Jump to content

[Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ημουν πολύ καιρό με slim 3.1. Τελικά διαπίστωσα πως δεν έτρεχε σχεδον τιποτα απο παιχνιδια :p Επειδη πηρα νεα συσκευη πριν λιγες μερες ειπα ας το γυρισω σε στοκ να δουλευει σωστα. Εβαλα JWB με semaphore 2.7.4scbm, ξηλωσα και αρκετο bloat, το γυρισα και σε ext4 και παει πολυ καλά.

Εψαχνα το Voodoo Sound ομως και δεν υπαρχει πλεον στο play store. Τι παιχτηκε; Αλλαξε ονομα μηπως; Καταργηθηκε; Που θα το βρω;

Παντως ο γαλαξιας εμεινε για καθημερινη χρηση σαν κυρια συσκευη στα χερια μου απο τις 9/9/2011 μέχρι τις 22/4/2015. Μαλιστα δεν εχω αλλαξει ποτε μπαταρια. Απιστευτο μου φαινεται... Τι περασαμε με αυτον. Φλασαρισματα καθημερινα, πειραματα (τοσο σε software τοσο και σε hardware με το GPS), τουμπες κλπ. Βασικά ακόμα θα τον εχω για κυριο κινητο μεχρι να βγαλω ακρη με το καινουριο επειδη το εστειλα πισω :p

Και μια αναμνηστική φωτογραφία με ο,τι απεμεινε απο το ξεφλουδισμενο bezel (σκοπευα να το ξεφλουδισω ολο αλλα σταματησα εκει γιατι βαρεθηκα)

http://postimg.org/image/age2hgbpp/

Και εγώ τον έχω ακόμα και συνεχίζω να τον χρησιμοποιώ σαν κύριο (με 5.1 παρακαλώ) σε ποδήλατο και όταν ρουφάω την μπαταρία του Νote 4 (S4 πιο πρίν) αλλά μου κάνει εντύπωση το ξεθώριασμα στο νίκελ,εμένα είναι άψογο εκτός στο σημείο που το άνοιξα όταν είχα κάνει το hardware fix στο Gps που απλά έχει ελάχιστα λυγίσει.:)

Για το voodoo sound search xda.:D

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• Απαντήσεις 7,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποια ρομ εχεις συγκεκριμενα;

Το bezel δε ξεθωριασε. Ξεφλουδισε! μετα σιγα σιγα το εκανα με το νυχι μπας και το εβγαζα ολο και πεταγοταν η μπογια. Πιστευω ξεκινησε να φθηρετε πολυ απο τις σκατο σιλικονενιες θηκες...

Καλα με το voodoo δε βγαζω ακρη πλεον :p

• 1 month later...
  • 6 months later...
Καλησπέρα.Εχω το samsung galaxy young 2 και το χω 1 χρόνο.Πρόσφατα μου κάναν αναβάθμιση τα χριστούγεννα.Είχα αλλάξει χθες το όνομα της συσκευής στις ρυθμισεις και πληροφορίες τηλεφώνου και απο τότε η εκκίνηση είναι πιο αργή στο chrome,η αναζήτηση google και το playstore ενω οι χάρτες,το youtube και οι άλλες εφαρμογές φορτώνουν φυσιολογικά ειτε χρησιμοποιωντας δεδομένα η wi-fi.Μετά έβαλα το όνομα της συσκευής οπως ήταν αλλά πάλι τα ίδια.Τι παίζει;;;;ας με διαφωτίσει κάποιος.

Καλησπέρα.Εχω το samsung galaxy young 2 και το χω 1 χρόνο.Πρόσφατα μου κάναν αναβάθμιση τα χριστούγεννα.Είχα αλλάξει χθες το όνομα της συσκευής στις ρυθμισεις και πληροφορίες τηλεφώνου και απο τότε η εκκίνηση είναι πιο αργή στο chrome,η αναζήτηση google και το playstore ενω οι χάρτες,το youtube και οι άλλες εφαρμογές φορτώνουν φυσιολογικά ειτε χρησιμοποιωντας δεδομένα η wi-fi.Μετά έβαλα το όνομα της συσκευής οπως ήταν αλλά πάλι τα ίδια.Τι παίζει;;;;ας με διαφωτίσει κάποιος.
Aν και είσαι σε λάθος θέμα συσκευής, δοκίμασε μια επανεκκίνηση.

• 8 months later...

Καλησπέρα σας,

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να κανω unbrick ενα κινητό που έχω galaxy s i9000.?

Το σύνδεσα στο pc να του περάσω καινουρια ρομ με odin και επειδή αργούσε το έβγαλα.Στην οθόνη είχε το τηλ. και το pc και στη μέση ενα τριγωνο με θαυμαστικό. Το τηλ. μπαίνει σε download mod το συνδέω με το pc αλλά ποτέ δεν τελειώνει την διαδικασία.Στο odin ανάβει κιτρινο id:com.

κάποιος??

Ευχαριστώ,

Για να σου βγάζει κίτρινο θαυμαστικό στο id com έχεις κάποιο πρόβλημα όσο αφορά την επικοινωνία του υπολογιστή με την συσκευή. Αρχικά δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη usb θύρα του υπολογιστή και με άλλο καλώδιο ( αν έχεις). Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα θα πρέπει να ξαναπεράσεις τους drivers για το i9000.

Για να σου βγάζει κίτρινο θαυμαστικό στο id com έχεις κάποιο πρόβλημα όσο αφορά την επικοινωνία του υπολογιστή με την συσκευή. Αρχικά δοκίμασε να το συνδέσεις σε άλλη usb θύρα του υπολογιστή και με άλλο καλώδιο ( αν έχεις). Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα θα πρέπει να ξαναπεράσεις τους drivers για το i9000.

Φιλε μου το θαυμαστικο το βγαζει στο κινητο οταν παταω καποιο κουμπι για να αναψει. Η κλασικη εικονα 'soft brick'.

Βγαζω μπαταρια, ξαναβαζω και με τα τρια κουμπια το βαζω σε download mode, το συνδεω με το odin και δειχνει οτι το αναγνωριζει κιτρινιζοντας πανω αριστερα το idcom εχοντας και εναν αριθμο. Παταω σταρτ και τελειωνει παντα με fail 1.

Οτι και αν εχω κανει τα ιδια.

Φιλε μου το θαυμαστικο το βγαζει στο κινητο οταν παταω καποιο κουμπι για να αναψει. Η κλασικη εικονα 'soft brick'.

Βγαζω μπαταρια, ξαναβαζω και με τα τρια κουμπια το βαζω σε download mode, το συνδεω με το odin και δειχνει οτι το αναγνωριζει κιτρινιζοντας πανω αριστερα το idcom εχοντας και εναν αριθμο. Παταω σταρτ και τελειωνει παντα με fail 1.

Οτι και αν εχω κανει τα ιδια.

Έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ καθώς δεν το έχω πλέον το i9000 αλλά φλασάρεις πρώτα το αρχείο pit για τα partitions όπως γράφουν οι οδηγοί του site ; Μήπως φταίει αυτό.

Το εκανα και αυτό με το ιδιο αποτελεσμα.

Δοκίμασε άλλο καλώδιο ίσως.

Δοκιμασα κι αλλο καλωδιο και λαπτοπ, τα ιδια!!

Αν ακολουθείς κατά γράμμα τον οδηγό και δεν γίνεται δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Και εμένα μια φορά είχε brickarei (δεν έμπαινε καν recovery), αλλά επανήλθε με odin. Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις και την rom μήπως είναι corrupted το αρχείο.

Αν ακολουθείς κατά γράμμα τον οδηγό και δεν γίνεται δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Και εμένα μια φορά είχε brickarei (δεν έμπαινε καν recovery), αλλά επανήλθε με odin. Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις και την rom μήπως είναι corrupted το αρχείο.

Ευχαριστώ φιλε.

Θα τα κανω ξανα. Επισης θα προσπαθησω και με cm10 και βλεπουμε.

Ευχαριστώ φιλε.

Θα τα κανω ξανα. Επισης θα προσπαθησω και με cm10 και βλεπουμε.

Πες νέα. Μετάνιωσα που το πούλησα αυτό το κινητό πάντως!

Μετάνιωσα που το πούλησα αυτό το κινητό πάντως!

Έχεις απόλυτο δίκιο... είναι πολύ ποιοτικό , πολύ όμορφο και δεν το βρίσκεις πιά :D

Έχεις απόλυτο δίκιο... είναι πολύ ποιοτικό , πολύ όμορφο και δεν το βρίσκεις πιά :D

Αν το έβρισκα καινούριο σε normal τιμή το αγόραζα.... χτες!

Πες νέα. Μετάνιωσα που το πούλησα αυτό το κινητό πάντως!

Το εχω απο 2010 σε λειτουργια κανονικα. Του εβαλα 2.2 froyo, 2.3.6, μετα custom cm10.2.1, για λιγο cm11.

Οταν αρχισα να βαριεμαι τις αλλαγες του ξαναεβαλα 2.3.6 jw8 γιατι εγινε λιγο αργο στο ιντερνετ. Μετα απο 6 χρονια πηρα καινουργιο τηλ σ7, αλλα ηθελα να το κρατησω για δευτερο η να το δωσω στα παιδια μου για πρωτο τους τηλ. Δεν μπορω να καταλαβω τι βλακια εκανα και μπρικαρε.

Οτι κι αν δοκιμασα δεν δουλευει με τιποτα.

Το εχω απο 2010 σε λειτουργια κανονικα. Του εβαλα 2.2 froyo, 2.3.6, μετα custom cm10.2.1, για λιγο cm11.

Οταν αρχισα να βαριεμαι τις αλλαγες του ξαναεβαλα 2.3.6 jw8 γιατι εγινε λιγο αργο στο ιντερνετ. Μετα απο 6 χρονια πηρα καινουργιο τηλ σ7, αλλα ηθελα να το κρατησω για δευτερο η να το δωσω στα παιδια μου για πρωτο τους τηλ. Δεν μπορω να καταλαβω τι βλακια εκανα και μπρικαρε.

Οτι κι αν δοκιμασα δεν δουλευει με τιποτα.

Δοκιμασε και με αλλη εκδοση odin. Ισως θελει πιο παλια αν εχεις χρησιμοποιεις καποια καινουρια εσυ.

Δοκιμασε και με αλλη εκδοση odin. Ισως θελει πιο παλια αν εχεις χρησιμοποιεις καποια καινουρια εσυ.

Δοκιμασα και με 3v1.3, 3v1.7, 3v1.85 δοκιμασα σκετο το πιτ, δοκιμασα ρομ gingerbread επισημη jw8 2.3.6 ακομα και πιο παλια την froyo, τιποτα το ιδιο αποτελεσμα All threads completed ( succeed 0 / failed 1).

Τα βηματα που εκανα απο την αρχη. Επαναφορα εργοστ. ρυθμ., νταουνλοαντ, φλασαρισμα με odin 3v1.3 την ρομ που ειχε εκεινη την στιγμη το τηλ. Αυστραλιας επισημη jw8 ( μη ρωτας γιατι πηγα να φλασαρω την ιδια ρομ που ειχε το τηλ. νομιζα οτι θα γινει σαν καινουργιο !!) Αργουσε η διαδικασια 15-20 λεπτα και το ξεσυνδεσα απο το πσ, στο τηλ. ειχε την εικονα του soft brick ( ενα τηλ. και ενα πσ και στη μεση διακεκομενη γραμμη με ενα τριγωνο με θαυμαστικο ). Εβγαλα την μπαταρια και μετα το εβαλα σε νταουνλοαντ μοντ και απο τοτε εχω δοκιμασει τα παντα αλλα....

Δοκιμασα και με 3v1.3, 3v1.7, 3v1.85 δοκιμασα σκετο το πιτ, δοκιμασα ρομ gingerbread επισημη jw8 2.3.6 ακομα και πιο παλια την froyo, τιποτα το ιδιο αποτελεσμα All threads completed ( succeed 0 / failed 1).

Τα βηματα που εκανα απο την αρχη. Επαναφορα εργοστ. ρυθμ., νταουνλοαντ, φλασαρισμα με odin 3v1.3 την ρομ που ειχε εκεινη την στιγμη το τηλ. Αυστραλιας επισημη jw8 ( μη ρωτας γιατι πηγα να φλασαρω την ιδια ρομ που ειχε το τηλ. νομιζα οτι θα γινει σαν καινουργιο !!) Αργουσε η διαδικασια 15-20 λεπτα και το ξεσυνδεσα απο το πσ, στο τηλ. ειχε την εικονα του soft brick ( ενα τηλ. και ενα πσ και στη μεση διακεκομενη γραμμη με ενα τριγωνο με θαυμαστικο ). Εβγαλα την μπαταρια και μετα το εβαλα σε νταουνλοαντ μοντ και απο τοτε εχω δοκιμασει τα παντα αλλα....

Παίδες το τηλ. αναστηθηκε δουλευει και παλι.Με βοηθεια φιλου κομπιουτερα και αφου του εξηγησα τι χρειζεται odin - download - stock rom το εκανε και δουλεψε. Νομιζω η εκδοση odin ηταν η λυση νομιζω ηταν 3 - 10 κατι. Το τηλ. ειναι αθανατο τι να λεμε. Ευχαριστώ για τις συμβουλες και το ενδιαφερον σας.

Kαλημέρα.

Σε official 2.3.6 δεν μπορώ να συνδεθώ με τον Google λογαριασμό μου.

Eνώ βάζω σωστά το mail και το password αρνείται...

Mήπως πρέπει να αλλάξω το market με μιά έκδοση playstore? Και αν ναι πιά?

Μήπως κάτι με τις Υπηρεσίες Google?

Kάτι άλλο?

Να πω ότι πρώτη φορά ασχολούμαι με τόσο παλιά έκδοση android

Τώρα είμαι με Cyanogen 10.2.1 , πάει καλά (αν και σχετικά αργά) και θα ήθελα να δοκιμάσω την official εφόσον μπορεί να δουλεψει το market.

Eυχαριστώ προκαταβολικά :)

Όταν περάσεις την official κάνε του μια επαναφορά, τυχαίνει να τρελαίνεται κάποιες φορές.

Έκανα και επαναφορά αλλά δεν...

Μόλις είδα ότι στο πρώτο πεδίο ζητάει "username" και όχι e-mail...:confused:

Εγώ βάζω e-mail σωστά?

Επίσης έχω στο λογαριασμό 2step Verification...

Mήπως δεν τα αναγνωρίζει αυτά το παλιό market?

EDIT.

To βρήκα τελικά...

Ήθελε "κωδικό πρόσβασης εφαρμογής" (ο οποίος έγινε σε PC βέβαια) και χρησιμοποιείται σε συσκευές που δεν μπορούν να κάνουν την "επαλήθευση σε 2 βήματα" που χρησιμοποιώ πολύ καιρό...

Όλα καλά λοιπόν με το market , έκανε και update και εκσυγχρονίστηκε... :D

Πάμε παρακάτω τώρα...

Edited by tsiv

Παίδες το τηλ. αναστηθηκε δουλευει και παλι.Με βοηθεια φιλου κομπιουτερα και αφου του εξηγησα τι χρειζεται odin - download - stock rom το εκανε και δουλεψε. Νομιζω η εκδοση odin ηταν η λυση νομιζω ηταν 3 - 10 κατι. Το τηλ. ειναι αθανατο τι να λεμε. Ευχαριστώ για τις συμβουλες και το ενδιαφερον σας.

Τελικά ηταν η εκδοση Odin! Αθανατο τηλεφωνο! Που θα το ξαναβρω καινουριο;..

• The title was changed to [Galaxy S] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις