salmador Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η ώρα που δίνει το cwm στο nadroid backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η ώρα που δίνει το cwm στο nadroid backup? Από ότι βλέπω κρατάει την σωστή ώρα αλλά για timezone GMT +0 και όχι για +3 που έχουμε τώρα στην Ελλάδα. (και είναι προφανώς ρυθμισμένο το κινητό σου στις ρυθμίσεις) Οπότε υποθέτω πως ίσως με την εξής πατέντα να το βλέπεις σωστά: Να επιλέξεις timezone GMT+0 στις ρυθμίσεις, και να φτιάξεις την ώρα 3 ώρες μπροστά. Τότε λογικά θα φαίνεται σωστά, αλλά θα έχεις επιλεγμένο άλλο timezone και όχι Athens που είναι κανονικά :p (υπόθεση κάνω, δεν το δοκίμασα) Αυτό μάλλον γίνεται γιατί το cwm βλέπει την ώρα αλλά όχι το timezone που είναι επιλεγμένο στις ρυθμίσεις. Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος, απλά εγώ αυτό κατάλαβα τώρα που το κοίταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ποιες είναι οι γνωστές ελλείψεις στη slim? Ραδιόφωνο, Ελληνικό μενού, Ελληνικό πληκτρολόγιο, δεν μπορούσα να στείλω SMS, to APN backup and restore δεν μπορούσε να κάνει restore οπότε δεν είχα internet, πολύ δύσχρηστη δομή αρχείων, αγανάκτησα μέχρι να βρω ότι την εξωτερική SD την ονομάζει emmc, μπροστινή κάμερα για video calls, είναι τα λίγα που βρήκα για το λίγο που την κράτησα. Θα μου πεις ότι για καθετί από αυτά υπάρχει και μια λύση και ότι θέλει τον χρόνο του μέχρι να το συνηθίσεις, αλλά αν είναι να ασχοληθείς μια βδομάδα για να μπορέσεις να στήσεις ένα τηλέφωνο ε τότε άντε γεια, JW5 και πάλι JW5 και τα έχεις όλα με τη μία. Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ραδιόφωνο, Ελληνικό μενού, Ελληνικό πληκτρολόγιο, δεν μπορούσα να στείλω SMS, to APN backup and restore δεν μπορούσε να κάνει restore οπότε δεν είχα internet, πολύ δύσχρηστη δομή αρχείων, αγανάκτησα μέχρι να βρω ότι την εξωτερική SD την ονομάζει emmc, μπροστινή κάμερα για video calls, είναι τα λίγα που βρήκα για το λίγο που την κράτησα. Θα μου πεις ότι για καθετί από αυτά υπάρχει και μια λύση και ότι θέλει τον χρόνο του μέχρι να το συνηθίσεις, αλλά αν είναι να ασχοληθείς μια βδομάδα για να μπορέσεις να στήσεις ένα τηλέφωνο ε τότε άντε γεια, JW5 και πάλι JW5 και τα έχεις όλα με τη μία. Για να καταλαβεις... Το ραδιοφωνο δημιουργει προβληματα σε ολες τις custom ics rom. Ελληνικο μενου ειναι γνωστο πλεον οτι δεν εχει αλλα με το more locale 2 απο το μαρκετ καλυτερευει η κατασταση.Ελληνικο πληκτρολογιο σαφως και υπαρχει και το default της ics και το swype.Μυνηματα στελνει μια χαρα.Δεν χρειαζεται να βαλεις καθολου τα apn τα εχει απο μονα της. Επιπλεον, η εξωτερικη μνημη ειναι γνωστο οτι σε ολες τις aokp roms βρισκεται στο emmc. Και τελος, η καμερα για βιντεοκλησεις ειναι καθαρη πατεντα της samsung (οχι του android) και δουλευει μονο με τις στοκ ρομς. Εαν εψαχνες λιγο θα τα εβρισκες πολυ γρηγορα. Πριν προβουμε σε custom roms πρεπει να ξερουμε εστω τα βασικα:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Από ότι βλέπω κρατάει την σωστή ώρα αλλά για timezone GMT +0 και όχι για +3 που έχουμε τώρα στην Ελλάδα. (και είναι προφανώς ρυθμισμένο το κινητό σου στις ρυθμίσεις) Οπότε υποθέτω πως ίσως με την εξής πατέντα να το βλέπεις σωστά: Να επιλέξεις timezone GMT+0 στις ρυθμίσεις, και να φτιάξεις την ώρα 3 ώρες μπροστά. Τότε λογικά θα φαίνεται σωστά, αλλά θα έχεις επιλεγμένο άλλο timezone και όχι Athens που είναι κανονικά :p (υπόθεση κάνω, δεν το δοκίμασα) Αυτό μάλλον γίνεται γιατί το cwm βλέπει την ώρα αλλά όχι το timezone που είναι επιλεγμένο στις ρυθμίσεις. Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος, απλά εγώ αυτό κατάλαβα τώρα που το κοίταξα. Θα το δοκιμάσω, και θα επανερθω. Οχι οτι ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα σημερα που χρειάστηκα να επιλέξω ποιο θα κρατήσω με μπέρδεψε λιγουλακι :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Για να καταλαβεις... Το ραδιοφωνο δημιουργει προβληματα σε ολες τις custom ics rom. Ελληνικο μενου ειναι γνωστο πλεον οτι δεν εχει αλλα με το more locale 2 απο το μαρκετ καλυτερευει η κατασταση.Ελληνικο πληκτρολογιο σαφως και υπαρχει και το default της ics και το swype.Μυνηματα στελνει μια χαρα.Δεν χρειαζεται να βαλεις καθολου τα apn τα εχει απο μονα της. Επιπλεον, η εξωτερικη μνημη ειναι γνωστο οτι σε ολες τις aokp roms βρισκεται στο emmc. Και τελος, η καμερα για βιντεοκλησεις ειναι καθαρη πατεντα της samsung (οχι του android) και δουλευει μονο με τις στοκ ρομς. Εαν εψαχνες λιγο θα τα εβρισκες πολυ γρηγορα. Πριν προβουμε σε custom roms πρεπει να ξερουμε εστω τα βασικα:rolleyes: Έχω διαβάσει πολύ και εδώ και στο XDA για τα όποια "προβλήματα" των custom rom και ήμουν από πριν ενήμερος για το τι θα αντιμετωπίσω, δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανένα απλά λέω την γνώμη μου για την slim που λίγο δούλεψα, εξαρτάται φυσικά και από την χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό του, σε άλλον είναι "εργαλείο" και άλλος το θέλει για πειραματισμό και εξερεύνηση. Με τις απαντήσεις που μου έδωσες έρχεσαι στα λόγια μου, ότι για το καθετί πρέπει να ασχοληθείς ξεχωριστά, πληκτρολόγιο Ελληνικό υπάρχει, αλλά πρέπει να το βάλεις με τον τάδε τρόπο, για τα Ελληνικά κάνε εκείνο κλπ κλπ κλπ, γιαυτό μίλησα οτι χρειάζεσαι πολύ χρόνο, τον οποίο προσωπικά δεν έχω, ενώ στην JW5 δεν χρειάστηκα τίποτε, γούστα είναι αυτά, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Έχω διαβάσει πολύ και εδώ και στο XDA για τα όποια "προβλήματα" των custom rom και ήμουν από πριν ενήμερος για το τι θα αντιμετωπίσω, δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανένα απλά λέω την γνώμη μου για την slim που λίγο δούλεψα, εξαρτάται φυσικά και από την χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό του, σε άλλον είναι "εργαλείο" και άλλος το θέλει για πειραματισμό και εξερεύνηση. Με τις απαντήσεις που μου έδωσες έρχεσαι στα λόγια μου, ότι για το καθετί πρέπει να ασχοληθείς ξεχωριστά, πληκτρολόγιο Ελληνικό υπάρχει, αλλά πρέπει να το βάλεις με τον τάδε τρόπο, για τα Ελληνικά κάνε εκείνο κλπ κλπ κλπ, γιαυτό μίλησα οτι χρειάζεσαι πολύ χρόνο, τον οποίο προσωπικά δεν έχω, ενώ στην JW5 δεν χρειάστηκα τίποτε, γούστα είναι αυτά, δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν Φιλε, αναφερομαστε για μια ρομ που βασιζεται στο android ics που η samsung "απαγορευσε" για το κινητο μας με την δικαιολογια και καλα οτι δεν επαρκουν τα τεχνικα του χαρακτηριστικα.Οι ρομ που κυκλοφορουν τις βγαζει ο καθε dev κανοντας κυριως port την 4.0.4 του nexus s που ειναι ομοιο με τον γαλαξια μας. Η προσπαθεια τους ειναι αξιοθαυμαστη και στο σημειο που εχουν φτασει ειναι μεγαλη επιτυχια. Δεν ειναι ετοιμη στοκ ρομ που βγαζει η samsung ωστε να μην θελει σεταρισμα.Αν και απο αυτες παλι αρκετες εχουν προβληματα!!!! Προτιμω να ασχοληθω λιγο παραπανω με την custom και να την φερω στα μετρα μου, γιατι πολυ απλα θα τρεχω ics στον γαλαξια μου απροβληματιστα...γιατι μπορω :) Γνωμη μου :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παιδια μια βοηθεια, ειναι το πρωτο φλασαρισμα που κανω. Εκανα στην αρχη τα 3 wipe me cwm. Απο το rebbot download μπαινω se download mode η παταω reboot system now? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Παιδια μια βοηθεια, ειναι το πρωτο φλασαρισμα που κανω. Εκανα στην αρχη τα 3 wipe me cwm. Απο το rebbot download μπαινω se download mode η παταω reboot system now? Αν θελεις να κανεις επανεκκινηση πατας reboot system now, ενω αν θες να μπεις σε d.mode επιλεγεις reboot to d.mode :rolleyes: Ποια ρομ εβαλες φιλε..; Edited May 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ποια ρομ εβαλες φιλε..; jw5 Πορτογαλία / Ελβετία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 jw5 Πορτογαλία / Ελβετία Ωραιος...βαλε και τον semaphore kernel 2.7.4 και εισαι κομπλε :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ωραιος...βαλε και τον semaphore kernel 2.7.4 και εισαι κομπλε :) Πέρασα και semaphore και ειμαι στην εκνευριστική διαδικασια επαναφορας εφαρμογων μια-μια:mad: δεν ξερω αν ειναι θεμα του δωρεαν titanium η ειχε επιλογη που δεν την ειδα αλλα ελπιζω οταν τελειωσω να δω ενα ΚΑΛΥΤΕΡΟ galaxy:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Πέρασα και semaphore και ειμαι στην εκνευριστική διαδικασια επαναφορας εφαρμογων μια-μια:mad: δεν ξερω αν ειναι θεμα του δωρεαν titanium η ειχε επιλογη που δεν την ειδα αλλα ελπιζω οταν τελειωσω να δω ενα ΚΑΛΥΤΕΡΟ galaxy:) Η free έκδοση κάνει μια μια τις εφαρμογές restore. Η paid κάνει batch restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Η free έκδοση κάνει μια μια τις εφαρμογές restore. Η paid κάνει batch restore. Ακριβώς! Αν και είναι σχετικά τσιμπημένο σε τιμή, δεν μπορώ να πω ίδιο μετάνιωσα που έδωσα τα 5 ευρω! Μόνο που σκέφτηκα ότι θα χρειαστεί να ξανακάνω την ίδια δουλειά από την αρχή στο 2ο φλασαρισμα κουράστηκα!! :p Edited May 9, 2012 by and64 Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Καλησπέρα σε όλους, Παιδιά γνωρίζω πως μπορεί να γίνω λίγο κουραστικός και θα ρωτήσω πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί πολλάκις. Σας ζητάω ειλικρινά συγγνώμη για αυτό, αλλά δεν έχω δυστυχώς τον απαιτούμενο χρόνο για να ψάξω… Επειδή το συγκεκριμένο forum μου προσέφερε απίστευτη βοήθεια από τον καιρό που είχα το htc touch pro, πήρα το θάρρος να σας ζαλίσω…. Αγόρασα κι εγώ πριν ένα μήνα το κινητό αυτό και είμαι υπερευχαριστημένος. Το πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο. Ένα πρόβλημα που συναντώ είναι η σύνδεση με usb. Δε γίνεται….έχω xp, και τι τους drivers της Samsung δοκίμασα, τι το kies δοκίμασα, τίποτε….την πρώτη φορά συνδέθηκε, όλα καλά, μετά ποτέ ξανά….μου βγάζει αρχικά το μπαλονάκι που λέει ότι συνδέθηκε το κινητό, αλλά με το kies δεν συγχρονίζεται και σαν εξωτερικός δίσκος δε φαίνεται πουθενά. Το μόνο που κάνει είναι να φορτίζει…. Τι να κάνω?? Έψαξα και τις ρυθμίσεις του κινητού, δοκίμασα, τίποτε. Επίσης, έχω ελληνικό μενού, την έκδοση 2.3.3 GINGERBREAD.XWJVI. Δε μου αρέσει που έχω ελεύθερο χώρο μνήμης RAM μόνο γύρω στα 100 mb. Να πω την αλήθεια, δεν μου έχει κολλήσει ποτέ (έχω και τον killer pro), αλλά να, θέλω να αλλάξω launcher και θα καταναλώνει πολύ μνήμη….το σκέφτομαι. Θέλω να απαλλαγώ από τον launcher της Samsung η κάποια άλλα εγκατεστημένα προγράμματα γιατί έχει καλύτερα στο market και δεν μπορώ. Μπορώ να κάνω root και να έχω την επίσημη έκδοση λογισμικού που έχω, γιατί είναι ελληνική, δεν τρώει κολλήματα και μου αρέσει? Υπάρχει περίπτωση να κολλάει με το root? Κι αν όντως δεν υπάρχει πρόβλημα πώς να το κάνω με το θέμα που έχω με τη σύνδεση usb??? Sorry για την πολυλογία μου, για να μη σπαταλώ και χώρο στο forum με θέματα που έχετε ξανασυζητήσει, αν είναι διατεθειμένος κάποιος να με βοηθήσει μπορεί να μου στείλει και pm….όπως τον βολεύει. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Μιας και είσαι στην JVI θα σου έλεγα να απαλλαγείς μια κι έξω από αυτήν και να πας σε κάποια άλλη πολύ νεότερη (JW1, ή ακόμα και JW5 που όπως αναφέρουν πολλοί είναι μια χαρά. Την JW5 δεν την έχω δοκιμάσει εγώ προσωπικά.) Είναι όλα εδώ, δεν χρειάζεται να συνδέσεις το κινητό με το KIES. Απλά να το έχεις εγκατεστημένο για να υπάρχουν οι drivers και για να αναβαθμίσεις όπως λέει ο οδηγός χρειάζεται να μπεις σε download mode. Root θα γίνεις πολύ απλά με semaphore. Να πω επίσης ότι η JW5 έχει πολύ περισσότερη διαθέσιμη ram! Στο πρώτο λινκ με τον οδηγό, πιο κάτω έχει διάφορα frimwares (ελληνικά και μη) και αναφέρεται σε ποια υπάρχουν ελληνικά πληκτρολόγια. (ελληνικό μενού υπάρχει σε όλα) Edited May 9, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 (edited) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σου. Αν πάω όμως να το κάνω με το odin, μήπως υπάρχει πρόβλημα και δεν βλέπει το κινητό όπως γίνεται τώρα με το kies? Επίσης, μου προτείνεις αυτή αν κατάλαβα καλά I9000XWJW5 (TPH / SUN / ΑUT) Είναι επίσημη της samsung? Θα πρέπει να κάνω root πρώτα για να τη βάλω? Και τι διαφορές θα έχω από αυτή που έχω τώρα? Συγγνώμη για τον «βομβαρδισμό» με ερωτήσεις…. Όπα, sorry, τώρα το διάβασα ότι είναι επίσημα firmware από Samsung… Τα υπόλοιπα ερωτήματα βέβαια παραμένουν…. Να προσθέσω και άλλο ένα, αν μου χρειαστεί η εγγύηση, μπορώ να ξαναβάλω αυτή που είχα? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 9, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σου. Αν πάω όμως να το κάνω με το odin, μήπως υπάρχει πρόβλημα και δεν βλέπει το κινητό όπως γίνεται τώρα με το kies? Επίσης, μου προτείνεις αυτή αν κατάλαβα καλά I9000XWJW5 (TPH / SUN / ΑUT) Είναι επίσημη της samsung? Θα πρέπει να κάνω root πρώτα για να τη βάλω? Και τι διαφορές θα έχω από αυτή που έχω τώρα? Συγγνώμη για τον «βομβαρδισμό» με ερωτήσεις…. Όπα, sorry, τώρα το διάβασα ότι είναι επίσημα firmware από Samsung… Τα υπόλοιπα ερωτήματα βέβαια παραμένουν…. Να προσθέσω και άλλο ένα, αν μου χρειαστεί η εγγύηση, μπορώ να ξαναβάλω αυτή που είχα? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Δοκιμασε να βγαλεις οτι driver εχεις, κανε και unistall το kies, μετα κανε επανεκκινηση στο pc.Ξαναβαλε παλι το kies, κανε επανεκκινηση και μετα ανοιξε το odin μπες σε d.mode και δες εαν στο αναγνωριζει.Λογικα θα στο αναγνωριζει.Δεν χρειαζεται να εισαι ροοτ για να την βαλεις. Για λογους εγγυησης στο μελλον, πολυ απλα βαζεις αυτην που εχεις τωρα παλι μεσω odin και εισαι κομπλε:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 οκ παιδιά, συγγνώμη…. Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να πετύχει, γιατί το έχω άγχος που δε συνδέεται με usb. Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα και με ένα mp3 player. Τώρα, εδώ όμως λέει ότι αυτές οι rom είναι για συσκευές που έχουν αγοραστεί από εξωτερικό. Η δικιά μου είναι ελληνική. Επίσης, τι σημαίνει αυτό που λέει "ics value pack"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 οκ παιδιά, συγγνώμη…. Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να πετύχει, γιατί το έχω άγχος που δε συνδέεται με usb. Ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα και με ένα mp3 player. Τώρα, εδώ όμως λέει ότι αυτές οι rom είναι για συσκευές που έχουν αγοραστεί από εξωτερικό. Η δικιά μου είναι ελληνική. Επίσης, τι σημαίνει αυτό που λέει "ics value pack"? Βαλε την αφοβα, απλα δεν θα εχεις εγγυηση.Αλλα ειπαμε, οτι μπορεις να ξαναγυρισεις στην προηγουμενη;) Ics value pack την χαρακτηριζουν οχι γιατι ειναι ics απλα περιλαμβανει καποια καλουδια της εκδοσης ics...μην σε ανησυχει αυτο ομως.:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanturing Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί μάλλον αρχίζω και καταλαβαίνω…. Συνοψίζοντας (για να μη σας ζαλίζω κιόλας): - Βάζω την I9000XWJW5 (TPH / SUN / ΑUT) (Gingerbread 2.3.6 "ics value pack") με τη διαδικασία που περιγράφετε. (ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα) Τώρα το κινητό μου θα είναι όπως πριν, χωρίς καμία λειτουργική διαφορά (δεν τρώει κολλήματα, ελληνικά όλα κτλ) αλλά θα έχω καλύτερη διαχείριση RAM, σωστά? - στη συνέχεια αν θέλω βάζω Semaphore_2.7.4sc.tar όπου συνεχίζουν όλα να είναι ok (δεν τρώει κολλήματα, ελληνικά όλα κτλ) και αν θέλω, μπορώ να σβήσω εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες με το firmware, όπως να αντικαταστήσω τον launcher με κάποιον άλλο, ή να σβήσω το σημειωματάριο και να βάλω άλλο…κτλ, και αν ο μη γένοιτο μου χρειαστεί η εγγύηση, τα επαναφέρω όπως όλα ήταν πριν και ούτε γάτα ούτε ζημιά….σωστά???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί μάλλον αρχίζω και καταλαβαίνω…. Συνοψίζοντας (για να μη σας ζαλίζω κιόλας): - Βάζω την I9000XWJW5 (TPH / SUN / ΑUT) (Gingerbread 2.3.6 "ics value pack") με τη διαδικασία που περιγράφετε. (ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα) Τώρα το κινητό μου θα είναι όπως πριν, χωρίς καμία λειτουργική διαφορά (δεν τρώει κολλήματα, ελληνικά όλα κτλ) αλλά θα έχω καλύτερη διαχείριση RAM, σωστά? - στη συνέχεια αν θέλω βάζω Semaphore_2.7.4sc.tar όπου συνεχίζουν όλα να είναι ok (δεν τρώει κολλήματα, ελληνικά όλα κτλ) και αν θέλω, μπορώ να σβήσω εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες με το firmware, όπως να αντικαταστήσω τον launcher με κάποιον άλλο, ή να σβήσω το σημειωματάριο και να βάλω άλλο…κτλ, και αν ο μη γένοιτο μου χρειαστεί η εγγύηση, τα επαναφέρω όπως όλα ήταν πριν και ούτε γάτα ούτε ζημιά….σωστά???:) Λοιπον, θα βαλεις την jw5 Ελβετιας, αλλα πριν την βαλεις θα μπεις τωρα με την ρομ που εισαι στο recovery και θα κανεις wipe data factory reset & wipe cache.Μετα θα την φλασαρεις μεσω οντιν οπως ακριβως περιγραφεται η διαδικασια στους οδηγους. Μετα που θα την περασεις, θα ξαναμπεις παλι σε recovery και θα κανεις τα wipes, και μετα θα φλασαρεις και τον semaphore kernel για να αποκτησεις ροοτ και διαφορα αλλα καλουδια. Με ροοτ θα μπορεις να σβηνεις εφαρμογες συστηματος αλλα με προσοχη!! Γνωμη μου, δεν χρειαζεται να σβησεις καμια.Θελεις ας πουμε να αλλαξεις σηνειωματαριο..;μην σβησεις το στοκ απλα βαλε οποιο αλλο θελεις.Το ιδιο κανε και με τον launcher.:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Ο semaphore σου δίνει και root (και άλλα καλούδια) θα μπορείς να σβήσεις ότι θες αλλά δε θα συνιστούσα να σβήσεις τον στοκ launcher! Απλά βάλε κάποιον άλλον και άσε τον στοκ να κάθεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Συγνωμη για την ενοχληση nikospot εχω ενα θεμα..Ψαχνω να κατεβασω την jw5 την ελβετικη και δεν μπορω να την βρω..Αυτην που κατεβαζω απο Mediafire μου βγαζει προβλημα πανω στο extract..Εχουν κι αλλοι το ιδιο προβλημα η μονο σε μενα το εβγαλε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Την είχα κατεβάσει πριν λίγες μέρες και δεν φαινόταν να έχει πρόβλημα. Δοκίμασες να την ξανακατεβασεις μήπως δεν κατέβηκε σωστα; Δοκίμασες και από άλλον browser. Δεν έχει αναφέρει κάποιος τέτοιο πρόβλημα. (θα την κατεβάσω από περιέργεια σε λίγο που θα πάω στον υπολογιστη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts