Tyxerakias Δημ. April 28, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Πάνω που έλεγα οτι όλα δουλεύουν οκ με την Eλβετική jw5 εχω φάει 2 freeze μέσα σε 1 ώρα :( Το τηλέφωνο κολλάει σε μια απο τις αρχικές οθόνες και δεν αποκρίνεται παρα μόνο μπορώ να το κλειδώσω/ξεκλειδώσω με το power. Περίμενα πάνω απο 1 λεπτό σε κάθε περίπτωση μπας και ξεκολλήσει αλλά δεν. Οπότε έκανα reboot... Το χει κανένας άλλος αυτό; Υπάρχει ελπίδα με άλλο launcher; Ο TW4 είναι προβληματικός. Βάλε go launcher να γλυτώσεις :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Ο TW4 είναι προβληματικός. Βάλε go launcher να γλυτώσεις :p Τον έκανα install τρέχοντας και προς το παρόν δεν βλέπω πρόβλημα όσο και αν το παιδεύω. Ο καιρός θα δείξει :D Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 δεν καταλαβα :p :p :lol: bln είναι που ανάβουν τα Ledakia των πλήκτρων όταν έχεις αδιάβαστα SMS ή αναπάντητες. Επειδή είναι πατέντα ανεπίσημη, πρέπει να υποστηρίζεται από τον κέρνελ και από την εφαρμογή που χρησιμοποιείς πχ για SMS. Το patch αυτό κάνει την stock εφαρμογή της samsung να ανάβει τα ledakia ενώ χωρίς το patch δεν γινόταν. (έπρεπε να χρησιμοποιείς Go SMS) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ShadowReaper Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Καλημέρα, τα JW4 και JW5 είναι μόνο για gingerbread; Πέρασα σήμερα cyanogenmod 9 και το baseband είναι XXJVT... Μπορώ να περάσω κάποιο καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Για modem μπορείς να βάλεις σχεδόν ότι θες αρκεί είναι σε μορφή .zip ώστε να το περάσεις μέσω CWM Recovery. Προσωπικά έχω αφήσει το JVT και είμαι ικανοποιημένος. Πολύ καλό που προτείνουν και πολλοί είναι το JVU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Ο TW4 είναι προβληματικός. Βάλε go launcher να γλυτώσεις :pΑλεξ σαν να παρατηρω καποιες ελαφριες καθυστερησεις ωρες ωρες με τον go launcher η ειναι η ιδεα μου?του εχεις κανει απλη εγκατασταση η σαν εφαρμογη συστηματος?Δεν μου εχει κανει κατι ακομη ο tw αλλα παλι,<τα συστηματα> της σαμμυ χτυπανε ως γνωστον σαν τα κομαντα,εκει που δεν τα περιμενεις :lol: Edited April 29, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Το .zip (jw5 services.odex) .Το περνάς με cwm kai install zip file from sd card. Στο xda δινουν και λινκ για jar ειδικα για jw1, ξερει κανεις γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Στο xda δινουν και λινκ για jar ειδικα για jw1, ξερει κανεις γιατι;Γιατι αλλη ρομ ειναι η jw1 και αλλη η jw5 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 απ' οτι διαβαζω το jvu ειναι το ποιο καλο modem .το link απο τα firmwares δεν μου δουλευει .υπαρχει καποιο αλλο για download??\ ειμαι με jw4 modem. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Αλεξ σαν να παρατηρω καποιες ελαφριες καθυστερησεις ωρες ωρες με τον go launcher η ειναι η ιδεα μου?του εχεις κανει απλη εγκατασταση η σαν εφαρμογη συστηματος?Δεν μου εχει κανει κατι ακομη ο tw αλλα παλι,<τα συστηματα> της σαμμυ χτυπανε ως γνωστον σαν τα κομαντα,εκει που δεν τα περιμενεις :lol: Έχω κάνει απλή εγκατάσταση και έχω βάλει και ics theme, για να ξεγελιέμαι μέχρι να ξαναβρω χρόνο να ασχοληθώ με την cm9. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 απ' οτι διαβαζω το jvu ειναι το ποιο καλο modem .το link απο τα firmwares δεν μου δουλευει .υπαρχει καποιο αλλο για download??\ ειμαι με jw4 modem. ευχαριστω JVU Modem. Αν θες να το περάσεις μόνο του το φλασάρεις μέσω Odin βάζοντας το στο πεδίο PHONE με τσεκαρισμένο μόνο το Auto Reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybryant24 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Παιδια για το "Εφέ που κάνει την οθόνη να σβήνει όπως οι παλιές τηλεοράσεις" το galaxy s μου ειναι xxjvo πως το βαζω? επισης θελω να σας ρωτησω αν αξιζει να περασω αυτη ([NIGHTLY][ROM][4.0.4][iMM76D] CyanogenMod 9). Θα ηθελα να επισημανω οτι ειμαι αρχαριος με το φλασαρισμα, εκανα προσφατα root και τρεχω την επισημη 2.3.3 της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Αφού είσαι αρχάριος γιατί δεν περνάς μία καλύτερη Gingerbread από την 2.3.3 όπως η I9000XWJW5 σύμφωνα με τον οδηγό στα Eπίσημα firmwares. Βάλε και τον Semaphore 2.7.4 και το κινητό σου θα γίνει πολύ καλύτερο. Η CM9, όπως και οι άλλες ICS, είναι καλή αλλά μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα που ίσως σε δυσκολέψουν λίγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybryant24 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 θα δοκιμασω να τα περασω τωρα οσο για κερνελ εχω τον cf καπως ετσι..πρωτα βαζω την ρομ και μετα τον σεμαφορ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Ναι, πρώτα θα περάσεις το Firmware και μετά τον Semaphore σύμφωνα με τους οδηγούς. Δεν είναι κάτι δύσκολο αν ακολουθήσεις αυτά που λένε οι οδηγοί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okotzak Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παιδια θελω καποιον να με βοηθησει λιγακι καθοτι ελεφρως ασχετος. Εχω το galaxy s με android 2.3.3 (ετσι το αγορασα τον Νοεμβριο του11) Σε αυτό το μοντέλο όπως και σε πολλά άλλα ,οταν καποια εφαρμογη προσπαθει να διαβασει την ωρα απο το gps, το gps του επιστρεφει λανθασμένη ώρα κατα 24 ώρες μπροστα. Εψαξα στα διαφορα forums και βρήκα οτι το bug αυτό διορθόνεται στην εκδοση 2.3.6 . Προσπαθησα και εβαλα την 2.3.6 με το odin απο ενα site του εξωτερικού. Δούλευε καλά αλλα δέν έιχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Το ελυσα και αυτό το προβλημα βαζοντας το go keybord. Ξαφνικα διαπίστωσα οτι το wifi καθε λίγο αποσυνδεόταν και δέν είχα καθόλου 3G προφανώς κάτι συνεβαινε με το modem της εκδοσης που εβαλα που δέν ηταν για Ελλάδα. Εκανα διαφορους αυτοσχεδιασμούς και βλακείες και τελικά το τηλ μου δέν μπαίνει καν σε mode download ή reboot . Παταω δηλ τους συνδυασμούς των πλαινών κουμπιών και του μεσαιου και δεν γινεται τίποτα. Νεκρο. Τελικά το πήγα στην Samsung και ελπίζω να μήν καταλάβουν τίποτα μια και είναι μέσα στην εγγύηση και να μου το φτιάξουν. Οταν και άν μου το φτιάξουν μπορεί καποιος να μου πεί με ασφάλεια ποια εκδοση 2.3.6 να βάλω απο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 που να πιάνει 3G και να είναι δοκιμασμένη για Ελλάδα, χωρίς να χρειαστει να εγκαθιστώ modems κλπ εκτός απο το Ελληνικό πληκτρολόγιο ? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Παιδια θελω καποιον να με βοηθησει λιγακι καθοτι ελεφρως ασχετος. Εχω το galaxy s με android 2.3.3 (ετσι το αγορασα τον Νοεμβριο του11) Σε αυτό το μοντέλο όπως και σε πολλά άλλα ,οταν καποια εφαρμογη προσπαθει να διαβασει την ωρα απο το gps, το gps του επιστρεφει λανθασμένη ώρα κατα 24 ώρες μπροστα. Εψαξα στα διαφορα forums και βρήκα οτι το bug αυτό διορθόνεται στην εκδοση 2.3.6 . Προσπαθησα και εβαλα την 2.3.6 με το odin απο ενα site του εξωτερικού. Δούλευε καλά αλλα δέν έιχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Το ελυσα και αυτό το προβλημα βαζοντας το go keybord. Ξαφνικα διαπίστωσα οτι το wifi καθε λίγο αποσυνδεόταν και δέν είχα καθόλου 3G προφανώς κάτι συνεβαινε με το modem της εκδοσης που εβαλα που δέν ηταν για Ελλάδα. Εκανα διαφορους αυτοσχεδιασμούς και βλακείες και τελικά το τηλ μου δέν μπαίνει καν σε mode download ή reboot . Παταω δηλ τους συνδυασμούς των πλαινών κουμπιών και του μεσαιου και δεν γινεται τίποτα. Νεκρο. Τελικά το πήγα στην Samsung και ελπίζω να μήν καταλάβουν τίποτα μια και είναι μέσα στην εγγύηση και να μου το φτιάξουν. Οταν και άν μου το φτιάξουν μπορεί καποιος να μου πεί με ασφάλεια ποια εκδοση 2.3.6 να βάλω απο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306882 που να πιάνει 3G και να είναι δοκιμασμένη για Ελλάδα, χωρίς να χρειαστει να εγκαθιστώ modems κλπ εκτός απο το Ελληνικό πληκτρολόγιο ? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων. το φιλε μου θα πεςρασεις την 2.3.6 value pack Ελβετικη. θα σου πω τι εκανα εγω βημα βημα: 1) κανεις hard reset 2) κανεις wipe data 3) περνας την 2.3.6 value pack Ελβετικη με odin 4) κανεις hard reset 5) κανεις wipe data 6) αλλαζεις το salew code σε EUR 7) και εχεις παντου μα παντου ελληνικα καθως και 3g (APN) για ελληνικους παροχους Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 φιλε μου θα πεςρασεις την 2.3.6 value pack Ελβετικη. θα σου πω τι εκανα εγω βημα βημα: 1) κανεις hard reset 2) κανεις wipe data 3) περνας την 2.3.6 value pack Ελβετικη με odin 4) κανεις hard reset 5) κανεις wipe data 6) αλλαζεις το salew code σε EUR 7) και εχεις παντου μα παντου ελληνικα καθως και 3g (APN) για ελληνικους παροχους Τι γινεται εαν δεν αλλαξεις το salew code σε EUR ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Τι γινεται εαν δεν αλλαξεις το salew code σε EUR ; 1) δεν θα εχεις ελληνικο πληκτρολογιο (εννοω το samsung πληκτρολογιο) 2) δεν θα εχεις ελληνικα apn για 3g, αλλα μπορεις να τα περασεις μονος σου με βαση τον οδηγο που εχουν φτιαξει οι admin. ειναι υποθεση ενός λεπτου. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 1) δεν θα εχεις ελληνικο πληκτρολογιο (εννοω το samsung πληκτρολογιο) 2) δεν θα εχεις ελληνικα apn για 3g, αλλα μπορεις να τα περασεις μονος σου με βαση τον οδηγο που εχουν φτιαξει οι admin. ειναι υποθεση ενός λεπτου. Εχω περασει 2.3.6 value pack Ελβετικη (οπως δινεται απο Sammobile / 1 αρχειο) .Και Ελληνικο πληκτρολογιο εχω και Ελληνικα apn. Δεν εχω περασει τιποτα extra...... (δεν γνωριζω αρκετα ουτως η αλλως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Εχω περασει 2.3.6 value pack Ελβετικη (οπως δινεται απο Sammobile / 1 αρχειο) .Και Ελληνικο πληκτρολογιο εχω και Ελληνικα apn. Δεν εχω περασει τιποτα extra...... (δεν γνωριζω αρκετα ουτως η αλλως) To csc σου μάλλον είναι EUR από μόνο του. Έλεγξέ το και πες μας... γράψε *#272*IMEI# στον dialer, και δες τι είναι επιλεγμένο, ΧΩΡΙΣ να αλλάξεις κάτι, πάτα back μετά για να βγεις. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haralabosG Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 To csc σου μάλλον είναι EUR από μόνο του. Έλεγξέ το και πες μας... γράψε *#272*IMEI# στον dialer, και δες τι είναι επιλεγμένο, ΧΩΡΙΣ να αλλάξεις κάτι, πάτα back μετά για να βγεις. Oντως εμφανιζει "Sales Code EUR" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Oντως εμφανιζει "Sales Code EUR" Γι'αυτό έχεις ελληνικά κτλ. Όταν πέρασες τη rom είχες ήδη EUR csc, έβαλες λοίπον το multicsc ΟΧΧ της JW5 που περιέχει και το EUR, οπότε είδε το προυπάρχον και έκατσε σ'αυτό. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 τελικα η jw5 ελβετικη λεει να την βαλω η να μεινω στην jw1 μεχρι νεωτερας? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 τελικα η jw5 ελβετικη λεει να την βαλω η να μεινω στην jw1 μεχρι νεωτερας? :D Σε γενικες γραμμες, εαν εξαιρεσεις κατι ψιλοκολληματακια που παθαινει συχνα ο tw4 ( τα οποια βαζοντας αλλον launcher τα ξεφορτωνεσαι:) ) τοτε ναι λεει γιατι ειναι πιο γρηγορη με περισσοτερη ραμ και καλυτερη διαχειριση !! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts