giorgos3924 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 για την b38 έχει λινκ πιο πάνω. themes που βρίσκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Eυχαριστω.Μια ερωτηση εχω βαλει την cyanogenmod 9 nightly crespo και δεν μ εμφανιζει το store να αλλαξω ρομ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Eυχαριστω.Μια ερωτηση εχω βαλει την cyanogenmod 9 nightly crespo και δεν μ εμφανιζει το store να αλλαξω ρομ?? νομίζω πρέπει να φλασαρεις τα Google apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billoukosael Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Γεια σας ευχαριστω για την απαντηση σας αλλα απο που το κανω αυτο??ειμαι αδαης μωλις χθες εκανα ροοτ το κινητο και τωρα αρχιζω να μαθαινω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 blackice Crespo kangoeade b37 ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ!!!! Αυτή η ρομ έχει μέσα τα gapps η πρέπει να τα περάσω έξτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 (edited) Αυτή η ρομ έχει μέσα τα gapps η πρέπει να τα περάσω έξτρα? Τα περνας εσυ μετα την ρομ black ice kangorade 38.1 http://goo.im/devs/travp624/crespo/BlackICE_crespo_Kangorade-38.1.zip Edited June 7, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 black ice kangorade 38.1 http://goo.im/devs/travp624/crespo/BlackICE_crespo_Kangorade-38.1.zip αυτή τη διαφορά έχει απο την b38? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Βγήκε η Slim ICS 4.0 Ώρα για φλασάρισμα!!! :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Βγήκε η Slim ICS 4.0 Ώρα για φλασάρισμα!!! :lol: δεν εχει Ελληνικο μενου ομως αυτη....ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 δεν εχει Ελληνικο μενου ομως αυτη....ετσι δεν ειναι? Ναι δίκιο έχεις, δεν έχει Ελληνικά, αλλά εγώ μόνιμα αγγλικά έχω, ακόμα και στην custom... :rolleyes: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 αυτή τη διαφορά έχει απο την b38? η blackice b38 ειχε προβλημα με τον launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 η blackice b38 ειχε προβλημα με τον launcher εχεις επιλογες οπως apex ή nova.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Μετά από 1,5 μέρα χρήσης της B38 με matr1x 20 200/1000 ondemand (χωρίς NSTools) Τα αποτελέσματα που βλέπω είναι πολύ ικανοποιητικά συγκριτικά με την apex 1.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Άμα δεν μας δείξεις screen time δεν έχει νόημα :) Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) 25% 1ω 33λ Η φωτεινότητα το βράδι τέρμα χαμηλά και τις υπόλοιπες ώρες στο αυτόματο Έχει βελτιωθεί λίγο το μαύρο σε αυτή τη rom ή είναι ιδέα μου; Η αλλαγή theme επηρεάζει καθόλου την κατανάλωση μπαταρίας; Edited June 8, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 εγω κατεληξα σε cm-9-NIGHTLY-crespo εδω και μερικες μερες και απλα την αναβαθμιζω. βαρεθηκα το ψαξιμο και τις αλλαγες. για να την αλλαξω θα πρεπει να βρω κατι πολυ εντυπωσιακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) blackice Crespo kangoeade b38.1 + matr1x 20 cfs και το κινητο τα σπαει! Δεν εχω ξαναδει τέτοια ταχυτητα, σταθερότητα και παραμετροποιηση. Αυτο ηταν εχω πλεον την rom που θελω. Φλασαρισμα ξανα μονο για update! Edited June 8, 2012 by Grousso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 blackice Crespo kangoeade b38.1 + matr1x 20 cfs και το κινητο τα σπαει! Δεν εχω ξαναδει τέτοια ταχυτητα, σταθερότητα και παραμετροποιηση. Αυτο ηταν εχω πλεον την rom που θελω. Φλασαρισμα ξανα μονο για update! Ποιά η διαφορά από την b38? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 blackice Crespo kangoeade b38.1 + matr1x 20 cfs και το κινητο τα σπαει! Δεν εχω ξαναδει τέτοια ταχυτητα, σταθερότητα και παραμετροποιηση. Αυτο ηταν εχω πλεον την rom που θελω. Φλασαρισμα ξανα μονο για update! Εμενα παντως φιλε με την συγκεκριμενη rom το κινητο μου σερνοτανε , απιστευτο λαγγαρισμα και χωρις να της περασω καποιο theme. Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Πώς μπορώ να κάνω backup τη rom που έχω όπως είναι; Χωρίς να ξαναβάλω τα προγράμματα τις ρυθμίσεις κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grousso Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Με σωστο wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) Τί εννοείς σωστό wipe? Θέλω να έχω τα προγράμματα όταν αλλάζω ρομ και τις ίδιες ρυθμίσεις στα προγράμματα. Χωρίς να κάθομαι να τα φτιάχνω ένα ένα... Και άμα γυρίσω πάλι στην ίδια ρομ να έχω όλες τις ρυθμίσεις χωρίς να πειράχτηκε τπτ... Edited June 9, 2012 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Τί εννοείς σωστό wipe? Θέλω να έχω τα προγράμματα όταν αλλάζω ρομ και τις ίδιες ρυθμίσεις στα προγράμματα. Χωρίς να κάθομαι να τα φτιάχνω ένα ένα... Και άμα γυρίσω πάλι στην ίδια ρομ να έχω όλες τις ρυθμίσεις χωρίς να πειράχτηκε τπτ... Με titanium backup φίλε, Κρατάς μόνο τις εφαρμογές σου και τα data τους και ΟΧΙ τα system data Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Βγήκε η Slim ICS 4.0 Ώρα για φλασάρισμα!!! :lol: Για πες εντυπώσεις, είναι η μόνη που δεν έχω δοκιμάσει. Μετά από rascream θέλω να είναι ταχύτατη. Το μόνο που με προβλημάτιζε πάντα είναι το αλλαγμένο dpi. Έχεις συναντήσει κανένα πρόβλημα σε εφαρμογές που έχεις κατεβάσει; Μήπως να το γυρίσω σε 240 που είναι το στοκ να μην έχω προβλήματα με εφαρμογές; Νομίζω πρέπει να το ψάξω πιο πολύ, αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για διάβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Με titanium backup φίλε, Κρατάς μόνο τις εφαρμογές σου και τα data τους και ΟΧΙ τα system data Γιατί όχι τα system data; Αν ξαναγυρίσω στην ίδια ρομ γιατί να τα ξαναπερνάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts