hraklhs57 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 σημαντικό το θέμα "σήμα" που αναφέρεις Πάρη για την Jw6 ... δεν μπορούμε να της περάσουμε για modem το JVT που είναι δοκιμασμένο και καλό ? Και βεβαια μπορεις ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 καλημέρα παιδιά χθες έφυγα από froyo και πήγα στη jw5 "value pack" :P Όλα καλά μέχρι στιγμης, πέρα από το ότι καταναλώνει πολύ ραμ οπως όλες οι gingerbread να σας ρωτήσω κάτι ομως, υπάρχει κάποιος τροπος να αυξησω τον αριθμό των tabs στον browser απο 4 που είναι τώρα?? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 καλημέρα παιδιά χθες έφυγα από froyo και πήγα στη jw5 "value pack" :P Όλα καλά μέχρι στιγμης, πέρα από το ότι καταναλώνει πολύ ραμ οπως όλες οι gingerbread να σας ρωτήσω κάτι ομως, υπάρχει κάποιος τροπος να αυξησω τον αριθμό των tabs στον browser απο 4 που είναι τώρα?? Δεν εχω βρει κατι, αλλα γιατι δεν βαζεις τον opera mobile Βασιλη..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Δεν εχω βρει κατι, αλλα γιατι δεν βαζεις τον opera mobile Βασιλη..; Γιατί μου φαίνεται είναι πιο γρηγορος σε όλα ο στοκ browser άσε που ο opera τρώει πολύ περισσότερη ραμ :mad: και εγω εχω φαει τον κοσμο στο xda αλλα δεν εχω βρει κατι για jw5, μόνο για πιο παλιες gingerbread... :( μάλλον θα καταλήξω στον opera εν τέλει... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Γιατί μου φαίνεται είναι πιο γρηγορος σε όλα ο στοκ browser άσε που ο opera τρώει πολύ περισσότερη ραμ :mad: και εγω εχω φαει τον κοσμο στο xda αλλα δεν εχω βρει κατι για jw5, μόνο για πιο παλιες gingerbread... :( μάλλον θα καταλήξω στον opera εν τέλει... Δηλαδή έχεις βρει ένα modαρισμένο browser.apk για τις παλιότερες GB που κάνει αυτο που θες? EDIT Πάρε αυτό http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=741781&d=1317916431 Είναι για JVT αλλά δεν σε νοιάζει. Πήγαινε στο system/app και σβήσε το browser.odex (ή μετονόμασε το σε περίπτωση που μια στο εκατομμύριο δεν πιάσει το τρικ, να το επαναφέρεις) μετονόμασε και το browser.apk και στη συνέχεια πάρε το browser.apk απο τον συνδεσμο που σου έβαλα παραπάνω και ρίχτο στο system/app. Αλλαξε permissions και ownership στα κλασσικά και κάνε reboot. Ετοιμος. Edited June 16, 2012 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Δηλαδή έχεις βρει ένα modαρισμένο browser.apk για τις παλιότερες GB που κάνει αυτο που θες? EDIT Πάρε αυτό http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=741781&d=1317916431 Είναι για JVT αλλά δεν σε νοιάζει. Πήγαινε στο system/app και σβήσε το browser.odex (ή μετονόμασε το σε περίπτωση που μια στο εκατομμύριο δεν πιάσει το τρικ, να το επαναφέρεις) μετονόμασε και το browser.apk και στη συνέχεια πάρε το browser.apk απο τον συνδεσμο που σου έβαλα παραπάνω και ρίχτο στο system/app. Αλλαξε permissions και ownership στα κλασσικά και κάνε reboot. Ετοιμος. στο system/app μου έχει μόνο apk, δεν έχει αρχεία odex Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 στο system/app μου έχει μόνο apk, δεν έχει αρχεία odex Εχεις βάλει deodexed JW5? Κάποια custom ισως? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Εχεις βάλει deodexed JW5? Κάποια custom ισως? καλά ναι, είναι πρωί ακόμα για μένα, έχουν σκουριάσει και οι γνώσεις μου στο φλασάρισμα... :happy: σορυ που το παρέλειψα, έχω βάλει την deodexed του ramad οπότε διαγράφω μόνο το αρχείο apk? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 καλά ναι, είναι πρωί ακόμα για μένα, έχουν σκουριάσει και οι γνώσεις μου στο φλασάρισμα... :happy: σορυ που το παρέλειψα, έχω βάλει την deodexed του ramad οπότε διαγράφω μόνο το αρχείο apk? Ναι. Αντικαθιστάς το browser.apk που έχει η ρομ με αυτό που σου έδωσα στο link, φτιάχνεις permissions και ownership και κάνεις reboot. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Τελικά δεν μου δουλεύει και τόσο καλά... ενώ έχω unlimited tabs που αρχικά ήθελα τώρα η μπάρα διευθηνσεων που λειτουργει και ως search engine, όταν αναζηταω κάτι σε αυτήν με βγάζει πάλι στην αρχική σελίδα της google, δηλαδη δεν λειτουργει το search Καμια ιδεα? Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Κάποια σαχλαμάρα 8α έκανε αυτος που μονταρε το Browser.apk Ψάξε μηπως βρεις κανένα αλλο, απο διαφορετικό dev Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Κάποια σαχλαμάρα 8α έκανε αυτος που μονταρε το Browser.apk Ψάξε μηπως βρεις κανένα αλλο, απο διαφορετικό dev μπα... δοκιμασα 4-5 διαφορετικά, τα 3 μου κάνανε το ίδιο πρόβλημα τα αλλα 2 μου κάνανε fc μηπως φταιει το γεγονος το οτι εγω εχω την jw5 2.3.6 value pack ενω αυτα τα mods απευθυνονται σε 2.3.3 και 2.3.5? Ισως δεν ειναι συμβατα? Δεν ξερω... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 σημαντικό το θέμα "σήμα" που αναφέρεις Πάρη για την Jw6 ... δεν μπορούμε να της περάσουμε για modem το JVT που είναι δοκιμασμένο και καλό ?Mπορεις οπως ειπε και ο Ηρακλης να της βαλεις οτι θελεις.Δοκιμασα διαφορα μοντεμ αλλα διαφορα δεν ειδα,δεν ξερω τι φταιει αλλα δεν μου αρεσει αυτη η κατασταση,αν σκεφτεις οτι ταξιδευω πολυ και το σημα ανεβοκατεβαινει,ε εκει υπαρχει προβλημα. καλημέρα παιδιά χθες έφυγα από froyo και πήγα στη jw5 "value pack" :P Όλα καλά μέχρι στιγμης, πέρα από το ότι καταναλώνει πολύ ραμ οπως όλες οι gingerbread να σας ρωτήσω κάτι ομως, υπάρχει κάποιος τροπος να αυξησω τον αριθμό των tabs στον browser απο 4 που είναι τώρα??Κανε της ενα ξεφορτωμα απο τις περιτες εφαρμογες,περασε τον semaphore τικαρισε το low memory killer στα 80 mb και θα εισαι αρχηγοπουλο.Τωρα για τον στοκ..χτικιο σκετο ειναι ρε Βασιλη,ζουμαρεις και πρεπει να πηγαινεις το δαχτυλο περα δωθε για να διαβαζεις το κειμενο.Βαλε τον opera και καθαριζεις,αν κανει κι ενα δυο δευτερα να ανοιξει τις σελιδες παραπανω νομιζω οτι δεν λεει και τιποτα,ασε που μπορεις να διαβαζεις και τις σελιδες πριν φορτωσουν πληρως. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Κανε της ενα ξεφορτωμα απο τις περιτες εφαρμογες,περασε τον semaphore τικαρισε το low memory killer στα 80 mb και θα εισαι αρχηγοπουλο.Τωρα για τον στοκ..χτικιο σκετο ειναι ρε Βασιλη,ζουμαρεις και πρεπει να πηγαινεις το δαχτυλο περα δωθε για να διαβαζεις το κειμενο.Βαλε τον opera και καθαριζεις,αν κανει κι ενα δυο δευτερα να ανοιξει τις σελιδες παραπανω νομιζω οτι δεν λεει και τιποτα,ασε που μπορεις να διαβαζεις και τις σελιδες πριν φορτωσουν πληρως. Έχω βγάλει 5-6 εφαρμογες αλλα ποσες ακομη να βγαλω ρε Παρη?? :Ρ το memory killer δεν το βάζω στα 80 γιατί ψάχνω mb με το σταγονομετρο, ισα ίσα που το έχω βάλει στο 32 γιατί αμα βλέπω να έχω μια εφαρμογη ανοιχτη και αυτη κλεινει μετα γυρναει το ματι μου απ'οτι φαινεται τον opera δεν τον γλυτωνω, οχι οτι ειναι ασχημος και στη froyo αυτον ειχα αλλα ειναι καπως βαρυς και ελεγα μηπως επιχειρησω να χρησιμοποιω τον στοκ που ειναι κλασεις καλυτερος απο αυτον της froyo Να σε ρωτησω Παρη τωρα που σε πετυχα, απο αυτονομια πως παει? Γιατι ειδα κατι κουλα και δεν μου αρεσαν καθολου, ελπιζω να στρωσει γιατι 1 φορα μονο το εχω φορτισει Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Ρε παιδια το ownership πού το βρισκω και πως το αλλαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Ανάλογα τον File Explorer. Στον Root Explorer για παράδειγμα πατάς παρατεταμένα στο αρχείο ή στον φάκελο που θες και μόλις σου ανοίξει το μενού κάνεις scroll προς τα κάτω και διαλέγεις "Change owner". Για να το αλλάξεις πρέπει να έχεις γυρίσει το σύστημα σε R/W. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Ανάλογα τον File Explorer. Στον Root Explorer για παράδειγμα πατάς παρατεταμένα στο αρχείο ή στον φάκελο που θες και μόλις σου ανοίξει το μενού κάνεις scroll προς τα κάτω και διαλέγεις "Change owner". Για να το αλλάξεις πρέπει να έχεις γυρίσει το σύστημα σε R/W. Και να πούμε ότι θα πρέπει να ορίσουμε "root" και στα δύο πεδία που θα ανοίξουν :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Δεν μου βγαζει στον root exp.με r/w τετοια επιλογη (change owner):( Τα permissions τα αλλαζω κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 μήπως έχεις αρκετά παλιά έκδοση του root explorer? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Πιθανον (2.14.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Στην 2.17.2 που έχω εγω, η δυνατότητα να αλλάξεις ownership υπάρχει κανονικά :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 updated, ολα ok ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Να σε ρωτησω Παρη τωρα που σε πετυχα, απο αυτονομια πως παει? Γιατι ειδα κατι κουλα και δεν μου αρεσαν καθολου, ελπιζω να στρωσει γιατι 1 φορα μονο το εχω φορτισειΜην σε ανησυχει αυτο το θεμα,ειναι πολυ καλη,απο τις καλυτερες μαλιστα.Αν δεις οτι κατι δεν παει καλα,ειτε καποια εφαρμογη φταιει ειτε η deodexed που εχεις περασει και την οποια δεν εχω δοκιμασει Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piros61 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 το επιβεβαιωνω κι εγω.Καλη αυτονομια και πιο γρηγορη απο την jw4 που ημουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Μην σε ανησυχει αυτο το θεμα,ειναι πολυ καλη,απο τις καλυτερες μαλιστα.Αν δεις οτι κατι δεν παει καλα,ειτε καποια εφαρμογη φταιει ειτε η deodexed που εχεις περασει και την οποια δεν εχω δοκιμασει πάντα deodexed βάζω χωρίς να έχω θέμα και απο εφαρμογές του έχω βάλει απολύτως τα βασικά (opera mini-mobile, titanium, accuweather και 2-3 άλλα) μέχρι στιγμής είμαι πολύ δυσαρεστημένος το έχω βγάλει απο τις 12 απο την μπαταρία και με όλα ενεργά, 1.40 ώρα ανοικτή οθόνη και 16 λεπτά κλήσεων μου έχει ακόμη 28% σίγουρα κάτι δεν πάει καλά θα το κάνω 2-3 φορτίσεις και άμα κάτι δεν αλλάξει wipe :( Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts