι χρησιμο!! Κι ομως Ηρακλη εχει σημασια και μεγαλη απ οτι εχω δει. Δεν ειναι λιγες οι φορες που μετα το πρωτο boot εβλεπα καποια πραγματα να μη δουλευουν σωστα και καποιες φορες μαλιστα ειχα και fc!! Με το που εκανα ομως παλι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (απο τις ρυθμισεις, οχι απο το recovery) δουλευαν ολα τελεια. Ξερεις, λογω αυτων που εγραψα πριν, μου εχει δωθει πολλες φορες η εντυπωση οτι δεν γινονται παντα σωστα τα wipes μεσω recovery,γι αυτο ειπα πριν στον Ιωσα να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οχι wipes, πριν περασει κερνελ γιατι μετα δεν γινεται Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 οχι. μεσω ρυθμισεων δεν εχω κανει ποτε επαναφορα. παντα το εκανα απο recovery. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakhss Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ξερεις, λογω αυτων που εγραψα πριν, μου εχει δωθει πολλες φορες η εντυπωση οτι δεν γινονται παντα σωστα τα wipes μεσω recovery,γι αυτο ειπα πριν στον Ιωσα να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και οχι wipes, πριν περασει κερνελ γιατι μετα δεν γινεται Αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο φιλε μου. Εκανα ολα τα wipes και μετα το φλασαρισμα τα ξαναεκανα και παρολ 'αυτα<ειδα ολα τα αρχεια μου μεχρι και τις εφαρμογες μου..:worry: Μονο μεσα απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις ειδα προκοπη:cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 οχι. μεσω ρυθμισεων δεν εχω κανει ποτε επαναφορα. παντα το εκανα απο recovery. Πιστευω οτι κατι παιζει με τα wipes μεσω recovery και δεν μου το βγαζεις απ το μυαλο γιατι ειναι παραλογο να εχω κανει ολα τα wipes, να περναω νεα ρομ που υποτιθεται οτι θα πατησει σε καθαρο πλεον εδαφος και με το μπουταρει να βλεπω πολλες φορες lag εδω, lag εκει, fc σε καποιες περιπτωσεις, και μολις κανω επαναφορα να κυλουν ολα τελεια!!Αυτο εμενα μου λεει οτι τελικα δεν ηταν τοσο καθαρο το εδαφος που εκατσε η ρομ!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Ετσι πρεπει να ειναι Παρη, οποτε προκειται για λεπτομερεια που κανει την διαφορα!! Και μαλλον στις τελευταιες ics value pack διαδραματιζει καθοριστικο ρολο :rolleyes: Τοσο αμφιλεγομενες να ειναι οι jw5/6 καπου θα οφειλεται..δεν εξηγηται διαφορετικα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Που να χτυπιέστε κάτω και οι 2 σας εγώ δεν το ξανά στήνω από την αρχή το κινητό :lol::lol::lol::lol::lol: Δεν ξέρω τι να πω ... προφανώς για να το έχεις κάνει και να έχεις δει διαφορά με αυτόν τον τρόπο να παίζει ρόλο και μάλιστα καθοριστικό. Όπως είπε και ο Ηρακλής είναι τόσο αμφιλεγόμενες οι Jw5/Jw6 που κάπου οφείλεται αυτή η διαφορετικότητα στις τόσες συσκευές. Πάντως παρά τα όσα wipes είχα κάνει παλαιότερα και αυτές τις μέρες τα μόνα αρχεία που έβλεπα να υπάρχουν ήταν στην εσωτερική μνήμη SD του κινητού. την εξωτερική την είχα ξηλώσει. παρόλα αυτά με τα τόσα wipes, με τα τόσα wipe user data και αφού κάνουμε και re-partition δεν θα ήταν πιο λογικό να διαγράφονται όλα ΚΑΙ από την εσωτερική μνήμη εκτός από την μνήμη συστήματος ? :O Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον αν κάποιος που αντιμετώπισε πρόβλημα με την Jw6 έχει χρόνο και διάθεση να την ξανά περάσει κάνοντας όσα ειπώθηκαν πιο πάνω (και wipes, και wipe user data από recovery αλλά ΚΑΙ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από το κινητό) να δούμε τελικά τι εντυπώσεις θα έχει μετά ... Υ.Γ ώρες ώρες αναλογιζόμουν πόσο χρήσιμο θα ήταν να είχε ο κάθε ένας μας 2 γαλαξίες ... ένα να το έχεις στημένο για την καθημερινή σου χρήση και ένα για να του πετάς τα μάτια έξω δοκιμάζοντας τα πάντα !! :) Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts