DimitrisAndNiki Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Για πες εντυπώσεις, είναι η μόνη που δεν έχω δοκιμάσει. Μετά από rascream θέλω να είναι ταχύτατη. Το μόνο που με προβλημάτιζε πάντα είναι το αλλαγμένο dpi. Έχεις συναντήσει κανένα πρόβλημα σε εφαρμογές που έχεις κατεβάσει; Μήπως να το γυρίσω σε 240 που είναι το στοκ να μην έχω προβλήματα με εφαρμογές; Νομίζω πρέπει να το ψάξω πιο πολύ, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για διάβασμα. Θεωρώ ότι είναι γρήγορη, μια μέρα την έχω δεν μπορώ να είμαι αξιόπιστος... Σίγουρα είναι πολύ πιο ελαφριά απο τις Apex + CyberGR που είχα πριν! Τα dpi τα έχω στα 240... Του έχω καρφώσει και matrix 19,5 χωρίς OC Μια δοκιμή θα σε πείσει, διαφορετικά το nandroid να ναι καλά! :lol: Γιατί όχι τα system data; Αν ξαναγυρίσω στην ίδια ρομ γιατί να τα ξαναπερνάω; 1 (Σε περίπτωση μετάβασης σε νέα ROM) Γιατί η ρύθμιση του συστήματος είναι μόλις μερικά λεπτά απο τον χρόνο σου... Αν κάνει restore τα system data ενώ έχεις αλλάξει ROM μπορεί να σου ρημάξει την εγκατάσταση... 2 (Επιστροφή στην προηγούμενη ROM) Αν ξαναγυρίσεις στην προηγούμενη rom (ή οποία λογικά πρέπει να είναι καλύτερη για να ...ξαναγυρίσεις εκεί) θα το κάνεις με nandroid restore... αρα τα system data σου θα είναι ανέπαφα (δεν θα χρειαστεί να τα ξαναστήσεις) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 1 (Σε περίπτωση μετάβασης σε νέα ROM) Γιατί η ρύθμιση του συστήματος είναι μόλις μερικά λεπτά απο τον χρόνο σου... Αν κάνει restore τα system data ενώ έχεις αλλάξει ROM μπορεί να σου ρημάξει την εγκατάσταση... 2 (Επιστροφή στην προηγούμενη ROM) Αν ξαναγυρίσεις στην προηγούμενη rom (ή οποία λογικά πρέπει να είναι καλύτερη για να ...ξαναγυρίσεις εκεί) θα το κάνεις με nandroid restore... αρα τα system data σου θα είναι ανέπαφα (δεν θα χρειαστεί να τα ξαναστήσεις) Και τα προγράμματα; Μαζί με τις ρυθμίσεις τους; Το nandroid restore δεν το ξέρω. Έχω κρατήσει backup με titanium τις εφαρμογές + δεδομένα και τις ρυθμίσεις του συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 παιδιά είχα δοκιμάσει πρίν λίγες μέρες την παρακάτω rom μου άρεσε πολύ το θέμα της. τώρα έχω την AOKP b38 αλλά δεν μπορώ να βρώ κάπου αυτό το θέμα το έχει βρεί κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 παιδιά είχα δοκιμάσει πρίν λίγες μέρες την παρακάτω rom μου άρεσε πολύ το θέμα της. τώρα έχω την AOKP b38 αλλά δεν μπορώ να βρώ κάπου αυτό το θέμα το έχει βρεί κανείς? PCB theme blue στο market Αυτό έχω εγώ και μαρεσει πάρα πολύ, δεν είναι δωρεάν. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Και τα προγράμματα; Μαζί με τις ρυθμίσεις τους; Το nandroid restore δεν το ξέρω. Έχω κρατήσει backup με titanium τις εφαρμογές + δεδομένα και τις ρυθμίσεις του συστήματος. Υπάρχουν 2 είδη backup σε ένα rooted phone: 1. Nandroid backup: Είναι μέσα στο recovery menu και ουσιαστικά κρατάει IMAGE της εσωτερικής μνήμης. Το κάνεις πριν απο φλασάρισμα ROM 2. Software backup: Titanium ή Mybackup ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό, κρατάει τα apk των εφαρμογών που έχεις στημένες καθως και τις ρυθμίσεις αυτών (ή και του συστήματος) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Χωρις wipe και εμενα μου σερνόταν. Οταν εκανα σωστο wipe ανοιξε το turbo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Θεωρώ ότι είναι γρήγορη, μια μέρα την έχω δεν μπορώ να είμαι αξιόπιστος... Σίγουρα είναι πολύ πιο ελαφριά απο τις Apex + CyberGR που είχα πριν! Τα dpi τα έχω στα 240... Του έχω καρφώσει και matrix 19,5 χωρίς OC Μια δοκιμή θα σε πείσει, διαφορετικά το nandroid να ναι καλά! :lol: Πραγματικά ευχαριστώ! Τι να πω; Την έβαλα πριν κανένα 3ωρο κι η rom πετάει, όχι απλά είναι γρήγορη. Άλλαξα τελικά το dpi σε 240 που είναι το στοκ γιατί με κούρασε λίγο έτσι όπως το έχει και το swiftkey είχε μικρύνει κι αυτό. Μέχρι στιγμής άφησα τον κερνελ που έχει να δω πως θα πάει από μπαταρία, γιατί κατα τ' άλλα είναι αεράτος. Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να μην έχει ελληνικό μενού, αλλά έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Τώρα μένει να δούμε μετά από λίγες μέρες αν θα εμφανίσει τίποτα περίεργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) Πραγματικά ευχαριστώ! Τι να πω; Την έβαλα πριν κανένα 3ωρο κι η rom πετάει, όχι απλά είναι γρήγορη. Άλλαξα τελικά το dpi σε 240 που είναι το στοκ γιατί με κούρασε λίγο έτσι όπως το έχει και το swiftkey είχε μικρύνει κι αυτό. Μέχρι στιγμής άφησα τον κερνελ που έχει να δω πως θα πάει από μπαταρία, γιατί κατα τ' άλλα είναι αεράτος. Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να μην έχει ελληνικό μενού, αλλά έχει ελληνικό πληκτρολόγιο. Τώρα μένει να δούμε μετά από λίγες μέρες αν θα εμφανίσει τίποτα περίεργα. αναφέρεσαι στην slim CM9 ή σε αυτή? Την δεύτερη την είχα δοκιμάσει πριν καιρό και σερνόταν πραγματικά... Έχω τον matrix 20 cfs και με όσες roms τον έχω δοκιμάσει μου κάνει νερά (reboot, αργεί να ανοίξει το κινητό, δεν ανοίγει και πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να ανοίξω ξανά) έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα! τον έχω δοκιμάσει με CM9, Cyber 12, b38, b37 AOKPCB Edited June 10, 2012 by MALACHASKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) αναφέρεσαι στην slim CM9 ή σε αυτή? Την δεύτερη την είχα δοκιμάσει πριν καιρό και σερνόταν πραγματικά... Έχω τον matrix 20 cfs και με όσες roms τον έχω δοκιμάσει μου κάνει νερά (reboot, αργεί να ανοίξει το κινητό, δεν ανοίγει και πρέπει να βγάλω την μπαταρία και να ανοίξω ξανά) έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα! τον έχω δοκιμάσει με CM9, Cyber 12, b38, b37 AOKPCB Στη δεύτερη αναφέρομαι. Αν θες δοκίμασε την τώρα μήπως και άλλαξε κάτι. Πάντως μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές παρόλο που όλοι έχουμε το ίδιο τηλέφωνο τόσο σε ρομ όσο και σε κέρνελ. Είναι τι κάθεται καλύτερα στο τηλέφωνο του καθενός. Με τον matr1x 20.0 είχα μόνο ένα πρόβλημα, όταν άνοιγα το κινητό αφού το είχα κλείσει, κολλούσε στην εκκίνηση 2-3 φορές. Τον 19.5 τον έχεις δοκιμάσει; Δες και μ' αυτόν αν σου κάνει τα ίδια. Edited June 10, 2012 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Στη δεύτερη αναφέρομαι. Αν θες δοκίμασε την τώρα μήπως και άλλαξε κάτι. Πάντως μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές παρόλο που όλοι έχουμε το ίδιο τηλέφωνο τόσο σε ρομ όσο και σε κέρνελ. Είναι τι κάθεται καλύτερα στο τηλέφωνο του καθενός. Με τον matr1x 20.0 είχα μόνο ένα πρόβλημα, όταν άνοιγα το κινητό αφού το είχα κλείσει, κολλούσε στην εκκίνηση 2-3 φορές. Τον 19.5 τον έχεις δοκιμάσει; Δες και μ' αυτόν αν σου κάνει τα ίδια. ναι το 19,5 έχω πάνω! την πρώτη (CM) την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Υπάρχουν 2 είδη backup σε ένα rooted phone: 1. Nandroid backup: Είναι μέσα στο recovery menu και ουσιαστικά κρατάει IMAGE της εσωτερικής μνήμης. Το κάνεις πριν απο φλασάρισμα ROM 2. Software backup: Titanium ή Mybackup ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό, κρατάει τα apk των εφαρμογών που έχεις στημένες καθως και τις ρυθμίσεις αυτών (ή και του συστήματος) δηλαδη αμα κάνω backup με nandroid θα μπορέσω να εγκαταστήσω τα προγράμματα σε οποιαδήποτε ρομ η απλα εγκαθιστώ ολη την παλιά μου ρομ όπως την είχα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Nandroid Backup: Όλη η ROM όπως ήταν την ώρα που πήρες το backup. Titatium Backup ή κάποιο αντίστοιχο: Εφαρμογές και ρυθμίσεις των εφαρμογών όπως ήταν την ώρα που πήρες το backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 σε μισή ώρα browsing φωτισμό οθόνης χαμηλο εχασα 10% πολύ δεν είναι? υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι η μπαταρία από συχνές φορτίσεις και απότομες αποφορτισεις (λογω gps). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 (edited) ναι το 19,5 έχω πάνω! την πρώτη (CM) την έχει δοκιμάσει κανείς? Η slim CM9 είναι βασισμένη στην CM9, δεν έχει καμία σχέση με τη slim ICS. Ενημερωτικά το λέω, δεν την έχω δοκιμάσει. Τελικά η slim ICS μου έβγαλε 4,5 ώρες οθόνης με τον default kernel. Πολύ καλά. Θα δω και σήμερα που θα κάνω μια πιο φυσιολογική χρήση χωρίς σεταρίσματα, reboot και να κατεβάζω τα πάντα από την αρχή από το play store. σε μισή ώρα browsing φωτισμό οθόνης χαμηλο εχασα 10% πολύ δεν είναι? υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει κάτι η μπαταρία από συχνές φορτίσεις και απότομες αποφορτισεις (λογω gps). Κανονικά θα έλεγα. Σκέψου ότι στο gsmarena για το galaxy nexus λέει ότι μπορεί να κάνει συνεχές browsing κάπου 3 ώρες. Edited June 10, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Τελικά η slim ICS μου έβγαλε 4,5 ώρες οθόνης με τον default kernel. Πολύ καλά. Θα δω και σήμερα που θα κάνω μια πιο φυσιολογική χρήση χωρίς σεταρίσματα, reboot και να κατεβάζω τα πάντα από την αρχή από το play store. Κράτα ένα titanium backup φίλε (με εφαρμογές και δεδομένα αυτών) και κάνε restore μετά απο κάθε αλλαγή ROM, δεν χρειάζεται να μαζοχίζεσαι με επανεγκαταστάσεις... :happy: Όντως η SLIM είναι πολύ καλή, 2,5 μέρες uptime και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό lag, και η διαχείριση της μνήμης της είναι πολύ ικανοποιητική! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Κράτα ένα titanium backup φίλε (με εφαρμογές και δεδομένα αυτών) και κάνε restore μετά απο κάθε αλλαγή ROM, δεν χρειάζεται να μαζοχίζεσαι με επανεγκαταστάσεις... :happy: Όντως η SLIM είναι πολύ καλή, 2,5 μέρες uptime και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό lag, και η διαχείριση της μνήμης της είναι πολύ ικανοποιητική! Το έχω κάνει το titanium backup αλλά μόνο για μερικές εφαρμογές. Καμμία φορά τα βάζω όλα για να δω πως αντιδράει κατευθείαν σε μεγάλη πίεση και η slim τα πήγε περήφημα :happy: Πάντως σήμερα με το που το έβγαλα από τη φόρτιση και έγραφα στο talk κόλλησε. Κατευθείαν άλλαξα κερνελ και έβαλα trinity T12. Έχει πιο ωραία αίσθηση μ' αυτόν πάντως. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Αλλιώς θα βάλω matr1x ή _thalamus που είναι σταθερή αξία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Η slim μόνο 18.5 ΜΒ είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Η slim μόνο 18.5 ΜΒ είναι? Όχι, πήγαινε εδώ και κατέβασε ότι λέει. Θα είναι 3 αρχεία. Επίσης μην ξεχάσεις να κάνεις format /system και data factory reset. Τα λέει στο λινκ που έδωσα πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Όχι, πήγαινε εδώ και κατέβασε ότι λέει. Θα είναι 3 αρχεία. Επίσης μην ξεχάσεις να κάνεις format /system και data factory reset. Τα λέει στο λινκ που έδωσα πάνω. εδώ θα πρέπει να κατεβάσω το Base_samsung_4.0.zip, το 4.0_Crespo_Essentials.zip και τα Slim_Gapps.zip? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 εδώ θα πρέπει να κατεβάσω το Base_samsung_4.0.zip, το 4.0_Crespo_Essentials.zip και τα Slim_Gapps.zip? Ναι, κάνεις full wipe και τα φλασάρεις με αυτή τη σειρά... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 μετά από αλλαγή κερνελ ενώ το είχα στη φορτιση η μπαταρία απο 61% πήγε 81%. πως γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Παιδιά βρέθηκε και λύση για το κόλλημα στην εκκίνηση με matrix. Αυτό γίνεται λόγω του οτι ο matrix είναι undervolted και γι'αυτό παρουσιάζονται αστάθειες. Οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αυξήσετε κατά 25mV όλα τα INT voltages (μόνο τα INT όχι τα ARM) και στο πεδίο "setting" του nstools να επιλέξετε "use init.d script". Κάντε μια επανεκκίνηση και τα νέα voltages λογικά θα είναι φορτωμένα. (μπορείτε να το τσεκάρετε αν δείτε το αρχείο init.d μέσω κάποιου root explorer) Επίσης, έρχεται νέα aokp σύντομα που θα περιέχει Linaro κώδικα ο οποίος αυξάνει αρκετά τις επιδόσεις του κινητού. Ήδη έχει δοκιμαστεί σε διάφορα κινητά και υπάρχει βελτίωση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ξέρει κανείς αν τα data drops οφείλονται στη rom ή στον kernel; Έβγαλα τη slim γι' αυτόν τον λόγο. Κρίμα γιατί ήταν πάρα πολύ γρήγορη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Ξέρει κανείς αν τα data drops οφείλονται στη rom ή στον kernel; Έβγαλα τη slim γι' αυτόν τον λόγο. Κρίμα γιατί ήταν πάρα πολύ γρήγορη. Data drops? Που? Πότε? EDIT: Αστο, το διάβασα στο xda EDIT1: Να υποθέσω ότι έχεις στο wifi advanced settings το "Keep WIFI on during Sleep" Δοκίμασες κάποιο utility? here here EDIT2: Έκαναν μια καλή πρόταση στο ποστ σου στο xda, τσέκαρε το! :) Edited June 12, 2012 by DimitrisAndNiki Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 τι είναι τα data drops? υπάρχει κανένα νέο για την aokp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts